picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 1, 2016 De ce?Îi era dor de mine. Și de Marean și de No_body și de Trolle ... E fidelă, dă-o-n plm! Sa văd un filmTi țuc fey! 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2016 Postat Decembrie 1, 2016 Îi era dor de mine. Și de Marean și de No_body și de Trolle ... E fidelă, dă-o-n plm! Ti țuc fey! Si de ...si de.... e lunga lista 5
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 1, 2016 Si de ...si de.... e lunga lista Treci acas, că te găsește dracii! 4 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 1, 2016 Un șou păcătos 2 14
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 1, 2016 Poveste de dragoste. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2016 Postat Decembrie 2, 2016 Un șou păcătos In puii mei 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 7, 2016 Postat Decembrie 7, 2016 Eu vazusem cea mai frumoasa poveste de dragoste.E intre Miskin si un sobolan din canalizare.E cu happy end 8 9
del rey Reputație: 3954 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Decembrie 7, 2016 Sa va zic eu o poveste de dragoste avută de un vecin dea-l meu A văzut-o, s-au plăcut reciproc, au făcut nuntă....da,copii,şi au trait aşa 60 de ani.......acum un an soția lui a murit......după căteva săptămâni a murit si el, intr-adevăr este o poveste simplă dar pe cale de dispariție 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2016 Postat Decembrie 7, 2016 A fost cândva...nu mi-ar Ajunge 100 de pagini să scriu! Amintirile rămân! Asta e singura bogăție! 4
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2016 Postat Decembrie 7, 2016 Sa va zic eu o poveste de dragoste avută de un vecin dea-l meu A văzut-o, s-au plăcut reciproc, au făcut nuntă....da,copii,şi au trait aşa 60 de ani.......acum un an soția lui a murit......după căteva săptămâni a murit si el, intr-adevăr este o poveste simplă dar pe cale de dispariție cunosc ceva similar... lecție de viață pentru noi,noua generație 4
arrosa mace Reputație: 38 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Postat Decembrie 7, 2016 cunosc ceva similar... lecție de viață pentru noi,noua generație esti o vaca atat de trista si de uratica spre carton de fata sa nu mai pomeniim de atuuri incat nici nu o sa ma ocup te tinete las pe tine singura in 2-3 ani o sa mori de foame. dar nu m-as lungi sincera sa fiu. se va intampla in cateva luni spor sa culegi ce ai semanat, lil slutty cow ugly wannabeawwwww mai suge puli in gat sa imi dea in cap pe forum ca cu atat ramai )) cat de proasta si buna de nimic e dekia asta. si emo. si urata.mda
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2016 Postat Decembrie 7, 2016 esti o vaca atat de trista si de uratica spre carton de fata sa nu mai pomeniim de atuuri incat nici nu o sa ma ocup te tinete las pe tine singura in 2-3 ani o sa mori de foame. dar nu m-as lungi sincera sa fiu. se va intampla in cateva luni spor sa culegi ce ai semanat, lil slutty cow ugly wannabeawwwww mai suge puli in gat sa imi dea in cap pe forum ca cu atat ramai )) cat de proasta si buna de nimic e dekia asta. si emo. si urata.mda vorbește băutura din tine! Doamne iartă-ma dar nu ești sănătoasă! 5
arrosa mace Reputație: 38 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Postat Decembrie 7, 2016 ah am uitat de pasiva lingi in cur de la a la z pe orice. inclusiv pe mine m-ai lins. desigur ai inteles ca buna cunvinta a mea si rbadarea se compun intre a1 a2 a3 spre b si ca nu sunt ideala spre pct z. ugly lil gremlin del rey cand spuneai de parasuta ca e parsiva si are o voce ca a supt cativa trepadfusi care guita pt ea nu ai gresit. ai gresit cumva ca a supt trepadusii nepotriviti sa conteze. si ca desi ii suge pe cei potriviti e prea urata si sincer complet gasca hai sa nu spunem proasta incat sa conteze vreodata ))awwww ia sa ne para rau de delia pt ca patriotic si onorific o suge adanc ) :laugh2
arrosa mace Reputație: 38 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Postat Decembrie 7, 2016 vorbește băutura din tine! Doamne iartă-ma dar nu ești sănătoasă!du-te femeie iesi .dar iesiiiiiieu sa mor daca ma ocup de tine vreodata. nu o sa imi asum meritu' vreodata )esti atat de insignifiata si retarda ca te rezolvi singura. nu tre sa ma spurc cu tine, e o chestiune de timp )
money_talks Reputație: -236 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Decembrie 7, 2016 Cat e scoru' p'acilisha?😃
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2016 Postat Decembrie 7, 2016 Mi-a spus multă lume să te evit mai femeie,dar eu am încercat să îți scriu cu frumosul! Eu am postat aici ceva și fara motiv ai început să te legi de mine aiurea,si mai întrebi ce au alții cu tine! Te respect din simplul fapt că ești femeie,dar..e trist tot ceea ce trăiești! Si nu e vina mea sau a altora,ca să vii aici să înjuri să refulezi! Fii in plm normală,scrie normal si vei fii percepută altfel! Dacă cineva își bate capul cu tine sau ii pasă nu e bine! Peace! 4
tmcostin Reputație: 7173 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Decembrie 7, 2016
arrosa mace Reputație: 38 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Postat Decembrie 7, 2016 Mi-a spus multă lume să te evit mai femeie,dar eu am încercat să îți scriu cu frumosul! Eu am postat aici ceva și fara motiv ai început să te legi de mine aiurea,si mai întrebi ce au alții cu tine! Te respect din simplul fapt că ești femeie,dar..e trist tot ceea ce trăiești! Si nu e vina mea sau a altora,ca să vii aici să înjuri să refulezi! Fii in plm normală,scrie normal si vei fii percepută altfel! Dacă cineva își bate capul cu tine sau ii pasă nu e bine! Peace!gainusa care esti gainara hai sa iti explic p intelesul tau ca sa intelegi tu simplu cu te aflite bagi in seama cu un om care se stie public ca imi place mie, nu e al meu ca nu l-am adjudecat,nu e nici al alteia ci al tuturoradar ttusi s-a abtinut sa ma faca sa ma simt secundara sau sa faca recenzii tu te tot bagi in seama cu japca lingand in cur acest om precum si altii... din pct meu de vdr te pretezi maxim de o marioneta daca ar fae cineva anume greseala sa te foloseasca ca sa ma enervezeapoi dupa ce ai vazut ca ai calcat repetat in strachinele mele si ti-am dat scurt peste bot te-a bgat tu singurica in seama sa ma indulcesti pe topice ale meledupa ca un pui de vipera oportunista cand am uitat cine plm esti si ce hram de trafa tampa insignifianta porti,am uitat de tot de tine ma intelegi? stai ca vaca cascata sa nu pierzi un comentariu in care-s injurata sau se vb urat de mine pe topicele MELE fara a puncta marlanii pozc ea itivi.iti vezi de treaba ta zici? marsh fah macar annona a supt ceva pulgatura cu vis tantria la viata ei si nu se baga in spatele altora facand jocuri de culiseia legatura cu vis tantric ea e obisnuita sa caute faima pe un dg fara plata cu orice pret si cred ca v-ati intelege perfect. la fel de tampe, mutre de taranci iesite din curu vacii,acelasi spirit si sete de parvenealastii care e diferenta intre noi 2 patachina emo? mie daca imi vb cineva de pe forum despre atcineva decat eu ii rasp astfel :da' tu cine plm esti si cum iti permiti sa ma deranjezi? tu asculti vezi Doamne ca esti mama ranitilor si nu ai vrea sa ramai nici fara cas peste bot. awww si mai iti si pasa si te implici iti spune tot colectivu ca sunt nebuna si te voi agresa si ca nu tb sa ma iei in seama. ca;s rea si individoasa cu tine si cu cei 3 troli care ti-o infig in gat. cu discount ca iti spun lucruri despre minetu sa ii crezi pe toti ca doar ma cunoaste bine lumea aici. ia hai da.te ranita si injurata de mine plange-te ;a pisicuts chiarvai ce hal o sa ajungi,nici nu ai posibilitatea sa te vizualizezi pe termen lung ))biata de tine,sincr ma amuzi.in cateva luni uit cine esti.e bn ca t privat vb de mine )
tmcostin Reputație: 7173 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Decembrie 7, 2016
shark864 Reputație: 4021 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Decembrie 8, 2016 cunosc ceva similar... lecție de viață pentru noi,noua generație Și eu cunosc o poveste foarte frumoasă. Și o cunosc foarte, foarte bine,pentru că o trăiesc!! 2 1
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:X. Oras:X. Postat Decembrie 8, 2016 Cea mai frumoasa poveste de dragoste a trait-o picon.Dupa ce a divortat.Cu nimfomane.com Si Raffaello ar fi putut sa traiasca si el ceva.Tot pe nimfomane.com, insa, fiind mai tolomac, nu a fost sa fie.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2016 Postat Decembrie 8, 2016 O adevarata poveste de dragoste transcede timpul si spatiul....
el diablo Reputație: -408 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Decembrie 8, 2016 gainusa care esti gainara hai sa iti explic p intelesul tau ca sa intelegi tu simplu cu te aflite bagi in seama cu un om care se stie public ca imi place mie, nu e al meu ca nu l-am adjudecat,nu e nici al alteia ci al tuturoradar ttusi s-a abtinut sa ma faca sa ma simt secundara sau sa faca recenzii tu te tot bagi in seama cu japca lingand in cur acest om precum si altii... din pct meu de vdr te pretezi maxim de o marioneta daca ar fae cineva anume greseala sa te foloseasca ca sa ma enervezeapoi dupa ce ai vazut ca ai calcat repetat in strachinele mele si ti-am dat scurt peste bot te-a bgat tu singurica in seama sa ma indulcesti pe topice ale meledupa ca un pui de vipera oportunista cand am uitat cine plm esti si ce hram de trafa tampa insignifianta porti,am uitat de tot de tine ma intelegi? stai ca vaca cascata sa nu pierzi un comentariu in care-s injurata sau se vb urat de mine pe topicele MELE fara a puncta marlanii pozc ea itivi.iti vezi de treaba ta zici? marsh fah macar annona a supt ceva pulgatura cu vis tantria la viata ei si nu se baga in spatele altora facand jocuri de culiseia legatura cu vis tantric ea e obisnuita sa caute faima pe un dg fara plata cu orice pret si cred ca v-ati intelege perfect. la fel de tampe, mutre de taranci iesite din curu vacii,acelasi spirit si sete de parvenealastii care e diferenta intre noi 2 patachina emo? mie daca imi vb cineva de pe forum despre atcineva decat eu ii rasp astfel :da' tu cine plm esti si cum iti permiti sa ma deranjezi? tu asculti vezi Doamne ca esti mama ranitilor si nu ai vrea sa ramai nici fara cas peste bot. awww si mai iti si pasa si te implici iti spune tot colectivu ca sunt nebuna si te voi agresa si ca nu tb sa ma iei in seama. ca;s rea si individoasa cu tine si cu cei 3 troli care ti-o infig in gat. cu discount ca iti spun lucruri despre minetu sa ii crezi pe toti ca doar ma cunoaste bine lumea aici. ia hai da.te ranita si injurata de mine plange-te ;a pisicuts chiarvai ce hal o sa ajungi,nici nu ai posibilitatea sa te vizualizezi pe termen lung ))biata de tine,sincr ma amuzi.in cateva luni uit cine esti.e bn ca t privat vb de mine ) Mama ce izbucnire ai avut. Asa faci mereu cand esti atacata? 1 4
9300 Reputație: 1526 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2016 N-ai cu cine! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum