Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2016 Postat Iunie 24, 2016 Oricum referendumul la noi este pur informativ. Nu se aplica. Referendumul la noi este la fel de consistent precum laba pe care si-o face Pinocchio.Ceea ce trebuie noi sa retinem este ca nu ne deranjeaza acest lucru catusi de putin. Miscarile sociale "masive" si rezultatele alegerilor ne arata asta, negru pe alb.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2016 Postat Iunie 24, 2016 Asta pentru ca suntem mai prosti ca ei ....Ai inteles esenta mesajului meu.
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 24, 2016 Postat Iunie 24, 2016 Adica plm,brexit-ul asta e un fel de iohanis reales?Ce noroc pe Miskin c taie gheare la pui in Tailanda
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2016 Postat Iunie 24, 2016 Hmmm... :hmmm https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13495284_10154263831642801_5267584115911441366_n.jpg?oh=179f34e6c96f16dcfaae7cc74d6adce7&oe=57F60669 1
gogoloi Reputație: 207 Postat Iunie 24, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Iunie 24, 2016 Nu sunt romani mai prosti ca altii, dar nici mai destepti. Iata ce scrie Katie Hopkins, cica o influenta editorialista, potrivit evz, În anii care au urmat celui de-al Doilea Răzoi Mondial, elitele acestea (elitele din tabara RAMANEM, nota mea) ne-au subminat cultura şi încrederea – un proces care s-a accelerat în cursa pentru multiculturalismul metropolitan. Şi au permis culturilor musulmane să profite de această toleranţă şi să ne colonizeze cu religia lor intolerantă.ce legatura are cu UE? Toata lume se da de ceasul mortii sa spune ce va urma dar cine va avea de castigat sau de pierdut si ce nenorociri ne mai asteapta, dar cu adevarat cine va avea de castigat?In ultimii zeci de ani decalajul dintre bogati si saraci, in UK, s-a adancit, devenind un paradis fiscal, chiar si functionarii "anafului britanic" ii ajutau pe bogati in evaziune fiscala.Brexit se pregatea de cativa ani http://semneletimpului.ro/international/europa/marea-britanie/marea-britanie-va-fi-prima-putere-economica-din-europa-in-anul-2030.html Seful CEBR Douglas McWilliams e putred de bogat, CEBR fiind furnizorul de previziuni economice pentru sute de firme private si organizatii publice.In alta ordine de idei http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/douglas-mcwilliams-government-adviser-facing-5266096http://uk.businessinsider.com/london-economist-douglas-mcwilliams-and-george-osborne-and-boris-johnson-advisor-filmed-smoking-crack-2015-3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2016 Postat Iunie 24, 2016 Asta este doar inceputul. Un politician englez din tabara Pro-Euro a spus intr-un interviu pentru "The Daily Telegraph" - "ceea ce va urma va fi destul de urat. Pentru toata lumea." Intrebat daca atunci cand spune "toata lumea" se refera la Europa, el a spus doar atat - "veti vedea cat de curand"... 1
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iunie 25, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iunie 25, 2016 Aparent, foarte multi britanici nici nu au avut habar pentru ce au votat. Conform Google Trends, vineri dimineata (dupa vot!) cautarile cu tema "ce se intampla daca parasim UE?" au crescut cu 250%.http://arstechnica.com/tech-policy/2016/06/brexit-google-search-trends-tech/ "There is nothing more frightful than ignorance in action"Goethe 2
traminer Reputație: 1806 Postat Iunie 25, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Iunie 25, 2016 După Brexit o sa urmeze Italeave și Czechout. Apoi Finnish, Slovakout, Portugone, Spanout, Outstria si Polend. Probabil o singura tara va rămâne: Remainia
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 WTF !?! Cica a aparut o petitie pe site-ul Parlamentului Britanic pentru declararea Londrei (!) ca teritoriu autonom si aderarea Londrei la UE..... Am trait sa vad/aud si asa ceva... Prin comparatie cu britanicii, inclin sa cred ca noi, romanii, la capitolul prostie, suntem mici "copchii" :slap2 :slap2 1
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iunie 25, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iunie 25, 2016 M WTF !?! Cica a aparut o petitie pe site-ul Parlamentului Britanic pentru declararea Londrei (!) ca teritoriu autonom si aderarea Londrei la UE..... Am trait sa vad/aud si asa ceva... Prin comparatie cu britanicii, inclin sa cred ca noi, romanii, la capitolul prostie, suntem mici "copchii" :slap2 :slap2Mda, asta cu Londra autonoma e o doar o mare gogomanie, Khan foloseste rezultatul referendumului pentru a castiga popularitate si capital electoral. Oricum, e foarte multa confuzie si chiar panica. Incep sa cred ca promotorii Brexit au subestimat amploarea si mai ales caracterul imprevizibil al efectelor iesirii, ca altfel nu-mi explic de ce Boris Johnson incearca acum sa temporizeze declarand ca nu e absolut nicio graba sa se demareze procesul de iesire in UE. Am citit ca ar exista o petitie (semnata deja de peste 50,000 de persoane) prin care se solicita repetarea referendumului. Si, desi colegul Miskin nu ar fi de acord cu mine, cred ca nu trebuie ignorata in totalitate posibilitatea ca Parlamentul, sub amenintarea tot mai concreta a dezmembrarii UK, sa decida totusi ramanerea in UE, urmata de alegeri anticipate si (posibil) un nou referendum in acelasi timp. Indiferent de cum vor evolua lucrurile, istoria se scrie chiar sub ochii nostri 2 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 25, 2016 M Mda, asta cu Londra autonoma e o doar o mare gogomanie, Khan foloseste rezultatul referendumului pentru a castiga popularitate si capital electoral. Oricum, e foarte multa confuzie si chiar panica. Incep sa cred ca promotorii Brexit au subestimat amploarea si mai ales caracterul imprevizibil al efectelor iesirii, ca altfel nu-mi explic de ce Boris Johnson incearca acum sa temporizeze declarand ca nu e absolut nicio graba sa se demareze procesul de iesire in UE. Am citit ca ar exista o petitie (semnata deja de peste 50,000 de persoane) prin care se solicita repetarea referendumului. Si, desi colegul Miskin nu ar fi de acord cu mine, cred ca nu trebuie ignorata in totalitate posibilitatea ca Parlamentul, sub amenintarea tot mai concreta a dezmembrarii UK, sa decida totusi ramanerea in UE, urmata de alegeri anticipate si (posibil) un nou referendum in acelasi timp. Indiferent de cum vor evolua lucrurile, istoria se scrie chiar sub ochii nostri Corect! Parlamentul e cel ce decide în ultimă instanță și chiar dacă e o entorsă de la principiile democratice, este posibil fie ceea-ce ai spus tu, fie o amânare a decizie și reluarea referendumului peste câteva luni. Un motiv ar putea fi chiar minciunile emise în timpul campaniei și recunoscute de Farage. În fond, riscul major este ca U.K. să nu mai fie U.K., să se destrame, acesta fiind un alt argument pe care Parlamentul l-ar putea folosi.Poate că în urma acestor evenimente și datorită mai multor critici și nemulțumiri emise de mai multe state membre, U.E. va deveni mai puțin rigidă, mai puțin birocratică. U.E. a primit un duș rece care ar putea fi benefic, în cele din urmă. 4 2
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 M Mda, asta cu Londra autonoma e o doar o mare gogomanie, Khan foloseste rezultatul referendumului pentru a castiga popularitate si capital electoral. Oricum, e foarte multa confuzie si chiar panica. Incep sa cred ca promotorii Brexit au subestimat amploarea si mai ales caracterul imprevizibil al efectelor iesirii, ca altfel nu-mi explic de ce Boris Johnson incearca acum sa temporizeze declarand ca nu e absolut nicio graba sa se demareze procesul de iesire in UE. Am citit ca ar exista o petitie (semnata deja de peste 50,000 de persoane) prin care se solicita repetarea referendumului. Si, desi colegul Miskin nu ar fi de acord cu mine, cred ca nu trebuie ignorata in totalitate posibilitatea ca Parlamentul, sub amenintarea tot mai concreta a dezmembrarii UK, sa decida totusi ramanerea in UE, urmata de alegeri anticipate si (posibil) un nou referendum in acelasi timp. Indiferent de cum vor evolua lucrurile, istoria se scrie chiar sub ochii nostri Nu știu dacă în Regatul Unit referendumul are caracter obligatoriu pentru clasa politică sau doar consultativ. În măsura în care caracterul este strict consultativ, Parlamentul, în situația în care membrii acestuia gândesc rațional, ar trebui să respingă voința populară și să decidă continuarea pe linia UE. Interesul statal, și al poporului pe termen lung, poate fi uneori diferit de cel al poporului exprimat și bazat pe emoția momentului, sentimentalism, "nostalgia imperialismului" *. Consider trist faptul că vocea poporului nu ar trebui transpusă în acțiuni concrete, dar și mai trist dacă s-ar concretiza această voință ad-hoc. Da, istoria se scrie sub ochii noștri. Mă tem, însă, că această istorie deservește niște interese mai presus de capacitatea noastră de înțelegere (și nu zic asta în ideea că suntem proști și nu am putea intui anumite interese sau efecte, ci în ideea că nu am accepta ca niște interese obscure și mișelești să schițeze istoria modernă). Worldoftanks out! * @ miskinlavanatoare 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 Nici chiar initiatorii petitiei nu cred in posibilitatea repetarii petitiei, chiar daca numarul celor ce au semnat petitia a trecut de 100 000 (numar necesar pentru ca petitia sa fie analizata de catre Parlamenul Britanic si sa fie transpusa in fapt). Se da ca exemplu o petitie de anul trecut, care a avut aproximativ 400 - 450 000 semnaturi privind Legalizarea consumului de Canabis, insa Parlamentul Britanic s-a facut ca nu vede. Cu atat mai putin exista posibilitatea "sa vada" acum, tinand cont ca daca s-ar decide repetarea referendum-ului acest lucru ar accentua scandalul in UK si practic ar "rupe" dpdv social-politic tara in doua, pentru ca cei ce au votat Out vor dori out, indiferent de ce se va vota la probabila repetare. Oricum ar fi, situatia pare destul de naspa, si pentru ei dar si pentru EU... 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 25, 2016 Nici chiar initiatorii petitiei nu cred in posibilitatea repetarii petitiei, chiar daca numarul celor ce au semnat petitia a trecut de 100 000 (numar necesar pentru ca petitia sa fie analizata de catre Parlamenul Britanic si sa fie transpusa in fapt). Se da ca exemplu o petitie de anul trecut, care a avut aproximativ 400 - 450 000 semnaturi privind Legalizarea consumului de Canabis, insa Parlamentul Britanic s-a facut ca nu vede. Cu atat mai putin exista posibilitatea "sa vada" acum, tinand cont ca daca s-ar decide repetarea referendum-ului acest lucru ar accentua scandalul in UK si practic ar "rupe" dpdv social-politic tara in doua, pentru ca cei ce au votat Out vor dori out, indiferent de ce se va vota la probabila repetare. Oricum ar fi, situatia pare destul de naspa, si pentru ei dar si pentru EU...Oricum, e ruptă în două! 4 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 25, 2016 Nici chiar initiatorii petitiei nu cred in posibilitatea repetarii petitiei, chiar daca numarul celor ce au semnat petitia a trecut de 100 000 (numar necesar pentru ca petitia sa fie analizata de catre Parlamenul Britanic si sa fie transpusa in fapt). Se da ca exemplu o petitie de anul trecut, care a avut aproximativ 400 - 450 000 semnaturi privind Legalizarea consumului de Canabis, insa Parlamentul Britanic s-a facut ca nu vede. Cu atat mai putin exista posibilitatea "sa vada" acum, tinand cont ca daca s-ar decide repetarea referendum-ului acest lucru ar accentua scandalul in UK si practic ar "rupe" dpdv social-politic tara in doua, pentru ca cei ce au votat Out vor dori out, indiferent de ce se va vota la probabila repetare. Oricum ar fi, situatia pare destul de naspa, si pentru ei dar si pentru EU...Azi deja, erau peste 1.000.000 de semnături.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 12.30: Reuniune de urgenta a guvernului scotian, care vrea sa grabeasca referendumul privind ruperea de Marea Britanie 14.45: Reuniune speciala la Berlin a 6 ministri de externe a UE care vor sa "tranteasca-n nas usa" Marii Britanii mai repede decat in mod normal (pana cel tarziu in octombrie). Problema este ca celelalte state nu vor sa o tranteasca inca asa de repede (sau sa nu o tranteasca punct). 14.50: Parlamentul Britanic considera ca cei care au initiat si semnat petitia pentru repetarea referendum-ului o pot folosi pe post de hartie igienica. (purtator de cuvant). 15.00 Scandal diplomatic intre Irlanda si Irlanda de Nord pe tema independentei Irlandei (daca trebuie sau nu copiat varianta scotiana, adica referendum). Irlanda spune ca da, Irlanda de Nord nu e de acord (!?)... 15.05: Scandal diplomatic la Calais. Primarul orasului Calais (francez) spune ca taberele de refugiati de pe terioriul francez al orasului ar trebui mutate in partea teritoriala engleza, pentru ca acum UK nemaifiind parte a UE poate prelua cati emigranti vrea, fara cota parte.... 15.08: Posibil Prim-ministru - Theresa May, o extremista (de stanga), adversara infocata a Rusiei (a declarat ca daca ar fi aleasa prim-ministru, a doua zi ar ataca Rusia (!!!??) )... hotnews.ro, bbc.co.uk, thesun.co.uk 1
gogoloi Reputație: 207 Postat Iunie 25, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Iunie 25, 2016 Nostalgicii URSS sunt mosii, cei care plang dupa ceausescu sunt tot mosi. Iata ca si nostalgicii "celui mai maret imperiu din istorie", cum a rupt unul pisica in doua (intr-un documentar, sange sa-l bata ca nu stiu cum il cheama) sunt tot mosii : http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/brexit--tinerii-britanici-au-votat-pentru-ue--pensionarii-au-votat-pentru-separare--420786
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 Cum s-ar spune, "rahatul britanic a lovit ventilatorul EUropean" si a cam improscat si imputit toata Europa.... 3
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2016 După Brexit o sa urmeze Italeave și Czechout. Apoi Finnish, Slovakout, Portugone, Spanout, Outstria si Polend. Probabil o singura tara va rămâne: Remainia Vor ramane Germania, Romania si Luxemburgul
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13533150_10153623484115911_7692822498598097799_n.jpg?oh=14ed2733098fddd388a4442b8731e95b&oe=57FF9771 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13533150_10153623484115911_7692822498598097799_n.jpg?oh=14ed2733098fddd388a4442b8731e95b&oe=57FF9771DA ! L-am citit de cateva ori pe diverse site-uri. Din toate comentariile Mazetei pe care le-am citit de-a lungul vremii, asta chiar imi place
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 ba da numai politicieni p`aicea , care mai de care si baba se piaptana 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 ba da numai politicieni p`aicea , care mai de care si baba se piaptana Ia strange-I tu Justitiare si pune-i pe toti pe un vapor,de s-o-ndura Dumnezeu,sa-i zica Titanic.... 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum