glavan Reputație: -176 Postat Iunie 29, 2016 Postat Iunie 29, 2016 @Andral, cum stai cu programul maine ai lista completa sau daca am timp sa incerc o vizita?Poate nu ar fi rau sa cauti sa te muti in zona Unirii, Alba -Iulia, Decebal e o zona mai vizitata desi putin cam cooperativizata.
calin04 Reputație: 817 Postat Iunie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2016 Am vizitat-o si eu azi pe Alina si nu m-am putut abtine sa nu fac o recenzie. Este o minunatie de fata si dak o tine asa in scurt timp o vad la top. Fata are potential. In fine sa trecem la note : Alina: 9,5 micuta de statura dar foarte bine proportionata un corp incantator si un fund de milioane tatele medii iar la fata foarte draguta. E tip o eleva de liceu super buna. Locatie: 8 garsoniera in centul vechi foarte inghesuita dar mie mi-a placut. Mobilata cu gust si foarte curata. Baia mica mica:)Igiena:10 impecabila piele catifelata si foarte curataOral: 9,5 bine executat atenta si la oute singurul munus ka nu face cim dar pt mine nu e prea important. Se vede ca are experienta in ciuda varstei. Normal: 10 foarte stramta , se implica , incearca sa fie totul bnGfe: 8,5 fara fk dar destul de comunicativa. Poate un pic mai lipicioasa ar trebuii dar fiecare cu firea lui. Anal nu face. Mare pacat are un fund delicios. Eu am optat pentru o jumatate de ora 150 ron deoarece nu prea aveam timp si nu puteam sta o ora dar m-am simtit excelent. Imi pare rau ca nu am putut sta o ora.Eu o recomand si sper sa mai am ocazia sa mai trec pe la ea. 12
calin04 Reputație: 817 Postat Iunie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2016 Si eu...fara suparare zic la fel. Mona (care e cea mai tare din Bucuresti) cere 200 ora cu tot tacamul... Sper ca nu o sa-mi dai replica: mergi la Mona! O zi placuta!Acum fiecare cu parerea si gusturile lui. Sincer Mona nu e genul meu dar ca servicii jos palaria. Sti cum e nu poti sa re caci in gustul omului
daniel2012 Reputație: 602 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 30, 2016 Acum fiecare cu parerea si gusturile lui. Sincer Mona nu e genul meu dar ca servicii jos palaria. Sti cum e nu poti sa re caci in gustul omuluiCred ca ai vrut sa zici ca nu poti sa te c*** in gusturile a 99% din cei care posteaza recenzii pe forumul asta.
maseur_pentrudoamne Reputație: -4 Postat Iunie 30, 2016 Postat Iunie 30, 2016 Accepta si 100 finalizarea
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 1, 2016 Accepta si 100 finalizareaNu dragul meu,nu accept 😊 2
calin04 Reputație: 817 Postat Iulie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2016 Cred ca ai vrut sa zici ca nu poti sa te c*** in gusturile a 99% din cei care posteaza recenzii pe forumul asta.Nu ma intereseaza. Fiecare cu parerile si gusturile lui
Vizitator eutuel123 Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Mai multe poze mai sugestive te rog
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 1, 2016 Am vizitat-o si eu azi pe Alina si nu m-am putut abtine sa nu fac o recenzie. Este o minunatie de fata si dak o tine asa in scurt timp o vad la top. Fata are potential. In fine sa trecem la note : Alina: 9,5 micuta de statura dar foarte bine proportionata un corp incantator si un fund de milioane tatele medii iar la fata foarte draguta. E tip o eleva de liceu super buna. Locatie: 8 garsoniera in centul vechi foarte inghesuita dar mie mi-a placut. Mobilata cu gust si foarte curata. Baia mica mica:)Igiena:10 impecabila piele catifelata si foarte curataOral: 9,5 bine executat atenta si la oute singurul munus ka nu face cim dar pt mine nu e prea important. Se vede ca are experienta in ciuda varstei. Normal: 10 foarte stramta , se implica , incearca sa fie totul bnGfe: 8,5 fara fk dar destul de comunicativa. Poate un pic mai lipicioasa ar trebuii dar fiecare cu firea lui. Anal nu face. Mare pacat are un fund delicios. Eu am optat pentru o jumatate de ora 150 ron deoarece nu prea aveam timp si nu puteam sta o ora dar m-am simtit excelent. Imi pare rau ca nu am putut sta o ora.Eu o recomand si sper sa mai am ocazia sa mai trec pe la ea.Mulțumesc pentru recenzie Calin 😘
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 2, 2016 Mai multe poze mai sugestive te rogIn scurt timp,singura problema este ca nu imi pot face singura pozele 😉😘
inspector g Reputație: 864 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2016 Roaga un client sa ti-o traga, pardon, sa te traga in poze si sa ti le trimita undeva sau sa iti bage, pardon, transfere pozele in laptop sau cumva va intelegeti voi 1
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 3, 2016 Buna,băieți. Ce faceți? 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 3, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 3, 2016 Buna,băieți. Ce faceți? Iesi din beci , mai la lumina 25 19
laury Reputație: 24071 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 3, 2016 Buna,băieți. Ce faceți?Alina, baietii vor poze sexy...ce ai pus tu acolo, este cam...😄
tevezis Reputație: 1052 Postat Iulie 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 3, 2016 este la terasa în centruðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
pasha_man Reputație: 451 Postat Iulie 4, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Iulie 4, 2016 Buna,băieți. Ce faceți? belim ochiu ca nu si vedi niik 1 3
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 6, 2016 belim ochiu ca nu si vedi niikO sa vedeti 😉
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iulie 6, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iulie 6, 2016 Am vb si eu cu ea la telefon acum ceva vreme, fata pare super ok, insa ar trebui sa înțeleagă ca pentru a avea succes ar trebui sa pună niste poze sexy si sa fie mai activa pe aici.
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 7, 2016 😘😘 10
david077 Reputație: 41 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2016 Vrei sa ne sucim gatul ,Alina ?
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 7, 2016 Scriu acest mesaj ofensata pe barbatii care nu au nimic in cap si nu sunt constienti de riscurile lor. Va rog sa nu insistati cu mesaje de genul:"vreau normal neprotejat" pentru ca nu numai ca nu o sa primiti normal neprotejat ba chiar nu o sa mai fiti primiti deloc. Multumesc 11
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 7, 2016 Vrei sa ne sucim gatul ,Alina ? Nu am pus-o asa intentionat 😊 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2016 Postat Iulie 7, 2016 Scriu acest mesaj ofensata pe barbatii care nu au nimic in cap si nu sunt constienti de riscurile lor. Va rog sa nu insistati cu mesaje de genul:"vreau normal neprotejat" pentru ca nu numai ca nu o sa primiti normal neprotejat ba chiar nu o sa mai fiti primiti deloc. MultumescAsta e un nebun care asa procedeaza ii place sa manance cacat...vad ca pe aici pe forum nu a mai scris recenzii...inainte daca ii refuzai scria recenzii negative Da-le cu flit,sanatatea ta este mai presus decat o mana de bani ! Succes! 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum