andral Reputație: 2201 Postat Martie 30, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Martie 30, 2021 Acum 15 ore, quasar69 a spus: Pfff...nici nu mai țin minte când te-am întâlnit prima dată, parcă a fost ieri. Și știi ce, nici acum nu am uitat acea zi, acea dimineață. Ai fost naturală, fructul proaspăt abia cules...dulce, aromat și divin. Mno, ar fi mult mai multe de spus (unii au tot spus pe aici), ţi le-am mai spus în timp (mă bucur că ai păstrat numărul de telefon, atâta timp - mi-ar fi părut rău să nu mai știu de tine)...dar vreau să împărtășesc și celor de aici, din experiența mea cu tine. Ajuns prin oraş, cu ceva treabă, îmi spun că am ceva timp şi de ceva relaxare şi caut pe telefon, prin renumitul publi24, anunțuri în acest sens. Din toate cele care erau la timpul respectiv, doar unul pot spune ca mi-a stârnit cu adevărat dorința, al tău (şi acum mai am salvate, undeva în inima *ascunsă* a telefonului meu, pozele, probabil, a debutului tău în această lume). Te sun, îmi răspunzi oarecum dificil, greoi pentru că te cam trezisem cu apelul meu (era undeva la ora 10 dimineața). Îmi cer scuze pentru deranj şi te întreb dacă ești disponibilă pentru o vizită...şi deşi erai încă sub influența somnului, îmi spui unde să să vin, convenind de comun acord, să bem cafeaua la tine pentru a te mai dezmetici nițel. Ajung în pragul uşii tale, pe care mi-o deschizi chiar tu, mă inviți să te urmez, moment în care *neștiutorul de carte* 🤪 o ia razna rău de tot, la vederea posteriorului tău micuţ şi superb conturat, printr-o pereche de pantalon de pijama. Tu nu observaseși asta, dar eu deja eram la primul număr cu tine (în mintea mea şi a ''nebunului''), dar cu greu m-am stăpânit să nu par vreun disperat. După ceva dialog de acomodare, mă inviți să trecem şi la lucruri ceva mai serioase...şi ajungem ușor, dezbrăcați, în pat...unde începe adevărata aventură cu tine, când mă întrebi dacă oralul îl prefer neprotejat, lucrul pe care l-am aprobat mai cu jumătate de gură, pentru că tu deja erai deasupra *perversului de pe Tg.Ocna* şi nu am mai vrut să întrerup filmul. Nu ştiu cât de începătoare erai, dar eu l-am notat cu 10 la acea vreme (pe timpul ăla, noi beneficiarii de astfel de tratamente, nu prea știam sau găseam noi artiste în *deep* )...pe cât de senzual, pe atât de eficient. Cum eram eu în extazul meu așa, îmi fuge dintr-o dată privirea spre fundulețul tău superb, apetisant, mic dar agasant privirii...şi te întreb dacă mă pot juca şi eu cu cea mică, precizând că nu am avut parte atunci când am fost mic. Amuzată de cererea mea, accepți şi te așezi deasupra mea, într-un 69 perfect. Nu pot descrie prea multe, pentru că nu-mi aduc aminte decât faptul că erai aşa de dulce şi proaspătă încât nu mi-a mai stat gândul decât acolo. După ceva timp, îți propun să trecem la normal (timp în care m-ai şi încălțat de *vreme umedă*) şi aici am putut remarca faptul că deşi erai destul de umedă şi de plăcere şi din cauza mea, nu reușeam să pătrund în *fructul interzis* (mirat şi eu, că nu eram/sunt vreun dotat). Dar, încet încet, îmi fac loc şi pentru *căpcăun*, dar nu reușesc să mă acomodez prea bine, că deja aud gongul cum sună pentru prima repriză. 😓 Ne aruncăm în pat, istoviți (mai mult eu, că tu cred că te-ai cam supărat că nici nu ai apucat să-ţi dai seama ce sa întâmplat)...dar, îmi propui un masaj, având în vedere că din ora convenită inițial, nu trecuse decât vreo 20 minute, lucru pe care îl accept (gândindu-mă că un posibil număr nu ar mai fi realizabil). Şi şoc (cum spunea Simona Pătruleasa, când era în vogă😂)...nici nu te-ai așezat bine pe mine, că ţi-am simţit fierbinţeala *fructului* pe spatele meu, moment în care *ciobălăul* (dacă el nu e educat neam) trage să găurească salteaua fetei. Şi după un moment în care am aşteptat să mă dumiresc dacă e reală reacţia, o luai pe Alinuţa-n braţe (care mi-a sesizat *nedumerirea* şi mi-a mai aplicat încă un fes pe cap) şi aşa în picioare, cu ea în braţele mele (ea minionă, eu dit'ai Arnoldu' la 60 de kile🤪) am pătruns iaraşi în absolut. Una peste alta, o experienţă, pe care, după cum observaţi şi voi, nu prea o uiţi...e imposibil să nu-şi lase această mini-făptură gingaşă, sexy, apetisantă şi naturală, o amprentă bine conturată. Dacă ar fi să notez ceva, nu am decât 10 pe linie pentru Alina...cei care au întâlnit-o mă pot aproba, iar cei care nu...Ce mai aşteptaţi?🤪 Deşi te-am mai întâlnit ulterior (soarta cred, ciudat, dar am folosit acelaşi mijloc de transport - nu ştiu dacă m-ai recunoscut, dar eu da), nu am mai reuşit să te mai vizitez, să te mai gust, să te mai simt...şi acum înţeleg de ce, faci atât de mulţi bărbaţi fericiţi, încât nefericirea unuia singur, este un preţ prea neînsemnat... Scumpa mea Alina...iartă-mă pentru aceste târzii rânduri/recenzii (meritai mai demult asta) şi iţi mulţumesc pentru clipele pe care mi le-ai oferit, mă bucur că eşti într-un loc unde eşti apreciată aşa cum meriţi şi cine ştie, drumurile noastre s-or mai intersecta, cândva, cumva. Te pup dulce peste tot, ai grijă de tine şi de băieţii valabili şi pe bădărani şi neciopliţi, dă-le ignore şi praf de mers, nu-ţi face riduri din cauza lor... P.S. : Dacă nu ţi-ai dat seama cine sunt, iti voi reaminti pe whatsApp 😋 Multumesc , te mai astept
quasar69 Reputație: 39 Postat Martie 30, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 30, 2021 Acum 2 ore, andral a spus: Multumesc , te mai astept Mmmm...cu siguranţă voi mai reveni 😘
andral Reputație: 2201 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Aprilie 7, 2021 Disponibila 1
le0pardul Reputație: 76 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 7, 2021 Bună, preturi servicii?
andral Reputație: 2201 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Aprilie 7, 2021 Acum 1 oră, le0pardul a spus: Bună, preturi servicii? 200 - 30 ' 300-1h Fk in functie de chimie NP, ON (in functie de igiena) 69, cunnilingus, anilingus pasiv Masaj CIM extra 100
andral Reputație: 2201 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Aprilie 9, 2021 Disponibila 1
xxx21cm Reputație: 2 Postat Aprilie 11, 2021 Postat Aprilie 11, 2021 On 4/7/2021 at 5:11 PM, andral said: 200 - 30 ' 300-1h Fk in functie de chimie NP, ON (in functie de igiena) 69, cunnilingus, anilingus pasiv Masaj CIM extra 100 Salut La Cim: inghiti ?
andral Reputație: 2201 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Aprilie 16, 2021 La 11.04.2021 la 12:17, xxx21cm a spus: Salut La Cim: inghiti ? Nu
andral Reputație: 2201 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Aprilie 22, 2021 Hey . Disponibila
andral Reputație: 2201 Postat Aprilie 27, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Aprilie 27, 2021 Disponibila
gbarbu7 Reputație: 0 Postat Mai 4, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 4, 2021 Buna Alina, admiratorii tai din Focsani, inca mai spera la o vizita. Putem nadajdui?
andral Reputație: 2201 Postat Mai 5, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Mai 5, 2021 Acum 22 ore, gbarbu7 a spus: Buna Alina, admiratorii tai din Focsani, inca mai spera la o vizita. Putem nadajdui? Buna. Nu stiu ce sa spun, nu ma coafeaza...
andral Reputație: 2201 Postat Mai 10, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Mai 10, 2021 Disponibila 1
sokrat Reputație: 40 Postat Mai 12, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 12, 2021 Se poate niste poze recente te rog?
andral Reputație: 2201 Postat Mai 21, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Mai 21, 2021 La 12.05.2021 la 10:28, sokrat a spus: Se poate niste poze recente te rog? Iti pot trimite pe whatapp
andral Reputație: 2201 Postat Mai 28, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Mai 28, 2021 http://imgur.com/a/a9UcbWM 3 1
andral Reputație: 2201 Postat Iunie 7, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iunie 7, 2021 Disponibila
andral Reputație: 2201 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iunie 8, 2021 Disponibila 1
cevapelanga Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2021 Postat Iunie 14, 2021 Salutare! Are cineva vești de la Andra? Tot încerc să dau de ea de vreo 3 zile și nu reușesc. Mersi!
andral Reputație: 2201 Postat Iunie 26, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iunie 26, 2021 La 14.06.2021 la 16:12, cevapelanga a spus: Salutare! Are cineva vești de la Andra? Tot încerc să dau de ea de vreo 3 zile și nu reușesc. Mersi! Buna . Am revenit 😍
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 2, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 2, 2021 Disponibila
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 7, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 7, 2021 Hey hey
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 8, 2021 Disponibila
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 21, 2021 Disponibila 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum