Sari la conținut

Alina 0764497970

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut . Avand in vedere ca o aveam in vizor de cand a aparut anuntul ei , dar nu am reusit sa ne sincronizam programele , ieri m-am vazut si eu cu Alina . Programare efectuata prin SMS si respectata ad literam , deci seriozitate maxima din acest punct de vedere . Locatia - in centrul vechi , o garsoniera austera , foarte inghesuita , insa cu un pat mare pt fut , oglinda in tavan si in lateral . Baia - foarte mica , un singur gel de dus ( insa plin ) . Primit insa prosop curat pt dus . Cu greu acord nota 6 pt locatie . Alina - miniona , pozele o avantajeaza Clar in opinia mea , banala la fata , sani micuti , insa fermi , cur micut , rotund si futabil ( cred ca pana la urma e piesa ei de rezistenta ) - o nota generala de 7 , dupa Parerea mea . Dupa dusul meu de improspatare , a mers si Alina la dus si la intoarcerea ei , actiunea a inceput cu saruturi usoare pe Corp , gat si sani , apoi ne-am asezat pe pat si am continuat sa o sarut pe sani ( sfarcurile au inceput sa se intareasca frumos ) , apoi am inceput un cunni prelungit ( curata acolo jos , pizda epilata impecabil ) . Cu timpul s-a umezit natural , a inceput sa geama usor , dar nu si-a dat frau liber placerii si a inceput ea un oral nepro : bunicel , lins frumos coaiele , a supt pula destul de adanc , intr-un singur fel si anume ciocanitoarea , la inceput mai repede , am temperat-o si am rugat-o sa o suga mai lent . S-a conformat si a continuat sa suga cateva minute asa , apoi simtind ca vine si stiind ca nu face CIM , am montat un prez si s-a urcat pe pula , s-a infipt adanc a facut cateva miscari banale , apoi am schimbat in misionar , am pompat cateva minute si am finalizat in cauciuc . M-am dusat , am platit do am Plecat . Notele finale : Aspect - 7 ( am specificat ) ; Oral - 7 , nepro , fara DT , fara variatiuni gen lins pula , revenit la coaie etc , Normal - 8 , nu se prea implica , GFE - 7.5 , vesela , rade , dar pastreaza o anumita distanta , plus NO FK , Igiena - 10 , curata impecabil . Halat - 150 RON , o finalizare pt apriximativ 40 min , fara graba . Personal , nu mai revin . Raport calitate - pret - prostatie -locatie cam mare , dupa Parerea mea . O zi buna va doresc !

• Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Decebal
  • Oras:Decebal

M-am gândit ca asa trebuie sa fie ajung marți in bucuresti pe la ce ora ne putem vedea sau cand sa te an sa stabilim o întâlnire.

Ma suni marti si stabilim. Iar pentru restul,duminica si luni nu sunt.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...