killbill13 Reputație: 8009 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iunie 26, 2016 Hei drăguț om! ☺Socru ???
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 26, 2016 Socru ??? Ginerică
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 26, 2016 Hei drăguț om! ☺ Facem dragoste au ba???
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 26, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 26, 2016 p.s Soacră-mea e ín spital(mâine face o săptămână), am internat-o cu glicemie 500 şi ceva, GRAV...mâine sper să o externez.....ce să fac, să-i deschid toping sau nu??? p.p.s: pă socră-miu íl doare la pulă...ar merita un toping la de evitat, ce ziceţi???vorbesti de parca esti unu din cumnati mei ca si a mea soacra ii la spital tot cu 500 ”gliceamiile” :slap2fosta.i cu sufertasu la ea? 5
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 26, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 26, 2016 Socru ??? Fiecare e cu ale lui, clar. Cine sunt eu de exemplu? Tocmai mi-a zis o prietenă ceva urat despre acest forum si in acelasi timp ma invita la un gang bang in Bucuresti. Ce sa cred despre aceasta întâmplare... ca eu abia asteptam sa-mi greșească. Este treaba ce tine de cauzalitate această întâmplare? 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iunie 26, 2016 vorbesti de parca esti unu din cumnati mei ca si a mea soacra ii la spital tot cu 500 ”gliceamiile” Opriti-va cat mai e vreme, ca la rude cu diabet va fac urat de tot ! Am cativa impachetati !
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 26, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 26, 2016 Facem dragoste au ba??? Spune tu când... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2016 Postat Iunie 26, 2016 p.s Soacră-mea e ín spital(mâine face o săptămână), am internat-o cu glicemie 500 şi ceva, GRAV...mâine sper să o externez.....ce să fac, să-i deschid toping sau nu??? p.p.s: pă socră-miu íl doare la pulă...ar merita un toping la de evitat, ce ziceţi???un fel de distractie la maxim cum ar venin-ai frate ce sa le ceri , e vizibil ca cersesc atentie. peseu: sanatate 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 26, 2016 vorbesti de parca esti unu din cumnati mei ca si a mea soacra ii la spital tot cu 500 ”gliceamiile” Serios zic, să mor! Ziua-i scade, noaptea-i creste...acu' are 380, acu' are 180(nicidecum n-ajunge sub 120)...plm, numa' brexitu-i dă vină
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 26, 2016 un fel de distractie la maxim cum ar venin-ai frate ce sa le ceri , e vizibil ca cersesc atentie. peseu: sanatate Tenchiu
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 26, 2016 Serios zic, să mor! Ziua-i scade, noaptea-i creste...acu' are 380, acu' are 180(nicidecum n-ajunge sub 120)...plm, numa' brexitu-i dă vină atunci dai pe pastile , ce o lasi asa? daca e DZ tip 1 -> insulina, daca e tip 2 -> alte pastile (destul de scumpe ce-i drept) , nu o lasa asa in halu asta cu glicemia asa mare, pentru ca valorile astea atat de mari, iti scurteaza viata enorm (creste riscu ff mult de infarct sau AVC) 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 26, 2016 Pe data de 25 iunie,ora 11 primul nepot si-a facut apariția in aceasta lume,cu toate ca făcuse o "promisiune" ca vine pe 28,ce sa faci ambitios nu a vrut sa serbeze in aceeasi zi cu bunicul lui ziua.In familia mea este o mare bucurie venirea celui mic ,dar, nu stiu cum sa-i spun soarta,destin,ghinion,întâmplare,la ora 20 in aceeasi zi socrul meu este accidentat mortal de o mașină,...Eu nu mai stiu ce sa mai spun....Si eram si la o nuntă...https://youtu.be/OG4TlJpID0w Cam asta e tot ce se poate spune! 5 2
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 26, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 26, 2016 Serios zic, să mor! Ziua-i scade, noaptea-i creste...acu' are 380, acu' are 180(nicidecum n-ajunge sub 120)...plm, numa' brexitu-i dă vină atunci sa stea treaza si noaptea (glumesc SCUZE ) 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 26, 2016 atunci dai pe pastile , ce o lasi asa? daca e DZ tip 1 -> insulina, daca e tip 2 -> alte pastile (destul de scumpe ce-i drept) , nu o lasa asa in halu asta cu glicemia asa mare, pentru ca valorile astea atat de mari, iti scurteaza viata enorm (creste riscu ff mult de infarct sau AVC) Păi deja a băgat-o pe insulină, patru pe zi(nu ştiu a câte unităţi fiecare)....plm, ín mână, ín burtă, ín picior...mancare la gramaj...vai dă pizda ei dă gurmandă care este 1 2
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 26, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 26, 2016 Păi deja a băgat-o pe insulină, patru pe zi(nu ştiu a câte unităţi fiecare)....plm, ín mână, ín burtă, ín picior...mancare la gramaj...vai dă pizda ei dă gurmandă care este 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 26, 2016 atunci sa stea treaza si noaptea (glumesc SCUZE ) Stă...de foame nu intră nici somnu' ín ea ) 1 2
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 26, 2016 Păi deja a băgat-o pe insulină, patru pe zi(nu ştiu a câte unităţi fiecare)....plm, ín mână, ín burtă, ín picior...mancare la gramaj...vai dă pizda ei dă gurmandă care este aha, deci e de tip 1, nasol......dupa valorile care le-ai zis, e de rau.....nu e vina ei ca e gurmanda, pur si simplu simte nevoia de zahar pentru ca corpu ei nu il poate prelua ca nu produce insulina, dar asta se tine sub control , la ynelcrys e altceva 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 26, 2016 aha, deci e de tip 1, nasol......dupa valorile care le-ai zis, e de rau.....nu e vina ei ca e gurmanda, pur si simplu simte nevoia de zahar pentru ca corpu ei nu il poate prelua ca nu produce insulina, dar asta se tine sub control , la ynelcrys e altceva Plm, nu e cazul şi nici locul unde putem dezvolta subiectul...are probleme: stent/supraponderală/au cam lăsst-o picioarele...papă până gâfâie...ş.a.m.d . Am zis: cum se externează, o bag la păşunat 2 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 26, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 26, 2016 Facem dragoste au ba??? Se zice ca nu e bine sa fortezi talentul unui om:"Tu mi-ai zis ca vrei o experiență pe-nserat, când luna se vede stralucind printre nori. Sa fie camerea când inundată de lumina... când întunecată, sa simti. Pasiunea ta o vrei pe culmi, sa ametesti si sa cobori fără sa vrei, când lumina lunii pătrunde prin geam, spre senzații prea mult dorite cândva... încât uneori te si întrebi daca le mai poți aminti. Traile tale sa le imprastii, sa le trezesti în adâncuri... sa te joci cu ele, sa-ti faci un spatiu al tau. Un loc de nebunii... pe-nserat. ☺Na, tu ai vrut de fapt!ðŸ˜" 6 13
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 26, 2016 Se zice ca nu e bine sa fortezi talentul unui om:"Tu mi-ai zis ca vrei o experiență pe-nserat, când luna se vede stralucind printre nori. Sa fie camerea când inundată de lumina... când întunecată, sa simti. Pasiunea ta o vrei pe culmi, sa ametesti si sa cobori fără sa vrei, când lumina lunii pătrunde prin geam, spre senzații prea mult dorite cândva... încât uneori te si întrebi daca le mai poți aminti. Traile tale sa le imprastii, sa le trezesti în adâncuri... sa te joci cu ele, sa-ti faci un spatiu al tau. Un loc de nebunii... pe-nserat. ☺Na, tu ai vrut de fapt!ðŸ˜" Te vreau Ãn poola mea Virgula o pui tu, dacă consideri de cuviinÅ£ă 4 2
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iunie 26, 2016 Toti avem sau am avut necazuri,deci nu numai titularul topicului-condoleante celor care au pierdut pe cineva :( Sanatate maxima tuturor si bucurati-va de viata :) Motane,se poate inchide topicul ca deja devine prea deprimant!!! 5 6
miskin mai pen rai Reputație: 1 Postat Iunie 26, 2016 Postat Iunie 26, 2016 Cica Brigada, oameni cu demnitate si coloana(l) vertebrala... Doamne....
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2016 Pe data de 25 iunie,ora 11 primul nepot si-a facut apariția in aceasta lume,cu toate ca făcuse o "promisiune" ca vine pe 28,ce sa faci ambitios nu a vrut sa serbeze in aceeasi zi cu bunicul lui ziua.In familia mea este o mare bucurie venirea celui mic ,dar, nu stiu cum sa-i spun soarta,destin,ghinion,întâmplare,la ora 20 in aceeasi zi socrul meu este accidentat mortal de o mașină,...Eu nu mai stiu ce sa mai spun....Si eram si la o nuntă... Condoleantele mele! Pacat e ca sufletelul va fi sarbatorit atunci cand socrul va fi plans, dar pana mai creste putin durerea din familie o sa mai scada...Sa-ti creasca sanatos! 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum