Sari la conținut

E posibila... un strop de libertate?

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Poate isi doreste o baza mai larga de selectie si cateva alternative, in cazul in care cei din cercul de admiratori se vor dovedi amanti lamentabili :)

Nu este posibil sa se petreacă ceva cum zici tu "lamentabil" în prezența mea, nu sufăr de asemenea orgolii, si majoritatea s-au convins în mod cât mai placut de aceasta.
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ia cara-te matale in jungla amazoniana si traieste in mijlocul triburilor. Libertatea nu are nici o legatura cu spatiul duduie. Liniste si fercire pura poti avea oriunde. Si cand zic liniste ma refer la cea interioara. Cea exterioara nu are nici o ("marii academicieni romani zic ca ar fi nicio) legatura cu libertatea, fericirea. 

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

O femeie care joaca la dublu este o femeie satisfacuta. pentru ca nu trebuie sa demonstreze nimanui ce si cine este cu adevarat.

Pentru ca ce nu primeste dintr-o parte i se ofera din cealalta fara sa fie nevoie sa ceara.

Pentru ca nu iubeste. pentru ca are planul de rezerva. pentru ca nu se vinde pe nmic.

Pentru ca isi permite sa fie rece. pentru ca orice solid rigid cu doua puncte de sprijin este mai stabil decat daca ar avea unul singur. pentru ca nu se plictiseste.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce găsesc eu remarcabil...oricâte "rachete " primește,pune mingea încetișor tot pe mijlocul mesei.

Fascinat!!!

Vizitator eutuel123
Reputație: 0
Postat

Incerc sa fiu fericita, cu totii luptam pentru asta. Sa punem sanatatea pe primul loc, nu putem neglija un corp in care traim toata viata, iar inainte de toate, trebuie sa avem o minte sanatoasa. Nu ma intereseaza libertatea absoluta, suntem oameni si am fost educati de sistem sa traim asa cum vor ei. Ei au reusit, am reusit si noi sa ne adaptam, continuam asa :))

Buna. Acum ceva timp trebuia sa ne intalnim, dar ai disparut pt o perioda. Mai activezi? Multumesc

• Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Nu,nu exista libertate,mereu vom fi conditionati de:

Societate,bani,munca(indiferent de natura muncii),datorii morale si datorii materiale,biserica,guvernare,"binele comun",cenzura si autocenzura.

Eu unul nu cunosc nici un om liber.

• Like 5
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Societate,bani,munca(indiferent de natura muncii),datorii morale si datorii materiale,biserica,guvernare,"binele comun",cenzura si autocenzura.

Foarte bine spus și punctat, exceptând biserica...
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Stiu... si cunosc de asemenea si ceea ce nu renteaza. Am spus clar pe-un topic de-al meu ca vreun cost din buzunarul meu nu fac si nici nu am făcut vreodată si nici un gand la mine... mai ales pentru placerile care le am pentru barbati. Sunt două posibilitati în acest sens: ori fac când ajung la Bucuresti o selectie a întâlnirilor si mai riguroasa in functie de preferinta mea, si îmi închid în acest mod cercul de întâlniri... sau, vin o data pe saptamana sa-mi petrec o zi cu cineva, care aleg sa nu-mi plătească timpul pierdut pentru această plăcere si apoi treaba mea sa fie...cu cine imi voi petrece noaptea(aceasta insemnand ca nu raspund doritorilor la telefon). In plan concret stiu ca scriu degeaba acestea, dar ma cunosc suficient de bine cat sa realizez cand propriile cuvinte au efect asupra mea, si cine m-a suparat nu va avea victorie lunga.

Vrei sa zici ca atunci cand bei esti drăguț si isteț? As vrea sa vad... ca tare pare ca le zici invers.

Parca esti sora lu'  vanessa31  si ea isi pune aceeasi intrebare existentiala pe aici

SA MA FUT ori BA  :laugh2

• Like 24
  • Minus 19
  • Oras:unde?
  • Oras:unde?
Postat

foarte-foarte profund ... esti un mare filozof, ba

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Parca esti sora lu' vanessa31 si ea isi pune aceeasi intrebare existentiala pe aici

SA MA FUT ori BA :laugh2

Gresit ce spui tu. Mie îmi place sa vad ce pozitie sa iau si sa mai pricep cate ceva cum se organizează bărbații care apeleaza la servicile dn acest domeniu de activitate... si e adevarat ca în timpul cât am fost în vacanta, în urma apelurilor primite din tara si din Bucuresti fara ca eu sa pun anunț... am învățat multe.
Postat

am învățat multe.

multe.....adicatelea ? :hmmmBai ce semanati

Cealalta vad ca se gandeste de ce e barba-su curvar , iar tu te gandesti cum se organizeaza un curvar  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 23
  • Minus 19
Postat

Bateti pasul pe loc , cand de fapt puteti trece la fapte :slap2 :laugh2

• Like 23
  • Minus 19
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bateti pasul pe loc , cand de fapt puteti trece la fapte :slap2 :laugh2

Când nu sunt in vacanta, e sigur acțiune. De calitate.
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Gresit ce spui tu. Mie îmi place sa vad ce pozitie sa iau si sa mai pricep cate ceva cum se organizează bărbații care apeleaza la servicile dn acest domeniu de activitate... si e adevarat ca în timpul cât am fost în vacanta, în urma apelurilor primite din tara si din Bucuresti fara ca eu sa pun anunț... am învățat multe.

Și eu am învățat tare multe de când sunt pe aici. E un adevărat deliciu forumul ăsta!

P.S.- E clar, scumpul de miky77 nu m-a uitat; știe și la ce mă gândesc zi și noapte, care-mi sunt frământările, grijile, întrebările existențiale :))

Mare ți-e grădina și tare amuzant spectacolul!

• Like 2
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

multe.....adicatelea ? :hmmmBai ce semanati

Cealalta vad ca se gandeste de ce e barba-su curvar , iar tu te gandesti cum se organizeaza un curvar :laugh2 :laugh2 :laugh2

E o mare diferenta... Am apelat la aceste activitati tocmai pentru a-mi satisface in mod liber poftele. De aceasta libertate sunt interesata si de aceea vreau sa aflu daca si bărbații au aceleasi pretenții... nu stiu de vanesa, nu prea am urmărit subiectul.
Postat

Când nu sunt in vacanta, e sigur acțiune. De calitate.

Și eu am învățat tare multe de când sunt pe aici. E un adevărat deliciu forumul ăsta!

P.S.- E clar, scumpul de miky77 nu m-a uitat; știe și la ce mă gândesc zi și noapte, care-mi sunt frământările, grijile, întrebările existențiale :))

Mare ți-e grădina și tare amuzant spectacolul!

Desigur ...."actiunea" si "deliciul" :laugh2 :laugh2 :laugh2

Deci care e scopul vostru pe aici , ca tot nu am inteles . :slap2Va framanta ceva , dar va impiedicati in detalii  :no2 

• Like 23
  • Minus 19
Postat

E o mare diferenta... Am apelat la aceste activitati tocmai pentru a-mi satisface in mod liber poftele. De aceasta libertate sunt interesata si de aceea vreau sa aflu daca si bărbații au aceleasi pretenții... nu stiu de vanesa, nu prea am urmărit subiectul.

care? ce pretentii au barbatii ? ca tot o scalzi in "vise" pe aici :laugh2 

Vanessa e copia ta fidela , cum sa ramana neevidentiata :slap2

• Like 23
  • Minus 19
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Desigur ...."actiunea" si "deliciul" :laugh2 :laugh2 :laugh2

Deci care e scopul vostru pe aici , ca tot nu am inteles . :slap2Va framanta ceva , dar va impiedicati in detalii  :no2

Cel mai tare tip de pe forum zice ca este vorba de promovare.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

care? ce pretentii au barbatii ? ca tot o scalzi in "vise" pe aici :laugh2 

Vanessa e copia ta fidela , cum sa ramana neevidentiata :slap2

Aceleasi ca ale mele...
Postat

Aceleasi ca ale mele...

Adica...o ardeti cu parul in ochi si fara un scop precis in viata , am inteles. Raspunsul l-ai dat deja . VISE PLACUTE in continoare si nu va ingrijorati ca mai sunt ca voi care se hranesc doar cu vise   :laugh2

• Like 22
  • Minus 19
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Adica...o ardeti cu parul in ochi si fara un scop precis in viata , am inteles. Raspunsul l-ai dat deja . VISE PLACUTE in continoare si nu va ingrijorati ca mai sunt ca voi care se hranesc doar cu vise   :laugh2

Făceam referire la bărbați... Intenționat nu am spus, pentru sa vad daca pricepi ce spun sau impulsul care te mână in o discuție cu mine este gândul rămas la Vanesa. Nu încerci tu sa restrangi experienta ce o am de la 19 ani pana în prezent(33) cu sfera de interese ghicita de tine la Vanesa. Lasă acum... am lene azi sa scriu prea multe.
  • Like 6
  • Minus 3

Postat

Făceam referire la bărbați... Intenționat nu am spus, pentru sa vad daca pricepi ce spun sau impulsul care te mână in o discuție cu mine este gândul rămas la Vanesa. Nu încerci tu sa restrangi experienta ce o am de la 19 ani pana în prezent(33) cu sfera de interese ghicita de tine la Vanesa. Lasă acum... am lene azi sa scriu prea multe.

Esti bine , ce mai , dupa o experienta de 19 ani :laugh2

• Like 22
  • Minus 19

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...