Sari la conținut

E posibila... un strop de libertate?

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Si tot din nevoia din marketing mi-am prelungit vacanța neasteptat de mult, chiar daca sunt persoane din Bucuresti pe care doresc foarte mult sa le revad.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Si tot din nevoia din marketing mi-am prelungit vacanța neasteptat de mult, chiar daca sunt persoane din Bucuresti care doresc foarte mult sa le revad.

ceai ?

• Like 1
  • Minus 12
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ceai ?

Nustiu
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Libertate (pentru mine, cel putin): undeva unde sunt +30 grade afara 365 zile/an, unde este plaja/apa/mare/ocean, si bineinteles, ea/ele...

http://www.pixelstalk.net/wp-content/uploads/2015/04/beach-girls-hd-wallpapers-free-download-beautiful-hot-hd-wallpapers-of-beach-girls.jpg

http://mrbricksworld.files.wordpress.com/2014/04/girls-on-beach.jpg

Aceasta se numeste plăcere...
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Aceasta se numeste plăcere...

Nup ;) (mai mediteaza)

• Oras:Lost in the wind
Postat

Libertate (pentru mine, cel putin): undeva unde sunt +30 grade afara 365 zile/an, unde este plaja/apa/mare/ocean, si bineinteles, ea/ele...

http://www.pixelstalk.net/wp-content/uploads/2015/04/beach-girls-hd-wallpapers-free-download-beautiful-hot-hd-wallpapers-of-beach-girls.jpg

http://mrbricksworld.files.wordpress.com/2014/04/girls-on-beach.jpg

la pariu ca pana la urma te-ai plictisi ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nup ;) (mai mediteaza)

Ziceam si eu asa... ca de răspunsuri nu duc lipsa.
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ceai ?

Aici vine iar furtuna. Bate vântul tare si nu mai e soare.
  • Like 5
  • Minus 13
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Aici vine iar furtuna. Bate vântul tare si nu mai e soare.

...dar vremea ploioasa indeamna la altceva...

Vizitator
Postat

la pariu ca pana la urma te-ai plictisi ?

La pariu ca nu m-as plictisi ;)

Postat

La pariu ca nu m-as plictisi ;)

Ai grija ce-ti doresti ! Ai pus putine conditii, 6 femei de toate, n-ai cerut aparat de fotografiat .... ! ;)

Vizitator
Postat

Ai grija ce-ti doresti ! Ai pus putine conditii, 6 femei de toate, n-ai cerut aparat de fotografiat .... ! ;)

;) Ala credeam ca se subintelege ;)

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

...dar vremea ploioasa indeamna la altceva...

As vrea eu ca nu doar vremea sa ma-ndemne...
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ai început foarte bine cu "un strop de libertate" Deși abolita,sclavia merge nestingherita mai departe, e chiar dusa la extrem

Îți mai amintești Codul Sith?Cum se termina el?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ai început foarte bine cu "un strop de libertate" Deși abolita,sclavia merge nestingherita mai departe, e chiar dusa la extrem

Îți mai amintești Codul Sith?Cum se termina el?

Da stiu despre ce vorbesti, sunt neatinsă în aceasta privința... poate si de aceea mica fastaceala din partea mea. După nume nu îmi amintesc scrierile.
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Da stiu despre ce vorbesti, sunt neatinsă în aceasta privința... poate si de aceea mica fastaceala din partea mea. După nume nu îmi amintesc scrierile.

Începe cu "Pacea e o minciuna... "

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Începe cu "Pacea e o minciuna... "

Ah, scuze.
  • Minus 1
Vizitator beraru
Postat

Sa spuna cineva...

Sunt mult prea treaz ca pot da un raspuns pertinent unei intrebari de asemenea calibru.

La un topic atat de jmecher si coerent, cu 3 pagini de "raspunsuri" as crede ca ti-ai depasit target-ul.

Ai grija cu overtime-ul, ca pe termen lung nu renteaza.

Vizitator
Postat

Baga mare,ce mai aștepți? :)

Vizitator beraru
Postat

Baga mare,ce mai aștepți? :)

Sa plece copiii si paznicii din parc. Ragaielile mele tind sa-i sperie.

• Telefon: madalina.mm11
  • Oras:Kalamata
  • Telefon: madalina.mm11
  • Oras:Kalamata
Postat

Sa plece copiii si paznicii din parc. Ragaielile mele tind sa-i sperie.

Lasati copiii sa vina la mine, spunea Iisus. Tu ii alungi, dar inainte ii sperii :))

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sunt mult prea treaz ca pot da un raspuns pertinent unei intrebari de asemenea calibru.

La un topic atat de jmecher si coerent, cu 3 pagini de "raspunsuri" as crede ca ti-ai depasit target-ul.

Ai grija cu overtime-ul, ca pe termen lung nu renteaza.

Stiu... si cunosc de asemenea si ceea ce nu renteaza. Am spus clar pe-un topic de-al meu ca vreun cost din buzunarul meu nu fac si nici nu am făcut vreodată si nici un gand la mine... mai ales pentru placerile care le am pentru barbati. Sunt două posibilitati în acest sens: ori fac când ajung la Bucuresti o selectie a întâlnirilor si mai riguroasa in functie de preferinta mea, si îmi închid în acest mod cercul de întâlniri... sau, vin o data pe saptamana sa-mi petrec o zi cu cineva, care aleg sa nu-mi plătească timpul pierdut pentru această plăcere si apoi treaba mea sa fie...cu cine imi voi petrece noaptea(aceasta insemnand ca nu raspund doritorilor la telefon). In plan concret stiu ca scriu degeaba acestea, dar ma cunosc suficient de bine cat sa realizez cand propriile cuvinte au efect asupra mea, si cine m-a suparat nu va avea victorie lunga.

Vrei sa zici ca atunci cand bei esti drăguț si isteț? As vrea sa vad... ca tare pare ca le zici invers.

• Like 6
  • Minus 13
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Stiu... si cunosc de asemenea si ceea ce nu renteaza. Am spus clar pe-un topic de-al meu ca vreun cost din buzunarul meu nu fac si nici nu am făcut vreodată si nici un gand la mine... mai ales pentru placerile care le am pentru barbati. Sunt două posibilitati în acest sens: ori fac când ajung la Bucuresti o selectie a întâlnirilor si mai riguroasa in functie de preferinta mea, si îmi închid în acest mod cercul de întâlniri... sau, vin o data pe saptamana sa-mi petrec o zi cu cineva, care aleg sa nu-mi plătească timpul pierdut pentru această plăcere si apoi treaba mea sa fie...cu cine imi voi petrece noaptea(aceasta insemnand ca nu raspund doritorilor la telefon). In plan concret stiu ca scriu degeaba acestea, dar ma cunosc suficient de bine cat sa realizez cand propriile cuvinte au efect asupra mea, si cine m-a suparat nu va avea victorie lunga.

Vrei sa zici ca atunci cand bei esti drăguț si isteț? As vrea sa vad... ca tare pare ca le zici invers.

Asa deci.......psorgm'p[rg[eowrpg werptgiojok]rpogm gv'rwpoitgjw]pretgioje[orpkvweptigher[oign'wgv'repitgj3r gertgpoiewrjged gerpgyoer\;glmerpgojwrl  werptojwrepgtlmj]weprgm]pwerojtg]plrgm]eyhw wer\pyojwrg e\rpoyj]3ep-gower gjr]tg werpj[roiwer gwerptyowjeyhwer gwer\pyhojwe]pyjmne3]wprgm wrg'3p]oyij3ty 54y\]pl[wertk]5uy]prwekfgmnerpter n\]etykoe\;rlgme]proylgm ew\rypoker tg\[ptko.....]ptgjwerp]ojt]pwtgjrwep]otyre tr\weptoewr gewr\jwhp]gower erg poteyked gheypokweryh er\[ypkwyhkw

[eypkwer ghweykwymwh

...p]eriojyp]eryht erptyojerg wertgpowejirgp]wergh er\pyhotjewp]rosuipty]

[oyu

k;rpghir twer\ypowk

uw

[]peyjwty+wt+

e[yil

]eyu etyjoj[sle';gjklnwerg yhpojj]wpertyojrtyp]o...

Punct si de la capat.

psoighrew grweógtier[og 'lsirjgt rgrwe;oi[itgr gweroier[yhwt2rt erpwryiojw]ejhwe]toyjwe yerpoyjweyj]eprotw]ergjwerity wer[tiewr[otginioure terpoyijweyjoe]proyj ewr'tyipoer[oyijw[oeriuy[werog wtyóijw\peroyjw[eyhojw]ptyuwr[hgwer[

'tykw54609u['flgknwer ywer]-06';fklhymwr\]pyojw]perty0rt4ymh\er;okjy[edrkgn'piouwerfy wer[tuwer0oitu,;mse rtgr élrkyjherlgkt 'tyoiw4e5y werýj[owtphwer gewrpoy[othut4 y]we[ruwruyhw[uyth\wpy]tiyjhwepyhn]wpo45tiuyj]pgne'rlyjghkltyierj]puyjrt ew5ypo5juptojye[oruithwerioutgty+sdpoerg ertgiojergjerpjh]pwetoijh]\rgjeo[-rigrwe gerpoiyjerpkgjm]erpoyjre gheýijpow[ej]peryiojererpyoijeryipo   érpiyjh[eorigiepurtgweroypiujp]ghmrweyk er'ptyojtype]rpoyuw4]gnmtui eryr[eopkgme]rp.

Asta este parerea mea... :kiss3

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...