Sari la conținut

Utilizator_copou vs Picon

20 membri au votat

1. 1. Cine va invinge?

• Nu se prezinta Picon, pentru ca e un ciumpalache
    • Mircea Badea il va reprezenta pe Picon, se termina nedecis
    • Pierde moldoveanul trenul de la Moldova
    • Moare Picon intre timp
    • Se vor imprieteni si vor deveni pupincuristii de serviciu
      0
    • Ma doare-n cantaloupe

Postări Recomandate

Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

Da' vaz ca voi v-ati prins in hora. Sa mai caut prin camara?

• Like 1
  • Oras:amanta
Postat

Nu te mai gandi la "de ce", "pentru ce", vei afla mai tarziu, peste ani, daca chiar reprezinta ceva toate astea si este sau nu este intamplator. Deocamdata, conteaza ca o noua viata a rasarit pe Terra, pentru cei ce au plecat, respect, pietate si aducere aminte. :hihat Importanta este insa viata... ;)

P-asta curvar premium il fac,ca băieții mei ii doare-n pula :))))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Jalnic este sa injuri fara cratima, din lipsa de curaj, pentru ca apoi sa faci bai de multime, cand cineva iti raspunde cu aceeasi moneda.

Repet, tu, cel care se ascunde in spatele unor asemenea siretlicuri, ma acuzi pe mine, eu care mi-am asumat fiecare cont?

Dar, ma rog, tu dai inainte ca trenu'.

:)

Si e clar ca i-ai prins frica omului.

Dar mon cher, eu nu am înjurat nici cu, nici fără cratimă! Dacă tu, cu mintea ta cea contorsionată, așa gândești... 

Cât despre asumarea conturilor ... c'mon! Ți-ai asumat doar o parte din multele conturi și o știi prea bine! 

Și nu, nu e vorba de frică! E vorba de alt nivel de maturitate, educație și inteligență. 

Și acum, un mic comentariu! Un om normal nu ar trebui să acorde decât o mică importanță imaginii sale pe un forum, mai ales ca acesta. Fiecare dintre noi stârnește în diferite procente, simpatii și antipatii, lucru absolut normal. Dar când vezi Mîșkine aka Pickmare (pe vechi), că practic nu ai niciun simpatizant, cu excepția unora conjuncturali (Winehouse_fellow, de exemplu acum), nu te întrebi de ce? Nu te pune pe gânduri? Nu-mi spune că te doare la poolă, pentru că nu ești credibil! Postările kinuite în care încerci să pari cât mai inteligent, cât mai cult în cap, în care te chinui să ștergi imaginea mizerabilă pe care ți-ai făcut-o cu acele mizerii, acuzându-mă pe mine că mă înjur singur de pe conturi clonă, nu fac decât să demonstreze obsesia ta pentru imagine. La fel și veșnicele tale reveniri pe forum după bannări. Evident, e vorba de nevoia ta disperată de a fi băgat în seamă, tu care ești un nimeni în viața reală, un nebăgat în seamă. 

Penibil mon cher, ești penibil!

• Minus 1
Postat

Da' vaz ca voi v-ati prins in hora. Sa mai caut prin camara?

Vin la mine berare ca am un bax de slăbute din cotnari,jelim pe soacra-miu si bem pentru nepot :)))

Postat

Dar mon cher, eu nu am înjurat nici cu, nici fără cratimă! Dacă tu, cu mintea ta cea contorsionată, așa gândești... 

Cât despre asumarea conturilor ... c'mon! Ți-ai asumat doar o parte din multele conturi și o știi prea bine! 

Și nu, nu e vorba de frică! E vorba de alt nivel de maturitate, educație și inteligență. 

Și acum, un mic comentariu! Un om normal nu ar trebui să acorde decât o mică importanță imaginii sale pe un forum, mai ales ca acesta. Fiecare dintre noi stârnește în diferite procente, simpatii și antipatii, lucru absolut normal. Dar când vezi Mîșkine aka Pickmare (pe vechi), că practic nu ai niciun simpatizant, cu excepția unora conjuncturali (Winehouse_fellow, de exemplu acum), nu te întrebi de ce? Nu te pune pe gânduri? Nu-mi spune că te doare la poolă, pentru că nu ești credibil! Postările kinuite în care încerci să pari cât mai inteligent, cât mai cult în cap, în care te chinui să ștergi imaginea mizerabilă pe care ți-ai făcut-o cu acele mizerii, acuzându-mă pe mine că mă înjur singur de pe conturi clonă, nu fac decât să demonstreze obsesia ta pentru imagine. La fel și veșnicele tale reveniri pe forum după bannări. Evident, e vorba de nevoia ta disperată de a fi băgat în seamă, tu care ești un nimeni în viața reală, un nebăgat în seamă. 

Mai plouă in Bucuresti?
Vizitator beraru
Postat

Vin la mine berare ca am un bax de slăbute din cotnari,jelim pe soacra-miu si bem pentru nepot :)))

Daca puteam, in 5 minute iti bateam la usa/poarta. Momentan am dificultati in a-i da lu' fii-miu la o parte picioarele ce si le tine pe burta mea.

Sa-ti traiasca nepotu' si tu sa-ti pastrezi intentiile :)!

Postat

Aceleasi scuze repetate ad nauseam.

Adica tu, cel care acuza pe altii ca vor sa-si spele imaginea, vine cu postari explicative kilometrice, ma acuzi pe mine ca "nu am niciun simpatizant", de unde orice om cu mintea la cap deduce ca tu apelezi la "imaginea" ta de pe forum, atunci cand ai nevoie de ajutor si lista poate continua.

Injuratul fara cratima e adevarat, stai potolit.

Despre ce nivel de maturitate, educație si inteligenta vorbesti, trai-ti-ar familia?

Acela cand ameninti si te tii cocos?

Te rog sa ma crezi, daca erai trol, meritai o medalie.

Vizitator
Postat

La 11 a venit bebe,la 19 a "plecat" socra-miu,ce ti-e si cu viata asta

Sa-i dea dumnezeu sănătate și zile lungi și fericite.

Am și io unu de 4 jumate.Copil,la nepot n-am ajuns încă :)

Postat

Mai plouă in Bucuresti?

Nu. 

• Minus 1
Vizitator
Postat

Nu. 

La mine ploua

Postat

Daca puteam, in 5 minute iti bateam la usa/poarta. Momentan am dificultati in a-i da lu' fii-miu la o parte picioarele ce si le tine pe burta mea.

Sa-ti traiasca nepotu' si tu sa-ti pastrezi intentiile :)!

Oricand cu placere,

• Minus 1
Postat

Aceleasi scuze repetate ad nauseam.

Adica tu, cel care acuza pe altii ca vor sa-si spele imaginea, vine cu postari explicative kilometrice, ma acuzi pe mine ca "nu am niciun simpatizant", de unde orice om cu mintea la cap deduce ca tu apelezi la "imaginea" ta de pe forum, atunci cand ai nevoie de ajutor si lista poate continua.

Injuratul fara cratima e adevarat, stai potolit.

Despre ce nivel de maturitate, educație si inteligenta vorbesti, trai-ti-ar familia?

Acela cand ameninti si te tii cocos?

Te rog sa ma crezi, daca erai trol, meritai o medalie.

Faptul că nu ai înțeles nimic, nu mă miră! Troll ești tu, dar din păcate nu meriți nicio medalie. Poate doar dacă s-o inventa una pentru ipocrizie și proastă-creștere. 

• Minus 2
Postat

Faptul că nu ai înțeles nimic, nu mă miră! Troll ești tu, dar din păcate nu meriți nicio medalie. Poate doar dacă s-o inventa una pentru ipocrizie și proastă-creștere.

Mergi la culcare, mosule, ca vine omul peste tine si apoi de cine mai rad eu pe aici?

• Oras:Emerald City
Postat

Mergi la culcare, mosule, ca vine omul peste tine si apoi de cine mai rad eu pe aici?

Ce zice @picon in legatura cu faptul ca fost prins iar cu minciuna?

Postat

Nimic nou.Face baie de multime.

E paranoic, bietul de el.Imagini, aliante, simpatizanti, scuze.

The whole nine yards.

• Like 1
Postat

La @utilizator_copou scrie "MEMBRU RETRAS", ma gandeam ca a fost banat pentru ca indraznit sa deranjeze Brigada (cuvantul lui) :laugh2

S-a retras realizând cât de penibil a fost. Va reveni probabil când se va uita episodul. Imaginea asta... :laugh2

• Minus 2
Postat

The whole nine yards.

Cine se aseamănă se adună. Nu e nevoie de o alianță, e natural.  :laugh2

• Minus 2
Postat

The whole nine yards.

O fi avand el un comportament grobian uneori pe aici, dar ce-i al lui e-al lui ... are haz omul. SI te stimuleaza sa gandesti, sa te intrebi daca e real, cum o fi in realitate, tot asa iute la manie si fioros ...

Postat

Cine se aseamănă se adună. Nu e nevoie de o alianță, e natural. :laugh2

Uiti cand ti-a crescut orgoliul dupa ce violatorul de babe @lynx ti-a sarit in ajutor.

Cel mai bun troll!

PS.Ti-e frica de utilizator_copou, de aceea te tii cu gura mare.

Postat

Suspect de liniste, insa, unde-s lingaii si atarnatorii? Or fi facand greva sau e prea greu de suportat umilinta si pentru ei?

Si-au abandonat prietenul in cel mai greu moment al lui pe nimfomane?

Postat

O fi avand el un comportament grobian uneori pe aici, dar ce-i al lui e-al lui ... are haz omul. SI te stimuleaza sa gandesti, sa te intrebi daca e real, cum o fi in realitate, tot asa iute la manie si fioros ...

Un pupincurist de traseiste, la varsta pensionarii, care injura si ameninta cu bataia, cum crezi ca poate fi in realitate?

Un papa lupte.

De aceea il evita pe utilizator_copou, sub pretextul ca oamenii maturi rezolva in alt mod diferendele.

• Like 1
Postat

Uiti cand ti-a crescut orgoliul dupa ce violatorul de babe @lynx ti-a sarit in ajutor.

Cel mai bun troll!

PS.Ti-e frica de utilizator_copou, de aceea te tii cu gura mare.

Nu ii e frica, doar ne-a declarat-o de atatea ori. S-o fi milostivit sa-l crute pe iesean, din marinime si prea multa educatie nu a acceptat numeroasele invitatii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...