Sari la conținut

Utilizator_copou vs Picon

20 membri au votat

1. 1. Cine va invinge?

• Nu se prezinta Picon, pentru ca e un ciumpalache
    • Mircea Badea il va reprezenta pe Picon, se termina nedecis
    • Pierde moldoveanul trenul de la Moldova
    • Moare Picon intre timp
    • Se vor imprieteni si vor deveni pupincuristii de serviciu
      0
    • Ma doare-n cantaloupe

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sunteți prea stresați de chestia asta băieți...

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sunteți prea stresați de chestia asta băieți...

Plictiseală mare, mon cher!  :laugh2

• Minus 1
Vizitator
Postat

Plictiseală mare, mon cher!  :laugh2

Got it ;)

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

O mica remarca, ca sa aiba de unde spune Miskin ca uite dom'le limbistu de serviciu :) unde este: punctez pe toata lumea, unde cred eu de cuviinta ca este normal sa o fac (inclusiv pe Miskin, chiar pe tine daca nu ma insel, si pe multi altii). NU il cunosc pe picon personal, asa ca nu stiu de unde asocierea asta pupincurist and stuff (what stuff I wonder.. :) )

Da, nu am comentat nimic nici pro, nici contra, la momentul postarii respectivei dovezi. Ideea este ca ma abtin a mai comenta ceva. Daca nu ma insel, am inteles ca oarecum conflictul picon-miskin ar fi ceva mai vechi, eu fiind pe forum din 2015, am inteles (probabil posibil sa ma insel AGAIN, dar ce sa fac m-am inselat si gata), de pe timpul cand Miskin avea alt user. Din punctul (meu) de vedere, consider ca nu sunt nici pupincurist, nici hater, incerc (poate unii (Miskin) vor spune ca nu incerc destul, dar atata reusesc eu) sa fiu impartial. Initial i-am luat apararea, recunosc, lui Picon, din motive ce tin de bun simt si colegialitate.

Dupa ce m-am trezit "trecut prin faina, amestecat cu ou si cu otet in blender-ul nimfomane.com, pisat cu pisalogul impreuna cu nucile si alunile :) de pe forum" am zis ca nu mai are rost sa ma bag aiurea in bors, pentru ca pur si simplu nu are rost. Asa ca am decis sa nu ma mai intereseze anumite aspecte.

Brigada - nu o cunosc, nu fac parte din ea, si cu tot respectul pentru colegi din - daca exista - brigada, nu cred ca m-ar accepta, si nu cred ca as avea prea multe in comun cu celebra "brigada" (no offence :blushing2 :blushing2 :hihat)

Iar cu Cassy, cu tot respectul, dar aici chiar nu ai nimerit-o. Daca ai sti contributia adusa de Cassy aici, pe site, cat si toate greutatile pe care le-a indurat (cel putin in ultimul an), nu cred ca ai mai face greseala sa o amesteci in toata cearta asta aiuristica.

Aici, pe site am incercat in cateva randuri sa fiu pacifist. Nu prea se poate. Probabil de aici asociarea cu pupincurist (Miskin All Rights Reserved :) ) and "stuff". Nu-mi plac conflictele, nu-mi sta in caracter sa arunc cu gunoi virtual sau sa ma bag caravana circului ambulant :) pe care unii il tot poarta pe aici la reprezentatii ambulante, asa ca va rog sa ma scuzati, dar puteti continua fara mine.

Tu te pui la mintea  astuia sa-i dai atatea explicatii? Nu vezi ca e TROLL  , d'al in pisici ,si incearca sa invrajbeasca pe toata lumea ?

Se leaga pana si de fata asta (Cassy) care nu a deranjat pe nimeni pe aici  :slap2 

• Like 26
  • Minus 18
  • Oras:Ucea
Postat

The lackeys are crawling back to light, @picon is himself again ... business as usual :)

You gotta love this forum :laugh2

Da, popoule, cum dreaq...

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Emerald City
  • Oras:Emerald City
Postat

Da, popoule, cum dreaq...

Inca nu-s sigur daca esti imbecil sau doar paranoic.

Si nu te deranja sa-mi mai raspunzi, mai bine intoarce-te la ce te pricepi: sa injuri femeile de pe forum

Postat

Inca nu-s sigur daca esti imbecil sau doar paranoic.

Si nu te deranja sa-mi mai raspunzi, mai bine intoarce-te la ce te pricepi: sa injuri femeile de pe forum

O să-mi iau libertatea să-ți răspund de câte ori vrea pula mea.

Cât despre paranoia: această postare este o înjurătura și o amenințare!

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator beraru
Postat

Beraru asta vrea si el bataie...

Categoric! N-am mai exersat de mult intoarcerea celuilalt obraz si flexarea sprancenelor.

:)

PS: aceasta postare este o capcana

• Like 3
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

O să-mi iau libertatea să-ți răspund de câte ori vrea pula mea.

Cât despre paranoia: această postare este o înjurătura și o amenințare!

Nu sunt certareata de fel si nu caut limitele unui om, sa stau în coada lui sa-i spun povesti... strategia mea e alta, mai ales ca dispun de libertate cat incape. În spațiul virtual, libertatea e pusa mereu in discuție tocmai pentru ca ceea ce o defineste, aduna intentii ca fluturii la lumina. Cam asa te vad pe tine, rozkendra si cine nu a exprimat concret ce anume doreste sa facă. Nu doresc sa leg sensuri cu cineva care abia si-l exprimă pe-al său, propriu. Acum mi-a placut, ai transat... simplu, simplu asa cum s-a si prezentat situația încă de la inceputul acestui topic.
Postat

Categoric! N-am mai exersat de mult intoarcerea celuilalt obraz si flexarea sprancenelor.

PS: aceasta postare este o capcana

I-am mai explicat unuia de pe aici.

Intai trebuie sa papi sanatos si sa urci in categorie.

Se dau cartofi prajiti la Starbucks?

Vizitator beraru
Postat

I-am mai explicat unuia de pe aici.

Intai trebuie sa papi sanatos si sa urci in categorie.

Se dau cartofi prajiti la Starbucks?

Stiam dintotdeauna ca oamenii cocheti au un stil elegant de a alerga, da' n-am crezut niciodata ca Usain Bolt isi va pierde painea din cauza lor.

• Like 5
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Stiam dintotdeauna ca oamenii cocheti au un stil elegant de a alerga, da' n-am crezut niciodata ca Usain Bolt isi va pierde painea din cauza lor.

Nici alergatu' nu mai e ce-a fost odată :)

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Cine nu are batrani, sa-si cumpere?

Pe picon, cine l-a pus la donatiile pentru sinistrati?

Tie trebuia sa-ti traga o mama de bataie ai tai cand erai mic ca sigur si atunci te luai de oamenii in varsta :)))))
Postat

Tie trebuia sa-ti traga o mama de bataie ai tai cand erai mic ca sigur si atunci te luai de oamenii in varsta :)))))

Recunosc ca furam cartuse cand eram mic si le bubuiam in fata geamului de la parter al unui pensionar mizantrop.

Apoi, am crescut mare si am inceput sa ajut babele sa treaca strada (spre deosebire de Lynx care le violeaza).

Pentru urma am ajuns in societatea scandinava, unde am vazut ce inseamna batranii satisfacuti cu ce au realizat in viata.

Nu a durat mult si am aterizat in Asia, unde respectul pentru batrani este enorm si aici am invatat ca nu era frumos sa-l stresez pe batranelul de la parter.

Am un respect nemarginit pentru persoanele in varsta, i-am si amintit lui picon acest fapt si ca nu intentionez sa intru in conflicte cu el, insa ce sa faci cand dai de un mosneag fara rost in viata, fariseu si care face pe cocoșul virtual?

Il pui la respect.

Postat

Bei bere de calitate indoielnica.

• Oras:Best Place On Earth
  • Oras:Best Place On Earth
Postat

Ok, cu scuzele de rigoare pentru indrazneala de a interveni pe un topic care nu ma priveste in mod direct si fara pretentia ca am inteles totul sau ca as fi detinatorul Adevarului, as vrea sa exprim si eu cateva impresii despre conflictele astea care se intind tot mai rapid pe forum. Si o voi face referindu-ma la actorii principali ai disputelor:

@utilizator_copou - un personaj al contrastelor, se exprima inteligent, articulat, chiar sofisticat pe alocuri, are principii pentru care nu ezita sa-i apostrofeze pe membrii cu vechime ai forumului. In acelasi timp, ma surprind neplacut orgoliul excesiv si o anumita ingustime a gandirii atunci cand vede in confruntarea fizica singura rezolvare a conflictului cu @picon, dar si incapatanarea cu care-l alearga pe acesta pe tot forumul in incercarea de a-l umili. As spune "branza buna in burduf de caine", dar mi-e teama sa nu ma cheme si pe mine in ring.:) O observatie mai altfel: am avut impresia ca dra @vistantric chiar il simpatiza pe @utilizator_copou, dar omul a preferat sa-si consume energiile intr-un conflict ridicol si fara finalitate, in loc sa aleaga compania (chiar daca numai virtuala la inceput) a unei femei frumoase. :slap2

@picon - din nou, un om al extremelor. Intai ne incanta cu analizele si comentariile sale pertinente si rafinate, pentru ca la scurt timp sa ne socheze printr-un limbaj incalificabil si o violenta verbala ingrijoratoare fata de cei care nu-i impartasesc conceptiile. Chiar e un pacat, pentru ca orice comunitate (inclusiv virtuala) are nevoie de exemple, de modele, iar @picon, cu atuurile inteligentei, competentei si experientei de viata chiar ar putea fi un model (si) pe acest forum. O mica remarca: e ok, dle @picon sa admitem cand ne-am inselat sau cand am gresit, e o dovada de intelepciune si nicidecum o slabiciune. Si sunt sigur ca sunteti familiar cu ideea ca "noi insine ne suntem cei mai mari dusmani".

@miskinexit & @ winehouse_fellow -  cea mai mare dezamagire, sunt putine lucruri mai triste decat sa vezi inteligenta si educatia/cultura puse in slujba trivialitatii si a meschinatatii. Cand aveti putin timp liber, va rog sa calculati cat timp si efort irositi aici si sa raportati "problema @picon" la cateva alte probleme din lume: oameni care sufera de boli terminale, copii care se sting de foame si sete, copii orfani torturati si umiliti (apropo de cazul recent), razboaie, atentate, indundatii, criza Brexit etc etc. Mi se pare ironic, insa, ca voi doi v-ati aliat impotriva lui @picon pe acest topic, in acelasi timp in care ii ironizati pe altii ca ar fi lacheiii lui. Iar apogeul josniciei l-ati atins cand ati implicat-o pe @cassy in conflict, ar fi trebuit sa stiti ca un om care lupta sa se faca bine are nevoie de fiecare picatura de energie si de incurajari, nu de rautati si negativitate.

@beraru, @lopix, @nobel & comp - desi cu totii pretindeti ca ati intervenit pe acest topic dezinteresat, partizanatul vostru e destul de straveziu. Si e normal sa avem simpatii, opinii, doar ca argumentele si luarile noastre de pozitie sunt mai credibile cand suntem sinceri si nu ne ascundem sub umbrela obiectivitatii sau a altor principii nobile.

@administratorilor si moderatorilor acestui forum - stim cu totii ca fiecare comunitate are nevoie de legi si reguli care sa fie si aplicate. Pot accepta ideea ca poporul isi doreste "paine si circ", la fel cum inteleg ca acesta este un business in primul rand, dar parca ar fi placut daca s-ar putea gasi un echilibru, pentru ca mi se pare putin prea mult cand se ajunge la postarea de informatii si poze personale, la injurii adresate familiilor sau chiar la amenintari fizice.

Cam atat am avut de spus. Nu ma asteptam sa gasesc aici o comunitate de maicute si nici nu ma astept sa schimb felul de a fi al oamenilor, sunt doar cateva simple observatii si aprecieri. M-am intins cam mult, recunosc (sunt in concediu acum si am timp :)) si apreciez orice comentariu sau critica pertinenta. Aceasta va fi singura mea interventie pe acest topic, asa ca cei care vor sa ma injure o pot face fara grija, nu le voi raspunde.:)

O zi buna in continuare! :hihat

• Like 10
  • Minus 4

Postat

Ok, cu scuzele de rigoare pentru indrazneala de a interveni pe un topic care nu ma priveste in mod direct si fara pretentia ca am inteles totul sau ca as fi detinatorul Adevarului, as vrea sa exprim si eu cateva impresii despre conflictele astea care se intind tot mai rapid pe forum. Si o voi face referindu-ma la actorii principali ai disputelor:

@utilizator_copou - un personaj al contrastelor, se exprima inteligent, articulat, chiar sofisticat pe alocuri, are principii pentru care nu ezita sa-i apostrofeze pe membrii cu vechime ai forumului. In acelasi timp, ma surprind neplacut orgoliul excesiv si o anumita ingustime a gandirii atunci cand vede in confruntarea fizica singura rezolvare a conflictului cu @picon, dar si incapatanarea cu care-l alearga pe acesta pe tot forumul in incercarea de a-l umili. As spune "branza buna in burduf de caine", dar mi-e teama sa nu ma cheme si pe mine in ring.:) O observatie mai altfel: am avut impresia ca dra @vistantric chiar il simpatiza pe @utilizator_copou, dar omul a preferat sa-si consume energiile intr-un conflict ridicol si fara finalitate, in loc sa aleaga compania (chiar daca numai virtuala la inceput) a unei femei frumoase. :slap2

@picon - din nou, un om al extremelor. Intai ne incanta cu analizele si comentariile sale pertinente si rafinate, pentru ca la scurt timp sa ne socheze printr-un limbaj incalificabil si o violenta verbala ingrijoratoare fata de cei care nu-i impartasesc conceptiile. Chiar e un pacat, pentru ca orice comunitate (inclusiv virtuala) are nevoie de exemple, de modele, iar @picon, cu atuurile inteligentei, competentei si experientei de viata chiar ar putea fi un model (si) pe acest forum. O mica remarca: e ok, dle @picon sa admitem cand ne-am inselat sau cand am gresit, e o dovada de intelepciune si nicidecum o slabiciune. Si sunt sigur ca sunteti familiar cu ideea ca "noi insine ne suntem cei mai mari dusmani".

@miskinexit & @ winehouse_fellow - cea mai mare dezamagire, sunt putine lucruri mai triste decat sa vezi inteligenta si educatia/cultura puse in slujba trivialitatii si a meschinatatii. Cand aveti putin timp liber, va rog sa calculati cat timp si efort irositi aici si sa raportati "problema @picon" la cateva alte probleme din lume: oameni care sufera de boli terminale, copii care se sting de foame si sete, copii orfani torturati si umiliti (apropo de cazul recent), razboaie, atentate, indundatii, criza Brexit etc etc. Mi se pare ironic, insa, ca voi doi v-ati aliat impotriva lui @picon pe acest topic, in acelasi timp in care ii ironizati pe altii ca ar fi lacheiii lui. Iar apogeul josniciei l-ati atins cand ati implicat-o pe @cassy in conflict, ar fi trebuit sa stiti ca un om care lupta sa se faca bine are nevoie de fiecare picatura de energie si de incurajari, nu de rautati si negativitate.

@beraru, @lopix, @nobel & comp - desi cu totii pretindeti ca ati intervenit pe acest topic dezinteresat, partizanatul vostru e destul de straveziu. Si e normal sa avem simpatii, opinii, doar ca argumentele si luarile noastre de pozitie sunt mai credibile cand suntem sinceri si nu ne ascundem sub umbrela obiectivitatii sau a altor principii nobile.

@administratorilor si moderatorilor acestui forum - stim cu totii ca fiecare comunitate are nevoie de legi si reguli care sa fie si aplicate. Pot accepta ideea ca poporul isi doreste "paine si circ", la fel cum inteleg ca acesta este un business in primul rand, dar parca ar fi placut daca s-ar putea gasi un echilibru, pentru ca mi se pare putin prea mult cand se ajunge la postarea de informatii si poze personale, la injurii adresate familiilor sau chiar la amenintari fizice.

Cam atat am avut de spus. Nu ma asteptam sa gasesc aici o comunitate de maicute si nici nu ma astept sa schimb felul de a fi al oamenilor, sunt doar cateva simple observatii si aprecieri. M-am intins cam mult, recunosc (sunt in concediu acum si am timp :)) si apreciez orice comentariu sau critica pertinenta. Aceasta va fi singura mea interventie pe acest topic, asa ca cei care vor sa ma injure o pot face fara grija, nu le voi raspunde.:)

O zi buna in continuare! :hihat

Hai, omule, chiar asa?

Iti dau dreptate.Beraru e un lingau.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...