Sari la conținut

Utilizator_copou vs Picon

20 membri au votat

1. 1. Cine va invinge?

• Nu se prezinta Picon, pentru ca e un ciumpalache
    • Mircea Badea il va reprezenta pe Picon, se termina nedecis
    • Pierde moldoveanul trenul de la Moldova
    • Moare Picon intre timp
    • Se vor imprieteni si vor deveni pupincuristii de serviciu
      0
    • Ma doare-n cantaloupe

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Poate s-ascund altii, de unde sa stim?! Singura ta sansa sa te recunoastem este sa ramai cu aceeasu atitudine si sa-ti folosesti expresiile marca inregistrata.

Uite, la mesajul de pe pagina anterioara - mai sa nu te recunosc.

Ăsta e singurul cont pe care îl am de când sunt înscris pe forum. Mâșkin nu face decât să încerce să acrediteze ideea că mi-am făcut conturi-clonă din seria cu "mâșkin" în care m-am auto-înjurat, pentru a-și spăla imaginea. 

Jalnic!

Cât despre confșictul cu @utilizator_copou: pe un topic ( nu mai știu care și nici nu am chef să caut acum), un topic pe care Rozeta se certa cu Vistantric, domnul s-a băgat între ele ( lucru deloc potrivit pentru un bărbat), ținând fățiș partea Visului și dând cu sentențiozitate diagnostic referitor la bolile mentale ale Rozetei. Mi-am permis să-i atrag atenția că nu e ok și au urmat câteva schimburi de replici destul de cuminți. Marean a întrebat în stilul caracteristic de caterincă, dacă domnul din Copou vrea muie, iar eu am dat quote și am zis că vrea gang-bang. Și omul a luat foc, urmând ceea-ce știți.

Comentariile sunt de prisos!

• Like 5
  • Minus 4
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Direct de la Vatican.

Acum, Magda Ciumac, iesi pe ulita ca te cauta Tolea.

ciripesti din tomberon cu gheara-n gat

Postat

Mii de scuze, pe bune! Ma bag la ultimul episod din Game Of Thrones si promit ca revin.

Cersei nu se prezinta la procesul ei, asta pentru ca dinamiteaza Catedrala aia, unde mor absolut toti, inclusiv ala descult si Margaery.

Regee Tommen nu rezist presiunii si se sinuciude aruncandu-se de pe balcon.

Arya il omoara pe Frey.

Jon Snow este proclamat Rege al Nordului si, senzatie, se pare ca este fiul Lyannei si al lui Rheagar.

Daenerys e pe drum catre Westeros, pe apa.

Punct.

• Like 2
Postat

A... și să nu uit: @ hbeomte e Mâșkin, singur a recunoscut. E una din multele lui clone, adică hoțul strigă " hoțul". 

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

A... și să nu uit: @ hbeomte e Mâșkin, singur a recunoscut. E una din multele lui clone, adică hoțul strigă " hoțul".

Picoane, se cam bate poola de tine pe aici. =)) i-a masuri ce draq' =))

Postat

Picoane, se cam bate poola de tine pe aici. =)) i-a masuri ce draq' =))

Pă bune?  :laugh2

• Minus 2
Postat

Ăsta e singurul cont pe care îl am de când sunt înscris pe forum. Mâșkin nu face decât să încerce să acrediteze ideea că mi-am făcut conturi-clonă din seria cu "mâșkin" în care m-am auto-înjurat, pentru a-și spăla imaginea.

Jalnic!

Jalnic este sa injuri fara cratima, din lipsa de curaj, pentru ca apoi sa faci bai de multime, cand cineva iti raspunde cu aceeasi moneda.

Repet, tu, cel care se ascunde in spatele unor asemenea siretlicuri, ma acuzi pe mine, eu care mi-am asumat fiecare cont?

Dar, ma rog, tu dai inainte ca trenu'.

:)

Si e clar ca i-ai prins frica omului.

• Like 1
  • Oras:Emerald City
Postat

Jalnic!

Cât despre confșictul cu @utilizator_copou: pe un topic ( nu mai știu care și nici nu am chef să caut acum), un topic pe care Rozeta se certa cu Vistantric, domnul s-a băgat între ele ( lucru deloc potrivit pentru un bărbat), ținând fățiș partea Visului și dând cu sentențiozitate diagnostic referitor la bolile mentale ale Rozetei. Mi-am permis să-i atrag atenția că nu e ok și au urmat câteva schimburi de replici destul de cuminți. Marean a întrebat în stilul caracteristic de caterincă, dacă domnul din Copou vrea muie, iar eu am dat quote și am zis că vrea gang-bang. Și omul a luat foc, urmând ceea-ce știți.

Comentariile sunt de prisos!

Pentru lamurire si pentru a vedea toata lumea cum @picon va minte cu nerusinare:

http://nimfomane.com/forum/topic/71276-rom%C3%A2nia-elve%C8%9Bia/page-25

post-181161-0-00679800-1467226124_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Jalnic este sa injuri fara cratima, din lipsa de curaj, pentru ca apoi sa faci bai de multime, cand cineva iti raspunde cu aceeasi moneda.

Repet, tu, cel care se ascunde in spatele unor asemenea siretlicuri, ma acuzi pe mine, eu care mi-am asumat fiecare cont?

Dar, ma rog, tu dai inainte ca trenu'.

Si e clar ca i-ai prins frica omului.

Ce zici, in cat timp crezi ca cedeaza @picon si incepe sa ne injure si sa ne dea la muie pe aici?

Postat

Ce zici, in cat timp crezi ca cedeaza @picon si incepe sa ne injure si sa ne dea la muie pe aici?

A cedat deja, insa este destoinic si se abtine, pentru ca omul are de aparat o imagine, spre amuzamentul meu si al altora.

In fata intregii comunitati forumistice!

• Like 1
  • Oras:sub pamanat srl
  • Oras:sub pamanat srl
Postat

Ce inseamna cand scrie "MEMBRU RETRAS" la un user? :hmmm

A fost banat?

Nu. Acu' ceva timp era o opțiune de a te retrage. Un fel de "dezactivare" a contului.

Postat

A fost banat?

l-a prins nevasta

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

A fost banat?

La banare apare o linie trasa peste numele utilizatorului. Devii membru retras daca iti schimbi mail-ul cu care te-ai logat (un fel de invalidare a contului). Din cate stiu, daca nu te baneaza pisic, nu poti sa iti stergi singur contul...

• Like 2
Postat

La @utilizator_copou scrie "MEMBRU RETRAS", ma gandeam ca a fost banat pentru ca indraznit sa deranjeze Brigada (cuvantul lui) :laugh2

Postat

Pentru lamurire si pentru a vedea toata lumea cum @picon va minte cu nerusinare:

http://nimfomane.com/forum/topic/71276-rom%C3%A2nia-elve%C8%9Bia/page-25

Acum am vazut postarea.

Te doare burta de ras, nu alta.

Idem cand se plangea ca omul a postat acele mesaje de pe mail, cand el facea pe cocoșul arogant si neinteresat.

Personal, ii compatimesc pe tovarasii virtuali ai lui picon.Adica ei stiu ca pe om nu-l prinde atitudinea asta de smardoi, ca el fura replicile altora, ca omul isi pune piedici la fiecare pas, insa ce sa faci, prietenul la nevoie se cunoaste.

Postat

Am votat ca nu se porezinta piconel, fiind un ciumpalache... Dar cine`i utilizator_copou?

vezi ca sa votat brexit

• Like 1
Postat

E interesant, totusi, ca e suficient sa vezi cine da vot pozitiv ca sa-ti dai seama de gasti, slugarnicii si cine stie ce interese ii mai leaga pe unii de aici.

Sa ne uitam la tovarasul @lopix si la tanti @cassy (scuze celorlalti ca nu am timp sa-i mentionez), care il umplu de plusuri pe @picon, dar se fac ca ploua cand le postez dovada concreta a minciunii acestuia (nu-mi pasa de puncte, e doar o trista constatare).

Postat

Urmatoarea postare al lui picon va fi ceva de genul: "ia uitati cum s-au adunat etc etc", de fapt nimic altceva decât smiorcaieli.

Status quo.

• Like 1
Postat

E interesant, totusi, ca e suficient sa vezi cine da vot pozitiv ca sa-ti dai seama de gasti, slugarnicii si cine stie ce interese ii mai leaga pe unii de aici.

Sa ne uitam la tovarasul @lopix si la tanti @cassy (scuze celorlalti ca nu am timp sa-i mentionez), care il umplu de plusuri pe @picon, dar se fac ca ploua cand le postez dovada concreta a minciunii acestuia (nu-mi pasa de puncte, e doar o trista constatare).

tu esti tovarasul parvulescu?

• Like 1

Postat

Urmatoarea postare al lui picon va fi ceva de genul: "ia uitati cum s-au adunat etc etc", de fapt nimic altceva decât smiorcaieli.

Status quo.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...