Sari la conținut

asistenta tv

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Va salut,

Aseara am fost intr-un restaurant cu circuit restrans, nu pot da nume. Era o singura masa ocupata la care erau 2 domni (unul bine si plinut trecut la a 2 a tinerete si o cioara borata de 30 ani).

Comandam ceva de baut si mancare, toate bune si frumoase, apare Adriana Bahmuteanu cu o blonda intr-o fusta de i se vedeau chiloteii (cred ca era Florentina Raiciu, am zis cred). Le primeste domnul mai in varsta, le face cunostinta cu cioara borata, dupa care domnul pleaca.

Comanda si ei ceva de mancare, consumau MOET, au facut un pic misto gagice de cioara, dupa care pleaca si Adriana Bahmuteanu, si raman doar cei 2 porumbei. Au mai stat un pic si au plecat si ei cu un taxi.

Vroiam sa intreb daca stie cineva daca Adriana Bahmuteanu plaseaza fete sau daca are cineva o pila la ea :).

• Like 1
  • Oras:Bucharest
Postat

Pe mine ma intereseaza daca iese pe combinatie Florentina Raiciu...

Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

Va salut,

Aseara am fost intr-un restaurant cu circuit restrans, nu pot da nume. Era o singura masa ocupata la care erau 2 domni (unul bine si plinut trecut la a 2 a tinerete si o cioara borata de 30 ani).

Comandam ceva de baut si mancare, toate bune si frumoase, apare Adriana Bahmuteanu cu o blonda intr-o fusta de i se vedeau chiloteii (cred ca era Florentina Raiciu, am zis cred). Le primeste domnul mai in varsta, le face cunostinta cu cioara borata, dupa care domnul pleaca.

Comanda si ei ceva de mancare, consumau MOET, au facut un pic misto gagice de cioara, dupa care pleaca si Adriana Bahmuteanu, si raman doar cei 2 porumbei. Au mai stat un pic si au plecat si ei cu un taxi.

Vroiam sa intreb daca stie cineva daca Adriana Bahmuteanu plaseaza fete sau daca are cineva o pila la ea :).

Se stie de ani de zile ca Adriana Bahmuteanu plaseaza fete, acuma daca florentina raicu accepta sa suga pula pentru 300 de euro sau era doar a relatie de cateva saptamani sa ii tina companie domnului pentru vacanta lui in Miami, nu ai cum sa afli.

Tind sa cred prima varianta personal..

• Oras:On-line
  • Oras:On-line
Postat

Va salut,

Clar ca bahmuteanca plaseaza fete, ca si nevasta lui reghe.......

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Va salut,

Nu o lua ca pe o rautate. Nu e. E logica elementara. Si cunostinte solide in domeniu.

Tu ai fost intr-un restaurant "cu circuit inchis" dar nu ne poti spune numele lui. In schimb noi ar trebui sa iti putem spune cu subiect si predicat daca Bahmu face si drege si cu cine si eventual si ceva detalii si vreun nr de tel pentru vreo intrare nu???

Nu ti se pare cam tras de par...?

Hai sa iti zic eu cum sta treaba...

In primul rand sunt extrem de putine locuri in Bucuresti (fie ele restaurante, sau orice altceva) care au circuit cu adevarat inchis. Si pe alea da, nu ai cum sa le numesti nici aici nici in alta parte pentru ca nu au nume la intrare... stiii ce zic?

Presupunand ca tu te-ai aflat intr-un asemenea loc, e greu de inteles ce cauta Bahmu sa "plaseze" ceva acolo... e prea pe fata. Apoi, daca asta chiar s-ar fi intamplat, intr-un loc cu circuit inchis, ai fi avut si tu (sau legaturi in sensul asta) acces la informatii, la ea, la tot ce se intampla, ca de aia e cu circuit inchis.

Si ca sa raspund la intrebarea ta si a multora de pe aici, da, fetele de la TV, sin presa, in special cea de scandal, dar nu numai, au fost, sunt, sau vor fi, in marea lor majoritate (cu exceptii desigur) disponibile, in conditii foarte favorabile lor, sa participe la diferite tipuri de intalniri si activitati care pot include intimitati sexuale.

Pentru cunostintele tale, Bahmu e destul de desteapta, incat nu e o plasatoare.... are fetele educate sa stoarca informatii sensibile, etc... pe care sa le foloseasca apoi sa ii fie ei bine.. stii ce zic?

in rest da, daca ai niste mii si o legatura buna care sa iti faca intrarea poti sa futi ca orice vezi pe la TV in materie de pizde semidezbracate pe post de asistente sau genu

• Like 8
  • Minus 3
  • Oras:IN RAI
  • Oras:IN RAI
Postat

Nu o lua ca pe o rautate. Nu e. E logica elementara. Si cunostinte solide in domeniu.

Tu ai fost intr-un restaurant "cu circuit inchis" dar nu ne poti spune numele lui. In schimb noi ar trebui sa iti putem spune cu subiect si predicat daca Bahmu face si drege si cu cine si eventual si ceva detalii si vreun nr de tel pentru vreo intrare nu???

Nu ti se pare cam tras de par...?

Hai sa iti zic eu cum sta treaba...

In primul rand sunt extrem de putine locuri in Bucuresti (fie ele restaurante, sau orice altceva) care au circuit cu adevarat inchis. Si pe alea da, nu ai cum sa le numesti nici aici nici in alta parte pentru ca nu au nume la intrare... stiii ce zic?

Presupunand ca tu te-ai aflat intr-un asemenea loc, e greu de inteles ce cauta Bahmu sa "plaseze" ceva acolo... e prea pe fata. Apoi, daca asta chiar s-ar fi intamplat, intr-un loc cu circuit inchis, ai fi avut si tu (sau legaturi in sensul asta) acces la informatii, la ea, la tot ce se intampla, ca de aia e cu circuit inchis.

Si ca sa raspund la intrebarea ta si a multora de pe aici, da, fetele de la TV, sin presa, in special cea de scandal, dar nu numai, au fost, sunt, sau vor fi, in marea lor majoritate (cu exceptii desigur) disponibile, in conditii foarte favorabile lor, sa participe la diferite tipuri de intalniri si activitati care pot include intimitati sexuale.

Pentru cunostintele tale, Bahmu e destul de desteapta, incat nu e o plasatoare.... are fetele educate sa stoarca informatii sensibile, etc... pe care sa le foloseasca apoi sa ii fie ei bine.. stii ce zic?

in rest da, daca ai niste mii si o legatura buna care sa iti faca intrarea poti sa futi ca orice vezi pe la TV in materie de pizde semidezbracate pe post de asistente sau genu

Îmi pare rău să-ți spun,dar ești naiv.

Omul a vrut să transmită un mesaj foarte clar si anume că face parte din lumea selectă, are acces în cluburi cu circuit închis și îl cheamă Cocalarus Bengosus.Bahmu,garoiul si alte alea au fost doar să pară mai credibil.

• Like 5
Postat

Gata , ma predau, m-ati prins :)) vad ca sunteti "inteligentii"forumului. Poate pe viitor se organizeaza si o olimpiada sa va aratati abilitatile de a tot "stiutori". Trimiteti-mi CV-ul vostru poate va angajez la mine.

Postat

prietene ma cam doare in basca de ce crezi tu

ti-am spus de la inceput sa nu iei ca pe o rautate ca nu e

e un punct de vedere + cate una alta din ce mai stiu si eu...

daca iti place sau nu raspunsul asta e alta discutie

dar nu ma dau destept, si nici nu ma intereseaza daca sunt mai destept sau nu ca tine.. dar cu siguranta sunt mai informat

altfel... iti doresc numai de bine

sper sa pricepi ca n-am nimic cu tine

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bahmu ce tarife o avea ?

• Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat
        Hai sa va zic eu cum vad eu treaba...Acuma daca povestea lui Liviu999 cu Bahmu e reala sau nu, are mai putina importanta, dar topicul e bun,

cred k sunt multi futaci pe aici care ar dori (si si ar permite) sa si o traga  :atm  cu vreo asistenta de la tv. Ca pe la televiziuni/radio/presa/studiouri de film (de scandal sau nu), sunt persoane care cocheteaza cu domeniul si si-o mai si trag cu cativa pe bani sau alte avantaje e indubitabil. Toata lumea stie ca e o zona in care se invart bani multi, oamenii sunt "liberi in gandire" si se petrec lucruri frumoase. Ceea ce ma sperie e ca s-a ajuns atat de low incat in inteleviziune cica ar fi multi poponari...in fine duca-se pe pustii...

Ca sa poti sa ai acces in cercul asta trebuie sa fi din el,sa ai un tovaras,coleg ceva... si daca nu ai e mai greu...De altfel nu ma astept sa vina un confrate si sa lase nr lu una de la vreo emisiune, sa sune tot ghiolbanu...Dar ce  poate ar merge e sa o urmaresti pe una pe fb, vezi pe unde isi da check-in, si devi client fidel la acea locatie, restaurant/club. Asa in cateva luni, te imprietenesti cu managerul de pe-acolo, vede ca esti pers de incredere si poate iti vinde un pont. Problema este ca metoda dureaza mult, e costisitoare si nu duce intotdeauna la succes. Si pierderea cea mai mare nu ar fi banul ci timpul investit. De fapt asta e si motivul pt care tot felul de vedete/vagaboante de lux isi pun obsesiv poze pe fb prin restaurantele din zona Herastrau...Sa le abordezi direct pe fb nu cred k e o idee buna, iarasi prea multi ghiolbani, poate doar dk ai f multi prieteni comuni, ceea ce nu cred k e cazul nostru...

O alta idee sa abordezi o fata mai de lux zic eu ca ar fi la un salon de masaj erotic de lux (nu cred k sunt mai mult de 2-3 astfel in buc). Ii mai dai spaga inca cat un masaj, vi mai des gen 1 data pe sapt si teoretic in 3 intalniri ar trebui sa pui de-un futai, daca nu in salon cel putin la hotel. Eu zic ca e mai rapida decat varianta de mai sus si nu neaparat mai costisitoare. Intradevar, trebuie sa ai bani,din pacate fetele din acele saloane sunt obisnuite cu astfel de oameni, ai concurenta cu strainii. Totusi, dat fiindca strainii sunt de obicei niste handicapati (urati, perversi, zgarciti, babalaci) eu zic ca este o paine de mancat si pentru noi, mai ales daca esti tinerel, mergi la sala si ai ceva bani. Fetele bune si destepte vor prefera intodeauna un roman smecher fata de un strain, dar trebuie sa fi prezentabil...

S-ar mai putea cica si pe la cazinouri sa mai fie bunaciuni dar zona mi se pare mult prea dubioasa, nu recomand. Prea multi cocalari/interlopi...la fel ca in unele cluburi bucurestene, care se dau cu pretentii...si sunt pline de tiganci care se vor femei de lux.

O ultima varianta ar fi sa iti alegi o fata mai scumpa de la noi, de pe forum, de la top sau nu, dupa preferinta. Cel mai probabil va fi peste multor asistente mai mult sau mai putin pacatoase....atat la fizic (machiajul si televiziunea sunt crima pt ten) cat si la prestatie.

As dori si alte sugestii/povestiri intamplari despre cum ai putea sa futi  :doggystyle  o bomba sexy/model/dama de lux/sectia 19/#mydubai/#mymiamimainou (pentru cunoscatori).

PS: frustratii, zgarcitii, saracii as dori sa se abtina.  :bye

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Eu sunt curios ce o insemna "restaurant cu circuit inchis" in viziunea initiatorului topicului? :thinking

• Like 5
  • Minus 6
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Eu sunt curios ce o insemna "restaurant cu circuit inchis" in viziunea initiatorului topicului? :thinking

O locatie unde prigoana gateste si bahmuteanca aduce clienti. =))
  • Like 3
Postat

dar e legal sa faca asta? :thinking

nu ti se pare usor naiva intrebarea in ziua de azi? =))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Bahmu avea odata demult tarif... Asa vorbeste lumea prin oras, pana sa-l cunoasca pe Prigoana.

Postat

Bahmu ce tarife o avea ?

Bahmu avea odata demult tarif... Asa vorbeste lumea prin oras, pana sa-l cunoasca pe Prigoana.

• Like 1
Postat

Pe mine ma intereseaza daca iese pe combinatie Florentina Raiciu...

Daca ai intrare de incredere si bani suficienti iese.

Postat

Daca ai intrare de incredere si bani suficienti iese.

Pai problema este intrarea...

• Oras:Emerald City
  • Oras:Emerald City
Postat

Ca sa poti sa ai acces in cercul asta trebuie sa fi din el,sa ai un tovaras,coleg ceva... si daca nu ai e mai greu...De altfel nu ma astept sa vina un confrate si sa lase nr lu una de la vreo emisiune, sa sune tot ghiolbanu...Dar ce  poate ar merge e sa o urmaresti pe una pe fb, vezi pe unde isi da check-in, si devi client fidel la acea locatie, restaurant/club. Asa in cateva luni, te imprietenesti cu managerul de pe-acolo, vede ca esti pers de incredere si poate iti vinde un pont. Problema este ca metoda dureaza mult, e costisitoare si nu duce intotdeauna la succes. Si pierderea cea mai mare nu ar fi banul ci timpul investit. De fapt asta e si motivul pt care tot felul de vedete/vagaboante de lux isi pun obsesiv poze pe fb prin restaurantele din zona Herastrau...Sa le abordezi direct pe fb nu cred k e o idee buna, iarasi prea multi ghiolbani, poate doar dk ai f multi prieteni comuni, ceea ce nu cred k e cazul nostru...

http://outlawjimmy.com/wp-content/uploads/2014/03/stalker.jpg

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...