Sari la conținut

grotesc. cea mai infecta postare!

Postări Recomandate

• Oras:cu pula la botul lui Pipilica
Postat

Pe threadul unde-a injurat Beraru, cu 2 pagini mai devreme (daca nu ma insel), userul caca4pipilica facea aluzie la mama Berarului, moarta, intr-un sicriu. Nu pot da quote caci topicul a fost inchis. Eram insa curios, la replica respectiva care aspect al verticalitatii tale neclintite te-a facut sa nu arati cu degetul mizeria? 

Hey-ho! Stai nitel!

beraru a pus o poza cu un sicriu carat de 4 clowni, dupa ce l-am rugat sa isi scoata pamatuful din cur.

I-am dat un "pe a ma-tii", si a trecut la "o sa iti omor copiii"

acum pe bune... despre ce vorbim?

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Hey-ho! Stai nitel!

beraru a pus o poza cu un sicriu carat de 4 clowni, dupa ce l-am rugat sa isi scoata pamatuful din cur.

I-am dat un "pe a ma-tii", si a trecut la "o sa iti omor copiii"

acum pe bune... despre ce vorbim?

Corecta descrierea. A pus o poza cu un sicriu carat de clowni, ceea ce - intr-adevar - nu-i la fel de inocent ca o poza cu un miel mirosind florile de pe-o pajiste.

Insa, in umila mea opinie, aici s-a produs finul moment al declic-ului. 

Nu stiu cine ai fost / esti aici pe forum (ma refer la user-ul "consacrat"), insa am pe undeva un feeling ca persoana din spatele tastaturii e mult mai inteligenta decat o arata postarile user-ului caca4pipilica. Dintre toate raspunsurile posibile, n-ai gasit nimic mai subtil cu care sa raspunzi pozei cu sicriul, decat o referire la maica-sa, moarta, in acel sicriu...? 

Oricum, dupa parerea mea analizam degeaba detaliile fazei, aici n-a fost nicio secunda vorba de beraru vs. caca4pipilica. "Oponentul" berarului puteai fi tu, sau putea fi foarte bine oricine altcineva. Nu "amenintarile" au fost scopul, ci ideea de-a demonstra ca, odata deschisa cutia Pandorei cu injuraturile de familie, se poate ajunge foarte rapid la chestii neplacute.

• Like 2
  • Oras:.
Postat

Corecta descrierea. A pus o poza cu un sicriu carat de clowni, ceea ce - intr-adevar - nu-i la fel de inocent ca o poza cu un miel mirosind florile de pe-o pajiste.

Insa, in umila mea opinie, aici s-a produs finul moment al declic-ului.

Nu stiu cine ai fost / esti aici pe forum (ma refer la user-ul "consacrat"), insa am pe undeva un feeling ca persoana din spatele tastaturii e mult mai inteligenta decat o arata postarile user-ului caca4pipilica. Dintre toate raspunsurile posibile, n-ai gasit nimic mai subtil cu care sa raspunzi pozei cu sicriul, decat o referire la maica-sa, moarta, in acel sicriu...?

Oricum, dupa parerea mea analizam degeaba detaliile fazei, aici n-a fost nicio secunda vorba de beraru vs. caca4pipilica. "Oponentul" berarului puteai fi tu, sau putea fi foarte bine oricine altcineva. Nu "amenintarile" au fost scopul, ci ideea de-a demonstra ca, odata deschisa cutia Pandorei cu injuraturile de familie, se poate ajunge foarte rapid la chestii neplacute.

Cine mielu' meu pe pajiste esti tu, sa-ti dai cu parerea?

• Like 1
Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

Ita, ce s-a aprins snobetele! Ti-a cazut smilie-ul in pantof sau sub gulerul camasii? Zice omu' ca ai vorbit serios, stil High Sparrow.

Iar lasi sa ti se vada tatuajele si stii ca nu da bine la CV. Te-ntori aiure-n tara.

• Like 1
  • Oras:Emerald City
  • Oras:Emerald City
Postat

E pe lista lacheilor.

El e criticul literar al nimfomanelor, acum ne interpreteaza "operele" lui berila-the-children-murderer, nerealizand insa ca devine usor ridicol si ca-si distruge toata bruma de reputatie repetand aceleasi scuze si explicatii penibile.

• Minus 3
Postat

Ita, ce s-a aprins snobetele! Ti-a cazut smilie-ul in pantof sau sub gulerul camasii? Zice omu' ca ai vorbit serios, stil High Sparrow.

Iar lasi sa ti se vada tatuajele si stii ca nu da bine la CV. Te-ntori aiure-n tara.

Te-am adus si aici....Nu prea m-ai impresionat...

• Oras:Ucea
Postat

Te-am adus si aici....Nu prea m-ai impresionat...

Doar rozkendra și cu amy sunt căcate de admirație...

• Minus 2
Postat

Doar rozkendra și cu amy sunt căcate de admirație...

Amy fiind alta panarama pe care ai terorizat-o?

:)

Pe unde iti faci veacul pe nimfomane.com?

Postat

Unu' fara pretentii, pe care-l doare undeva de bruma de reputatie de care zice lumea, fericit ca are la ce sa asculte muzica la ora asta... 

• Like 1
Postat

@thecat - iti stiu postarile de mult timp. la un moment dat, imi chiar placeau.

http://www.laughfactory.com/jokes/yo-momma-jokes - intelegi asta prea bine. nu sunt amenintari de niciun fel, sunt doar... yo-momma jokes. nu exista "kill-yo-kids-jokes". prosti americanii astia, nu?

oponentul berarului acum SUNT eu. ma asteptam la ceva funny, inteligent, mult peste: "ba, uita-te cum iti omor copiii".

vii la un meci de box, si oponentul s-a tavalit in cacat, de iti vine greata sa dai in el.

vad foarte clar loja in care stai, @thecat, dar hai sa jucam un meci frumos. Dusati.

cat despre cacatul ala fermentat de zbierar: zi ba ceva inteligent. uite, postarea ta urmatoare ar putea sa fie: "1+1=2". socheaza-ne.

Postat

Unu' fara pretentii, pe care-l doare undeva de bruma de reputatie de care zice lumea, fericit ca are la ce sa asculte muzica la ora asta... 

@thecat: mame avem toti. ai copii?

• Like 1
Postat

Atâta noroc ai ca nu esti moldovean.

Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

@thecat - iti stiu postarile de mult timp. la un moment dat, imi chiar placeau.

http://www.laughfactory.com/jokes/yo-momma-jokes - intelegi asta prea bine. nu sunt amenintari de niciun fel, sunt doar... yo-momma jokes. nu exista "kill-yo-kids-jokes". prosti americanii astia, nu?

oponentul berarului acum SUNT eu. ma asteptam la ceva funny, inteligent, mult peste: "ba, uita-te cum iti omor copiii".

vii la un meci de box, si oponentul s-a tavalit in cacat, de iti vine greata sa dai in el.

vad foarte clar loja in care stai, @thecat, dar hai sa jucam un meci frumos. Dusati.

cat despre cacatul ala fermentat de zbierar: zi ba ceva inteligent. uite, postarea ta urmatoare ar putea sa fie: "1+1=2". socheaza-ne.

Reptilo, nu-ti schimba tonul cu mine, ca nu asta era ideea. "Dialogul" tau cu mine a luat sfarsit de mult. Doar de pula si familie vorbim. Atat!

Postat

Amy fiind alta panarama pe care ai terorizat-o?

:)

Pe unde iti faci veacul pe nimfomane.com?

Amy este tălâmbu' ăla care te îngână pă un' te prinde.

PS: teroarea supremă, mai nou, se numește vistantric...

• Like 1
  • Minus 2
Postat

@beraru: cine vorbeste cu tine, ma cotetarule. muie-n cur. tu vrei sa omori copii.

Postat

sau esti tu @thecat? as fi mahnit - baiatu ala vadeste inteligenta. tu, berare... not so much.

daca esti @thecat, baga dovada.

Postat

@thecat: mame avem toti. ai copii?

Da, am; sa le dea D-zeu sanatate, alor mei si in egala masura alor tai, daca-i ai. Intuind intrebarile urmatoare, raspund in avans: nu stiu cum as fi reactionat daca mi-ar fi zis Beraru toate alea despre copiii mei, DAR... cu toata sinceritatea, eu unul, daca era sa vad poza cu sicriul, incercam sa gasesc alt raspuns decat unul care s-o implice pe maica-sa... asadar, nu-s sigur, dar presupun ca discutia e redundanta...

• Like 3
Postat

Pot declara, pe cuvant de onoare (nu ca asta ar mai insemna ceva pe site-ul asta, dar ma rog, oi fi io de moda veche...) ca acest cont este singurul pe care l-am facut si de pe care am scris, de cand am descoperit site-ul si pana-n ziua de azi. Besides, ratiunea ar trebui sa dicteze: daca tot esti asa de plictisitor si non-combativ cum mi-s io, ce rost ar avea, teoretic, s-o faci de pe mai multe conturi... :)

(edit - asta ca raspuns la ultima postare a lui caca4pipilica, presupun ca asa se intelege mai bine decat daca mi-as edita postarea anterioara)

• Like 2
Postat

Reptilo, nu-ti schimba tonul cu mine, ca nu asta era ideea. "Dialogul" tau cu mine a luat sfarsit de mult. Doar de pula si familie vorbim. Atat!

Bah Berare, m-a disperat ma-ta ca vrea la McDonald's.

Mai opriti-l pe tac-tu de la bautura si luati-i si ma-tii un Happy Meal. Din alocatia lu' tiganetele ala mic, zic.

Apropos de copiii pe care vrei sa ii omori, taratura: I have a very particular set of skills.

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

M-a luat doru' dã Adina Rebreanu, dã Antonia Vogue&Horoscop și dã Cristina Cãlãrași(surda d-o ureche) :)

continuați...

Uffff... chiar! Toate trei, de mare valuare!

• Like 5
  • Minus 2
Postat

@thecat, daca mai ai probleme cu statia, sa stii ca am cateva perechi de 2N3055 ;)

M-a ferit D-zeu de chestii de-astea grele, cu finali sau altele din categoria asta... o fo' doar o siguranta, puscata la un puseu de supratensiune la una din ultimele furtuni... (da, stiu, trebe UPS, da' ala costa alti bani si, in plus, 99% ca mai face si zgomot, ca o fi avand si el un cooler pe-acolo...)

Baiu' e altu'... asta e doar statia "de rezerva", celei "principale" (un receiver Nakamichi) nu-i dau de capat de nicio culoare, desi am si manualul de service... cine se simte electronist bun, daca se baga, (incerc sa) platesc bine... :)

• Like 2
Postat

Da, am; sa le dea D-zeu sanatate, alor mei si in egala masura alor tai, daca-i ai. Intuind intrebarile urmatoare, raspund in avans: nu stiu cum as fi reactionat daca mi-ar fi zis Beraru toate alea despre copiii mei, DAR... cu toata sinceritatea, eu unul, daca era sa vad poza cu sicriul, incercam sa gasesc alt raspuns decat unul care s-o implice pe maica-sa... asadar, nu-s sigur, dar presupun ca discutia e redundanta...

@thecat: da, mah, te cred. revin si arat: yo-momma jokes sunt o clasa de glume in sine. ca nu le percepe prostavanul ala e altceva. ca cineva (inginerul plictisitor de Beraru) isi ia umilinta pe tema lor si devine agresiv - e un rezultat nescontat (dar dragut).

but.. we do not fuck with children. that is wrong on many levels.

Ca sa dau un exemplu:

ce se intampla daca o fut pe ma-sa lu Beraru? posibil boli venerice; cu toate astea, zero puscarie

ce se intampla daca macar ma gandesc la copiii lu Beraru? as fi la fel de prost ca Beraru; DAAR +MULTI ANI PUSCARIE

asta ca sa intelegem care e diferenta dintre yo-momma jokes si o-sa-iti-omor-copiii jokes.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

@thecat: da, mah, te cred. revin si arat: yo-momma jokes sunt o clasa de glume in sine. ca nu le percepe prostavanul ala e altceva. ca cineva (inginerul plictisitor de Beraru) isi ia umilinta pe tema lor si devine agresiv - e un rezultat nescontat (dar dragut).

but.. we do not fuck with children. that is wrong on many levels.

Ca sa dau un exemplu:

ce se intampla daca o fut pe ma-sa lu Beraru? posibil boli venerice; cu toate astea, zero puscarie

ce se intampla daca macar ma gandesc la copiii lu Beraru? as fi la fel de prost ca Beraru; DAAR +MULTI ANI PUSCARIE

asta ca sa intelegem care e diferenta dintre yo-momma jokes si o-sa-iti-omor-copiii jokes.

Diferența e ca beraru are mintea limpede, si intre teoria expusă de el si fantasma exprimată direct de celalalt... e o diferenta mare.
  • Like 7
  • Minus 4

• Oras:Muzeu
  • Oras:Muzeu
Postat

... Cristina Cãlãrași(surda d-o ureche) :)

continuați...

Ca era stirba, nu zici?! :laugh2

... cine se simte electronist bun, daca se baga, (incerc sa) platesc bine... :)

Nu ma pricep, am glumit. :)

Pentru supratensiuni nu-i musai UPS-ul, poti folosi stabilizator sau ceva siguranta specializata.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...