caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 Pe threadul unde-a injurat Beraru, cu 2 pagini mai devreme (daca nu ma insel), userul caca4pipilica facea aluzie la mama Berarului, moarta, intr-un sicriu. Nu pot da quote caci topicul a fost inchis. Eram insa curios, la replica respectiva care aspect al verticalitatii tale neclintite te-a facut sa nu arati cu degetul mizeria? Hey-ho! Stai nitel! beraru a pus o poza cu un sicriu carat de 4 clowni, dupa ce l-am rugat sa isi scoata pamatuful din cur. I-am dat un "pe a ma-tii", si a trecut la "o sa iti omor copiii" acum pe bune... despre ce vorbim?
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 3, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 3, 2016 Hey-ho! Stai nitel! beraru a pus o poza cu un sicriu carat de 4 clowni, dupa ce l-am rugat sa isi scoata pamatuful din cur. I-am dat un "pe a ma-tii", si a trecut la "o sa iti omor copiii" acum pe bune... despre ce vorbim? Corecta descrierea. A pus o poza cu un sicriu carat de clowni, ceea ce - intr-adevar - nu-i la fel de inocent ca o poza cu un miel mirosind florile de pe-o pajiste. Insa, in umila mea opinie, aici s-a produs finul moment al declic-ului. Nu stiu cine ai fost / esti aici pe forum (ma refer la user-ul "consacrat"), insa am pe undeva un feeling ca persoana din spatele tastaturii e mult mai inteligenta decat o arata postarile user-ului caca4pipilica. Dintre toate raspunsurile posibile, n-ai gasit nimic mai subtil cu care sa raspunzi pozei cu sicriul, decat o referire la maica-sa, moarta, in acel sicriu...? Oricum, dupa parerea mea analizam degeaba detaliile fazei, aici n-a fost nicio secunda vorba de beraru vs. caca4pipilica. "Oponentul" berarului puteai fi tu, sau putea fi foarte bine oricine altcineva. Nu "amenintarile" au fost scopul, ci ideea de-a demonstra ca, odata deschisa cutia Pandorei cu injuraturile de familie, se poate ajunge foarte rapid la chestii neplacute. 2
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Corecta descrierea. A pus o poza cu un sicriu carat de clowni, ceea ce - intr-adevar - nu-i la fel de inocent ca o poza cu un miel mirosind florile de pe-o pajiste. Insa, in umila mea opinie, aici s-a produs finul moment al declic-ului. Nu stiu cine ai fost / esti aici pe forum (ma refer la user-ul "consacrat"), insa am pe undeva un feeling ca persoana din spatele tastaturii e mult mai inteligenta decat o arata postarile user-ului caca4pipilica. Dintre toate raspunsurile posibile, n-ai gasit nimic mai subtil cu care sa raspunzi pozei cu sicriul, decat o referire la maica-sa, moarta, in acel sicriu...? Oricum, dupa parerea mea analizam degeaba detaliile fazei, aici n-a fost nicio secunda vorba de beraru vs. caca4pipilica. "Oponentul" berarului puteai fi tu, sau putea fi foarte bine oricine altcineva. Nu "amenintarile" au fost scopul, ci ideea de-a demonstra ca, odata deschisa cutia Pandorei cu injuraturile de familie, se poate ajunge foarte rapid la chestii neplacute.Cine mielu' meu pe pajiste esti tu, sa-ti dai cu parerea? 1
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Cine mielu' meu pe pajiste esti tu, sa-ti dai cu parerea?Ita, ce s-a aprins snobetele! Ti-a cazut smilie-ul in pantof sau sub gulerul camasii? Zice omu' ca ai vorbit serios, stil High Sparrow.Iar lasi sa ti se vada tatuajele si stii ca nu da bine la CV. Te-ntori aiure-n tara. 1
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iulie 3, 2016 Cine mielu' meu pe pajiste esti tu, sa-ti dai cu parerea?E pe lista lacheilor. El e criticul literar al nimfomanelor, acum ne interpreteaza "operele" lui berila-the-children-murderer, nerealizand insa ca devine usor ridicol si ca-si distruge toata bruma de reputatie repetand aceleasi scuze si explicatii penibile. 3
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Ita, ce s-a aprins snobetele! Ti-a cazut smilie-ul in pantof sau sub gulerul camasii? Zice omu' ca ai vorbit serios, stil High Sparrow.Iar lasi sa ti se vada tatuajele si stii ca nu da bine la CV. Te-ntori aiure-n tara.Te-am adus si aici....Nu prea m-ai impresionat...
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 3, 2016 Te-am adus si aici....Nu prea m-ai impresionat...Doar rozkendra și cu amy sunt căcate de admirație... 2
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Doar rozkendra și cu amy sunt căcate de admirație...Amy fiind alta panarama pe care ai terorizat-o? Pe unde iti faci veacul pe nimfomane.com?
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 3, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 3, 2016 Cine mielu' meu pe pajiste esti tu, sa-ti dai cu parerea? Unu' fara pretentii, pe care-l doare undeva de bruma de reputatie de care zice lumea, fericit ca are la ce sa asculte muzica la ora asta... 1
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 @thecat - iti stiu postarile de mult timp. la un moment dat, imi chiar placeau. http://www.laughfactory.com/jokes/yo-momma-jokes - intelegi asta prea bine. nu sunt amenintari de niciun fel, sunt doar... yo-momma jokes. nu exista "kill-yo-kids-jokes". prosti americanii astia, nu? oponentul berarului acum SUNT eu. ma asteptam la ceva funny, inteligent, mult peste: "ba, uita-te cum iti omor copiii". vii la un meci de box, si oponentul s-a tavalit in cacat, de iti vine greata sa dai in el. vad foarte clar loja in care stai, @thecat, dar hai sa jucam un meci frumos. Dusati. cat despre cacatul ala fermentat de zbierar: zi ba ceva inteligent. uite, postarea ta urmatoare ar putea sa fie: "1+1=2". socheaza-ne.
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 Unu' fara pretentii, pe care-l doare undeva de bruma de reputatie de care zice lumea, fericit ca are la ce sa asculte muzica la ora asta... @thecat: mame avem toti. ai copii? 1
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Unu' fara pretentii, pe care-l doare undeva de bruma de reputatie de care zice lumea, fericit ca are la ce sa asculte muzica la ora asta...Atâta noroc ai ca nu esti moldovean.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 @thecat - iti stiu postarile de mult timp. la un moment dat, imi chiar placeau. http://www.laughfactory.com/jokes/yo-momma-jokes - intelegi asta prea bine. nu sunt amenintari de niciun fel, sunt doar... yo-momma jokes. nu exista "kill-yo-kids-jokes". prosti americanii astia, nu? oponentul berarului acum SUNT eu. ma asteptam la ceva funny, inteligent, mult peste: "ba, uita-te cum iti omor copiii". vii la un meci de box, si oponentul s-a tavalit in cacat, de iti vine greata sa dai in el. vad foarte clar loja in care stai, @thecat, dar hai sa jucam un meci frumos. Dusati. cat despre cacatul ala fermentat de zbierar: zi ba ceva inteligent. uite, postarea ta urmatoare ar putea sa fie: "1+1=2". socheaza-ne.Reptilo, nu-ti schimba tonul cu mine, ca nu asta era ideea. "Dialogul" tau cu mine a luat sfarsit de mult. Doar de pula si familie vorbim. Atat!
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 3, 2016 Amy fiind alta panarama pe care ai terorizat-o?Pe unde iti faci veacul pe nimfomane.com?Amy este tălâmbu' ăla care te îngână pă un' te prinde. PS: teroarea supremă, mai nou, se numește vistantric... 1 2
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 @beraru: cine vorbeste cu tine, ma cotetarule. muie-n cur. tu vrei sa omori copii.
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 sau esti tu @thecat? as fi mahnit - baiatu ala vadeste inteligenta. tu, berare... not so much. daca esti @thecat, baga dovada.
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 3, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 3, 2016 @thecat: mame avem toti. ai copii? Da, am; sa le dea D-zeu sanatate, alor mei si in egala masura alor tai, daca-i ai. Intuind intrebarile urmatoare, raspund in avans: nu stiu cum as fi reactionat daca mi-ar fi zis Beraru toate alea despre copiii mei, DAR... cu toata sinceritatea, eu unul, daca era sa vad poza cu sicriul, incercam sa gasesc alt raspuns decat unul care s-o implice pe maica-sa... asadar, nu-s sigur, dar presupun ca discutia e redundanta... 3
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 3, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 3, 2016 Pot declara, pe cuvant de onoare (nu ca asta ar mai insemna ceva pe site-ul asta, dar ma rog, oi fi io de moda veche...) ca acest cont este singurul pe care l-am facut si de pe care am scris, de cand am descoperit site-ul si pana-n ziua de azi. Besides, ratiunea ar trebui sa dicteze: daca tot esti asa de plictisitor si non-combativ cum mi-s io, ce rost ar avea, teoretic, s-o faci de pe mai multe conturi... (edit - asta ca raspuns la ultima postare a lui caca4pipilica, presupun ca asa se intelege mai bine decat daca mi-as edita postarea anterioara) 2
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Iulie 3, 2016 @thecat, daca mai ai probleme cu statia, sa stii ca am cateva perechi de 2N3055 1
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 Reptilo, nu-ti schimba tonul cu mine, ca nu asta era ideea. "Dialogul" tau cu mine a luat sfarsit de mult. Doar de pula si familie vorbim. Atat!Bah Berare, m-a disperat ma-ta ca vrea la McDonald's. Mai opriti-l pe tac-tu de la bautura si luati-i si ma-tii un Happy Meal. Din alocatia lu' tiganetele ala mic, zic. Apropos de copiii pe care vrei sa ii omori, taratura: I have a very particular set of skills.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 3, 2016 M-a luat doru' dã Adina Rebreanu, dã Antonia Vogue&Horoscop și dã Cristina Cãlãrași(surda d-o ureche) continuați...Uffff... chiar! Toate trei, de mare valuare! 5 2
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 3, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 3, 2016 @thecat, daca mai ai probleme cu statia, sa stii ca am cateva perechi de 2N3055 M-a ferit D-zeu de chestii de-astea grele, cu finali sau altele din categoria asta... o fo' doar o siguranta, puscata la un puseu de supratensiune la una din ultimele furtuni... (da, stiu, trebe UPS, da' ala costa alti bani si, in plus, 99% ca mai face si zgomot, ca o fi avand si el un cooler pe-acolo...) Baiu' e altu'... asta e doar statia "de rezerva", celei "principale" (un receiver Nakamichi) nu-i dau de capat de nicio culoare, desi am si manualul de service... cine se simte electronist bun, daca se baga, (incerc sa) platesc bine... 2
caca4pipilica Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2016 Oras:cu pula la botul lui Pipilica Oras:cu pula la botul lui Pipilica Postat Iulie 3, 2016 Da, am; sa le dea D-zeu sanatate, alor mei si in egala masura alor tai, daca-i ai. Intuind intrebarile urmatoare, raspund in avans: nu stiu cum as fi reactionat daca mi-ar fi zis Beraru toate alea despre copiii mei, DAR... cu toata sinceritatea, eu unul, daca era sa vad poza cu sicriul, incercam sa gasesc alt raspuns decat unul care s-o implice pe maica-sa... asadar, nu-s sigur, dar presupun ca discutia e redundanta... @thecat: da, mah, te cred. revin si arat: yo-momma jokes sunt o clasa de glume in sine. ca nu le percepe prostavanul ala e altceva. ca cineva (inginerul plictisitor de Beraru) isi ia umilinta pe tema lor si devine agresiv - e un rezultat nescontat (dar dragut). but.. we do not fuck with children. that is wrong on many levels. Ca sa dau un exemplu:ce se intampla daca o fut pe ma-sa lu Beraru? posibil boli venerice; cu toate astea, zero puscariece se intampla daca macar ma gandesc la copiii lu Beraru? as fi la fel de prost ca Beraru; DAAR +MULTI ANI PUSCARIE asta ca sa intelegem care e diferenta dintre yo-momma jokes si o-sa-iti-omor-copiii jokes.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 3, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 3, 2016 @thecat: da, mah, te cred. revin si arat: yo-momma jokes sunt o clasa de glume in sine. ca nu le percepe prostavanul ala e altceva. ca cineva (inginerul plictisitor de Beraru) isi ia umilinta pe tema lor si devine agresiv - e un rezultat nescontat (dar dragut).but.. we do not fuck with children. that is wrong on many levels.Ca sa dau un exemplu:ce se intampla daca o fut pe ma-sa lu Beraru? posibil boli venerice; cu toate astea, zero puscariece se intampla daca macar ma gandesc la copiii lu Beraru? as fi la fel de prost ca Beraru; DAAR +MULTI ANI PUSCARIEasta ca sa intelegem care e diferenta dintre yo-momma jokes si o-sa-iti-omor-copiii jokes. Diferența e ca beraru are mintea limpede, si intre teoria expusă de el si fantasma exprimată direct de celalalt... e o diferenta mare. 7 4
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Iulie 3, 2016 ... Cristina Cãlãrași(surda d-o ureche) continuați...Ca era stirba, nu zici?! ... cine se simte electronist bun, daca se baga, (incerc sa) platesc bine... Nu ma pricep, am glumit. Pentru supratensiuni nu-i musai UPS-ul, poti folosi stabilizator sau ceva siguranta specializata. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum