Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669

Postări Recomandate

• Oras:Am :)
  • Oras:Am :)

ðŸ˜ðŸ˜‰ðŸ˜‰.De atatea futaiuri in fatza oglinzii mi-a sarit si usa de la sifonier saraca.se m-ai tine intr-o balama.astept pe cineva maine, poate reuseste maine sa mi-o repare.😊😗😘

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Sea side

.De atatea futaiuri in fatza oglinzii mi-a sarit si usa de la sifonier saraca.se m-ai tine intr-o balama.astept pe cineva maine, poate reuseste maine sa mi-o repare.

Se rezolva cu usa de la sifonier.

Insa din pictorialul cel incendiar de la inceput, am vazut ca a cam ruginit si profilul metalic de la balcon, si parca si balconul este cam ...umezit pe ici pe colo, ...infiltratii. Deci trebuei clar o mana de barbat ...serioasa, care sa fie si tamplar si ...izolator, si futac. 

Eu m-as substitui cu ...ultimul .... :laugh2 !

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator allview1
Reputație: 0

Insa din pictorialul cel incendiar de la inceput, am vazut ca a cam ruginit si profilul metalic de la balcon, si parca si balconul este cam ...umezit pe ici pe colo, ...infiltratii. Deci trebuei clar o mana de barbat ...serioasa, care sa fie si tamplar si ...izolator, si futac. 

Eu nu văd nimic in neregula cu balcoanele fetelor. :)
  • Like 3
Link spre comentariu

Ei , pana la urma a reperata cineva usa sifonierului ?

Daca nu, sa iau autofiletanta, holzsuruburi (aaaa, le folosesc pe cele vechi), dar trebie sa vad mai intai modelul de balama. Si apoi purcedem ...la treba , sa reparam usa la fete.

Intr-adevar balcoalene fetelor nu au nimic la prima vedere, insa sunt cam ..."imbracate balcoanele". In shimb, tinuta de stewardesa ...face toti banii. Cooool ! Acea tinuta, il va face pe Gogu sa decoleze instant !  :rax2

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța

Dak rezolvai problema tehnica ka usa di sifoner ci bini iera !!! ;)

Pak...stringiai balamaua o leaca...si nu moi scirtiia !!! :))))))))

Ca orice lucru folosit în exces și neuns cum trebuie! ÃŽmbătrânește materialul. Se scorojește.

Noi la vapor când vedem așa ceva zicem 2 chestii: pișă-te pe el sau cacă-te în ea.

🕸ï¸ðŸ•¸ï¸ðŸ•¸ï¸

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

Sincer ne rugăm să dureze minim o săptămână reparația. ;) Pescuitul in ocean e unic, soarele e soare, piscina piscină, plus 2 bărci de salvare.

Da-o in pl noastră de elică, doar nu se strică toate deodată ;)

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Sincer ne rugăm să dureze minim o săptămână reparația. ;) Pescuitul in ocean e unic, soarele e soare, piscina piscină, plus 2 bărci de salvare.

Daca nu-s si fete totul e pustiu. :D

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am primito de mam innrosit.am anuntat pt cei interesati ca sunt in pauza.ce si cum nu are importanta.

Bine ca e doar in revizie, nu a intrat in reparatie capitala sau mai rau ...in dauna totala !

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Sunt rame, padele, vâsle ...just in case ... :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...