sexy_girl Reputație: 3333 Postat Mai 13, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Mai 13, 2017 ðŸ˜ðŸ˜‰ðŸ˜‰.De atatea futaiuri in fatza oglinzii mi-a sarit si usa de la sifonier saraca.se m-ai tine intr-o balama.astept pe cineva maine, poate reuseste maine sa mi-o repare.😊😗😘 2 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Mai 13, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Mai 13, 2017 .De atatea futaiuri in fatza oglinzii mi-a sarit si usa de la sifonier saraca.se m-ai tine intr-o balama.astept pe cineva maine, poate reuseste maine sa mi-o repare.Se rezolva cu usa de la sifonier.Insa din pictorialul cel incendiar de la inceput, am vazut ca a cam ruginit si profilul metalic de la balcon, si parca si balconul este cam ...umezit pe ici pe colo, ...infiltratii. Deci trebuei clar o mana de barbat ...serioasa, care sa fie si tamplar si ...izolator, si futac. Eu m-as substitui cu ...ultimul .... ! 2 4 Link spre comentariu
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Se rezolva cu usa de la sifonier.Insa din pictorialul cel incendiar de la inceput, am vazut ca a cam ruginit si profilul metalic de la balcon, si parca si balconul este cam ...umezit pe ici pe colo, ...infiltratii. Deci trebuei clar o mana de barbat ...serioasa, care sa fie si tamplar si ...izolator, si futac. Eu m-as substitui cu ...ultimul .... !Eu nu văd nimic in neregula cu balcoanele fetelor. 3 Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Mai 13, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Mai 13, 2017 Eu nu văd nimic in neregula cu balcoanele fetelor. ))))))))))))))))))))))))))))))))))) COMA 4 Link spre comentariu
projectxx Reputație: 726 Postat Mai 14, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Mai 14, 2017 Eu nu văd nimic in neregula cu balcoanele fetelor. ...Totuși ca să fii sigur eu zic sa pui mâna să cercetezi. Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Mai 15, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Mai 15, 2017 Se rezolva cu usa de la sifonier.Insa din pictorialul cel incendiar de la inceput, am vazut ca a cam ruginit si profilul metalic de la balcon, si parca si balconul este cam ...umezit pe ici pe colo, ...infiltratii. Deci trebuei clar o mana de barbat ...serioasa, care sa fie si tamplar si ...izolator, si futac. Eu m-as substitui cu ...ultimul .... !Ei , pana la urma a reperata cineva usa sifonierului ?Daca nu, sa iau autofiletanta, holzsuruburi (aaaa, le folosesc pe cele vechi), dar trebie sa vad mai intai modelul de balama. Si apoi purcedem ...la treba , sa reparam usa la fete.Intr-adevar balcoalene fetelor nu au nimic la prima vedere, insa sunt cam ..."imbracate balcoanele". In shimb, tinuta de stewardesa ...face toti banii. Cooool ! Acea tinuta, il va face pe Gogu sa decoleze instant ! 2 4 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Mai 15, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Mai 15, 2017 Am rezolvat problema cu usa la sifonier deci e in functiune.😀😗 1 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Mai 16, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Mai 16, 2017 De azi pauza de revizie tehnica.anunt cand revin.o saptamana frumoasa sa aveti.😗😘 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 16, 2017 Dak rezolvai problema tehnica ka usa di sifoner ci bini iera !!! Pak...stringiai balamaua o leaca...si nu moi scirtiia !!! ))))))) 1 Link spre comentariu
projectxx Reputație: 726 Postat Mai 16, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Mai 16, 2017 Dak rezolvai problema tehnica ka usa di sifoner ci bini iera !!! Pak...stringiai balamaua o leaca...si nu moi scirtiia !!! )))))))Ca orice lucru folosit în exces și neuns cum trebuie! ÃŽmbătrânește materialul. Se scorojește.Noi la vapor când vedem așa ceva zicem 2 chestii: pișă-te pe el sau cacă-te în ea. 🕸ï¸ðŸ•¸ï¸ðŸ•¸ï¸ 3 4 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 16, 2017 Mah da rai moi sintiti voi la vopor. Da dak iera vorba di ielice...si ierati in mijlocu ocianului...va moi pisati pi ia...sau va rugati sa se moi invarta di citiva ori ??? ))))) 1 1 Link spre comentariu
projectxx Reputație: 726 Postat Mai 16, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Mai 16, 2017 Sincer ne rugăm să dureze minim o săptămână reparația. Pescuitul in ocean e unic, soarele e soare, piscina piscină, plus 2 bărci de salvare. Da-o in pl noastră de elică, doar nu se strică toate deodată 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 Sincer ne rugăm să dureze minim o săptămână reparația. Pescuitul in ocean e unic, soarele e soare, piscina piscină, plus 2 bărci de salvare. Da-o in pl noastră de elică, doar nu se strică toate deodată Daca nu-s si fete totul e pustiu. 1 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 16, 2017 Si tu nai zis asa..."dao an pula noastra di ielica". Tu oi zis di pipi si di caca...ka di ziseai di dat an pula...iera di bini !!! Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Mai 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 16, 2017 De azi pauza de revizie tehnica.anunt cand revin.o saptamana frumoasa sa aveti. Care e flacaul de tia dato de tea bagat in revizie? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 16, 2017 Cre ka tipu ala...Domnu Rosu ! )))) Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Mai 16, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Mai 16, 2017 Am primito de mam innrosit.am anuntat pt cei interesati ca sunt in pauza.ce si cum nu are importanta. 1 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Mai 17, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Mai 17, 2017 Am primito de mam innrosit.am anuntat pt cei interesati ca sunt in pauza.ce si cum nu are importanta.Bine ca e doar in revizie, nu a intrat in reparatie capitala sau mai rau ...in dauna totala ! Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Mai 17, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Mai 17, 2017 Sincer ne rugăm să dureze minim o săptămână reparația. Pescuitul in ocean e unic, soarele e soare, piscina piscină, plus 2 bărci de salvare. Da-o in pl noastră de elică, doar nu se strică toate deodată Sunt rame, padele, vâsle ...just in case ... Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Mai 22, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Mai 22, 2017 Am revenit.😘😘 5 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 22, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Mai 22, 2017 Da sigur...ascunde-ti fata de parca nu stim cum arati... Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Mai 22, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Mai 22, 2017 ðŸ˜ðŸ˜‚😀.nu o ascundeam.nu am dc intr-o poza e pusa mana in alta poza nu.asa ca nu ma ascund de nimic.doar pozitia e de pozat😠1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 22, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Mai 22, 2017 ðŸ˜ðŸ˜‚😀.doar pozitia e de ....ðŸ˜mai stii pozitii?)) ma mai inveti si pe mine? 1 Link spre comentariu
dralexandru Reputație: 150 Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 Tot buna ai rămas! Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 22, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Mai 22, 2017 mai stii pozitii? )) ma mai inveti si pe mine?lasa caterinca ca din max 2 pozitii esti out' 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum