sexy_girl Reputație: 3333 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Hey buna.deci numai cand te gandesti la nr 69 la sfarsit sau pozitia 69 trebuie sa iti amintesti tot numarul.😂.baieti folosesc nr din titlu.daca am nr inchis si intra direct mesageria.nu sunt in momentul ala pe metereze.sunt cu treaba si nu pot lucra.cateodata nu sunt toata ziua sau alte dati nu sunt dimineata,dar dupa amiaza deschid telef si lucrez.va pup Intr-o oarecare masura are dreptate Nea Gica pe un alt topic intr-o postare.La mine e la fel ca la doctorii renumiti.iti faci programare pe 20 ale luni pt luna urmatoare😂🤣 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Intr-o oarecare masura are dreptate Nea Gica pe un alt topic intr-o postare.La mine e la fel ca la doctorii renumiti.iti faci programare pe 20 ale luni pt luna urmatoare😂🤣 Adică sa înțelegem ca la tipul asta de programări ne primești gratis? Nu de alta, dar medicii aia renumiți fac programările alea în funcție de plafonul de la CAS. Cu banii jos programările sunt mai scurte. 1 Link spre comentariu
cristilazu Reputație: 106 Postat Septembrie 10, 2020 Partajează Postat Septembrie 10, 2020 mda acum mai lipseste doar un numar de telefon :clap2 pe topicul asta Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Septembrie 11, 2020 Adică sa înțelegem ca la tipul asta de programări ne primești gratis? Nu de alta, dar medicii aia renumiți fac programările alea în funcție de plafonul de la CAS. Cu banii jos programările sunt mai scurte. Asa crezi tu ca este.eu nu am plafon la CNAS si orice control pe care vreau sa il fac ma duc la clinici private renumite sau aleg doctorii ce-i m-ai renumiti .de exemplu vreau o consultatie la un renumit dr si mi-a spus ca programarile se fac pe 20 ale luni pt luna viitoare pentru ca e ff solicitat.vezi tu aici te contrazic nu inseamna ca daca dai banul jos deja usa ti se deschide.mai nou e ca poti muri si cu bani in mana asteptand .😉 1 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Septembrie 11, 2020 Intr-o oarecare masura are dreptate Nea Gica pe un alt topic intr-o postare.La mine e la fel ca la doctorii renumiti.iti faci programare pe 20 ale luni pt luna urmatoare ...problema este ca intre timp ori mori ori ...iti trece ,deci nu mai simti nevoia de consult 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2020 Partajează Postat Septembrie 11, 2020 Intr-o oarecare masura are dreptate Nea Gica pe un alt topic intr-o postare.La mine e la fel ca la doctorii renumiti.iti faci programare pe 20 ale luni pt luna urmatoare😂🤣Asta e maxima. Nu mai are voie ala mic sa se scoale doar cu programare. Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 11, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 11, 2020 Asa crezi tu ca este.eu nu am plafon la CNAS si orice control pe care vreau sa il fac ma duc la clinici private renumite sau aleg doctorii ce-i m-ai renumiti .de exemplu vreau o consultatie la un renumit dr si mi-a spus ca programarile se fac pe 20 ale luni pt luna viitoare pentru ca e ff solicitat.vezi tu aici te contrazic nu inseamna ca daca dai banul jos deja usa ti se deschide.mai nou e ca poti muri si cu bani in mana asteptand .😉 Ma rog, ai dreptate sau n-ai. De fapt nici nu contează. Comentariul meu s-a vrut cu o tenta de umor. Cat despre renumiții și clinicile private renumite... 😀 ți-aș strica vreo săptămână să îți povestesc. P.S. Apropo de plafon, te-ai gândit vreodată să-ți plătești tu asigurare medicala? Nu costa exagerat de mult. 1 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Septembrie 11, 2020 Ma rog, ai dreptate sau n-ai. De fapt nici nu contează. Comentariul meu s-a vrut cu o tenta de umor. Cat despre renumiții și clinicile private renumite... 😀 ți-aș strica vreo săptămână să îți povestesc. P.S. Apropo de plafon, te-ai gândit vreodată să-ți plătești tu asigurare medicala? Nu costa exagerat de mult. Da.ce sa zic sunt multe de spus si nu e lokul potrivit de povesti de genul.dar la apropoul tau,nu ca doar m-am gandit,l-am si platit cativa ani buni,iar la o operatie de amigdalite in urma cu 6 ani avand asigurarea platita m-au pus sa platesc 5 mil pt o zi de spitalizare ca nu aveam trimitere de la dr de familie,intreband inainte daca imi trebuieste si altceva.de atunci nu doresc sa m-ai platesc .in fine inchei subiectul ca am inceput cu o gluma si se lungeste in alte povesti.😉 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 11, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 11, 2020 Corect 1 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Hey.de maine o sa fiu indisponibila cateva zile.concediu de odihna😠anunt cand revin.🤗🤗 2 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Paulaaaaaaaaa, iubi meu nu are numar de tel ? Tu cand esti pe off side ea activeaza..? plm .. 1 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Paulaaaaaaaaa, iubi meu nu are numar de tel ? Tu cand esti pe off side ea activeaza..? plm .. Hey iubi tau e acasa la ea.are numar de telef ,dar il foloseste doar cand este aici.daca eu nu sunt si am fost plecata nici ea nu este.,dar nici daca sunt eu inseamna ca este si ea.de obicei cand vine anunta pe forum plus ca pune anunt si pe publi.😊🤗 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Septembrie 28, 2020 MI-ati frant inima, amandoua 1 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Septembrie 28, 2020 😉🤗 4 Link spre comentariu
vaporeanul Reputație: 423 Postat Septembrie 28, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 28, 2020 😉🤗Buna Paula,Frumoase pozele ca-ntotdeauna, insa telefonul tot suna pana intra casuta...pacat.Te pup,Vaporeanul 1 Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Septembrie 29, 2020 😉🤗Tu crezi ca suntem tauri?? 😀😊Mi-a omorât ochiii, atata rosu😉 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Buna Paula,Frumoase pozele ca-ntotdeauna, insa telefonul tot suna pana intra casuta...pacat.Te pup,Vaporeanul Buna.pai ieri le-am pus pt astazi nu pt aseara.iar dim daca am telef inchis inseamna ca nu am inceput. Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Tu crezi ca suntem tauri?? 😀😊Mi-a omorât ochiii, atata rosu😉 Rosu sa se scoale caldabosu😂 2 Link spre comentariu
luv696 Reputație: -288 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Septembrie 30, 2020 😉🤗Kiss you... 1 Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Rosu sa se scoale caldabosu😂Ți-o fi pofta nebuno! 😉😂 Link spre comentariu
Vizitator sanyi2020 Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 in Oradea?Ajungi. Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9657 Postat Octombrie 10, 2020 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Oare mai sunteti multi labari care sa aruncati aceleasi intrebari de cacat din nou si din nou? 2 1 Link spre comentariu
ssimeon Reputație: 403 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Te asteptam si la Babadag! Ai fi o prezenta exotica la noi! Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9657 Postat Octombrie 12, 2020 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Te asteptam si la Babadag! Ai fi o prezenta exotica la noi!:)) si la pecineaga, saraiu, ciobanu ;) sigur ar face o gramada de bani. 1 Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Te asteptam si la Babadag! Ai fi o prezenta exotica la noi!Dacă o invitați la Somova aveai o sansa😂😃 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum