Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669

Postări Recomandate

• Oras:Am :)

Hey buna.deci numai cand te gandesti la nr 69 la sfarsit sau pozitia 69 trebuie sa iti amintesti tot numarul.😂.baieti folosesc nr din titlu.daca am nr inchis si intra direct mesageria.nu sunt in momentul ala pe metereze.sunt cu treaba si nu pot lucra.cateodata nu sunt toata ziua sau alte dati nu sunt dimineata,dar dupa amiaza deschid telef si lucrez.va pup

Intr-o oarecare masura are dreptate Nea Gica pe un alt topic intr-o postare.La mine e la fel ca la doctorii renumiti.iti faci programare pe 20 ale luni pt luna urmatoare😂🤣
Link spre comentariu

Intr-o oarecare masura are dreptate Nea Gica pe un alt topic intr-o postare.La mine e la fel ca la doctorii renumiti.iti faci programare pe 20 ale luni pt luna urmatoare😂🤣

Adică sa înțelegem ca la tipul asta de programări ne primești gratis? Nu de alta, dar medicii aia renumiți fac programările alea în funcție de plafonul de la CAS. Cu banii jos programările sunt mai scurte.

• Minus 1
Link spre comentariu

Adică sa înțelegem ca la tipul asta de programări ne primești gratis? Nu de alta, dar medicii aia renumiți fac programările alea în funcție de plafonul de la CAS. Cu banii jos programările sunt mai scurte.

Asa crezi tu ca este.eu nu am plafon la CNAS si orice control pe care vreau sa il fac ma duc la clinici private renumite sau aleg doctorii ce-i m-ai renumiti .de exemplu vreau o consultatie la un renumit dr si mi-a spus ca programarile se fac pe 20 ale luni pt luna viitoare pentru ca e ff solicitat.vezi tu aici te contrazic nu inseamna ca daca dai banul jos deja usa ti se deschide.mai nou e ca poti muri si cu bani in mana asteptand .😉
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

Intr-o oarecare masura are dreptate Nea Gica pe un alt topic intr-o postare.La mine e la fel ca la doctorii renumiti.iti faci programare pe 20 ale luni pt luna urmatoare

...problema este ca intre timp ori mori ori ...iti trece ,deci nu mai simti nevoia de consult 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Asta e maxima. Nu mai are voie ala mic sa se scoale doar cu programare.

Link spre comentariu

Asa crezi tu ca este.eu nu am plafon la CNAS si orice control pe care vreau sa il fac ma duc la clinici private renumite sau aleg doctorii ce-i m-ai renumiti .de exemplu vreau o consultatie la un renumit dr si mi-a spus ca programarile se fac pe 20 ale luni pt luna viitoare pentru ca e ff solicitat.vezi tu aici te contrazic nu inseamna ca daca dai banul jos deja usa ti se deschide.mai nou e ca poti muri si cu bani in mana asteptand .😉

Ma rog, ai dreptate sau n-ai. De fapt nici nu contează. Comentariul meu s-a vrut cu o tenta de umor. Cat despre renumiții și clinicile private renumite... 😀 ți-aș strica vreo săptămână să îți povestesc.

P.S. Apropo de plafon, te-ai gândit vreodată să-ți plătești tu asigurare medicala? Nu costa exagerat de mult.

• Minus 1
Link spre comentariu

Ma rog, ai dreptate sau n-ai. De fapt nici nu contează. Comentariul meu s-a vrut cu o tenta de umor. Cat despre renumiții și clinicile private renumite... 😀 ți-aș strica vreo săptămână să îți povestesc.

P.S. Apropo de plafon, te-ai gândit vreodată să-ți plătești tu asigurare medicala? Nu costa exagerat de mult.

Da.ce sa zic sunt multe de spus si nu e lokul potrivit de povesti de genul.dar la apropoul tau,nu ca doar m-am gandit,l-am si platit cativa ani buni,iar la o operatie de amigdalite in urma cu 6 ani avand asigurarea platita m-au pus sa platesc 5 mil pt o zi de spitalizare ca nu aveam trimitere de la dr de familie,intreband inainte daca imi trebuieste si altceva.de atunci nu doresc sa m-ai platesc .in fine inchei subiectul ca am inceput cu o gluma si se lungeste in alte povesti.😉

• Like 1
Link spre comentariu

Paulaaaaaaaaa, iubi meu nu are numar de tel ? Tu cand esti pe off side ea activeaza..? plm ..

Hey iubi tau e acasa la ea.are numar de telef ,dar il foloseste doar cand este aici.daca eu nu sunt si am fost plecata nici ea nu este.,dar nici daca sunt eu inseamna ca este si ea.de obicei cand vine anunta pe forum plus ca pune anunt si pe publi.😊🤗
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...