Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669

Postări Recomandate

• Oras:constanta

Da sigur nu vreau sa se m-ai interpreteze alte chestii ca randul trecut.de aceea nu vreau.Binenteles ca te primesc si te voi primi oricand vei dori sa ne vedem.te pwp

soon!

ca am o febra musculara....nush de unde dracu a aparut!:)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Da sigur nu vreau sa se m-ai interpreteze alte chestii ca randul trecut.de aceea nu vreau.Binenteles ca te primesc si te voi primi oricand vei dori sa ne vedem.te pwp

Indiferent ce vei face,interpretari vor fi mereu,chiar si atunci cand taci o sa se spuna ca 'taci prea incet sau prea tare'

Daca vrea codu sa scrie,sa scrie fiindca ce a zis el in recenziile pe care ti le-a facut,au zis si ceilalti care te-au vizitat si au recenzat

• Like 1
Link spre comentariu

Indiferent ce vei face,interpretari vor fi mereu,chiar si atunci cand taci o sa se spuna ca 'taci prea incet sau prea tare'

Daca vrea codu sa scrie,sa scrie fiindca ce a zis el in recenziile pe care ti le-a facut,au zis si ceilalti care te-au vizitat si au recenzat

in conformitate cu noul cod al codului art 1 alin 1, sunt nevoit sa mai citesc 9 recenzii pentru a scrie si eu una! :)

domnisoara in cauza nu mai are nevoie de recenzii.

upsss! reclama mascata!:))

• Like 2
Link spre comentariu

in conformitate cu noul cod al codului art 1 alin 1, sunt nevoit sa mai citesc 9 recenzii pentru a scrie si eu una! :)

domnisoara in cauza nu mai are nevoie de recenzii.

upsss! reclama mascata!:))

reclama mascata dar corecta

;)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...