Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669

Postări Recomandate

Postat

Paula ,sincer, iti sta mai bine cu parul deschis la culoare.cand erai  neagra pareai mai matura.Oricum sapt viitoare sunt in CTA si abia astept sa facem cunostiinta :hump

• Like 2
  • Oras:constanta
Postat

femeile care isi inseala barbatii sunt de 5 feluri:

blonde, brunete, roscate, satene si vopsite!:)

dar paulei cel mai si cel mai bine ii sta "in plm"!:)))

• Like 3
  • Oras:Am :)
Postat

Buna.stii parerile difera intotdeauna.eu m-am saturat de brunet si doresc sa il deschid treptat treptat cat m-ai mult.multumesc de opinie si te astept cu drag.😗

• Like 3
Postat

Iar pt un inceput as dori sa va intreb daca primesc 3 de da?Intru in etapa urmatoare?😂😂😗

post-211355-0-07449700-1499701377_thumb.jpg

• Like 7
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0
Postat

Iar pt un inceput as dori sa va intreb daca primesc 3 de da?Intru in etapa urmatoare?

Codu' are bara :))))))))))

• Like 1
Postat

Jonnybravo asta cu siguranta intru in pula urmatoare.deaia si sunt aici daca vroiam sa intru doar intr-o pula sa stii ca stateam acasa.😋

• Like 6
Postat

Jonnybravo asta cu siguranta intru in pula urmatoare.deaia si sunt aici daca vroiam sa intru doar intr-o pula sa stii ca stateam acasa.😋

treci acasa!:)))))

Postat

Iar pt un inceput as dori sa va intreb daca primesc 3 de da?Intru in etapa urmatoare?😂😂😗

am apasat butonu' argintiu! ejti deja in finala!;)

Vizitator
Postat

Nea Cod .. nu era bre auriu ?!

Vizitator
Postat

Daca aparea Paula langa Florin Calinescu, si ii impartasea asa suav cateva dintre calitatile ei fizice, morale impreuna cu exemplificarea sumara a unor activitati pe care le poate desfasura in backstage ... in plmea ! Juca finala ! :)

Postat

Nea Cod .. nu era bre auriu ?!

pai io ma vad bine,ce crezi?

imi place la butoane, indiferent de culoarea lor!:))

Vizitator
Postat

Eu prima dată scuip și ling butoanele, apoi le apăs. Știi cum zic ... ;)

Vizitator
Postat

si cand te apuca dracii te futi in(tre) ele! :)))

Eu sunt mai calm, de modă veche .. 

Au și butoanele astea sentimente, filinguri ... când da senzația în ele, sar ele pe tine. E mai sigur să butonezi fix cât consideră ele că este destul, și vor trece singure la următorul circuit :))

Postat

Am fost si eu la aceste fete,am fost primit plăcut,desi era prima dată când ne vedeam.Am sunat si am vb cu Lory,cea blonda.Am ajuns,am mai stat puțin de vb,intrebat daca vreau sa servesc ceva,am zis că e binevenit orice dorește ea,mai ales că era si cald.am mai vb puțin,apoi mi s-a oferit prosop curat si am mers la baie,baia impecabila ,cu tot ce trebuie 10,locatia spațioasă și curată 10+, fetele amabile,ai ce vb cu ele,10... acțiunea nu o să descriu,dar a fost plăcut,10.

Ps îți mulțumesc Lory ,o sa mai revin cu drag,si poate cine știe...o sa încerc si cu Paula

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Iti multumeste de vizita si recenzie.te pupam si te mai asteptam cu drag.😗😗

• Like 2
Postat

Iti multumeste de vizita si recenzie.te pupam si te mai asteptam cu drag.😗😗

Si eu vă mulțumesc și abia aștept să mă revăd cu voi,poate va ieși ceva mai wow decât ieri 😘😘
  • Minus 1
Postat

nu ii este ca abia ce ne-am despartit!:)))))

si iar si iar si iar....:)))

plm...daca nu pot sa ma abtin? ce plm!!

doar ca la ultima vizita, (la cald pot spune)...dupa 1-2 racoritoare paula ingenunchiaza in fata mea...eu...berbec, desfac cureaua, dau jos fermoarul....Eh, am stricat tot! voia sa ma ceara ba frate! si eu am stricat momentul! (baaa, deci glumesc, da?)

s-a lasat cu muuuulta transpiratie de ambele parti! ca servicii...se stie! maxime! sau ma rog, in proportie de 99,(99)%...stie ea, pana in toamna e ca si rezolvata!:)

nu mai detaliez, iar ma ia lumea in luneta dar zic asa:

moment personal 10 , nu mai sunt etape urmatoare, pentru mine ai castigat finala!

p.s. pastreaza-mi inghetata aia ca n-apuca sa expire!:)

cado': 200 lei, cca 1 ora si oleaca...

si daca cumva ai de gand sa iti schimbi orasul,tara, continentul, planeta, universul in care prestezi...iti zic o vorba: poti fugi, dar nu te poti ascunde!:))

recomand, de re-revenit!

• Like 4
Postat

:)

post-66259-0-47229700-1499952467_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...