Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669

Postări Recomandate

• Oras:Am :)

Buna seara tuturor.Nu mi-am schimbat meniul de servicii si nu am trecut nici un serviciu nou.Pentru mine serviciul anal nu este nou.numai ca il prestez ocazional doar in anumite criterii care le-a explicat si codul.sunt anumiti factori care eu accept lucrul asta.iar pt popovicioiu80 din cate imi amintesc mult mai in trecut pe cand eram cu Ana colega,ai lasat un comm,in care ai specificat ca nu sunt genul tau si nu ai fost pe deplin multumit.Nu am nimic impotriva cu comentariul tau,fiecare e liber sa isi dea cu parerea si nu poti fii pe placul tuturor,dar am vazut ca ai scris ca m-ai incerca din nou.Crezi tu ca daca mi-as schimba gaura nu as fii tot eu?acelasi stil?pwp o seara buna

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

a fost cineva cu luiza ? colega paulei , daca da dati ceva note

Poti sa o vizitezi  linistit,  Arata mai bine ca in poze. O fata cuminte  si cu potential. Eu eram cu ochii pe Paula dar pe viitor poate o cunosc si pe colega ei blonda.

Notele ar fi subiective si nerelevante. Pune mana pe telefon si suna. Fetele raspund prompt si frumos la telefon.

Ce pot sa spun este ca atunci cand am fost eu la Paula  un client tocmai ce plecase foarte multumit de la Luiza!

Link spre comentariu

Vezi sa nu te indragostesti. :laugh2  :crazylove  :crazylove .pt popovici80.eu cred ca am fost destul de explicita in legatura cu serviciul care nu l-am trecut in meniu.iar despre tine pot sa zic ca nici macar nu imi amintesc cum esti ca sa stiu daca suntem compatibili,si ai zis ca nu sunt genul tau, am ceva ceea ce nui iti place nu ca te-as fii repezit.citeste comm tau.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...