sorinu Reputație: 3230 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Septembrie 1, 2016 igiena 10+ inclusiv analhmm a bagat si anal in meniu ? cand am fost eu la ea nu presta..cu anal inclus cat cere? 250 ? Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2016 hmm a bagat si anal in meniu ? cand am fost eu la ea nu presta..cu anal inclus cat cere? 250 ?nu esti la prima vizita,te stie,deci doar ea te poate lamuri!pe mine m-a primit! cu caldura! 2 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Cine-I eleganta stil si rafinament?e ssexy girl sau blonduta? Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Buna seara tuturor.Nu mi-am schimbat meniul de servicii si nu am trecut nici un serviciu nou.Pentru mine serviciul anal nu este nou.numai ca il prestez ocazional doar in anumite criterii care le-a explicat si codul.sunt anumiti factori care eu accept lucrul asta.iar pt popovicioiu80 din cate imi amintesc mult mai in trecut pe cand eram cu Ana colega,ai lasat un comm,in care ai specificat ca nu sunt genul tau si nu ai fost pe deplin multumit.Nu am nimic impotriva cu comentariul tau,fiecare e liber sa isi dea cu parerea si nu poti fii pe placul tuturor,dar am vazut ca ai scris ca m-ai incerca din nou.Crezi tu ca daca mi-as schimba gaura nu as fii tot eu?acelasi stil?pwp o seara buna 2 Link spre comentariu
popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Nu mi-a placut ca ma cam repezeai, dar erati amandoua atunci nu te-am încercat singura si pentru treaba cu analul sigur te-as încerca daca ma primești. 3 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Septembrie 2, 2016 3 Link spre comentariu
sandoqan Reputație: 711 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Asa, bravo, pune paie pe foc! Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Septembrie 2, 2016 😊😊😗😘 Link spre comentariu
gyly96 Reputație: 5 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 2, 2016 a fost cineva cu luiza ? colega paulei , daca da dati ceva note Link spre comentariu
sandoqan Reputație: 711 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 2, 2016 a fost cineva cu luiza ? colega paulei , daca da dati ceva notePoti sa o vizitezi linistit, Arata mai bine ca in poze. O fata cuminte si cu potential. Eu eram cu ochii pe Paula dar pe viitor poate o cunosc si pe colega ei blonda.Notele ar fi subiective si nerelevante. Pune mana pe telefon si suna. Fetele raspund prompt si frumos la telefon.Ce pot sa spun este ca atunci cand am fost eu la Paula un client tocmai ce plecase foarte multumit de la Luiza! Link spre comentariu
eleganta stil si rafinament Reputație: 1 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Loryyu baieti o cheama.pwp Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Loryyu face FK?sau nu e fata?))))) Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Loryyy scz Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Face face codule.dar intreab-o ca doar esti langa ea.😀😀 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 am intrebat-o! baaa da ce lungaaa e! Link spre comentariu
popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Deci pana la urma ma primesti si pe mine la un anal? 1 3 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Septembrie 3, 2016 A pus codul curu la bataie? :laugh2 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2016 A pus codul curu la bataie? :laugh2 maaa!nu e pe 250 ora!)) 1 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Sa inteleg ca am gresit doar pretul? :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Sa inteleg ca am gresit doar pretul? :laugh2 :laugh2bai daca mai pui un 0 la coada lu'250 si le zici € sau £ sa mor de nu imi deskid topic! si direct la top ca' s frumos bata-ma norocu'!)) 3 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Fotograful codu. 5 Link spre comentariu
sandoqan Reputație: 711 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Deja mie dor de tine! 1 Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Cred ca te gandeai la Anda, cand ai pus melodia asta (gagica din clip aduce destul de mult cu ea)! ) Link spre comentariu
sandoqan Reputație: 711 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Da,seamana dar nu rasare! Si Anda este o dulceata de fata, dar, nu prea este gasit. Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Vezi sa nu te indragostesti. .pt popovici80.eu cred ca am fost destul de explicita in legatura cu serviciul care nu l-am trecut in meniu.iar despre tine pot sa zic ca nici macar nu imi amintesc cum esti ca sa stiu daca suntem compatibili,si ai zis ca nu sunt genul tau, am ceva ceea ce nui iti place nu ca te-as fii repezit.citeste comm tau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum