Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669

Postări Recomandate

• Oras:Am :)

Buna baieti colega lory nu este momentan ,iar simona e in pauza de revizie.o sa anunte ea cand revine.😘ðŸ˜

A-ti inteles ce vroiam sa zic🤣😂.scz a ramas ea logata dupa telef meu si nu am fost atenta.pup
Link spre comentariu

Deoarece inca sunt intrebata de serviciile si cadoul pe care il percep v-oi face o recapitulare.

Numele meu este Paula  ,sunt o fata cu bun simt, rafinata, senzuala si eleganta ,deschisa la noi provocari si fantezii ,daca te intereseaza sa ai o experienta speciala ,acum poti sa ma descoperi intr-o maniera accesibila .Serviciile oferite de mine sunt;

ORAL:P/N la alegere si in functie de igiena.

Normal doar protejat in diferite pozitii 

Finalizare orala ,faciala ,corporala.frech kiss,Dominare si uro(activa),69,sex anal,cupluri.fac si deplasari hotel sau la tine daca ne cunoastem deja.

Cadou:150 fin 200 h.anal 50 (extra).200 sedinta de dominare.deplasari 400 h cupluri 500 h.ps:imi rezerv dreptul de a imi selecta clienți. Va pup 😘🤗

post-211355-0-04498500-1558967974_thumb.jpg

post-211355-0-12084000-1558967993_thumb.jpg

• Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Deoarece inca sunt intrebata de serviciile si cadoul pe care il percep v-oi face o recapitulare.

Numele meu este Paula  ,sunt o fata cu bun simt, rafinata, senzuala si eleganta ,deschisa la noi provocari si fantezii ,daca te intereseaza sa ai o experienta speciala ,acum poti sa ma descoperi intr-o maniera accesibila .Serviciile oferite de mine sunt;

ORAL:P/N la alegere si in functie de igiena.

Normal doar protejat in diferite pozitii 

Finalizare orala ,faciala ,corporala.frech kiss,Dominare si uro(activa),69,sex anal,cupluri.fac si deplasari hotel sau la tine daca ne cunoastem deja.

Cadou:150 fin 200 h.anal 50 (extra).200 sedinta de dominare.deplasari 400 h cupluri 500 h.ps:imi rezerv dreptul de a imi selecta clienți. Va pup

sexy&co :clapp :clapp

Link spre comentariu

Da,foarte greu. Cateodata si eu ma caut si nu ma gasesc 🤣🤣

Eu nu lucrez pe banda rulanta ci in functie de cheful din ziua respectiva. Daca obosesc ma retrag. Sau daca ma trezesc cu curu la cearceaf clar nu e zi de futut.eu trebuie sa ma trezesc cu curu in sus! 🙂😘ðŸ˜

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Da,foarte greu. Cateodata si eu ma caut si nu ma gasesc

Eu nu lucrez pe banda rulanta ci in functie de cheful din ziua respectiva. Daca obosesc ma retrag. Sau daca ma trezesc cu curu la cearceaf clar nu e zi de futut.eu trebuie sa ma trezesc cu curu in sus!

Hai sus , mai sus , ca melodia :))

Link spre comentariu
Vizitator oua_fierbinti
Reputație: 0

Paulaaaa am pula cu procent de 90% groasa la fel ca dildoul ala daca nu te prind si eu :) hai nu 90% 85 :))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea

Paulaaaa am pula cu procent de 90% groasa la fel ca dildoul ala daca nu te prind si eu :) hai nu 90% 85 :))

Ba tu chiar vrei sa le futi pe toate într-o singura zi?

Mai stai potolit, ca nu duci cât poate fata asta dacă nu ești 100%fresh😉

• Like 4
Link spre comentariu

Mah Oo...dice minti mah poporu ???

Io meaduc aminti cind tu aveai poza la profil cu putzulica ta. Moi ti minte ci tiam zis atunsea ???

:)))))))))))

Link spre comentariu
Vizitator oua_fierbinti

Mah Oo...dice minti mah poporu ???

Io meaduc aminti cind tu aveai poza la profil cu putzulica ta. Moi ti minte ci tiam zis atunsea ???

:)))))))))))

Ce filme am cu tine Umelio nici nu-ti imaginezi :)
imi fac blat la fete (16)  cand osa bat cu pula in tocul usii o sa sti ca sunt eu in spatele tau :))
STI! vorba aia maestre """ CINE FUTE SE SI FUTE!!! """ :)) 
  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator oua_fierbinti

Deci Paula .. tu postezi aici cand esti disponibila sa inteleg sau nici macar atat ca sa stiu cum sa te prind si eu

colegu de pe forum cod06o spune ca esti mai adracu ca Sorina :) Vreau sa-ti declar razboi sa vedem cine pe cine :))

Sorina ma trimis pe targa acasa :)) ma cam retine ceva :)) ia ca iimi mai incerc norocu si iti mai dau un messaj pe wazzup :)

• Like 1
Link spre comentariu

Deci Paula .. tu postezi aici cand esti disponibila sa inteleg sau nici macar atat ca sa stiu cum sa te prind si eu

colegu de pe forum cod06o spune ca esti mai adracu ca Sorina :) Vreau sa-ti declar razboi sa vedem cine pe cine :))

Sorina ma trimis pe targa acasa :)) ma cam retine ceva :)) ia ca iimi mai incerc norocu si iti mai dau un messaj pe wazzup :)

Buna.nu prea stau activa pe forum.m-ai bine ne auzim la telef mesaj orice.eu daca pot raspund.de aceea nu stau sa postez in fiecare zii cand sunt si cand nu sunt pt ca nu intru tot timpul pe forum.Iar legat de ceea ce se spune gusturile difera binenteles.nu pot spune ca sunt mai buna ca x sau cealalta mai moale ca mine.pup dulce.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator oua_fierbinti

ooua , vrei sa-ti fac rezumatul si la madam paula ?

te ia ameteala...

hahaha :)) te crede fratele ca e smechera :d  dar tot nu am inteles daca astazi munceste :)

Link spre comentariu
Vizitator oua_fierbinti

Sa traiesti fratele meu :) aceleasi lucruri frumoase le aud si despre tine :P

Baiatu asta cu outele in clocot imi pare baiat valabil ;) tine-o tot asa pretenas ;)

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...