miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 18, 2016 cum se lasa seara , cum incep d'alea grele pacilisa cred ca e vorba de tensiune mare acumulata in decursul zilei hai refulati .....diii ....haissss .......chaaaa....hoooo 9 14
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2016 cum se lasa seara , cum incep d'alea grele pacilisa cred ca e vorba de tensiune mare acumulata in decursul zilei hai refulati .....diii ....haissss .......chaaaa....hoooo Nu te contrazic, dar oricum: 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 18, 2016 Ce nebun esti Eu am avut o zi pretty diiiicum se lasa seara , cum incep d'alea grele pacilisa cred ca e vorba de tensiune mare acumulata in decursul zilei hai refulati .....diii ....haissss .......chaaaa....hoooo 1
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Octombrie 18, 2016 "Am lipsit in ultimul an de pe forum..."S-a observat, mulți bănuiau ca ai fost dus cu pluta..."dar parca am asa un feeling, ca daca ai gasi un barbat decent la aspect, bun la pat, mobilat la mansarda si-n portofel ti s-ar cam face de duca de-acasa."Ai uitat sa precizezi 100 de euro pe noptiera. Sau lași loc de negociere?.................. Zaaat maaa, de pejte prajit stricat !
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Octombrie 18, 2016 Nu este vorba de haos sau ceata este o realitate, femeile vor face asta( fututu' din razbunare ) si cateodata nici nu ascund acest lucru . Faptul in sine este calculat, nu este o nebunie de moment. Este stiut ca asa se intampla lucrurile daca "ea " este indreptatita sa creada ca totul este perfect , ca ea nu are ce sa-si reproseze : a fost o sotie si o mama buna , este inca atargatoare , sexul "casnic" este perfect . Scuza-ma, aici am o intrebare . Faptul ca esti nevasta te exclude din multimea femeilor carora le place pula ? ........................ Ce-are sula cu prefectura, unde am zis eu ca placerea de pula/libidoul unei femei maritate este diferit de cel al uneia libere, nelegata de vreun tolomac ?...am zis doar ca-i place pula(observatie reiesita din postarile ei), nu am exclus nimic si nu am facut nicio comparatie. Daca tot ai deschis subiectul, sa-mi dau cu parerea: da, libidoul unei neveste nesatisfacute ii poate crea frustrari insemnate, in cazul unui partener nepriceput/nefolositor in dormitor, care are o erectie pe saptamana si finalizeaza in 2 minute... fapt ce reiese mai mult din postarile ei, decat varianta cu supararea si prezumtivul inselat. Fa-ma sa-nteleg ca-s mai boland, barbat cum ar veni, adica voi dupa ce va cade cerul in cap, fiind daramate fizic/psihic, ce mai, drama totala, primul gand al vostru este sa sariti tot intr-o pula de barbat bulangiu, in loc sa urati toata specia barbateasca ? Si ma mai intreb, tot ca prostu, cum te face pe tine sa te simti mai bine, cand dupa ce ca te-a inselat un bulangiu, mai il lasi si pe alt nasparliu sa profite de tine, dandu-i pizda pe tava ?
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 18, 2016 Nu te contrazic, dar oricum: pai nu ai cum ....eu asa am observatvin de la.....fututi si incep sa-i futa si ei pe altii :laugh2 8 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 18, 2016 Ce nebun esti Eu am avut o zi pretty diiiisunt...sandy-bell , zilnic haisss.......barrraaaa 8 15
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 18, 2016 Esti ca un ghimpe sa ai dreptate.Eu am ras cand ti-am scris, am vazut ca cica nu mie te refereai la remarca cu rasul, dar cui? Asa din senin ti-a venit s-o scrii desi nu avea nici o legatura cu discutia?In regula, ai dreptate. To ce scrie in carti sunt fapte reale si cat se poate de corecte, eu am indraznit sa rad de ele in necunostinta mea si cu asta te-am facut sa te simti prost, e de inteles, barbatii doar sunt condusi 50% genetic si 10% de ceilalti, in concluzie sansele tind spre faptul ca tu oricum nu esti responsabil pentru ce spui sau faci, scuza-ma ca am ras de retardul tau.Nu-mi raspunde ca la ce dispozitie am acum, evident, continuam un rahat de discutie ca esti tu sensibil cand esti dezaprobat cu zambetul pe buze. de unde ai tras tu concluzia ca tin sa am dreptate cu ceva? putem spune, daca vrei, ca am insistat sa nu imi fie rastalmacite cuvintele. de ex, iata: unde am scris eu ca DOAR barbatilor se aplica procentele respective? care se refera la capacitatea unui om de a-si atinge starea de fericire. pe care o cautam cu totii pe pamantul asta. sau tu cauti altceva? nici o legatura cu fututul si inselatul asadar.cat timp o sa-mi faca placere o sa continuam sa conversam. si nu, nu sunt sensibil ca sa fiu asa ar trebui sa-mi pese. deci...atata timp cat exista bun simt, nu vad de ce nu as continua sa iti raspund. evident, si reciproca este valabila.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 18, 2016 Eu nu-s deloc genul care sa tavaleasca un alt barbat la draci de exemplu,insa daca lipsesc chestii esentiale pe termen lung si nu sunt multumita simt nevoia si m-as deda la a fi curtata de alti barbati,cat mai multi. Sunt o fire care flirteaza facil ........................ Ce-are sula cu prefectura, unde am zis eu ca placerea de pula/libidoul unei femei maritate este diferit de cel al uneia libere, nelegata de vreun tolomac ?...am zis doar ca-i place pula(observatie reiesita din postarile ei), nu am exclus nimic si nu am facut nicio comparatie. Daca tot ai deschis subiectul, sa-mi dau cu parerea: da, libidoul unei neveste nesatisfacute ii poate crea frustrari insemnate, in cazul unui partener nepriceput/nefolositor in dormitor, care are o erectie pe saptamana si finalizeaza in 2 minute... fapt ce reiese mai mult din postarile ei, decat varianta cu supararea si prezumtivul inselat. Fa-ma sa-nteleg ca-s mai boland, barbat cum ar veni, adica voi dupa ce va cade cerul in cap, fiind daramate fizic/psihic, ce mai, drama totala, primul gand al vostru este sa sariti tot intr-o pula de barbat bulangiu, in loc sa urati toata specia barbateasca ? Si ma mai intreb, tot ca prostu, cum te face pe tine sa te simti mai bine, cand dupa ce ca te-a inselat un bulangiu, mai il lasi si pe alt nasparliu sa profite de tine, dandu-i pizda pe tava ?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2016 de unde ai tras tu concluzia ca tin sa am dreptate cu ceva? putem spune, daca vrei, ca am insistat sa nu imi fie rastalmacite cuvintele. de ex, iata: unde am scris eu ca DOAR barbatilor se aplica procentele respective? care se refera la capacitatea unui om de a-si atinge starea de fericire. pe care o cautam cu totii pe pamantul asta. sau tu cauti altceva? nici o legatura cu fututul si inselatul asadar.cat timp o sa-mi faca placere o sa continuam sa conversam. si nu, nu sunt sensibil ca sa fiu asa ar trebui sa-mi pese. deci...atata timp cat exista bun simt, nu vad de ce nu as continua sa iti raspund. evident, si reciproca este valabila. Pai pardon, daca nu era nici un fel de legatura cu subiectul, cum nici faza cu rasul... Unde vrei sa fie sensul la ce spui tu?Era vorba de inselat, vorbeai de fericire, cica fara legatura cu sexul, ba ai bagat-o si pe aia cu rasul si seriosul...Culca-te, te rog eu, ma obosesti cu mintea ta incurcata. 1 3
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Octombrie 18, 2016 Eu nu-s deloc genul care sa tavaleasca un alt barbat la draci de exemplu,insa daca lipsesc chestii esentiale pe termen lung si nu sunt multumita simt nevoia si m-as deda la a fi curtata de alti barbati,cat mai multi. Sunt o fire care flirteaza facil.......................... Mamazel, flirtul e una, mai ales cel virtual...tu traiesti pe camera, si pentru tine poate inseamna mai mult, pentru un boshorog ca mine este cam ca o frectie la picior de lemn, inca prefer gustul rujului si buzelor, un pic mai real.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2016 Postat Octombrie 18, 2016 " Fa-ma sa-nteleg ca-s mai boland, barbat cum ar veni, adica voi dupa ce va cade cerul in cap, fiind daramate fizic/psihic, ce mai, drama totala, primul gand al vostru este sa sariti tot intr-o pula de barbat bulangiu, in loc sa urati toata specia barbateasca ? Si ma mai intreb, tot ca prostu, cum te face pe tine sa te simti mai bine, cand dupa ce ca te-a inselat un bulangiu, mai il lasi si pe alt nasparliu sa profite de tine, dandu-i pizda pe tava ? :hmmm" Incerc sa iti raspund fara sa generalizam din perspetiva mea . Nu am o experienta personala legata de razbunare . Pentru ceea ce am scris exista studii , razbunarea este un motiv pentru care femeile inseala . Nu este o informatie noua si ma mir ca tu nu o stiai. Tot legat de generalizare nu poti sa pleci de premisa ca toti barbatii sunt la fel . De ce crezi ca o femeie care uraste un barbat va dezvolta o antipatie pentru toti ceilalti ? Ipotetic vorbind , eu nu asa as proceda, nu m-as duce cu un alt barbat . In ultima intanta prin absurd daca as face asta . nu as considera ca ofer pizda pe tava - la urmei urmei perpectiva poate sa fie " sa primesc pula la tava " , noo? Acum sincer noi "vorbim discutii ". Tu nu esti casatorit ca sa stii cum este , noo ? Sigur esti barbat nu esti femeie , noo ? Sigur nu ai fost inselat , noo? 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 18, 2016 Nu,,nu . Ma refeream cand sunt implicata in o relatie stabila si am nemultumiri de ceva vreme,fiind f expresiva,deschisa cu partenerul daca nu isi drege comportamentul se prea poate sa incep sa flirtez cu o duzina de barbati lol nu pe net,ci real si fata in fata.cu toate astea nu as trece mai departe de flirt si nu m-as mozoli cu altii cum zici tu de buze..........................Mamazel, flirtul e una, mai ales cel virtual...tu traiesti pe camera, si pentru tine poate inseamna mai mult, pentru un boshorog ca mine este cam ca o frectie la picior de lemn, inca prefer gustul rujului si buzelor, un pic mai real. 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 18, 2016 .................. Zaaat maaa, de pejte prajit stricat ! Ești nervos? Ia un bulin! 1
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Octombrie 18, 2016 " Fa-ma sa-nteleg ca-s mai boland, barbat cum ar veni, adica voi dupa ce va cade cerul in cap, fiind daramate fizic/psihic, ce mai, drama totala, primul gand al vostru este sa sariti tot intr-o pula de barbat bulangiu, in loc sa urati toata specia barbateasca ? Si ma mai intreb, tot ca prostu, cum te face pe tine sa te simti mai bine, cand dupa ce ca te-a inselat un bulangiu, mai il lasi si pe alt nasparliu sa profite de tine, dandu-i pizda pe tava ? :hmmm" Incerc sa iti raspund fara sa generalizam din perspetiva mea . Nu am o experienta personala legata de razbunare . Pentru ceea ce am scris exista studii , razbunarea este un motiv pentru care femeile inseala . Nu este o informatie noua si ma mir ca tu nu o stiai. Tot legat de generalizare nu poti sa pleci de premisa ca toti barbatii sunt la fel . De ce crezi ca o femeie care uraste un barbat va dezvolta o antipatie pentru toti ceilalti ? Ipotetic vorbind , eu nu asa as proceda, nu m-as duce cu un alt barbat . In ultima intanta prin absurd daca as face asta . nu as considera ca ofer pizda pe tava - la urmei urmei perpectiva poate sa fie " sa primesc pula la tava " , noo? Acum sincer noi "vorbim discutii ". Tu nu esti casatorit ca sa stii cum este , noo ? Sigur esti barbat nu esti femeie , noo ? Sigur nu ai fost inselat , noo? ....................... Nu am zis ca nu am stiut, am zis ca nu inteleg mecanismul si logica sexului frumos, poate gandesc eu mai patrat. Nu prea merge comparatia intre 'pula pe toate drumurile' cu 'pizda pe toate drumurile', voi femeile sunteti mai destepte din punctul asta de vedere, si profitati din plin de comoara/borcanul cu dulceata dintre picioare... noi barbatii, nefiind egoisti, am da-o pe toata la toata lumea, bine excluzand cazurile patologice de necrofilie-futut de babe zbarcite, zoofilie-foci si alte balene esuate....etc Voi va futeti dintr-un motiv numai de voi stiut, noi ne futem din obisnuinta, cand nu gasim acasa de ajuns, plecam cu colindul. Si tu ai fixul cu generalizarea, nu se pot discuta fenomene, idei fara a generaliza, ca atuci ne apucam ca tatele de barfa-n gard si vorbim doar despre persoane pa persoana fizica. Nu-s femeie, nu-s casatorit, si in nebunia mea nu am dat motive/timp sa ma insele, si cred ca nici nu mai aveau chef sa ma insele, iar dintre cele pe care nu le-am lasat eu, au fugit obosite ele de mine, zicandu-mi ca-s obsedat dupa pizda.
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Octombrie 18, 2016 Nu,,nu . Ma refeream cand sunt implicata in o relatie stabila si am nemultumiri de ceva vreme,fiind f expresiva,deschisa cu partenerul daca nu isi drege comportamentul se prea poate sa incep sa flirtez cu o duzina de barbati lol nu pe net,ci real si fata in fata.cu toate astea nu as trece mai departe de flirt si nu m-as mozoli cu altii cum zici tu de buze.........................Fara buze viata ie pustiu ! ...cauta si gaseste pe unul cu comportament adecvat, dar nu aici pe site gradinii zoologice ... io daca flirtai in public de fata cu mine, te trageam de sfarcuri. 1 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 18, 2016 Auzi numa ce tractiuni baga marinelu,nimfoman mic si pervers )) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 18, 2016 Ma sarut cu iubitul,nu pup orice broasca. Nici macar eu nu-s atat de nerusinata sa flirtez de fata cu el,dar daca-i bou si nu ma tine bine in cateva luni ma tot vede carand flori acasa de il fac sa creada ca locuieste in o florarie.asta ca sa beleasca ochii ca altu poate si vrea .........................Fara buze viata ie pustiu ! ...cauta si gaseste pe unul cu comportament adecvat, dar nu aici pe site gradinii zoologice ... io daca flirtai in public de fata cu mine, te trageam de sfarcuri. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 18, 2016 Ma sarut cu iubitul,nu pup orice broasca. Nici macar eu nu-s atat de nerusinata sa flirtez de fata cu el,dar daca-i bou si nu ma tine bine in cateva luni ma tot vede carand flori acasa de il fac sa creada ca locuieste in o florarie.asta ca sa beleasca ochii ca altu poate si vrea Flori de tei 8 16
vanessa31 Reputație: -447 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 19, 2016 ........................ Asta sa i-o zici lu mutu, cu fututu din razbunare. Nu pretind ca stiu/inteleg ce sa intampla in haosul/ceata din capul unei femei, dar ca sa ajungi sa te futi din razbunare, de draci si ca sa-i faci in ciuda, chiar mi se pare o mare prostie destul de improbabila, parandu-mi destul de coerenta/calculata in gandire si-n exprimare. Mai corect, sincer si credibil ar fi, sa zici ca iti place si tie pula, pentru ca nu vad nicio logica sa sari intr-o pula necunoascuta doar ca sa te razbuni pe un bou care te inseala, ajungand asa sa-ti faci un rau si mai mare, pe care il vei realiza abia cand iti vor trece dracii. Nu-mi dau cu parerea despre viata ta privata, ca nu mi se pare normal, dar pot spune ca ceva este in neregula acolo la voi, daca el cauta alte pizde si iar tu de suparare vrei sa sari in prima pula intalnita, doar pe o supozitie de-a ta necertificata. Am lipsit in ultimul an de pe forum si nu am citit ce-ai scris p-acilea, dar parca am asa un feeling, ca daca ai gasi un barbat decent la aspect, bun la pat, mobilat la mansarda si-n portofel ti s-ar cam face de duca de-acasa. E naspa feelingul cand ajungi sa-ti pierzi increderea in partener, multi nu pot trece peste asta, iar restul se complac intr-un nechezol reincalzit de relatie fasaita, care nu duce la nimic bun, excluzand interesele evidente...bine, aici bazandu-mi teoria pe cei care nu au sufletul situat in intestinul gros, ori atasat de organul sexual. Nu viata ne schimba, viata face doar sa ne arate intr-un mod mai accelerat/rapid, lucrurile ascunse in subconstient de care suntem capabili si pe care nu le realizam de-a lungul vietii, daca nu am fi fost supusi lor. M-am gândit să mă fut din răzbunare, nu zic nu, însă n-am dus-o până la capăt. N-am putut. Nu-s o fire religioasă sau închistată în repere morale arhaice, ci pur și simplu am știut că nu mi-ar fi bine dacă aș face-o. Din viața mea personală lipsește doar încrederea, restul calităților enumerate de tine le are și soțul meu. Mă rog, portofelul nu-i doldora, dar stăm bine amândoi la aspectul ăsta, câștigând cam la fel. Îmi place pula în aceeași măsură în care vă place vouă pizda. Bună și cu de toate. Ce știu cu siguranță e că niciodată nu m-aș complace într-o relație fâsâită, un fel de ne avem bine ca frate și soră, hai să nu fim singuri. 2 4
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Octombrie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Octombrie 19, 2016 Ce știu cu siguranță e că niciodată nu m-aș complace într-o relație fâsâită, un fel de ne avem bine ca frate și soră, hai să nu fim singuri.Vanessa, am și eu o curiozitate: asta înseamnă ca atunci când te plictisești de un partener, sau el de tine, îl schimbi? 1
vanessa31 Reputație: -447 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 20, 2016 Vanessa, am și eu o curiozitate: asta înseamnă ca atunci când te plictisești de un partener, sau el de tine, îl schimbi? Sunt cu soțul meu de când eram amândoi studenți și încă nu m-am plictisit, cred că asta spune multe. Depinde și la ce te referi când spui de plictiseală. Nu cred că există cuplu care să n-aibă seri la TV sau seriale, sau care să aibă tot timpul ceva de făcut/vorbit. Dar când ajungi să te uiți în sictir la cel de lângă tine și nu îți mai inspiră nimic, chiar nu văd de ce ar trebui să te complaci. 3 4
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 20, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 20, 2016 ....................... ... am zis ca nu inteleg mecanismul si logica sexului frumos, poate gandesc eu mai patrat. Iti recomand o scurta lectura: 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 20, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 20, 2016 Sunt cu soțul meu de când eram amândoi studenți și încă nu m-am plictisit, cred că asta spune multe. Depinde și la ce te referi când spui de plictiseală. Nu cred că există cuplu care să n-aibă seri la TV sau seriale, sau care să aibă tot timpul ceva de făcut/vorbit. Dar când ajungi să te uiți în sictir la cel de lângă tine și nu îți mai inspiră nimic, chiar nu văd de ce ar trebui să te complaci.Când ai niste angajați... ce te oftica mai mult? Ca un angajat prefera sa lucreze la o firma concurentă care il minte ca-i ofera mai mult sau ca firma respectivă ii vânează potențialul. Aceasta am pățit eu...Insa intr-o relație amoroasă nu am reusit sa fiu geloasă tocmai din acelasi considerent: am realizat ca potențialul unui om ii apartine si de aceea acel om are drept la libertate.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 20, 2016 Când ai niste angajați... ce te oftica mai mult? Ca un angajat prefera sa lucreze la o firma concurentă care il minte ca-i ofera mai mult sau ca firma respectivă ii vânează potențialul. Aceasta am pățit eu...Insa intr-o relație amoroasă nu am reusit sa fiu geloasă tocmai din acelasi considerent: am realizat ca potențialul unui om ii apartine si de aceea acel om are drept la libertate.Libettate, te iubim/Ori învingem, ori murim! 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum