Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 norocosule :clappMulțumesc. Am avut profesori nota 10 bengos. 1 4
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 6, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 6, 2016 Persoana importanta! Nu spun mai multe..Adica are puterea de a caterisi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 Cine este bree pisicu' că văd că se vorbește despre el în șoaptă si cu multă teamă.I-ai putea intreba p-aia care au aflat prea târziu.Îmi pare ca se potrivește cu melodia care o ascult încontinuu de doua zile...Oh,Death...
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 6, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 6, 2016 I-ai putea intreba p-aia care au aflat prea târziu.Îmi pare ca se potrivește cu melodia care o ascult încontinuu de doua zile...Oh,Death...Mi-e teama sa mai intreb.
user_x Reputație: -434 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Iulie 6, 2016 Dacă ar afla, nu mi-ar mai calca nicio cămașă, ceea-ce ar fi groaznic!Daca nu ai fi imbracat la camasa injuraturile de birjar si amenintarile cu sabia si girofarul nu ar avea acelasi efect!
mariusrfr Reputație: 911 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 6, 2016 Vreți sau nu să recunoaștem, cu toții purtăm măști. Aici sau în viața reală. Mi-ar plăcea să facem un exercițiu de imaginație. Cum ar fi dacă ar afla cei de acasă username-ul și parola de aici? Ar înțelege sau s-ar isca o furtună? Și dacă s-ar isca, oare ne-ar schimba viața în bine sau în rău. Bună drăguța! Este foarte adevărat, omul poarta mereu o mască, o masca ce ii ascunde adevărată față. Ca să răspund la întrebarea ta....Dacă ar afla de existenta acestui cont, cred ca ar pune punct relației noastre ce durează de 10 ani. Nu cred ca ar fi prea interesata de parola acestui cont. Este de ajuns ca exista pe el. Furtuna iscata sigur ne va afecta, într-un fel sau altul, depinde cat de implicați suntem în relația actuala 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 E discutabil.E mai greu pentru o femeie,știm cu toții care este educația,și care sunt prejudecățile.La mine știe ca am cont aici,dar n-a ieșit deloc cu scântei.Mi-e teama sa mai intreb.Taica Părinte,sa știi ca îmi pari de treaba.Zi și tu cum zicea Cheloo :"Dacă eram popa eram periculos,frecam enoriasele matol,și sus,și jos"
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 6, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 6, 2016 Vreți sau nu să recunoaștem, cu toții purtăm măști. Aici sau în viața reală. Mi-ar plăcea să facem un exercițiu de imaginație. Cum ar fi dacă ar afla cei de acasă username-ul și parola de aici? Ar înțelege sau s-ar isca o furtună? Și dacă s-ar isca, oare ne-ar schimba viața în bine sau în rău? Eu cred că bărbate-miu n-ar divorța dacă ar afla că am căutat gigălăi și că m-am întâlnit cu un alt bărbat la cafea, dar nici prea bine n-ar fi. Ori ne-am face de cap împreună, ori ne-am despărți până la urmă după zeci de certuri. Naiba știe! VoEu unul nu cred ca in spatele mastii tale e o femeie reala al carei barbat o arde pe aici si te insala la greu. Cred ca esti doar un vector de facut trafic ca e vara si e slaba prezenta pe aici.
user_x Reputație: -434 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Iulie 6, 2016 Eu unul nu cred ca in spatele mastii tale e o femeie reala al carei barbat o arde pe aici si te insala la greu. Cred ca esti doar un vector de facut trafic ca e vara si e slaba prezenta pe aici.Foarte probabil. E o inflatie de conturi in ultima vreme care fac valuri, deschid topice, creeaza intrigi si scandaluri ... obiectivul fiind o mai mare "audienta". PS Am contribuit si eu la problema prin simpla mea postare
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 6, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 6, 2016 Taica Părinte,sa știi ca îmi pari de treaba.Zi și tu cum zicea Cheloo :"Dacă eram popa eram periculos,frecam enoriasele matol,și sus,și jos"Cheloo o sa se frece mai mult in dos,ca e groasa la curul luiPS Simpatia este reciproca.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 Cheloo o sa se frece mai mult in dos,ca e groasa la curul luiPS Simpatia este reciproca.Asta e,vorba lor:"te manca-n cur,te scarpini cu carbid"În rest...multe enoriase
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 6, 2016 Daca nu ai fi imbracat la camasa injuraturile de birjar si amenintarile cu sabia si girofarul nu ar avea acelasi efect!Corect!
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 6, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 6, 2016 Eu unul nu cred ca in spatele mastii tale e o femeie reala al carei barbat o arde pe aici si te insala la greu. Cred ca esti doar un vector de facut trafic ca e vara si e slaba prezenta pe aici. Nea Petre, pe mine ma cunosti. Iti garantez ca este un cont real. M-am intalnit cu Vanessa. 1 1
pulesteu Reputație: 10795 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2016 Si e bine femeia?
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 6, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 6, 2016 Si e bine femeia? Conteaza?
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iulie 6, 2016 Profund!Nu! 3
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 Nu!Cavaleru', da' fara sensei? Nu ti-e teama de-un viol, o talharie coloşa? Strazile sunt periculoase in ziua de azi. ...E pline de golani. 5
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iulie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iulie 6, 2016 Cred ca esti doar un vectorNonsens. Vanessa este un fembot trimis de dr. Evil sa-l distrugă pe Austin Powers! 3
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 6, 2016 Nonsens. Vanessa este un fembot trimis de dr. Evil sa-l distrugă pe Austin Powers!Deci m-a găsit și aici, băga-mi-aș...! 2
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 6, 2016 Cavaleru', da' fara sensei? Nu ti-e teama de-un viol, o talharie coloşa? Strazile sunt periculoase in ziua de azi. ...E pline de golani.Lu' Sensei i-a dat pauză motanu', pentru moment. Tre' să găseasca alt user și devine din ce în ce mai greu... 2 2
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 6, 2016 Nu!Evident! 5 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iulie 6, 2016 Vreți sau nu să recunoaștem, cu toții purtăm măști. Aici sau în viața reală. Mi-ar plăcea să facem un exercițiu de imaginație. Cum ar fi dacă ar afla cei de acasă username-ul și parola de aici? Ar înțelege sau s-ar isca o furtună? Și dacă s-ar isca, oare ne-ar schimba viața în bine sau în rău? Eu cred că bărbate-miu n-ar divorța dacă ar afla că am căutat gigălăi și că m-am întâlnit cu un alt bărbat la cafea, dar nici prea bine n-ar fi. Ori ne-am face de cap împreună, ori ne-am despărți până la urmă după zeci de certuri. Naiba știe! Voi? 1. Este mult mai usor sa pazesti o turma de iepuri decat un sot/sotie/prietena/prietena/ iubi / plm ce-o mai fi ! 2. Sa parasesti pe cineva pentru ca te-a inselat e ca si cum ai parasi o tara pentru ca ploua. Ploua peste tot ! (citat aproximativ) 3. Cand incepi sa te intrebi ce ar trebui sa faci ca sa-i vina aluia ganduri de divort, respectiv ce ar trebui sa faca el ca sa-ti vina tie, crede-ma pe cuvant samanta este plantata si dupa cum stii probabil greu intorci mortul de la groapa ! 4 In final sa nu uitam ca principalul motiv de divort este casatoria ! 3
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 6, 2016 1. Este mult mai usor sa pazesti o turma de iepuri decat un sot/sotie/prietena/prietena/ iubi / plm ce-o mai fi ! 2. Sa parasesti pe cineva pentru ca te-a inselat e ca si cum ai parasi o tara pentru ca ploua. Ploua peste tot ! (citat aproximativ) 3. Cand incepi sa te intrebi ce ar trebui sa faci ca sa-i vina aluia ganduri de divort, respectiv ce ar trebui sa faca el ca sa-ti vina tie, crede-ma pe cuvant samanta este plantata si dupa cum stii probabil greu intorci mortul de la groapa ! 4 In final sa nu uitam ca principalul motiv de divort este casatoria !Ete', bă, că nu e împaiat...! Zice bine... 2
pulesteu Reputație: 10795 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2016 Conteaza?Nu.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 Lu' Sensei i-a dat pauză motanu', pentru moment. Tre' să găseasca alt user și devine din ce în ce mai greu...Greu pe dracu! Conturile lui sunt precum lavele din Alien; in fiecare minut ajung la maturitate si, din zeama aia vascoasa, apare cate-un Miskin. ...Un Miskin hamesit in ultimul timp, ce-i drept, da' plictiseala-i primeaza. Off, de n-ar fi asa mare legatura intre plictiseala si neimplnire, ce vesel l-am mai vedea si noi. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum