Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

norocosule :clapp

Mulțumesc.

Am avut profesori nota 10 bengos.

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Cine este bree pisicu' că văd că se vorbește despre el în șoaptă si cu multă teamă.

I-ai putea intreba p-aia care au aflat prea târziu.

Îmi pare ca se potrivește cu melodia care o ascult încontinuu de doua zile...Oh,Death...

• Oras:Somewhere
Postat

Dacă ar afla, nu mi-ar mai calca nicio cămașă, ceea-ce ar fi groaznic!

Daca nu ai fi imbracat la camasa injuraturile de birjar si amenintarile cu sabia si girofarul nu ar avea acelasi efect!

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Vreți sau nu să recunoaștem, cu toții purtăm măști. Aici sau în viața reală. Mi-ar plăcea să facem un exercițiu de imaginație. Cum ar fi dacă ar afla cei de acasă username-ul și parola de aici? Ar înțelege sau s-ar isca o furtună? Și dacă s-ar isca, oare ne-ar schimba viața în bine sau în rău.

Bună drăguța!

Este foarte adevărat, omul poarta mereu o mască, o masca ce ii ascunde adevărată față.

Ca să răspund la întrebarea ta....

Dacă ar afla de existenta acestui cont, cred ca ar pune punct relației noastre ce durează de 10 ani. Nu cred ca ar fi prea interesata de parola acestui cont. Este de ajuns ca exista pe el. Furtuna iscata sigur ne va afecta, într-un fel sau altul, depinde cat de implicați suntem în relația actuala ;)

• Like 1
Vizitator
Postat

E discutabil.

E mai greu pentru o femeie,știm cu toții care este educația,și care sunt prejudecățile.

La mine știe ca am cont aici,dar n-a ieșit deloc cu scântei.

Mi-e teama sa mai intreb.

Taica Părinte,sa știi ca îmi pari de treaba.Zi și tu cum zicea Cheloo :

"Dacă eram popa eram periculos,frecam enoriasele matol,și sus,și jos"

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Vreți sau nu să recunoaștem, cu toții purtăm măști. Aici sau în viața reală. Mi-ar plăcea să facem un exercițiu de imaginație. Cum ar fi dacă ar afla cei de acasă username-ul și parola de aici? Ar înțelege sau s-ar isca o furtună? Și dacă s-ar isca, oare ne-ar schimba viața în bine sau în rău?

Eu cred că bărbate-miu n-ar divorța dacă ar afla că am căutat gigălăi și că m-am întâlnit cu un alt bărbat la cafea, dar nici prea bine n-ar fi. Ori ne-am face de cap împreună, ori ne-am despărți până la urmă după zeci de certuri. Naiba știe!

Vo

Eu unul nu cred ca in spatele mastii tale e o femeie reala al carei barbat o arde pe aici si te insala la greu. Cred ca esti doar un vector de facut trafic ca e vara si e slaba prezenta pe aici.

Postat

Eu unul nu cred ca in spatele mastii tale e o femeie reala al carei barbat o arde pe aici si te insala la greu. Cred ca esti doar un vector de facut trafic ca e vara si e slaba prezenta pe aici.

Foarte probabil.

E o inflatie de conturi in ultima vreme care fac valuri, deschid topice, creeaza intrigi si scandaluri ... obiectivul fiind o mai mare "audienta".

PS Am contribuit si eu la problema prin simpla mea postare :laugh2

• Oras:IN RAI
  • Oras:IN RAI
Postat

Taica Părinte,sa știi ca îmi pari de treaba.Zi și tu cum zicea Cheloo :

"Dacă eram popa eram periculos,frecam enoriasele matol,și sus,și jos"

Cheloo o sa se frece mai mult in dos,ca e groasa la curul lui

PS Simpatia este reciproca.

Vizitator
Postat

Cheloo o sa se frece mai mult in dos,ca e groasa la curul lui

PS Simpatia este reciproca.

Asta e,vorba lor:

"te manca-n cur,te scarpini cu carbid"

În rest...multe enoriase :)

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Daca nu ai fi imbracat la camasa injuraturile de birjar si amenintarile cu sabia si girofarul nu ar avea acelasi efect!

Corect! 

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Nea Petre, pe mine ma cunosti. Iti garantez ca este un cont real. M-am intalnit cu Vanessa.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Si e bine femeia?

Conteaza?

Vizitator beraru
Postat

Nu!

Cavaleru', da' fara sensei? Nu ti-e teama de-un viol, o talharie coloşa? Strazile sunt periculoase in ziua de azi. ...E pline de golani.

• Like 5
  • Oras:Ucea
Postat

Nonsens. Vanessa este un fembot trimis de dr. Evil sa-l distrugă pe Austin Powers!

Deci m-a găsit și aici, băga-mi-aș...!

• Minus 2
Postat

Cavaleru', da' fara sensei? Nu ti-e teama de-un viol, o talharie coloşa? Strazile sunt periculoase in ziua de azi. ...E pline de golani.

Lu' Sensei i-a dat pauză motanu', pentru moment. Tre' să găseasca alt user și devine din ce în ce mai greu...

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Vreți sau nu să recunoaștem, cu toții purtăm măști. Aici sau în viața reală. Mi-ar plăcea să facem un exercițiu de imaginație. Cum ar fi dacă ar afla cei de acasă username-ul și parola de aici? Ar înțelege sau s-ar isca o furtună? Și dacă s-ar isca, oare ne-ar schimba viața în bine sau în rău?

Eu cred că bărbate-miu n-ar divorța dacă ar afla că am căutat gigălăi și că m-am întâlnit cu un alt bărbat la cafea, dar nici prea bine n-ar fi. Ori ne-am face de cap împreună, ori ne-am despărți până la urmă după zeci de certuri. Naiba știe!

Voi?

1. Este mult mai usor sa pazesti o turma de iepuri decat un sot/sotie/prietena/prietena/ iubi / plm ce-o mai fi !

2. Sa parasesti pe cineva pentru ca te-a inselat e ca si cum ai parasi o tara pentru ca ploua. Ploua peste tot ! (citat aproximativ)

3. Cand incepi sa te intrebi ce ar trebui sa faci ca sa-i vina aluia ganduri de divort, respectiv ce ar trebui sa faca el ca sa-ti vina tie, crede-ma pe cuvant samanta este plantata si dupa cum stii probabil greu intorci mortul de la groapa !

4 In final sa nu uitam ca principalul motiv de divort este casatoria !

• Like 3
Postat

1. Este mult mai usor sa pazesti o turma de iepuri decat un sot/sotie/prietena/prietena/ iubi / plm ce-o mai fi !

2. Sa parasesti pe cineva pentru ca te-a inselat e ca si cum ai parasi o tara pentru ca ploua. Ploua peste tot ! (citat aproximativ)

3. Cand incepi sa te intrebi ce ar trebui sa faci ca sa-i vina aluia ganduri de divort, respectiv ce ar trebui sa faca el ca sa-ti vina tie, crede-ma pe cuvant samanta este plantata si dupa cum stii probabil greu intorci mortul de la groapa !

4 In final sa nu uitam ca principalul motiv de divort este casatoria !

Ete', bă, că nu e împaiat...! Zice bine...

• Minus 2

Vizitator beraru
Postat

Lu' Sensei i-a dat pauză motanu', pentru moment. Tre' să găseasca alt user și devine din ce în ce mai greu...

Greu pe dracu! Conturile lui sunt precum lavele din Alien; in fiecare minut ajung la maturitate si, din zeama aia vascoasa, apare cate-un Miskin. ...Un Miskin hamesit in ultimul timp, ce-i drept, da' plictiseala-i primeaza.

Off, de n-ar fi asa mare legatura intre plictiseala si neimplnire, ce vesel l-am mai vedea si noi.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...