Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2016 Postat Iulie 7, 2016 La ce oră începe meciul de la 10 ? creca pa la fix 5
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2016 Postat Iulie 7, 2016 La ce oră începe meciul de la 10 ?La 10 e Germania-Franta, in deschiderea meciului vedeta, Olanda-Romania. 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 7, 2016 La ce oră începe meciul de la 10 ? Mă doare-n pulă...azi suntem în 7, ştii ce zic...e dă bine, sper 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2016 Postat Iulie 7, 2016 Mă doare-n pulă...azi suntem în 7, ştii ce zic...e dă bine, sper Doamne-ajută!!!Peseu : nu am îndrăznit.... 1 14
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 7, 2016 Doamne-ajută!!!Peseu : nu am îndrăznit.... Te iubesc...ştii ce zic Pişa-ne-am pă toţi băieţii buni 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2016 Postat Iulie 7, 2016 Te iubesc...ştii ce zic Pişa-ne-am pă toţi băieţii buni Să le fie dă cap.... 1 15
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 7, 2016 Să le fie dă cap.... Şi dă pajură 2
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 7, 2016 In schimb, daca vrei sa musti in carne vie, cum se spune, consider ca ar fi de preferat sa o faci cu oameni care chiar merita asta. Daca aveam nick-ul "Curvarul" se gasea cel putin un prostanac, chiar si pe forumul asta, care sa strige in gura mare ca sunt un curvar si, colac peste pupaza, ma duc la curve. Cum plm, ma, sa am nick Beraru si sa crezi ca ma afecteaza daca zici ceva despre transaminaze ))? Imi pare rau ca n-am ales "Betivu". La fel si cu locul de munca, somajul etc., despre care eu insumi am scris. Nu tre' sa ai puterea de analiza a lu' Kasparov ca sa vezi ironia. Esti precum vanatoru' ala, proaspat intrat in grup, caruia i se dau gloante oarbe si ceilalti se caca de ras ascultandu-i povestea cu ursul si mistretul impuscati de el. Cuşma pa o ureche iti mai lipseste )). Cel mai misto mi se pare insa repetarea obsesiva a acestor "atacuri". Te-ai molipsit de la Miskin, ca se ia prin sarut . In alta ordine de idei, ce principii si scara de valori tre' sa ai ca sa iti pui la bataie sanatate, viata sau libertatea pentru a demonstra o platitudine precum cea ca exista o deosebire intre comportamentul din mediul virtual si cel real? ...Sau pentru a-ti hrani orgoliul ranit?Crezi ca daca esti dispus sa te sacrifici pt. un praz si un salam de Sibiu esti demn de admiratie? Poate in ochii lu' al-Zarqawi. ...Ca sa nu mai zic ca nici la temelia inteligentei tale nu aduci vreo contributie. Din doctor - pacient . Nu stiu frate, da' eu cand vad atatia oameni inteligenti si culti cu principii de copii mici abia imi stapanesc trufia ). PS: pariez ca mesajul asta o sa te atace tare si o sa cauti nod in papura ca sa justifici o depasire a "granitelor" La postarea mea de doua randuri, ai stat 24 de ore ca un lacheu de nadejde si mi-ai compus un eseu kilometric, cu de toate: insulte, pilde cu vanatori, mentiuni despre Kasparov si Miskin, teroristi, aprecieri despre inteligenta mea (exista un motiv pentru care amintesti atat de frecvent in postarile tale despre inteligenta si cultura, dar nu-ti zic care) si, mai ales, multe-multe explicatii si precizari. O sa simplific putin lucrurile pentru a intelege si tu, si o sa te informez ca, in marea majoritate a cazurilor, raspunsurile si implicit adevarul, se vor gasi in reactiile si expresiile oamenilor, si mult mai rar in cuvintele lor. Mai pe intelesul tau, mananci la rahat si minti atunci cand ne spui ca nu esti afectat sau ca unele lucruri ar fi false, din moment ce toate reactiile tale demonstreaza exact contrariul. (oricum astept amuzat re-explicatiile si re-precizarile tale). Esti de-a dreptul nesimtit ca tocmai tu sa vorbesti despre granite si limite. PS Daca tot ai mentionat viata si sanatatea, o intrebare (pur teoretica, desigur): cator lovituri bine plasate crezi tu ca ar rezista un lacheu cu ciroza inainte de a intra in stop cardio-respirator? 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iulie 7, 2016 La postarea mea de doua randuri, ai stat 24 de ore ca un lacheu de nadejde si mi-ai compus un eseu kilometric, cu de toate: insulte, pilde cu vanatori, mentiuni despre Kasparov si Miskin, teroristi, aprecieri despre inteligenta mea (exista un motiv pentru care amintesti atat de frecvent in postarile tale despre inteligenta si cultura, dar nu-ti zic care) si, mai ales, multe-multe explicatii si precizari. O sa simplific putin lucrurile pentru a intelege si tu, si o sa te informez ca, in marea majoritate a cazurilor, raspunsurile si implicit adevarul, se vor gasi in reactiile si expresiile oamenilor, si mult mai rar in cuvintele lor. Mai pe intelesul tau, mananci la rahat si minti atunci cand ne spui ca nu esti afectat sau ca unele lucruri ar fi false, din moment ce toate reactiile tale demonstreaza exact contrariul. (oricum astept amuzat re-explicatiile si re-precizarile tale). Esti de-a dreptul nesimtit ca tocmai tu sa vorbesti despre granite si limite. PS Daca tot ai mentionat viata si sanatatea, o intrebare (pur teoretica, desigur): cator lovituri bine plasate crezi tu ca ar rezista un lacheu cu ciroza inainte de a intra in stop cardio-respirator?neuronii lu' beraru au mai multe dendrite decat ai tai, in plus tu esti cam demielinizat 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 7, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 7, 2016 Poate nu o ploua zilele astea,mai am de treirat la grâu,si lucerna de tăiat....
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iulie 7, 2016 Poate nu o ploua zilele astea,mai am de treirat la grâu,si lucerna de tăiat....ai terminat cu rapita?
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 7, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 7, 2016 ai terminat cu rapita?E gata,nu am pus multa rapita,o folosesc pentru plata semințelor si erbicidului,grâu,porumb si floare am mult pus,si masa furajera
rasfa Reputație: 292 Postat Iulie 7, 2016 Oras:las... Oras:las... Postat Iulie 7, 2016 Ma descurc si cu dreapta
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 7, 2016 Piconela, pana o sa-ti creasca si tie o pereche de coaie ca la toti barbatii, nu te mai baga in discutiile oamenilor mari. Da-i drumul inapoi la sotron sau la latrat aiurea pe forum, ca oricum nu esti bun la altceva.Coponela-Poponela, dar tu clona cui ești? Hai, să văd dacă ai coaie! 6 2
anticlona Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2016 Postat Iulie 8, 2016 Poate nu o ploua zilele astea,mai am de treirat la grâu,si lucerna de tăiat....Claudito esti penibila, ai citit si tu pe google de agrigultura . Ce-or fi alea cereale? Alea care se pun in lapte. Ce e ala lapte? Ala care le iese barbatilor din pula cand o sugi tu .
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 8, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 8, 2016 @ANTICLONA esti penibil, ai citit si tu pe google de agrigultura . Ce-or fi alea cereale? Alea care se pun in lapte. Ce e ala lapte? Ala care le iese barbatilor din pula cand o sugi
vanessa31 Reputație: -447 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2016 Cam asa mi-i imaginez eu pe dulcea de Vanessa si virilul nostru coleg Raffaello.... Deci da, sotul Vanesei chiar nu are nici un motiv de suparare, ar fi absurd...just drinkin' a coffee))) Ce-ai cu Raffa, omule, de pui poze cu toți boșorogii? N-are nicio treabă poza pusă de tine. Sau ești dumitale și ai vrut să le arăți băieților că ești dotat? Cât despre tipa de mai jos, eu am ochii deschiși la culoare și sânii mult mai mari Deci, nici aici n-ai nimerit-o Serios vorbind, oamenii chiar se pot întâlni pentru a sta pur și simplu de vorbă și atât. Viața nu-i doar despre futai. 5 3
traminer Reputație: 1806 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Iulie 8, 2016 Cât despre tipa de mai jos, eu am ochii deschiși la culoare și sânii mult mai mari E esențială informația despre culoarea ochilor 3
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 8, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 8, 2016 E esențială informația despre culoarea ochilor A descris Raffa infatisarea Vanessei dupa intalnire
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 8, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 8, 2016 Ce-ai cu Raffa, omule, de pui poze cu toți boșorogii? N-are nicio treabă poza pusă de tine. Sau ești dumitale și ai vrut să le arăți băieților că ești dotat? Cât despre tipa de mai jos, eu am ochii deschiși la culoare și sânii mult mai mari Deci, nici aici n-ai nimerit-o Serios vorbind, oamenii chiar se pot întâlni pentru a sta pur și simplu de vorbă și atât. Viața nu-i doar despre futai.Ce-ți mai place si tie saorma.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2016 Ce-ți mai place si tie saorma. Adevărul e că forumul ăsta e exact ca o șaorma cu de toate. În general soioasă și plină de maioneză ieftină, da' mai găsești și câteva bucăți bune de carne prin ea. 3 3
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 8, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 8, 2016 Adevărul e că forumul ăsta e exact ca o șaorma cu de toate. În general soioasă și plină de maioneză ieftină, da' mai găsești și câteva bucăți bune de carne prin ea.)))
remus jack Reputație: 1443 Postat Iulie 8, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Iulie 8, 2016 Oricum buna idee,cafeaua si vinul rosu se beau in pielea goala Pentru ca pateaza ))
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 8, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 8, 2016 Am frizerie on-line, ultima creaţie....'te-n pula mea dă inadaptat Mânca-r-ai din ce-o fute Deceneu la noapte p.s să fii mândru, ce fute pula lui deceneu, tu, prostul forumului, nici măcar n-ai curaj să visezi....antisocialule Am dat quote gresit ) Postarea 160 era pentru tine, incercam sa te luminez ) E ăla de şi-a luat bemveu la mâna a doua, nou nouţ....'ca-ne-ai pulili dă meganist invidios care eşti Oarba dăpă tine, debaralistule Idiotule, aveai o intelege cu Beraru pe goldenberg, adica aveai userul ala care se plangea ca i-a murit ma-sa la 12 ani. Te jurai ca n-ai legatura cu orfanul.... Esti prostul internetului si cuckold in realitate. WTF! )) Scriu de winehouse_fellow si crede sparrows ca vorbesc cu el. Scriu lui Sparrows si crede stau de sase ca vorbesc cu el. Cre' ca mi s-a dilit telefonul . ...Nu mai inteleg nimic si, atentie, n-am baut nimic .Ce va mai place sa va sugeti pula unul altuia! Bulangiilor, sunteti niste scursuri. Troleibuzele, ai beamweu, are si 'prietenul din valcea cu v mic sa îmi mănânce coaiele. Ia ba tigane masina la prima mana, nu mai cumpăra toate ciurucurile zdreanta! Adevărul este ca la banii tai nu iti permiti o masina noua. Mi-am luat si eu bmw la mana a coispea, am mai băgat 20.000 in ea si acum iti trag fumuri de pneuri in nasul ala borcanat si sărac!Muistilor, lumea voastră este aici, in spatiul virtual, in realitate mă pish pe voi!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum