Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2022 Partajează Postat Februarie 3, 2022 Acum 44 minute, crocodilul dvd a spus: Mâine ești la birou? Bună seara Sunt suparatule După ora 14 pot face programări 🙃🙃 Link spre comentariu
Vizitator didu_tzu Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2022 Partajează Postat Februarie 3, 2022 Pe mine mai pus pe banca? Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2022 Partajează Postat Februarie 3, 2022 Chiar acum, didu_tzu a spus: Pe mine mai pus pe banca? 😅🤣banca de rezervă da Cred ca ar trebui sa lucrez doar la finalizare sa nu mai țin pe nimeni pe banca de rezervă. Deși n am nici o vină trb sa fac cumva. Link spre comentariu
Man47 Reputație: 16 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Februarie 5, 2022 Bună. Lucrezi? Te găsesc? Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2022 Partajează Postat Februarie 5, 2022 Acum 22 minute, Man47 a spus: Bună. Lucrezi? Te găsesc? Daaaa Link spre comentariu
Man47 Reputație: 16 Postat Februarie 6, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Februarie 6, 2022 Ms pentru tot.💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 1 oră în urmă, Man47 a spus: Ms pentru tot.💋💋💋 🤗🤗 Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 Bună seara de maine voi fi disponibilă începând cu ora 13 pana la 20 Am modificat un pic felul meu de a lucra 100 finalizarea max 30 min(Op/ON IN FUNCTIE DE IGIENA FIECARUIA+NP) 150 finalizarea (OP/ON+NP+AP) PTR anal maxim 21 ca mărime Annilingus activa(doar dacă ești spălat epilat acolo unde nu întra soarele)+50 roni Finalizare doar corporală Acum știu ca vor fi comentarii răutăcioase dar asta e Seara faina tuturor Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Îmi cer mii de scuze a apărut o situație neprevazuta nu voi putea lucra azi. Voi anunță aici disponibilitatea. Link spre comentariu
raresbarosan Reputație: 95 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Alba Iulia Romania Disponibila Oras:Alba Iulia Romania Disponibila Partajează Postat Februarie 7, 2022 😀🤗🤗😘😘💋 Link spre comentariu
Gabriel.35 Reputație: -2 Postat Februarie 14, 2022 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Partajează Postat Februarie 14, 2022 Buna doamna draga când ești disponibila Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Acum 9 ore, Gabriel.35 a spus: Buna doamna draga când ești disponibila Bună momentan nu sunt Voi anunta aici când încep. O zi faina. Link spre comentariu
Vizitator didu_tzu Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Bună ziua d-na Lili! 😚🤗 Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Acum 5 minute, didu_tzu a spus: Bună ziua d-na Lili! 😚🤗 🤗👍 Link spre comentariu
thefucker1 Reputație: 1 Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Ceva poze noi? Link spre comentariu
sexpebune37 Reputație: 7 Postat Februarie 18, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Partajează Postat Februarie 18, 2022 finalizare doar corporală?....adică nu putem în balon dacă incă este băgată in pizdă sau anus? te rog frumos scuzămiă dacă teau deranjat întrebările mele. iei clienți și din afara cercului de clienți pe care ți lai format ,pentru că dacă da eu as veni din deva pentru tine .țiam văzut pozele si ești supervă în ciuda vârstei pe care o ai!!! când țiam văzut pizda mai înebunit nici nu sunt acolo si dejă aș lingeo esti superbă!. Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 Acum 4 ore, sexpebune37 a spus: finalizare doar corporală?....adică nu putem în balon dacă incă este băgată in pizdă sau anus? te rog frumos scuzămiă dacă teau deranjat întrebările mele. iei clienți și din afara cercului de clienți pe care ți lai format ,pentru că dacă da eu as veni din deva pentru tine .țiam văzut pozele si ești supervă în ciuda vârstei pe care o ai!!! când țiam văzut pizda mai înebunit nici nu sunt acolo si dejă aș lingeo esti superbă!. Bună Nu ma deranjează întrebările tale. Am spus finalizare corporală ptr ca nu fac finalizare orală. Lucrez și cu clienți din afara cercului pe care mi l am format. Momentan nu sunt disponibilă,posibil de maine dar anunț aici Poți sa mi scri pe whapps. O zi frumoasă îți doresc. Link spre comentariu
sexpebune37 Reputație: 7 Postat Februarie 18, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Partajează Postat Februarie 18, 2022 eu o să vin de la deva și dacă este să vin aș vrea să ne vedem să nu fac drumul până acolo degeaba.o zi bună si tie te pup Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 Acum 28 minute, sexpebune37 a spus: eu o să vin de la deva și dacă este să vin aș vrea să ne vedem să nu fac drumul până acolo degeaba.o zi bună si tie te pup Liniștit nu e genul meu sa fac clienți din Deva să vină degeaba până în Alba. Stabilim o oră și ne vom vedea. Atunci când a intervenit ceva la mine și n am putut ține programarea întotdeauna am anunțat. 😘 Link spre comentariu
Roma1981 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Februarie 19, 2022 La 18.02.2022 la 6:32, sexpebune37 a spus: finalizare doar corporală?....adică nu putem în balon dacă incă este băgată in pizdă sau anus? te rog frumos scuzămiă dacă teau deranjat întrebările mele. iei clienți și din afara cercului de clienți pe care ți lai format ,pentru că dacă da eu as veni din deva pentru tine .țiam văzut pozele si ești supervă în ciuda vârstei pe care o ai!!! când țiam văzut pizda mai înebunit nici nu sunt acolo si dejă aș lingeo esti superbă!. Face mătușa si fara balon si sunt multi de aici după forum care stiu treaba asta😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
Man47 Reputație: 16 Postat Februarie 19, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Februarie 19, 2022 Acum 3 ore, Roma1981 a spus: Face mătușa si fara balon si sunt multi de aici după forum care stiu treaba asta😂😂😂😂😂 Și care e prob...? E trb ta dacă vrei fără sau nu. Dar oralul fără??? Nu e periculos???? Nu mai fumați mă "cimbrișor" și va dați domni. Rupeți limbile în pizda. 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2022 Partajează Postat Februarie 19, 2022 Acum 8 ore, Roma1981 a spus: Face mătușa si fara balon si sunt multi de aici după forum care stiu treaba asta😂😂😂😂😂 Hai ca ți ai făcut numărul la ROMANII AU TALENT De la mine ai un GOLDEN BAZZ Link spre comentariu
raresbarosan Reputație: 95 Postat Februarie 19, 2022 Oras:Alba Iulia Romania Disponibila Oras:Alba Iulia Romania Disponibila Partajează Postat Februarie 19, 2022 doamna lili când o sa fiți disponibila ne este dor de tine 😘😘 Link spre comentariu
Roma1981 Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Februarie 20, 2022 Acum 16 ore, lililili a spus: Hai ca ți ai făcut numărul la ROMANII AU TALENT De la mine ai un GOLDEN BAZZ Mi-am făcut talentele cu tine și cur și pizda fără balonas și finalizare orala dar mulți de aici știu treaba asta 1 Link spre comentariu
raresbarosan Reputație: 95 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Alba Iulia Romania Disponibila Oras:Alba Iulia Romania Disponibila Partajează Postat Februarie 20, 2022 Super 😀😀 este o doamna frumoasa 😘😘 cum am văzut din poze o sa merg și eu la ea astept sa fie disponibilă o zi buna va doresc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum