Sari la conținut

Alis 0764324432 / 0729749723

Vizitator vali2cta

Postări Recomandate

Vizitator danydelmar79
Reputație: 0
Postat

Disponibila?

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 9 minute, tapiterul12 a spus:

Alis, poze? 

M’ai innebunit de creieri !! Nu am timp momentan de poze ... daca tot tii neaparat sa ma vezi .. viziteaza’ma!!! Daca nu te rog frumos sa nu mai comentezi fara folos ! 😉

• Inimioara 3
  • Oras:Tomis Nord - Constanta
  • Oras:Tomis Nord - Constanta
Postat

Oh, scuza-ma! Ce nervoasa esti... Mai aveai putin si ma injurai.  Abtine-te te rog, data viitoare... 

Nu faci decat sa iti dai arama pe fata, vezi ca devii mai neagra, pe zi ce trece!!!🤮

• Minus 4
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat
On 1/28/2021 at 2:04 PM, alis alis said:

Bine’nțeles .. in cursul zilei de azi voi posta si cateva poze !!! 😘🤗

cam neserioasa

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Am vizitat-o pe Alis de 2-3 ori de cand a revenit, merita toti bani pentru prestație, cei care ati fost mergeți si nu tot așteptați să pună poze, poate ca nu are timp si chef sa faca, iar cei care nu ati fost, mergeți cu incredere, uitati-va in postarile anterioare. Alis este o fată de top, face un oral de vis, cu lins, este foarte atentă la oo, cim stoarce si ultima picătură de sperma. La normal te strange, da contre si geme placut.....cu cei cu bun simt si educati se comporta excelent. La pret nu ai ce comenta, sunt fete care abia ajung in oras ca isi pun tarife 200/ 400 lei si nu presteaza si nu o sug ca si Alis. Pt mine este de 10

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat

Am fost astăzi pe la ora16:00 la Alis o fată superbă am optat pentru o ora . m-am simțit bine cu ia merită cei 250 Ron achitați.te pup  Alis .De revenit voi reveni cu siguranță.

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Oras:Cta
  • Oras:Cta
Postat
Acum 25 minute, g2br13l a spus:

Nu-i problema, o poți vizita acum când are tariful de 1 cursa cu doua curse. 🤣

Fratelo stai linistit ca nu e anuntul meu , e al unui prieten care e si el dornic de a face treaba si nu prea le are cu nimfomane , te salut 😂

• Mersi 1
Postat

Am fost zilele trecute la Alis si am avut parte se aceleași servicii care au consacrat-o! Oral prea bun cu atenție maximă la biluțe cu finalizare orală la sfârșit până la ultima picătură. La normal la fel de strâmtă ca înainte. Cred că am fost de aproape 100 de ori la ea si niciodată n-am plecat dezamăgit! Fără fițe si figuri ca alte dive de 2 lei. 

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat

Revin si eu dupa o lunga perioada de inactivitate cu o recenzie pt Alis desi nu cred ca mai pot spune ceva nou față de ce găsești pe forum.Din punctul meu de vedere, începând cu programarea, primirea,Țigara si trecând la duș, acțiune si discuțiile de final totul decurge perfect si natural.Am regăsit o pe Alis in aceeasi forma care a consacrat-o si este chiar incredibil cum reușește sa păstreze acelasi standard de calitate al serviciilor mereu si sa vina cu mici surprize care sa alunge monotonia.

O sa dau si cateva note:

locatie :8 - am vazut si mai frumoase, patul in schimb e de 10

ON- 10- meniu complet cu Deep,lins,accesorii,priviri,CIM

Corp 9 dar aici gusturile diferă

NP -9,5 - nu sunt poziții pe care sa le refuze, te simti dorit si primit cu dragoste.Daca ai noroc si de un orgasm din partea ei te simti ca stăpânul lumii

Igiena-10 de fiecare data

GFE- 9,5- mereu m am simtit foarte bine.Chiar daca de multe ori poate nu se simte bine sau este obosita se straduieste sa fie doar un zambet.

O singura problema am cu Alis unde nu i dau nota de trecere -  mereu timpul trece prea repede 😁

Ce mi se pare incredibil este cum media notelor de mai sus e mereu 10...probabil pt ca Alis e una singura...

Va sfatuiesc sa va mai bucurați de ea cat este disponibilă pt ca nu se stie cand ne va face din nou o surpriza neplacuta sa dispară.

• Like 1
  • Inimioara 1

Vizitator katasabia22
Reputație: 0
Postat

In ce zona, are locația, si un preț, Mersii! Spor la ciocanee!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...