Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Pai mai bine la Salonul de masaj fetele sunt goale mai pupi o tatica mai pui o mana mai atingi si daca te tine ai 2 fializari si fetele sunt ok

• Oras:Bucuresti
Postat

Pai mai bine la Salonul de masaj fetele sunt goale mai pupi o tatica mai pui o mana mai atingi si daca te tine ai 2 fializari si fetele sunt ok

Perfect de acord cu tine. dar ca acolo primesti o mangaiere, la doamna primesti masaj. Pentru 50 lei cred ca merita masaj

Postat

Fetele de la salon te lasa sa le atingi, sa le Pupi sa le mangy, iti fac masaj cu finalizare

si pe doamna o poti mangaia

Postat

Pt 50 lei în plus face si finalizare, restul depinde de situație și doar la fața locului.

• Oras:Targoviste
Postat

doamna face masaj bun , merita cei 100 de lei cu finalizare inclusa .

Sta cam serioasa pe toata durata masajului si raman ceva pete pe haine de la uleiul de masline pe care il foloseste la masaj , oricat te-ai sterge cu servetele uscate / umede . Era ideal un dush ....

intrebare pentru toti care ati mai fost , foloseste manusa de unica folosinta cand se trezeste soldatul ? La mine nu a lipsit niciodata .. si pot spune ca am vreo 10 vizite .

Va salut

• Like 1
Postat

Nu am incercat atingere in zonele intime , la ce serioasa sta nici nu prea as avea chef si despre pupatul pasaricii exclus la mine , nu practic :))) .

Postat

Cand auzi din colour de usa voci si zgomote ce sa mai incerci daca nu te incaleca ea.... . Si inca ceva. La masajul " soldatului" cum a zis un coleg, foloseste manusi?

Postat

doamna face masaj bun , merita cei 100 de lei cu finalizare inclusa .

Sta cam serioasa pe toata durata masajului si raman ceva pete pe haine de la uleiul de masline pe care il foloseste la masaj , oricat te-ai sterge cu servetele uscate / umede . Era ideal un dush ....

intrebare pentru toti care ati mai fost , foloseste manusa de unica folosinta cand se trezeste soldatul ? La mine nu a lipsit niciodata .. si pot spune ca am vreo 10 vizite .

Va salut[/quote

Depinde de perioada, persoana. Cum sa nu ti se scoale când sta îmbrăcată cu fustita sau în halat scurt. Si ce este mai interesant este că nu te acopera in zonele intime când te intorci. Mai si spune, întoarcere ca nu este problema, vad zilnic persoane goale. Sincer îi place

• Like 1
Postat

Am fost si am avut o experienta placuta, fara graba, miroasea frumos in camera de masaj, muzica de relaxare, masajul a fost bun si la sfarsit am fost intrebat daca vreau si cu finalizare si am spus "sigur", chiar se pricepe si la asta, nu are baie intradevar si uleiul se sterge cu servetele umede si de unica folosinta, 100 si am stat o ora

• Like 1
Postat

buna ziua, am intrat de cateva ori pe acest site din curiozitate si remarc cu stupoare ce categorie de oameni sunt aici, oamenii frustrati care din lipsa curajului si asumarii a celor spuse aici va ascundeti ca niste sobolani in spaele monitorului si aruncati acuzatii grave la adresa unei pers pe care cu siguranta a ti vizitat o ptr masajul de relaxare, si fantezia si dorinta voastra a devenit realitate numai ca  e doar fantezie si boala in mintea celor care spun aceste lucruri,oamenii care nu sunt in stare sa aiba sange in instalatie sa poata avea o femeie sa i dea limbi cat vrea,eventual sa i faca si o laba ca vad ca asta cautati cu toti,atunci aceeia isi asuma  aceasta viata mizera,daca sunteti cu adevarat barbati asumati va ceea ce spuneti si dati va numele ,adresa si numarul de tel ca poate femeia daca afla mizeriile  spuse de voi ar dorii niste explicatiii sau sa consulte un avocat in apararea ei,mi se pare normal sa vedem adevarul nu minciunile voastre sa duceti pers in eroare si pe aceasta femeie sa o denigrati fara a putea fi trasi la raspundere ptr ceea ce afirmati,vreau sa vad primul curajos si cu siguranta adevarul

Postat

buna ziua, am intrat de cateva ori pe acest site din curiozitate si remarc cu stupoare ce categorie de oameni sunt aici, oamenii frustrati care din lipsa curajului si asumarii a celor spuse aici va ascundeti ca niste sobolani in spaele monitorului si aruncati acuzatii grave la adresa unei pers pe care cu siguranta a ti vizitat o ptr masajul de relaxare, si fantezia si dorinta voastra a devenit realitate numai ca e doar fantezie si boala in mintea celor care spun aceste lucruri,oamenii care nu sunt in stare sa aiba sange in instalatie sa poata avea o femeie sa i dea limbi cat vrea,eventual sa i faca si o laba ca vad ca asta cautati cu toti,atunci aceeia isi asuma aceasta viata mizera,daca sunteti cu adevarat barbati asumati va ceea ce spuneti si dati va numele ,adresa si numarul de tel ca poate femeia daca afla mizeriile spuse de voi ar dorii niste explicatiii sau sa consulte un avocat in apararea ei,mi se pare normal sa vedem adevarul nu minciunile voastre sa duceti pers in eroare si pe aceasta femeie sa o denigrati fara a putea fi trasi la raspundere ptr ceea ce afirmati,vreau sa vad primul curajos si cu siguranta adevarul

Fi mai explicit. Da nume nu vorbi la general. Poate vrei sa fi avocatul damezei? Eu nu vad ca a jignit o careva si din moment ce practici asta iti mai asumi si riscuri
Postat

Freaca madularul clientului iar Barbasu e in alta camera, are tablouri cu copiii ei in camera de masaj si.... “e denigrata aici pe site “†... hai sa fim seriosi 🥶 , face evaziune fiscala incasand lunar niste sume de bani .. si are nevoie de avocat . Hai sa ii facem o Statuie sa o cinstim anual , o fii vreo sfanta si e pacat sa nu o sarbatorim . daca nu exista un sambure de adevar NU AVEA CE SA CAUTE in rubrica . ...

ps : sunt multumit de masajul ei , am multe vizite la activ NU IMI DORESC NIMIC MAI MULT . ( doar masajul la 100 ) si atata tot .

Cum s-a scris mai sus iti asumi si niste riscuri cand umblii la schimbatorul de viteze .

Postat

buna ziua, am intrat de cateva ori pe acest site din curiozitate si remarc cu stupoare ce categorie de oameni sunt aici, oamenii frustrati care din lipsa curajului si asumarii a celor spuse aici va ascundeti ca niste sobolani in spaele monitorului si aruncati acuzatii grave la adresa unei pers pe care cu siguranta a ti vizitat o ptr masajul de relaxare, si fantezia si dorinta voastra a devenit realitate numai ca e doar fantezie si boala in mintea celor care spun aceste lucruri,oamenii care nu sunt in stare sa aiba sange in instalatie sa poata avea o femeie sa i dea limbi cat vrea,eventual sa i faca si o laba ca vad ca asta cautati cu toti,atunci aceeia isi asuma aceasta viata mizera,daca sunteti cu adevarat barbati asumati va ceea ce spuneti si dati va numele ,adresa si numarul de tel ca poate femeia daca afla mizeriile spuse de voi ar dorii niste explicatiii sau sa consulte un avocat in apararea ei,mi se pare normal sa vedem adevarul nu minciunile voastre sa duceti pers in eroare si pe aceasta femeie sa o denigrati fara a putea fi trasi la raspundere ptr ceea ce afirmati,vreau sa vad primul curajos si cu siguranta adevarul

Ai fost la această doamna la masaj? Ai primit propunerea de finalizare la sfârșitul ședinței?

Postat

@gabria
Escroc ordinar - Cum iti permiti sa minti despre doamna de la care ai primit intodeauna masaj de relaxare, ca 'umbla la schimbator', prietene eu sunt o ruda de-a doamnei si ceea ce faci si asumi nu este de loc frumos, ai noroc ca te folosesti de taste ca sa spui aceste lucruri, ca daca te foloseai de dinti, nu mai aveai ce spune de mult :) 

M-a rugat chiar ea, in urma unor insistente fondate pe afirmatiile voastre false de pe forum, sa dau de marul discordiei si sa ii pastrez reputatia curata, asa cum si este.

Daca ai un gram de ulei in schimbatorul ala de viteze, pentru care te prostituezi, ti-ai cere scuze pentru cele afirmate si ti-ai gasi alta doamna care sa-ti faca tie placerile pe care, evident, aici nu ai reusit. Adio!

@ciociocio Bai dezaxatule, schimbatorul tau chiar nu a cunoscut alta mana decat a ta si a lui ma-ta? Altfel, nu imi explic curiozitatea, de multe ori obsedanta, de a cunoaste parcursul sedintelor cu doamna ale altor clienti. Nu vezi ca ai o problema? Daca trebuie sa platesti ca sa ti se satisfaca o nevoie fundamentala, inseamna ca tu la randul tau ai o problema fundamentala de personalitate. Te rog frumos sa incetezi cu acest topic si sa iti vezi de viata ta trista. Repet, tot ceea ce ati afirmat pana acum ca s-ar fi intamplat, nu sunt decat produsele imaginatiei voastre bolnave. Lasati-o pe femeie sa isi faca treaba fara dureri de cap.

Asta este valabil pentru toti, citind printre postarile voastre, nu am putut decat sa ma amuz, iar doamna sa se intristeze la auzul lor. Nu stiu ce fel de placere simtiti cand mintiti despre cineva, poate va creste nivelul de testosteron crezand ca ii pacaliti pe tovarasii vostri de breasla, care la randul lor cersesc labi si atentie pe internet. Fiti onesti cu voi, inainte de toate si nu mai stricati imaginea doamnei, acceptati realitatea: face doar masaj de relaxare, are diploma si practica exclusiv aceasta activitate.

Daca in continuare mai aveti dubii, vi le pot transmite fata in fata, poate va lamuresc mai bine :)

Postat

Am impresia ca esti direct fisu sau direct maseoza , oricand cu placere ne putem vedea . Si o poti lua de mana pe mamica ta sa confirme cele spuse de mine . NU stiu ce au facut / spus altii ...spun doar ca e cu happy end.

Multi trec pe la masaj si nu au cont pe nimfo / sau / au cont dar nu intervin .

Tu , ar trebuii sa vb cu ea , sa ne scrie aici pe forum ca face doar masaj si ca a renuntat la Happy end pentru 50 lei in plus.

Amenintarile si jignirile nu le iau in seama .

Daca vrei sa ma cunosti sa ma anunti cand esti acasa si imi fac chiar in aceiasi zi programare .

Ar mai fii o varianta ca doamna sa fii scris mai sus , insa o sa depistam si o sa venim cu dovezi

La sfarsitul lunii ianuarie sunt in Ro , imi fac programare si Zbang ii spun sa Nu-si mai lase copiii la calculator , sa faca laba decat celor ce nu au cont pe nimfo.

Cum pula mea sa mint, FACE DOAR LABA . Asta e alegerea ei .

Nu mi-a supto / nu si-a bagat-o .. doar a frecat-o . Si nu 1 data , nu de 2 ori .. De N ORI .

LA MULTI ANI .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...