Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Pe acilișea prin Germania, la Madrid. A trebuit să plec urgent să rezolv niște afaceri.

Pupați-o voi pe frunte pe sărbătorită și din partea mea!

Dacã ne primește, cu tot dragul :)

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

e dă bine?

Clar :) ...Il fute moldoveanca de-i sar capacele =))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bâlbâit în pulile noastre

Vizitator sarlatanu
Postat

Edit 

After Party

post-171724-0-72647900-1468985651_thumb.jpg

• Like 5
Vizitator sarlatanu
Postat

PS. Am glumit. Sa va fie de bine. Eu unul sunt convins ca baietii care au fost s-au simtit foarte bine. ( bine, si fetele la fel, dar ele s-au simtit bine si dupa...)  :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Concluzia: muie ... Dinamo!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Saracu marean a turbat cand a vazut steguletul ala cu steaua, cred ca pozele de dupa sunt ravagiul pe care l-a facut

Muie FRF si toate echipele de fotbal romanesti!

• Oras:IN RAI
  • Oras:IN RAI
Postat

Cu riscul să guite unii ca sun cârcotaș, întreb și eu ce a vrut să ne arate cu prezervativul plin de sloboz aruncat pe jos,masa îmbelșugată cu un platou cu măsline și alte acareturi,paharul cu grisine si câteva sticle de alcool??

Bănuiesc că au vrut să devenim melancolici si sa ne aducem aminte de petrecerile făcute la 14-15 ani cu maruntisul furat din buzunarele părinților,s-au să pleznim de invidie văzând atâta opulență?

Pun si eu o întrebare naivă, după ce s-a strigat darul,ai ieșit în câștig s-au în pierdere???

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bah care te-ai incaltat cu perechea aia de nike-uri  ? Da-le foc gogule , ca-s urati cu spume , ia-ti in plm si tu niste aix max-uri , vezi ca a iesit modelu 2016...daca tot ti-o arzi pe niki.

• Like 5
Postat

Cămașă de-aia alb cu negru are și bărbate-miu. Și mie mi-a zis c-a fost la clubul de lectură, să dezbată filosofia lui Dostoievski. Nț, nț.

• Like 3
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Ceva de vis!... :)) de la mâncare până la băutură... Burghezie ceva regal.... :))

PS. Hai Rapidu!

• Like 3
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Tare petrecerea fetelor, felicitari!

Asteptam sa ne spuneti de Marean no1 cum a mancat toate sendvisurile din farfurie apoi cum s-a pus la somn pe canapea si a uitat de sex :)))

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Bah care te-ai incaltat cu perechea aia de nike-uri  ? Da-le foc gogule , ca-s urati cu spume , ia-ti in plm si tu niste aix max-uri , vezi ca a iesit modelu 2016...daca tot ti-o arzi pe niki.

Vorba lu' l y n x la asemenea petrecere crezi ca vin invitati incaltati in pantofi de lux? Nu , vin in slapi si in mocasini . Da bine ca au ajuns grisinele ptr. toata lumea , chiar au ramas si ptr. "ciorba de potroace" de a doua zi . :laugh2

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Asteptam sa ne spuneti de Marean no1 cum a mancat toate sendvisurile din farfurie apoi cum s-a pus la somn pe canapea si a uitat de sex :)))

Potoleşte-te, că nu e chEar aşa. Nu vezi că l-a avut pă Dolores Fute Tăt cu el?  :blink:

Cică a dat ân ele ca Eminescu-n Veronica, iar fraErii ăia cu Naikuri dă cârpă s-au uitat după pokemoni.  :giggle:

• Like 1
Postat

Edit 

After Party

attachicon.gifimages.jpg

Nu te cred . Poate asa

post-194745-0-21027700-1468998410_thumb.jpg

Asa reiese din poza cand s-a aruncat banii la lautari ptr. dedicatii

post-194745-0-30184700-1468998542_thumb.jpg

Vizitator
Postat

Potoleşte-te, că nu e chEar aşa. Nu vezi că l-a avut pă Dolores Fute Tăt cu el?  :blink:

Cică a dat ân ele ca Eminescu-n Veronica, iar fraErii ăia cu Naikuri dă cârpă s-au uitat după pokemoni.  :giggle:

Tu ești mă ? =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...