danoneboy Reputație: 149 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 20, 2016 Cu riscul să guite unii ca sun cârcotaș, întreb și eu ce a vrut să ne arate cu prezervativul plin de sloboz aruncat pe jos,masa îmbelșugată cu un platou cu măsline și alte acareturi,paharul cu grisine si câteva sticle de alcool??Bănuiesc că au vrut să devenim melancolici si sa ne aducem aminte de petrecerile făcute la 14-15 ani cu maruntisul furat din buzunarele părinților,s-au să pleznim de invidie văzând atâta opulență? Pun si eu o întrebare naivă, după ce s-a strigat darul,ai ieșit în câștig s-au în pierdere???Preasfinte, ce se-ntampla?
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2016 Dragii mei forumisti, Se apropie un eveniment important pt mine !!Maine 19 iulie implinesc 29 de ani ,ce prilej mai bun pt un party ,si de ce nu cu voi. Impreuna cu colegele mele sarlotata si vikyylove organizam 3 ore de petrecere cu bautura si aperitive din partea "casei", intre orele 22:00 si 01:30. :2808.gif Vor fi invitati 6 persoane,iar inscrierile se fac prin PM,pana maine dupamiaza...in jurul orei 17:00 Pentru mai multe detalii nu ezita sa ma contactezi!! Va asteptam la "destrabalare"si distractie . :biggrinking E bine ca " au fost invitati 6 persoane " )))) , pula mea , cheltuiala 300 de ron , la ce poze am vazut , casting 2000 + , eu zic ca ati gresit nominalizarea la pestele anului , ar trebui sa acordati direct titlul sarlotei
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 20, 2016 Io' vreau sa stiu la ce foloseste clopotelul ala rosu de langa prezervative???!!!! Probabil cand se termina ora,una din fete zdrangane din el ca sa iasa pacientu' din camera :) 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 20, 2016 Acum intelegeti de ce PETRECEREA s-a tinut la birou ? 3 2
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 20, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 20, 2016 dupa tenesii aia ....sunt ferm convins ca a fost Pisicu....))) or fi aia spalati la masina de............)))) 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 20, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iulie 20, 2016 http://www.opiniatimisoarei.ro/wp-content/uploads/2013/06/foto-cool-728x336.jpg 2
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 20, 2016 Vorba lu' l y n x la asemenea petrecere crezi ca vin invitati incaltati in pantofi de lux? Nu , vin in slapi si in mocasini . Da bine ca au ajuns grisinele ptr. toata lumea , chiar au ramas si ptr. "ciorba de potroace" de a doua zi . Ai spus mocasini? N-are Moccasin bani de așa ceva! 3 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 20, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 20, 2016 Ai spus mocasini? N-are Moccasin bani de așa ceva!face CAR...da, cred ca e timid si nu se amesteca........)))))))) la ce fetisuri are ....)))
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 20, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 20, 2016 Preasfinte, ce se-ntampla?Orgii sexuale in zi sfanta. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 20, 2016 dupa tenesii aia ....sunt ferm convins ca a fost Pisicu.... ))) or fi aia spalati la masina de............ ))))Nu cred , era Liviu , ca numai el participa la orgii d'astea ieftine pe maruntis , unde se lasa cu orgasme multple. Tocmai de aceea erau si 6 bilete disponibile (el si Clonele)Sa ne faca si o RECENZIE , d'aia periculoasa ca numai el se lauda ca a ramas sa mai faca recenzii pe Buc. 5 2
danoneboy Reputație: 149 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 20, 2016 preasfinte, la gramatica ma refer.trebuie sa fiti un exemplu. 1
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 20, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 20, 2016 Nu cred , era Liviu , ca numai el participa la orgii d'astea ieftine pe maruntis , unde se lasa cu orgasme multple. Tocmai de aceea erau si 6 bilete disponibile (el si Clonele)Sa ne faca si o RECENZIE , d'aia periculoasa ca numai el se lauda ca a ramas sa mai faca recenzii pe Buc. Daca incasarile au fost multumitoare,urmeaza ziua teparei Vikki,apoi zile de Sfinti,ziua nationala,ziua femei,etc...Chiar si azi poate organiza o petrecere pentru ca este ziua mondiala a sahului 1
ceaica Reputație: 875 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iulie 20, 2016 <p>Dragii mei forumisti, Se apropie un eveniment important pt mine !!Maine 19 iulie implinesc 29 de ani ,ce prilej mai bun pt un party ,si de ce nu cu voi. Impreuna cu colegele mele sarlotata si vikyylove organizam 3 ore de petrecere cu bautura si aperitive din partea "casei", intre orele 22:00 si 01:30. :2808.gif Vor fi invitati 6 persoane,iar inscrierile se fac prin PM,pana maine dupamiaza...in jurul orei 17:00 Pentru mai multe detalii nu ezita sa ma contactezi!! Va asteptam la "destrabalare"si distractie . :biggrinkingO recenzie ceva vedem si noi... sa ne lase gura apa 1
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 20, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 20, 2016 preasfinte, la gramatica ma refer.trebuie sa fiti un exemplu.Da-o-n pula mea de gramatica ca nu tine de foame si nici bani n-aduce.
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 20, 2016 Daca incasarile au fost multumitoare,urmeaza ziua teparei Vikki,apoi zile de Sfinti,ziua nationala,ziua femei,etc...Chiar si azi poate organiza o petrecere pentru ca este ziua mondiala a sahuluiInseamna ca nu ai vazut COMOARA DIN SERTARUL GOL De ce crezi ca au cumparat grisine , ca astea au termenul de expirare extins 3 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 20, 2016 O recenzie ceva vedem si noi... sa ne lase gura apape la 3-4 sa iasa din bucatarie , ca azi e sarbatoare si curg comenzile la mese 2 2
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 20, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 20, 2016 Inseamna ca nu ai vazut COMOARA DIN SERTARUL GOL De ce crezi ca au cumparat grisine , ca astea au termenul de expirare extins Da matale crezi ca bautura a fost cumparata de Sarlota s-au adusa de baieti???Ai uitat un mic amanunt legat de incasari,CADOURILE,ca doar suntem baieti rafinati si educati.
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 20, 2016 Da matale crezi ca bautura a fost cumparata de Sarlota s-au adusa de baieti??? Baiat , nu mai folosi pluralul . Ai vazut mai multe perechi de "scarpeti" aruncati prin casa , era doar una.Iar bautura era adunata de la mese si repus dopul la loc 2 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 20, 2016 Da matale crezi ca bautura a fost cumparata de Sarlota s-au adusa de baieti???Ai uitat un mic amanunt legat de incasari,CADOURILE,ca doar suntem baieti rafinati si educati. Leapãdã-mã de Satan
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 20, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 20, 2016 Baiat , nu mai folosi pluralul . Ai vazut mai multe perechi de "scarpeti" aruncati prin casa , era doar una.Iar bautura era adunata de la mese si repus dopul la locCorect,ai sezizat bine,daca erau si altii,la cat de disperata a fost Sarlota sa ne arate ce mare orgie a fost sigur posta poze si cu alte toale si przervative pline de sloboz.
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 20, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 20, 2016 Leapãdã-mã de Satan cu plus sau cu minus? 1
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 20, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 20, 2016 Leapãdã-mã de Satan 666 numarul satanei.Sper sa nu te pierdem. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 20, 2016 cu plus sau cu minus? Cu anafură
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 20, 2016 666 numarul satanei.Sper sa nu te pierdem. Iegzistã drac mort?
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 20, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 20, 2016 Iegzistã drac mort?Eu zic ca nu este de gluma si sa treci pe la mine in biserica. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum