kiss22 Reputație: 71 Postat Martie 18, 2019 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Martie 18, 2019 se pare ca Sandracoboara '' stacheta '' ... hmmm ... Link spre comentariu
sandralaura93 Reputație: 180 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Partajează Postat Martie 18, 2019 se pare ca Sandracoboara '' stacheta '' ... hmmm ... [/quoteNu am înțeles ce ai vrut sa spui la ce te referi ? Link spre comentariu
sandralaura93 Reputație: 180 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Partajează Postat Martie 18, 2019 Liviu da-mi un mesaj pe nr meu Link spre comentariu
kiss22 Reputație: 71 Postat Martie 18, 2019 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Martie 18, 2019 se pare ca Sandracoboara '' stacheta '' ... hmmm ... [/quoteNu am înțeles ce ai vrut sa spui la ce te referi ?'' dar baia lasă foarte mult de dorit.crede-ti ca Ar fi o problema așa de mare ? '' daca tu acceptisa folosesti acea baie ... care lasa foarte mult de dorit ... noi ce sa intelegem ? 1 Link spre comentariu
vali195 Reputație: 50 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Martie 18, 2019 Eu am renunțat o dată din cauza unei băi... Care a lăsat de dorit! 2 Link spre comentariu
snoop147 Reputație: 21 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Martie 18, 2019 Salut! Mai e varianta sa venim in locația ta gata dushati! Tarife servicii, le poți menționa? Link spre comentariu
sandralaura93 Reputație: 180 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Partajează Postat Martie 18, 2019 Pentru ca nu este apa calda in apartamentul pe care l-am inchiriat și nu găsesc alt apartament îl voi lua pe cel cu o baie nu tocmai plăcută pt 2 zile din cauza ca nu am găsit alta locație și in ritmul acesta nu voi putea activa niciodată.pt cei care pot veni gata “dushati” și pt cei pt care “baia veche” atâta Timp cât e igienizata,curată nu reprezintă o probleme va aștepți.pentru celelalte pers îmi cer scuze sper sa rezolv cu locația și va aștept cât mai curând. Link spre comentariu
sandralaura93 Reputație: 180 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Partajează Postat Martie 18, 2019 😇 4 Link spre comentariu
brettmongolezu Reputație: 3 Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 DUPA RETRAGEREA DEFINITIVA AI REVENIT MAI FOTOSOPATA CA ORICAND Link spre comentariu
sandralaura93 Reputație: 180 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Partajează Postat Martie 18, 2019 DUPA RETRAGEREA DEFINITIVA AI REVENIT MAI FOTOSOPATA CA ORICANDCum de ti-ai făcut cont astăzi la 22:50 și in următoarele 10 min te-ai gândit sa îmi scrii comentezi ? Cineva e deranjat de revenirea mea?dragul meu in realitate arat mai bn decât in pozele acestea fotosopate spre dezamăgirea ta. Link spre comentariu
brettmongolezu Reputație: 3 Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 Cum de ti-ai făcut cont astăzi la 22:50 și in următoarele 10 min te-ai gândit sa îmi scrii comentezi ? Cineva e deranjat de revenirea mea?dragul meu in realitate arat mai bn decât in pozele acestea fotosopate spre dezamăgirea ta. de ce ai cheltuit bani ca sa arati mai putin bine decat arati in realitate? Link spre comentariu
sandralaura93 Reputație: 180 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Partajează Postat Martie 18, 2019 DUPA RETRAGEREA DEFINITIVA AI REVENIT MAI FOTOSOPATA CA ORICANDÎnainte de pozele “DUPA RETRAGEREA DEFINITIVA AI REVENIT MAI FOTOSOPATA CA ORICANDÎnainte de a posta pozele “ fotosopate”:))) cum spui tu am postat cele normale. Link spre comentariu
brettmongolezu Reputație: 3 Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 Înainte de pozele “Înainte de a posta pozele “ fotosopate” :))) cum spui tu am postat cele normale. sterge-le pe cele fotosopate!te-as invata Photoshop pe bune, da' 1 ora e insuficienta :) Link spre comentariu
sandralaura93 Reputație: 180 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Partajează Postat Martie 18, 2019 de ce ai cheltuit bani ca sa arati mai putin bine decat arati in realitate?In poze am pulpa piciorului mare și in fapt in realitate nu am pt ca acum 2-3 luni aveam și 3-4 kg in plus fata de acum.si dacă vroiam “sa mint poporul cu televizorul”puneam celelalte poze editate in care aveam fundul și ridicat și bombat și de 5 ori mai mare ca in realitate așa “ atrăgeam vizitatori “ nu sunt miss nu sunt perfecta Dar cu siguranța nu am nevoie sa apelez la aceste tertipuri Link spre comentariu
brettmongolezu Reputație: 3 Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 In poze am pulpa piciorului mare și in fapt in realitate nu am pt ca acum 2-3 luni aveam și 3-4 kg in plus fata de acum.si dacă vroiam “sa mint poporul cu televizorul”puneam celelalte poze editate in care aveam fundul și ridicat și bombat și de 5 ori mai mare ca in realitate așa “ atrăgeam vizitatori “ nu sunt miss nu sunt perfecta Dar cu siguranța nu am nevoie sa apelez la aceste tertipuri personal stiu daca esti de futut sau nunumai sa vizitezi si buc-ul Link spre comentariu
clashroyale Reputație: 174 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Martie 18, 2019 Buna Sandra! Daca ne poti oferi o lista de servicii si niste preturi ar fi ok ! Te pup😠Link spre comentariu
sandralaura93 Reputație: 180 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Partajează Postat Martie 19, 2019 Maine voi fi de la ora 9 1 Link spre comentariu
vali195 Reputație: 50 Postat Martie 19, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Martie 19, 2019 Eviți răspunsuri... servicii..tarife... 1 Link spre comentariu
atb Reputație: 20 Postat Martie 20, 2019 Oras:Bc Oras:Bc Partajează Postat Martie 20, 2019 Up! Link spre comentariu
sandralaura93 Reputație: 180 Postat Martie 20, 2019 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Partajează Postat Martie 20, 2019 Astăzi nu voi putea activa.daca doriți sa faceți programari pt maine va aștept cu mesaj pe nr meu.💋💋💋 Link spre comentariu
brettny Reputație: -1 Postat Martie 20, 2019 Partajează Postat Martie 20, 2019 mai ai poze de fotosopat? Link spre comentariu
pizderie-securistul Reputație: 307 Postat Martie 20, 2019 Partajează Postat Martie 20, 2019 mai ai poze de fotosopat? hai ca ești obositor, observ ca asta este scopul tău in viata, sa te ții de fatuca asta. Ori ai vrut cândva s-o pestesti și n-ai reușit ori ești o "prietena" care o musti, constant, de cur Link spre comentariu
baba90 Reputație: 0 Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 Numarul de telefon valabil care este , cel cu 816 sau 132? Link spre comentariu
gigi palton Reputație: 242 Postat Martie 21, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Martie 21, 2019 Astăzi nu voi putea activa.daca doriți sa faceți programari pt maine va aștept cu mesaj pe nr meu.💋💋💋Fa o recapitulare la servicii si tarife daca tot postezi aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum