moris69 Reputație: 2 Postat Septembrie 20, 2016 Postat Septembrie 20, 2016 Ms. da, tre sa iti fac o vizita
liviu_58 Reputație: -8 Postat Septembrie 22, 2016 Postat Septembrie 22, 2016 cu mine daca te futi gratis scriu o recenzie buna despre tine
gigelpetrescu Reputație: 3312 Postat Septembrie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2016 Salutare tuturor! Săptămana aceasta, dupa ce in primele 2 zile am încercat fara succes sa dau de o domnișoara pe care mi-o notasem in lista, am decis sa sar peste rând si am trecut la următoarea alegere, pusă de-o parte, si anume titulara topicului, dna Simona. Modalitatea de contact - SMS cu o seara înainte, imi cere sa revin cu mesaj de confirmare cu 1/2 ora înainte de ora stabilită. Doamna începe indeobicei devreme, prin urmare am propus sa ne vedem la 12. OK, sms la 11.30, încă câteva sms-uri si vreo doua apeluri si-am ajuns destul de ușor. (la telefon, as fi putut sa deduc din voce ca este fumătoare, chiar daca nu as știut lucrul asta din comentariile colegilor) Locație exterior - nota 9 - in preajma liceului Caragiale, acces facil pentru cei ce vin din sectoarele 1 si 2, parcarea dupa noroc, in funcție de ora, pe Calea Dorobanților sau pe străduțele din împrejurimi Locație interior - 6 - aici nu am sa insist asupra celor deja menționate de către ceilalți care au avut inițiativa de a lăsa o recenzie, pot doar sa spun ca, datorită mobilierului învechit si a aspectului vetust, pentru majoritatea s-ar putea sa constituie un aspect jenant, mergând pana la "turn-off" - care ar putea influența impresia generală legată de întâlnire. Înăuntru se simte un miros de tutun, destul de neplăcut pentru un ex-fumător ca mine.In ceea ce ma privește, știam la ce sa ma aștept, prin urmare am încercat sa ignor "decorul", care in felul acesta nu a constituit o problema. Întâlnirea - doamna m-a întâmpinat intr-o ținuta lejera-o piesa foarte ușor de dat la o parte din drum. Am schimbat câteva fraze de complezenta si complimentare reciproca, dupa care am pătruns in mică camera de acțiune de unde m-a invitat sa fac dus, daca doresc.Am declinat si ne-am asezat la taclale vreo 10 minute. Duduia este dezinvolta, plăcuta si comunicativa, încearcă sa-l "citească" pe client, daca are ocazia, lucru pe care l-am apreciat mult.Dupa un schimb de idei privind neliniștile existențiale ale curvelor si a celor ce aleg sa le frecventeze, m-am cerut la dus. Mi-a oferit prosop curat si papuci (nu de unica), baia este curată însă in ton cu restul apartamentului, câteva geluri de dus, nimic spectaculos .... AcțiuneaOdată întors de la baie, doamna s-a pus pe complimente si dezmierdari, care chiar daca știu ca au fost in mare parte exagerate, in ton cu repertoriul profesional, si-au făcut efectul de magulire a orgoliului (si organului) masculin. Am stabilit înainte, dar rapid, regulile de "combat" - fara FK, permisa finalizare corporală, ok fingering clitoridian etc, dupa care duduia s-a pus pe treaba, un ON, la cererea mea. De-alungul acțiunii care a durat vreo 30' cu tot cu mici pauze de tras sufletul si schimbat/experimentat posturi, am prăpădit vreo doua prezervative, am trecut prin vreo 3-4 poziții la normal, doua sesiuni de oral si am reușit sa finalizez fericit in balon. NoteFața/ corp - 7/7,5 dupa gusturile mele, fumatul si-a lăsat amprenta asupra trăsăturilor doamna are 36/37 de ani si, ca sa-l citez pe fratele Laury, este o adevarata MILF, însă are pielea foarte fina si natural întinsa, senzația este surprinzător de plăcuta.Sânii naturali, de mărime potrivită, numai buni de frământat Igiena 10 - impecabila, parfumata foarte discret, exact cât sa știi ca n-are nimic de ascuns dpdv olfactiv Oral 8 - plăcut executat, umed, un pic de deep dar nesusținut, atenție la "anexe", a răspuns activ la solicitări, cam putine schimbări de ritm, totuși; nu face CIM Normal 9 - mi-a plăcut mult, in special la LOT si capra, se mișca bine si se implica fizic si verbal, însă fara excese ridicole, îți cere si ție sa te implici... Anal - nu face/ nu ma interesează FK - nu face PSE - nu am încercat/ n-am provocat-o deci nu știu GFE - 9,5 (daca acceptam sa excludem de la notare partea de mozoleala -FK si limbajul corporal aferent) tot timpul acțiunii a contribuit, a întrebat cum îmi place, m-a complimentat, s-a unduit, s-a pisicit, a observat ca-mi place sa comentez si sa vorbesc si mi-a ținut isonul, una peste alta, pentru mine a avut acel sex appeal atât de necesar pentru o partida de sex de calitate Atitudine - 10 - este o femeie deschisă, trecută prin viața, te tratează cu profesionalism dar si cu un pic de "grija", ai ce discuta, nu te plictisești.Nu mi-a cerut cadoul înainte, nici măcar nu s-a uitat in plic pana ce am plecat. Telefoanele au fost pe silențios, au mai bazait din cand in cand, nederanjant, a răspuns la un singur apel, cu permisiunea mea, atunci cand ma imbracam si ma pregăteam sa plec.Am stat cca 1 ora si 5 minute, nu m-a grăbit, nu s-a uitat la ceas Halatul - 200 lei/ora, meritata dupa părerea mea, înca o data, păcat de locație Aviz anglofililor: nu folosiți acronimele uzuale de pe aici, deoarece nu știe engleză, sau cel puțin, nu jargonul la moda pe Nimfomane Recomand celor ce vor o experiența plăcuta alături de o MILF cu bun simt, implicare si naturalețe.Nu recomand celor care caută teen, skinny, GFE de discoteca Mulțumesc Simona si succes in ceea ce ți-ai propus! Pentru voi restul, sănătate, presiune in instalație si întâlniri cât mai reușite! 10
simona83 Reputație: 94 Postat Septembrie 23, 2016 Postat Septembrie 23, 2016 Salutare tuturor! Săptămana aceasta, dupa ce in primele 2 zile am încercat fara succes sa dau de o domnișoara pe care mi-o notasem in lista, am decis sa sar peste rând si am trecut la următoarea alegere, pusă de-o parte, si anume titulara topicului, dna Simona. Modalitatea de contact - SMS cu o seara înainte, imi cere sa revin cu mesaj de confirmare cu 1/2 ora înainte de ora stabilită. Doamna începe indeobicei devreme, prin urmare am propus sa ne vedem la 12. OK, sms la 11.30, încă câteva sms-uri si vreo doua apeluri si-am ajuns destul de ușor. (la telefon, as fi putut sa deduc din voce ca este fumătoare, chiar daca nu as știut lucrul asta din comentariile colegilor) Locație exterior - nota 9 - in preajma liceului Caragiale, acces facil pentru cei ce vin din sectoarele 1 si 2, parcarea dupa noroc, in funcție de ora, pe Calea Dorobanților sau pe străduțele din împrejurimi Locație interior - 6 - aici nu am sa insist asupra celor deja menționate de către ceilalți care au avut inițiativa de a lăsa o recenzie, pot doar sa spun ca, datorită mobilierului învechit si a aspectului vetust, pentru majoritatea s-ar putea sa constituie un aspect jenant, mergând pana la "turn-off" - care ar putea influența impresia generală legată de întâlnire. Înăuntru se simte un miros de tutun, destul de neplăcut pentru un ex-fumător ca mine.In ceea ce ma privește, știam la ce sa ma aștept, prin urmare am încercat sa ignor "decorul", care in felul acesta nu a constituit o problema. Întâlnirea - doamna m-a întâmpinat intr-o ținuta lejera-o piesa foarte ușor de dat la o parte din drum. Am schimbat câteva fraze de complezenta si complimentare reciproca, dupa care am pătruns in mică camera de acțiune de unde m-a invitat sa fac dus, daca doresc.Am declinat si ne-am asezat la taclale vreo 10 minute. Duduia este dezinvolta, plăcuta si comunicativa, încearcă sa-l "citească" pe client, daca are ocazia, lucru pe care l-am apreciat mult.Dupa un schimb de idei privind neliniștile existențiale ale curvelor si a celor ce aleg sa le frecventeze, m-am cerut la dus. Mi-a oferit prosop curat si papuci (nu de unica), baia este curată însă in ton cu restul apartamentului, câteva geluri de dus, nimic spectaculos .... AcțiuneaOdată întors de la baie, doamna s-a pus pe complimente si dezmierdari, care chiar daca știu ca au fost in mare parte exagerate, in ton cu repertoriul profesional, si-au făcut efectul de magulire a orgoliului (si organului) masculin. Am stabilit înainte, dar rapid, regulile de "combat" - fara FK, permisa finalizare corporală, ok fingering clitoridian etc, dupa care duduia s-a pus pe treaba, un ON, la cererea mea. De-alungul acțiunii care a durat vreo 30' cu tot cu mici pauze de tras sufletul si schimbat/experimentat posturi, am prăpădit vreo doua prezervative, am trecut prin vreo 3-4 poziții la normal, doua sesiuni de oral si am reușit sa finalizez fericit in balon. NoteFața/ corp - 7/7,5 dupa gusturile mele, fumatul si-a lăsat amprenta asupra trăsăturilor doamna are 36/37 de ani si, ca sa-l citez pe fratele Laury, este o adevarata MILF, însă are pielea foarte fina si natural întinsa, senzația este surprinzător de plăcuta.Sânii naturali, de mărime potrivită, numai buni de frământat Igiena 10 - impecabila, parfumata foarte discret, exact cât sa știi ca n-are nimic de ascuns dpdv olfactiv Oral 8 - plăcut executat, umed, un pic de deep dar nesusținut, atenție la "anexe", a răspuns activ la solicitări, cam putine schimbări de ritm, totuși; nu face CIM Normal 9 - mi-a plăcut mult, in special la LOT si capra, se mișca bine si se implica fizic si verbal, însă fara excese ridicole, îți cere si ție sa te implici... Anal - nu face/ nu ma interesează FK - nu face PSE - nu am încercat/ n-am provocat-o deci nu știu GFE - 9,5 (daca acceptam sa excludem de la notare partea de mozoleala -FK si limbajul corporal aferent) tot timpul acțiunii a contribuit, a întrebat cum îmi place, m-a complimentat, s-a unduit, s-a pisicit, a observat ca-mi place sa comentez si sa vorbesc si mi-a ținut isonul, una peste alta, pentru mine a avut acel sex appeal atât de necesar pentru o partida de sex de calitate Atitudine - 10 - este o femeie deschisă, trecută prin viața, te tratează cu profesionalism dar si cu un pic de "grija", ai ce discuta, nu te plictisești.Nu mi-a cerut cadoul înainte, nici măcar nu s-a uitat in plic pana ce am plecat. Telefoanele au fost pe silențios, au mai bazait din cand in cand, nederanjant, a răspuns la un singur apel, cu permisiunea mea, atunci cand ma imbracam si ma pregăteam sa plec.Am stat cca 1 ora si 5 minute, nu m-a grăbit, nu s-a uitat la ceas Halatul - 200 lei/ora, meritata dupa părerea mea, înca o data, păcat de locație Aviz anglofililor: nu folosiți acronimele uzuale de pe aici, deoarece nu știe engleză, sau cel puțin, nu jargonul la moda pe Nimfomane Recomand celor ce vor o experiența plăcuta alături de o MILF cu bun simt, implicare si naturalețe.Nu recomand celor care caută teen, skinny, GFE de discoteca Mulțumesc Simona si succes in ceea ce ți-ai propus! Pentru voi restul, sănătate, presiune in instalație si întâlniri cât mai reușite!multumesc pentru recenzie. Te mai astept. Pup dulce.
liviu59 Reputație: 3 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 cu mine daca te futi gratis scriu o recenzie buna despre tine si ai 7 orgasme garantat
t2626 Reputație: 731 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2016 cu mine daca te futi gratis scriu o recenzie buna despre tine si ai 7 orgasme garantatS-ar putea sa te futa moartea gratis ?!!
nicolae_ceausescu Reputație: 48 Postat Septembrie 27, 2016 Postat Septembrie 27, 2016 Disponibilăvad ca numai asta stii sa scrii e clar ca nu te fute nimeni hoanco 1
simona83 Reputație: 94 Postat Septembrie 28, 2016 Postat Septembrie 28, 2016 Bună băieti. Azi sunt la birou până la ora 17. Vă pup si va astept. 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 28, 2016 Pup si am sa te vizitez eu să moară clonele astea de ciudă pup 3 2
nicolae_ceausescu Reputație: 48 Postat Septembrie 28, 2016 Postat Septembrie 28, 2016 Pup si am sa te vizitez eu să moară clonele astea de ciudă pupAsteptam recenzia
nicolae_ceausescu Reputație: 48 Postat Septembrie 28, 2016 Postat Septembrie 28, 2016 Pup si am sa te vizitez eu să moară clonele astea de ciudă pupSi cate orgaZme a avut?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 28, 2016 Si cate orgaZme a avut?Multiple, nu ți-e clar?
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 29, 2016 Multiple, nu ți-e clar? fara numar 3 2
simona83 Reputație: 94 Postat Septembrie 30, 2016 Postat Septembrie 30, 2016 Bună băieti. Azi sunt la birou până la ora 16. Pup dulce.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 30, 2016 Bună băieti. Azi sunt la birou până la ora 16. Pup dulce.Buna,pup 2
simona83 Reputație: 94 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 Disponibilă până la ora 20. Pup dulce.
simona83 Reputație: 94 Postat Octombrie 6, 2016 Postat Octombrie 6, 2016 Bună băieti. Azi sunt la birou până la ora 19. Vă pup dulce.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 6, 2016 Bună băieti. Azi sunt la birou până la ora 19. Vă pup dulce.Trebuie să te vizitez,stai si după ora 19 ? 1 2
simona83 Reputație: 94 Postat Octombrie 6, 2016 Postat Octombrie 6, 2016 Trebuie să te vizitez,stai si după ora 19 ?In principiu da. Sună—mă.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Octombrie 6, 2016 In principiu da. Sună—mă.Nu iti face griji ca nu o sa vina. El doar se baga in seama cu fetele. In rest e inofensiv si miroase a cantina.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum