angeleva Reputație: 79 Postat August 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 11, 2016 Nu am nici un apel nepreluat
Vizitator menache Reputație: 0 Postat August 11, 2016 Postat August 11, 2016 Extra extra extra deja ma ia capul !!!!pai aia 200 pentru ce bujie mea sunt?daca vrei oral neprotejat trebuie sa plătești extra 50 RON?pai eu cand ma duc sa dau o muie ma duc sa dau o nuie cu fesu?puneti si voi cu totul 250 finalizarea protejat sau neprotejat la alegerea clientului!!!e frumoasa e drăguța dar eu cand aud de extra deja ma ia capul si mi e scârbă !!!aia 200 RON bănuiesc ca sunt pentru faptul ca mi a deschis usa!!! 6
angeleva Reputație: 79 Postat August 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 11, 2016 Va salut . La finalul saptamanii trecute , am vizitat-o pe Eva . Programare efectuata cam cu 2 ore inainte si respectata fara probleme . Seriozitate - nota 10 . Locatia - in zona Nerva Traian , ap curat , camera mare , pat curat , bun pt activitatea ce se desfasoara acolo . Baia - curata , micuta , geluri de dus din belsug , nota 9 . Eva aspect : la fata nu m-a impresionat , banala , are insa un Zambet frumos . Corp - inalta , in jur de 1.72 , craci lungi , frumosi , sani nr 2 , naturali , frumosi , buni de supt/lins , carne tare . Overall , un Corp frumos . Dupa dusul meu de improspatare ( ea nu a efectuat dus in prezenta mea , dar urma sa constat ca era curata si mirosea frumos ) , actiunea a debutat in picioare . Eva si-a dat bikini jos si eu I-am desfacut sutienul , apoi am inceput sa o sarut pe gat , sa ling si sa sug sanii aceia frumosi ( sfarcurile se intareau vizibil , superba senzatia ) . Apoi Eva s-a asezat pe vine si a inceput din proprie initiativa un oral excelent , nepro : DT cotor , supt si lins coaiele , lins pula pe lung , pe lat , apasata cu capul in pula pana la maxim in pula ( nu a protestat deloc ! ) , am pus-o si in pozitia mea favorita , I-am varat pula in gat pana la coaie , I-au dat lacrimile , dar a rezistat bine . Sincer , am fost foarte surprins de acest oral de exceptie , deoarece citisem ca ia doar capu pulii in gura si nu foarte adanc , dar am avut parte de un oral perfect ( din punctul meu de vedere ) . Simtind ca nu mai rezist mult , am cerut un prez pe care l-am aplicat pe pula si am futut-o in pozitia misionar . Fut bun , participativ , gemete , usoare saruturi pe buze si finalizat primul numar . M-a sters cu servetele umede , pauza , ceva discutii si numarul 2 a debutat pe nesimtite , Eva apucandu-se sa ma sarute pe gat , piept , apoi a inceput acelasi oral de mare angajament care a avut darul sa il trezeasca rapid pe cel mic , am facut si putin 69 , pizda epilata complet , fina , extrem de curata , dupa care am rugat-o sa trecem la anal . Am montat un prez , S-a dat cu lubrefiant la cur si am intrat la inceput incet , apoi usor - usor a intrat toata in curul ei . Am pompat zdravan in curul ei pe la spate ( stramta si senzatiile sunt super ) , dar nu am reusit sa finalizez , asa incat am pus-o pe spate , I-am ridicat un crac pe umar si I-am pompat in pozitia Asta in cur frenetic pana am finalizat . Mentionez ca la extragerea pulii din curul ei , cauciucul era perfect curat . In concluzie , un futai peste asteptari . Eu am ales pachetul complet , pentru care am achitat 450 RON , pt ceva Mai mult de 1 Ora , fara graba . Note : Eva - aspect general - 9 ( mai alez pt corp ) ; Oral - 10 , nepro , efectuat cu simt de raspundere , DT cotor , lins si supt coaiele ; Normal - 9.5 , bun , participativ , stramta in pizda ; Anal - 10 , se fute bine in cur , de anduranta , dai tare , fara figuri legate de lungime , grosime , etc , curata impecabil , accepta pozitii , nu comenteaza ; Igiena - 10 ; GFE - 9 , prietenoasa , ai ce vorbi cu ea , insa no FK . Mi -a placut Eva , dar cam scumputa . Posibil sa revin , dar mai rar . O zi buna va doresc !Multumesc
angeleva Reputație: 79 Postat August 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 11, 2016 Disponibila 0723194939
ioppp Reputație: 76 Postat August 11, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 11, 2016 buna , maine se poate sa ne vedem ? mersi
glavan Reputație: -176 Postat August 11, 2016 Postat August 11, 2016 Pana acum te-am ratat si eu imi amintesc de o lipsa de raspuns la telefon sau sms.Poate ca imbunatatesti putin comunicarea, contactul verbal de a distanta.Maine cum ai programul?
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat August 14, 2016 Postat August 14, 2016 Am ajuns eu la ea, revin si cu recenzia. O stiam oricum dinainte de cand lucra la masaj si stiam ca o sa fie bine.
hodor Reputație: 416 Postat August 14, 2016 Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Postat August 14, 2016 Am ajuns eu la ea, revin si cu recenzia. O stiam oricum dinainte de cand lucra la masaj si stiam ca o sa fie bine.La ce salon era?
sokrat Reputație: 40 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 6, 2016 Mai stie cineva de ea?
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 Are locația undeva pe la unirii vis a vis de BRD
sokrat Reputație: 40 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 8, 2016 si ce numarul de telefon are ? o sun dar este inchis. Multumesc
filip d Reputație: 55 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 Are locația undeva pe la unirii vis a vis de BRD De vreo 2 saptamani are telefonul inchis, am incercat si acum si tot inchis e. Are alt numar acum ? Eu am incercat pe 0723.194.939 , pe asta il folosea cand am vizitat-o in august.
filip d Reputație: 55 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 E nr din titlu Si asta e inchis, mi-am facut sperante degeaba
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 S-o fi dus si fata o tura pana acasa pana incepe scoala
evantai Reputație: 1823 Postat Septembrie 30, 2016 Postat Septembrie 30, 2016 Indura-te si spune-ne daca mai prestezi. Multumim!
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 30, 2016 Daca stai cuminte in seara asta maine poate o sa ai o surpriza.
hamstring Reputație: 510 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2016 Și nici măcar nu e Moș Nicolae !
angeleva Reputație: 79 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2016 Buna baieti! Am revenit in Bucuresti dupa o vacanta prelungita cu chef de a va satisface fanteziile.A intervenit si o schimbare in meniul pe care il ofer, schimbare care sper sa va incante si anume oralul neprotejat nu va avea un extracost.Astfel tarifele mele sunt:200 de lei o finalizare timp de 30 de minute cu oral neprotejat si normal protejat 250 de lei o ora cu o finalizare + masaj de relaxare300 de lei ora cu doua finalizariSi 100 extra pentru A+Locatia mea este la Camera de comert Va astept cu drag, programul e flexibil si il voi anunta de cate ori sunt disponibila ♥ 3
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 1, 2016 Buna baieti! Am revenit in Bucuresti dupa o vacanta prelungita cu chef de a va satisface fanteziile.A intervenit si o schimbare in meniul pe care il ofer, schimbare care sper sa va incante si anume oralul neprotejat nu va avea un extracost.Astfel tarifele mele sunt:200 de lei o finalizare timp de 30 de minute cu oral neprotejat si normal protejat250 de lei o ora cu o finalizare + masaj de relaxare300 de lei ora cu doua finalizariSi 100 extra pentru A+Locatia mea este la Camera de comertVa astept cu drag, programul e flexibil si il voi anunta de cate ori sunt disponibila ♥Te-am trecut pe listă, dar o am destul de lungă. 4
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 1, 2016 Buna baieti!Am revenit in Bucuresti dupa o vacanta prelungita cu chef de a va satisface fanteziile.A intervenit si o schimbare in meniul pe care il ofer, schimbare care sper sa va incante si anume oralul neprotejat nu va avea un extracost.Astfel tarifele mele sunt:200 de lei o finalizare timp de 30 de minute cu oral neprotejat si normal protejat 250 de lei o ora cu o finalizare + masaj de relaxare300 de lei ora cu doua finalizariSi 100 extra pentru A+Locatia mea este la Camera de comert Va astept cu drag, programul e flexibil si il voi anunta de cate ori sunt disponibila ♥100 extra pentru A+ ?
angeleva Reputație: 79 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2016 Disponibila astazi 13:00-21:30 va astept ci drag
curioss1 Reputație: 125 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2016 Disponibila astazi 13:00-21:30 va astept ci drag nu merge sa te sun mai esti libera azi?
angeleva Reputație: 79 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2016 0723 194 939 sunt disponibila
evantai Reputație: 1823 Postat Octombrie 1, 2016 Postat Octombrie 1, 2016 Si 100 extra pentru A+Adica cu de toate?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum