raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 24, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 24, 2016 n-ai inteles ,ma fut in ele de puncte, tine-le pentru tine , asta-i joaca de copii cu punctele. da-i lu miskin , lu gelutu , lu nicolae .......... pe noi ne doare fix in fatza pulii de punctele voastre.PS - maturizati-va in plm ca v-o ia mintea raznaDa' daca nu bagi o recenzie la tantrica iti zic da blegeala, sa-ti lesine la intrare! 3 1 Link spre comentariu
clona lui picon Reputație: 38 Postat Iulie 24, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Iulie 24, 2016 Da' daca nu bagi o recenzie la tantrica iti zic da blegeala, sa-ti lesine la intrare! Dar tu ai reusit sa i-o bagi vanessei sau tot la laba o dai? Lacheule-sef! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 O sa fiu scurt si fara floriceleLocatia este la dr.taberei 38 , locuri de parcare pe mijlocul drumului , in ca se lucreaza la metrou.Blocul este unul cu o singura scara imdeiat in dreapta parcululetului iar vizuina este la parter.Aparand ceva schimbari in programul lui Bianca 777 am decia sa-i imping o vizita scurta don`soarei.Este tipa din poze , garsoniera minimal dotata , pat , sifonier , lipsa covoare si o masuta cu tv iar la baie saracie mare , doar prosoape de hartie ptr bucatarie.Am cerut un prosop doar sa vad daca are si s-a indreptat spre balcon unde stateau doua la uscat , probabil refolosite.Tipa e simpatica , carnea tare , curata , epilata regulamentar , sanii nr 3 afectati un pic de gravitatie insa inca nu se balangane ca niste ciorapi pusi la uscatCaprioara cere 70/150 , am platit 70 o finalizare care a inceput cu un oral la marginea patului si continuat cu umeri craci iar finalizarea pe tatze.Tipa e destul de mecanica insa daca o indrumi e ascultatoare , nu-i genu sa te grabeasca dar nici nu are mare chef si nu se implica. Inteleg , sunt toate sictirite si scarbite de atata pula , rar gasesti una care joaca teatru bine. Recomand ptr o vizita daca nu e altceva in zona.Recenzia anului ... Felicitari Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 n-ai inteles ,ma fut in ele de puncte, tine-le pentru tine , asta-i joaca de copii cu punctele. da-i lu miskin , lu gelutu , lu nicolae .......... pe noi ne doare fix in fatza pulii de punctele voastre.PS - maturizati-va in plm ca v-o ia mintea raznaAi uitat de Liviu Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Dacã tot te-ai apucat de recenzat, acum dã din casã și cu vis tantric...și cu multe altele...sã aibã cârcotașii cum s-o sugã fãrã s-o ungã Si pe la mine are 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 24, 2016 Era o gluma Nea...nici de gluma nu mai stim? Eu dau puncte tuturor celor care scriu recenzii si incurajez asta.O zi cu zambet sa ai!Vezi tu colega ... și glumele astea, trebuie să știi să le faci! 5 2 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 25, 2016 Dar tu ai reusit sa i-o bagi vanessei sau tot la laba o dai? Lacheule-sef! 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Da' daca nu bagi o recenzie la tantrica iti zic da blegeala, sa-ti lesine la intrare! doar pă privat ) Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 25, 2016 doar pă privat ) bine bre! Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 25, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Iulie 25, 2016 bine bre! si apoi sa imi dai si mie tot pe privat..... Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 25, 2016 si apoi sa imi dai si mie tot pe privat..... Pofticiosule! Link spre comentariu
clona lui picon Reputație: 38 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Iulie 25, 2016 Copilul tau e tot asa prost ca tine si il iau toti la pula? Lacheule-sef! 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 25, 2016 Copilul tau e tot asa prost ca tine si il iau toti la pula? Lacheule-sef! Auzi ba pulache, sa-ti bagi pula-n morti ma-tii de handicapat. Ce pizda ma-tii ai epuizat resursele de prostii si incepi sa te iei de copii? Probabil n-ai copii caci altfel nu-mi explic tampenia din creierul tau. Leguma frustrata ce esti! 1 Link spre comentariu
clona lui picon Reputație: 38 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Iulie 25, 2016 Auzi ba pulache, sa-ti bagi pula-n morti ma-tii de handicapat. Ce pizda ma-tii ai epuizat resursele de prostii si incepi sa te iei de copii? Probabil n-ai copii caci altfel nu-mi explic tampenia din creierul tau. Leguma frustrata ce esti!Auzi, pula sa o sugeti tu cu ma-ta si cu copilul tau, ca tu ai injurat primul de mama. Dar asta nu se pune, lacheul-sef are voie, nu? Familie de muisti cacanari! 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 25, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iulie 25, 2016 Fratilor ati ajuns prea departe cu injuraturile si eu injur dar nu ma iau de familia celui pe care il injur . 3 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 25, 2016 Auzi, pula sa o sugeti tu cu ma-ta si cu copilul tau, ca tu ai injurat primul de mama. Dar asta nu se pune, lacheul-sef are voie, nu? Familie de muisti cacanari! Hai sictir baga-mi-as pula in creierii tai de handicapat labagiu. Ce pizda ma-tii vrei bai cacanar turbat? Ai invatat si tu un cuvant nou si-l repeti? Tu ai familie ba frustratule? N-ai. Pentru ca nu esti in stare sa-ti depasesti ego-ul tau de ratat. Mi-e mila de ma-ta ca a nascut un rebut ca tine. 1 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 25, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iulie 25, 2016 clona lui picon, on 25 Jul 2016 - 1:03 PM, said:Copilul tau e tot asa prost ca tine si il iau toti la pula? Lacheule-sef! Auzi ba pulache, sa-ti bagi pula-n morti ma-tii de handicapat. Ce pizda ma-tii ai epuizat resursele de prostii si incepi sa te iei de copii? Probabil n-ai copii caci altfel nu-mi explic tampenia din creierul tau. Leguma frustrata ce esti!raffaello, on 25 Jul 2016 - 1:07 PM, said:Auzi ba pulache, sa-ti bagi pula-n morti ma-tii de handicapat. Ce pizda ma-tii ai epuizat resursele de prostii si incepi sa te iei de copii? Probabil n-ai copii caci altfel nu-mi explic tampenia din creierul tau. Leguma frustrata ce esti!Auzi, pula sa o sugeti tu cu ma-ta si cu copilul tau, ca tu ai injurat primul de mama. Dar asta nu se pune, lacheul-sef are voie, nu? Familie de muisti cacanari! Asta este obiectivul unei clone sa injure ? 1 5 Link spre comentariu
clona lui picon Reputație: 38 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Iulie 25, 2016 Hai sictir baga-mi-as pula in creierii tai de handicapat labagiu. Ce pizda ma-tii vrei bai cacanar turbat? Ai invatat si tu un cuvant nou si-l repeti? Tu ai familie ba frustratule? N-ai. Pentru ca nu esti in stare sa-ti depasesti ego-ul tau de ratat. Mi-e mila de ma-ta ca a nascut un rebut ca tine. Te-am lovit unde te doare cel mai tare! Adevarul te deranjeaza, lacheule-sef. Mergi si ia-o la o tura pe ma-ta in timp ce copilul se uita, si sa nu mai amintesti de mame in discutiile de pe forum. Tu ai aruncat prima piatra, labagiule-indragostit-de-vanessa31! 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 25, 2016 Asta este obiectivul unei clone sa injure ? Dupa ce ca este handicapat, n-are nici atata curaj sa injure de pe contul initial. Este superviteaz din spatele clonelor pe care le fabrica pe banda rulanta. 2 1 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 25, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Iulie 25, 2016 Asta este obiectivul unei clone sa injure ? Nu, asta e obiectivul cel nou al forumului. Traficul mare indiferent de continut. 1 1 Link spre comentariu
clona lui picon Reputație: 38 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Iulie 25, 2016 Asta este obiectivul unei clone sa injure ? Trebuie sa ma ridic la asteptarile numelui, Picon a impus totusi niste standarde de josnicie si grobianism.Plus ca lingaul rafa a venit cu ideea injuraturilor de familie. 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 25, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iulie 25, 2016 Dupa ce ca este handicapat, n-are nici atata curaj sa injure de pe contul initial. Este superviteaz din spatele clonelor pe care le fabrica pe banda rulanta. Da fratele meu dar este nasol sa injuri de familie cand nu esti prieten ( ma refer la amandoi ) eu am fost crescut si invatat cu injuraturile despre mama si familie dar numai de la prieteni 1 5 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 25, 2016 Te-am lovit unde te doare cel mai tare! Adevarul te deranjeaza, lacheule-sef. Mergi si ia-o la o tura pe ma-ta in timp ce copilul se uita, si sa nu mai amintesti de mame in discutiile de pe forum. Tu ai aruncat prima piatra, labagiule-indragostit-de-vanessa31! S-o futi pe ma-ta labagiule. Ce adevar ai gasit cacat cu ochi? N-ai nimerit nimic in ceea ce ma priveste, insa este normal sa ma enervez cand injuri de copii. La cate dejectii ai aruncat pe forum la ce te astepti dobitocule? Sa fii adulat? Tu stii ce este ala un copil dobitocule? Habar n-ai pt ca de la futut in cur nu poti avea copii. Sugea-mi-ai ciorapii ca esti un retardat mintal si o jigodie de ultima speta.Ce rost ai pe lume limbric avortat? Sa dai cu batul prin gard si sa cauti nod in papura altora? Bineinteles virtual, pentru ca-n viata reala esti un vierme fricos. 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 25, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iulie 25, 2016 Trebuie sa ma ridic la asteptarile numelui, Picon a impus totusi niste standarde de josnicie si grobianism.Plus ca lingaul rafa a venit cu ideea injuraturilor de familie.Da, dar trebuiesc lasati sa o faca intre ei 5 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 25, 2016 Trebuie sa ma ridic la asteptarile numelui, Picon a impus totusi niste standarde de josnicie si grobianism.Plus ca lingaul rafa a venit cu ideea injuraturilor de familie. Sa lingi cainii la cur cacat bolnav. Sa nu-mi spui ca te afecteaza ceva pt ca nu te cred. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum