discretul18 Reputație: 5415 Postat Iulie 25, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Iulie 25, 2016 l-ai prins in reticul?Momentan sub supraveghere. 1 Link spre comentariu
clona lui picon Reputație: 38 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Iulie 25, 2016 lopix si catul sunt mai degraba lingai decat hateri. lista lingailor e lunga: nobel, ddpof, justitiaru, just4love, cassy, nasul, troleul, primaru, pizdiconu, ynelcrys, machucambo, rafaelo, robredo, euglena ETC. lachei!Ai uitat de lingaii beraru si daywalker!Lopix e un lingau ceva mai timid, posteaza mai rar, dar isi arata loialitatea prin punctele de reputatie. Picon este si hater. Ca orice curva bolsevica. Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 25, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 25, 2016 eu Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 25, 2016 Te-a minusat? Link spre comentariu
george bacovia Reputație: -446 Postat Iulie 25, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Partajează Postat Iulie 25, 2016 euSalut picon! Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 25, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iulie 25, 2016 Ai uitat de lingaii beraru si daywalker!Lopix e un lingau ceva mai timid, posteaza mai rar, dar isi arata loialitatea prin punctele de reputatie. Picon este si hater. Ca orice curva bolsevica.Iar îți fermentează corcodusele în stomac? 6 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 25, 2016 Ai uitat de lingaii beraru si daywalker!Lopix e un lingau ceva mai timid, posteaza mai rar, dar isi arata loialitatea prin punctele de reputatie. Picon este si hater. Ca orice curva bolsevica. Ai fãcut obsesie dã pula lu' Picon, sã mor...deja ne bagi la bãnuieli d-alea necuratili 4 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 25, 2016 Crezi? Da. Ieri a incarcat conturile clonelor, renuntand la o partida de 50 lei Momentan sub supraveghere. E sub control judiciar ? 27 18 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 25, 2016 Iar îți fermentează corcodusele în stomac?Dudele. 7 1 Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Autor Partajează Postat Iulie 25, 2016 La concurențã cu @thecat Da pentru stabilirea listei finale am nevoie de sprijinul vostru se poate si PM 3 Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Autor Partajează Postat Iulie 25, 2016 premiul il stabileste motanulel stie cum e cu clonele vip 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 25, 2016 chiar mai exista clone de la ultima curatenie ? 27 17 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 25, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iulie 25, 2016 Dudele.Dudele le-a pus la borcan,pentru la iarna. 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iulie 25, 2016 Dudele le-a pus la borcan,pentru la iarna.Tu cum de nu ești pe listă...? 2 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 25, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iulie 25, 2016 Tu cum de nu ești pe listă...?AM PROTECTIE DIVINA.Iar eu propovaduiesc pacea si iubirea 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iulie 25, 2016 AM PROTECTIE DIVINA.Iar eu propovaduiesc pacea si iubirea între picioare Erea o greșală. Am corectat 1 2 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Salut ( virgulă) picon!Sa fie pace pe pamant si toate virgulele la locul lor! 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2016 Pisicuts. Link spre comentariu
del rey Reputație: 3954 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Partajează Postat Iulie 25, 2016 VasilePoamaRosie Link spre comentariu
george bacovia Reputație: -446 Postat Iulie 25, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Partajează Postat Iulie 25, 2016 Sa fie pace pe pamant si toate virgulele la locul lor! Cele mai noi reguli gramaticale nu mai statuează obligativitatea separării substantivelor la vocativ de restul cuvintelor. În acest sens: DEX 2016 DOOM vol. 2 pag. 1012 (reguli privind utilizarea virgulei). În lucrările ceva mai vechi (de exemplu: Ștefania Popescu - Gramatica practică a limbii române) era precizat expres că substantivele la vocativ se despart prin virgulă. Aspectele privind gramatica evoluează (nu neapărat într-o direcție bună). Atâta timp cât "aristocrația academică" a ridicat la rang de corectitudine "niciun", "nicio", nu văd care este problema. Nu te prinde atitudinea bolșevică. Lacheule! 2 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 25, 2016 Bãã, sã vinã Marean pã forum sã confirme, negru pã alb...așa, dã lunea...câți bani fac eu dimineața, alții nu fac toatã viața...și tot Troleibuz mã cheamã, în poola mea Greu sã te ducã capu' Mareane, te pup la corcodușe 1 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 25, 2016 Cele mai noi reguli gramaticale nu mai statuează obligativitatea separării substantivelor la vocativ de restul cuvintelor. În acest sens: DEX 2016 DOOM vol. 2 pag. 1012 (reguli privind utilizarea virgulei). În lucrările ceva mai vechi (de exemplu: Ștefania Popescu - Gramatica practică a limbii române) era precizat expres că substantivele la vocativ se despart prin virgulă. Aspectele privind gramatica evoluează (nu neapărat într-o direcție bună). Atâta timp cât "aristocrația academică" a ridicat la rang de corectitudine "niciun", "nicio", nu văd care este problema. Nu te prinde atitudinea bolșevică. Lacheule! Literatule, iar scrii pe stomacul gol? 3 2 Link spre comentariu
george bacovia Reputație: -446 Postat Iulie 25, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Partajează Postat Iulie 25, 2016 Literatule, iar scrii pe stomacul gol? Mă enervează atitudinea asta piconiană Noroc! 1 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 25, 2016 Mă enervează atitudinea asta piconiană Noroc! Salut p.s fii mai bun, nu costã nimic 1 2 Link spre comentariu
george bacovia Reputație: -446 Postat Iulie 25, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Partajează Postat Iulie 25, 2016 Salut p.s fii mai bun, nu costã nimic Ce-am făcut? Sunt bun! 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum