nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Si eu care am crezut ca vrei sa-i faci felulLa rinan?da de ce sa-i fac felul?Nu merita de astea.Mai ales ca gurile rele spun ,ca de fapt el e papusoaica.Adica un cont de-al ei.Adica papusoaica si-a facut un cont cu numele rinan si ne scrie de acolo.Adica,intelegi.... 3 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 18, 2016 La rinan?da de ce sa-i fac felul?Nu merita de astea.Mai ales ca gurile rele spun ,ca de fapt el e papusoaica.Adica un cont de-al ei.Adica papusoaica si-a facut un cont cu numele rinan si ne scrie de acolo.Adica,intelegi.... Inteleg,dar Papusoaica nu este Rinan,Rinan vorbeste din carti de filozofie si are ceva scoala.Papusoaica se pricepe la altceva dar nu la scris Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Inteleg,dar Papusoaica nu este Rinan,Rinan vorbeste din carti de filozofie si are ceva scoala.Papusoaica se pricepe la altceva dar nu la scrisCIne a zis prima data ca papusoaica are IQ ul mare?Intreb serios ca nu stiu.A zis papusoaica despre ea sau a zis rinan despre papusoaica?E o diferenta mare crede-ma si daca -mi raspunzi iti spun cine este cine. LE>Oricum Traminer este de vina 2 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 18, 2016 CIne a zis prima data ca papusoaica are IQ ul mare?Intreb serios ca nu stiu.A zis papusoaica despre ea sau a zis rinan despre papusoaica?E o diferenta mare crede-ma si daca -mi raspunzi iti spun cine este cine.Papusoaica a zis ca un psiholog caruia ia supt pula a constatat ca are IQ cel mai mare din lume 4 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Papusoaica a zis ca un psiholog caruia ia supt pula a constatat ca are IQ cel mai mare din lumeA...deci papusoaica a zis despre ea insasi corect?Rinan a confirmat vreodata acest lucru?Serios intreb Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Papusoaica a zis ca un psiholog caruia ia supt pula a constatat ca are IQ cel mai mare din lumeMaestre Rinan e un prostalau indragostit care face postari kilometricePapusoaica se ocupa cu suptul pulii,nu are timp de asa ceva Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 18, 2016 A...deci papusoaica a zis despre ea insasi corect?Rinan a confirmat vreodata acest lucru?Serios intrebda,a spus de multe ori ca este super desteapta si face greseli gramaticale intentionat,ca sa ne testeze 4 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Maestre Rinan e un prostalau indragostit care face postari kilometricePapusoaica se ocupa cu suptul pulii,nu are timp de asa cevamaestre ,da-mi voie sa ma indoiesc aici .Putin treci usor peste aceste lucruri.Nu e neaparat chiar asa.Rinan a spus vreodata ca papusoaica este inteligenta?LE>Acuma vad ca mi -ai raspuns. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 18, 2016 maestre ,da-mi voie sa ma indoiesc aici .Putin treci usor peste aceste lucruri.Nu e neaparat chiar asa.Rinan a spus vreodata ca papusoaica este inteligenta?LE>Acuma vad ca mi -ai raspuns.Deci atunci papusoaica=rinan=toate celelalte conturi.Simplu.Atat. Link spre comentariu
ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Partajează Postat Septembrie 18, 2016 "Religia este capodopera artei de a dresa animale, deoarece dresează oamenii cum să gândească". Arthur Schopenhauer. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Este cea mai logica si mai simpla varianta.Si de obicei variantele logice sunt si cele adevarate. LE>Si inca tot Traminer e de vina. 2 Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Niciodată nu mi-au plăcut textele de teleshoping, sau cei care umblă din casă-n casă, din ușă-n ușă, sa vândă prostii. Tocmai pentru că vând prostii. Cu filozofilul n-am nimic, deși-i foarte probabil rinan rebrenduit. El filozofeștește deocamdată. E doar o trestie, chiar dacă, sa recunoaștem, mai și gândește. 3 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Niciodată nu mi-au plăcut textele de teleshoping, sau cei care umblă din casă-n casă, din ușă-n ușă, sa vândă prostii. Tocmai pentru că vând prostii. Cu filozofilul n-am nimic, deși-i foarte probabil rinan rebrenduit. El filozofeștește deocamdată. E doar o trestie, chiar dacă, sa recunoaștem, mai și gândește.Am zis io ca tu esti de vina............ Link spre comentariu
proiectantul victor Reputație: 2 Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Niciodată nu mi-au plăcut textele de teleshoping, sau cei care umblă din casă-n casă, din ușă-n ușă, sa vândă prostii. Tocmai pentru că vând prostii. Cu filozofilul n-am nimic, deși-i foarte probabil rinan rebrenduit. El filozofeștește deocamdată. E doar o trestie, chiar dacă, sa recunoaștem, mai și gândește. Nene, vad ca inca ai retineri i a-ti asuma sexualitatea.De ce iti este rusine sa admiti ca esti transexual? Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Nene, vad ca inca ai retineri i a-ti asuma sexualitatea.De ce iti este rusine sa admiti ca esti transexual? Nene, ziceai ca ți-a zis o curvă.Te întrebasem cu cat ai plătit-o Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Am zis io ca tu esti de vina............ Eu doar mă bucur că s-a pocăit, ar fi zis popa Pipilica Link spre comentariu
proiectantul victor Reputație: 2 Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Nene, ziceai ca ți-a zis o curvă.Te întrebasem cu cat ai plătit-o Ma confunzi, eu citisem asta pe un topic acum o luna sau doua. Dar sa stii ca modul in care eviti sa raspunzi spune exact ceea ce tu nu vrei sa spui. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Eu doar mă bucur că s-a pocăit, ar fi zis popa Pipilica Nu s-a pocait ,dar a ramas suparat pe tine pentru ca l-ai luat foarte dur cu mistouri si nu ai apreciat pe papusoaica.Sa-ti fie rusine avocatule.Vei ramane vesnic vinovat pentru orice se va intampla de azi incolo pe site.Sangele nevinovat al utilizatorilor banati va striga inspre eterna ta condamnare in flacarile gheenei. Sau ceva de genu 2 Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Ma confunzi, eu citisem asta pe un topic acum o luna sau doua. Dar sa stii ca modul in care eviti sa raspunzi spune exact ceea ce tu nu vrei sa spui. "Libidoul, când nu e secondat de intelect, duce la vulgaritate." Arthur Schopenhauer s-a referit la tine? 1 Link spre comentariu
proiectantul victor Reputație: 2 Postat Septembrie 18, 2016 Partajează Postat Septembrie 18, 2016 "Libidoul, când nu e secondat de intelect, duce la vulgaritate." Arthur Schopenhauer s-a referit la tine? Esti, carevasazica, un transexual duplicitar. Doar ziceai ca nu-ti plac "textele de teleshopping". Banuiesc ca esti familiar cu motto-ul comunitatii tale:"If you can't have them, join them". Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat Septembrie 18, 2016 Esti, carevasazica, un transexual duplicitar. Doar ziceai ca nu-ti plac "textele de teleshopping". Banuiesc ca esti familiar cu motto-ul comunitatii tale:"If you can't have them, join them". Pari așa, un proiectant de edilitare, la ce rahaturi debitezi:) Ești specializat pe canalizări? 1 Link spre comentariu
gogoloi Reputație: 207 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Partajează Postat Septembrie 19, 2016 "Religia este capodopera artei de a dresa animale, deoarece dresează oamenii cum să gândească". Arthur Schopenhauer. Pai sa nu zici ca Shopenhauer asta nu e prost, la fel ca cei care-s-il indeasa in cap? Pai religia e cea care l-a ridicat pe om dintre animale, lucru care se observa si acum la triburile inapoiate, unde religia este altceva decat religia constatata de Shopenhauer si care este facuta de cei ca el pentru aia ce vor sa se creada culti. De ce printre adeptii lui Bivolaru sunt si oameni cu scoala multa? D'aia! Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Deci atunci papusoaica=rinan=toate celelalte conturi.Simplu.Atat. Suntem cel puțin trei (eu, Sabrina și pisicutz) pe care ne amuză credința asta a ta.Cu ea m-ai convins că ți-am supraestimat inteligența. Te rog să mă ierți. ************* Așadar mă bîrfiți în lipsă, țațelor! Despre IQ-ul Sabrinei am zis undeva că:n-o fi ea cea mai deșteaptă dar pe mulți de aici îi bagă în cofă.Declarație pe care o mențin. Cît despre Cupletul Defăimării pe care l-ai interpretat de la #222 pînă la #234, în duet cu pipilica, nu merită să spun decît atît: nobel și cu pipi_ling -proba peremptoriuluică extremele se-atingîn zona... derizoriului. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Suntem cel puțin trei (eu, Sabrina și pisicutz) pe care ne amuză credința asta a ta.Cu ea m-ai convins că ți-am supraestimat inteligența. Te rog să mă ierți. ************* Așadar mă bîrfiți în lipsă, țațelor! Despre IQ-ul Sabrinei am zis undeva că:n-o fi ea cea mai deșteaptă dar pe mulți de aici îi bagă în cofă.Declarație pe care o mențin. Cît despre Cupletul Defăimării pe care l-ai interpretat de la #222 pînă la #234, în duet cu pipilica, nu merită să spun decît atît: nobel și cu pipi_ling -proba peremptoriuluică extremele se-atingîn zona... derizoriului. ... și pula calului, în vârful calului!Ieși mă, papagalule! Link spre comentariu
nu mai spune Reputație: -586 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:EU Oras:EU Partajează Postat Septembrie 20, 2016 ... și pula calului, în vârful calului!Ieși mă, papagalule! #picongretosulgrobianvino, ba doctore, cu argumente, cu postari, cu explicatii. mai lasa mojiciile astea de taranoi retardat. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate