nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Iulie 27, 2016 Iara un topic interesant si nu l-am vazut.Offf Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 27, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 27, 2016 Ia te uita ba la popou ce realizare a avut , a reusit sa ma faca sa-l scot pe unchiu' de la ignore dupa 2 ani.Si ce sa vezi , bre unchiule bre , asa spurcat la gura ai devenit ? Ma frec la ochi si nu-mi vine a crede , este real sau care pula mea ai spart contu lu' unchiu' ma ? 4 1 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Iulie 27, 2016 Nea Picon de astazi nu mai folosi cuvantul:PULA.AI vazut ca esti admonestat cand folosesti expresii de genul:du-te'n pula mea.Esti idolul catorva de aici ,cum se poate asa ceva.....Ei sunt copiii/copii si urechile si creierul lor nu suporta asemenea expresii triviale. Se supara lumea pe aici cand vede asa ceva.Sunt foarte suparat si eu...Nenorocesti copiii astia.Te-as ruga sa folosesti cuvantul:PENISSau ....RACHETA....Iti multumesc anticipat. Nobel 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Ia te uita ba la popou ce realizare a avut , a reusit sa ma faca sa-l scot pe unchiu' de la ignore dupa 2 ani.Si ce sa vezi , bre unchiule bre , asa spurcat la gura ai devenit ? Ma frec la ochi si nu-mi vine a crede , este real sau care pula mea ai spart contu lu' unchiu' ma ? E dat dreaq în pula ta (de popou zic) 4 15 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iulie 27, 2016 E dat dreaq în pula ta (de popou zic) e boschetar din wasluy, aicea doarme https://ro.wikipedia.org/wiki/Copou,_Vaslui 1 Link spre comentariu
danydaddy Reputație: 214 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Iulie 27, 2016 Hai ca ne-am dat "drecu"Băi "deșteptule", "inteligentule", "frumosule", "chiparosule" și nu în ultimul rând "puternicule și karatistule" de <utilizator copou>. Îți spun aici ce am de zis pentru că efectiv m-am săturat de tine, intri pe orice topic, căutând cu disperare vreo postare de care te poți lua pentru a începe o sarabandă de dejecții.Newsflash for you asshole: Te afli pe un site dedicat curviei... Ce te așteptai să găsești aici? Discuții academice, dogmatică religioasă? Nu... Toți suntem aici pentru că avem moralitate, oarecum îndoielnică, deci cuvinte precum: "muie", "futut", "pulă", "pizdă" și altele asemănătoare aici își au locul, nu pe "academicieni.ro"Dacă nu te poți juca alături de cei mari, rămâi dracu la grădiniță și lasă-ne, că ne plictisești. Nu mai boci atât! Iar tu <picon>, nu îi mai da atâta atenţie. Lasă-i singurul neuron să se zbată în continuare, în agonie prin vidul din țeastă. 3 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 27, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 27, 2016 E dat dreaq în pula ta (de popou zic) Da-l in sloboz ca-i gretos , nici de o muie nu ma inspira .Sa fie de capu' lu' avansatu 4 1 Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Autor Partajează Postat Iulie 27, 2016 Mâna-i-ai pula, parașuto! Nu te mai juca fă cu curul gol în fața pulii sculate, că s-ar putea să se găsească vreun suflet caritabil, să-ți facă un tușeu cu pula, la prostata aia bolnavă a ta! #păcăliciule Are! Să te fută pe tine în gât. Hai marș, dă-te dreaq de potaie proastă! #aurolaco Păpușică mică și pișăcioasă, dacă te-ai duce tu la cantina săracilor sau la adăpostul pentru aurolaci, în loc să bântui ca holera pe-aici, ce-ar fi? Închipuiește-ți că știu, dar nu puteam ocazia să nu-mi bat iar pula de tine! Știi de ce? Pentru că postările tale, cam vârsta aia denotă! În cel mai bun caz.Hai pa și vezi că azi e caniculă, stai prin canale cî e mai răcoare!#aurolacule 1 Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Autor Partajează Postat Iulie 27, 2016 Bonjour la France! Va te faine enculer, espece de pedale de merde! Tu est l'imbecile heureux, n'est pas? Ou l'idiot du village? Ecrase, connard! 1 Link spre comentariu
zorro e dobitoc Reputație: -3 Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Bonjour la France! Știm toți că stimabilul caltaboș este un mitocan. Inițiativa ta este fără obiect. Link spre comentariu
9300 Reputație: 1526 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 27, 2016 Bun baiat Picon asta de a ajuns sa aiba topicul lui ) 3 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 27, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 27, 2016 Bun baiat Picon asta de a ajuns sa aiba topicul lui ) Inca 2-3 "admiratori" si o sa vezi un lat de pula mai jos , langa Leana ,scris mare " PICON ZONE" 6 1 Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iulie 27, 2016 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Iulie 27, 2016 Nu toți sunt vânzători la METRO!Cand sifonarul bolsevic se simte amenintat , isi da cu presupusul despre starea sociala a omului, pai maestre scuzati-ma, nu toti am avut ocazia sa fim pupincuristii bolseviciilor si sa ne sifonam vecinii, prietenii, chiar si rudele pentru un loc acolo in marea frauda bugetara a pensionariilor falsi cu pensii de mii de euro care defapt sunt fost securisti care toată viata au pupat funduri si supt pule pentru a isi castiga painea, cam asa face si o curva, ah ce ironic 4 2 Link spre comentariu
clona lui picon Reputație: 38 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Iulie 27, 2016 Cam prea liniste.Ce anus or fi adulmecand lacheii la ora asta? Avem nevoie de ei sa tina topicul pe prima pagina, ca pana acum. Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Autor Partajează Postat Iulie 27, 2016 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 27, 2016 Cand sifonarul bolsevic se simte amenintat , isi da cu presupusul despre starea sociala a omului, pai maestre scuzati-ma, nu toti am avut ocazia sa fim pupincuristii bolseviciilor si sa ne sifonam vecinii, prietenii, chiar si rudele pentru un loc acolo in marea frauda bugetara a pensionariilor falsi cu pensii de mii de euro care defapt sunt fost securisti care toată viata au pupat funduri si supt pule pentru a isi castiga painea, cam asa face si o curva, ah ce ironicMă cunoști de undeva? Văd că nici de glumă nu știi, nici liftul nu-ți suie. Cam prea liniste.Ce anus or fi adulmecand lacheii la ora asta? Avem nevoie de ei sa tina topicul pe prima pagina, ca pana acum.Păi ăsta e "succesul" demersului tău, Lache! Chiar nu vezi cât ești de penibil? 6 2 Link spre comentariu
zorro e dobitoc Reputație: -3 Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Scârbos și libidinos este grobianul ăsta Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Autor Partajează Postat Iulie 27, 2016 Așa... și? Scuze, dar nu rezultă! Rezultă doar că ești un boulean ce se dă zmardoi. Și un mârlan. Vai de capul tău! Să mă pupi în carici!P.S. Hai, marș la căcare, proasta satului! Moccasin e un profesoraș și știm cum se câștigă în Învățământ (din păcate)! De unde și speranțele lui ... Mânca-mi-ai pula, coane! #ciumpalacule 1 Link spre comentariu
vypushkka Reputație: 25 Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 tataie asta haleste fasole si se caca insulte Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iulie 27, 2016 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Iulie 27, 2016 Imi pare rau stimabile maestre, vociile m-au pus sa scriu! Nu mai tac, nici peretele nu mai ma iubeste, s-a inrosit de ciuda la cat il lovesc, credeam ca vor tace din gura, deh ma duc sa ma cac pe pieptul unei domnisoare, poate vor disparea Link spre comentariu
rasfa Reputație: 292 Postat Iulie 28, 2016 Oras:las... Oras:las... Partajează Postat Iulie 28, 2016 Cam prea liniste.Ce anus or fi adulmecand lacheii la ora asta? Avem nevoie de ei sa tina topicul pe prima pagina, ca pana acum.ce replici de bulangii ))))...In pula mea de unde veniți ?? Dela falastoaca ?..in plm de țărani 3 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 28, 2016 ce replici de bulangii ))))...In pula mea de unde veniți ?? Dela falastoaca ?..in plm de țărani Sunt kinuiti de soarta. 3 1 Link spre comentariu
zorro e dobitoc Reputație: -3 Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Sunt kinuiti de soarta. tot cu gustul si mirosul matului gros piconian in gura? 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 28, 2016 tot cu gustul si mirosul matului gros piconian in gura?Tu stii mai bine ce-i in gura ta. 3 1 Link spre comentariu
zorro e dobitoc Reputație: -3 Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Nu era o afirmatie, ci o intrebare adresata tie. Lasa modestia, impartaseste-ne. Nu te va judeca nimeni, poate doar vanessa Lacheule! Link spre comentariu
Postări Recomandate