Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare stimabililor,

 

Se pare ca a aparut un nou salon de masaj erotic in Galati si se numeste "Dream Touch". Numarul de contact este 0743 819 358. Imi cer scuze ca nu va pot oferi mai multe informatii dar nu sunt pasionat de saloane de masaj si stiu ca sunteti bajeti descurcareti.

 

Spor!

Link spre comentariu

Salut dragi colegi se pare ca voi fi primul care face o recenzie despre asa zisul salon de masaj deci iau nr de tl de aici sun si raspunde o vece calda de femeie si imi zice 80 ron masaj cu o maseoza nud 100 ron cu finalizare corp la corp mai tarziu detaliez si acest lucru si 150 masaj cu doua maseuze imi zice adresa syr radu negru nr 5 aici atentie nu cred ca este nr 5 deoarece am ajuns la acest nr si am dat intro firma de paza in sfarsit dupa multe lamuri am dat de acesta asa zis salon de fapt este o casa dinaia veche pe exterior dar curata la interior cu dus gel prosop curat si ce mai trebuie acum fetele duoa brunete slabute cam 55 kg una cred ca are fara probleme 1,75 dar nu pre draguta la fata dar la corp mie mi sa parut ok sani micuti cu 2 tatuaje pe spate de altfel si cea cu care am fost eu si cealalta cam 1,70 dar simpaticuta la fata arentie amundoua erau pe tocuri ma poftit intro camera cu o saltea pe jos cu lumanari aprinse si etc si a inceput nasajul cu mangaieri si asa nai departe dupa mine ca si masaj a fost ok dar partea proasta este ca nu accepta contact sexual deloc am incercat sai mai dau in plus a zis ca nu fac sub nici o forma in concluzie mam. ales cu o labuta dar pacat fetele sunt frumoase mai ales la corp

  • Like 1
Link spre comentariu

salut dragi forumisti.

Acum 4 zile am vizitzt acest salon de masaj. Numarul de contact este numarul afisat mai sus. Adresa este pomentita mai sus deci nu o mai repet si eu. Colegu de mai sus a zis ca sar putea sa nu fie la numarul 5 il contrazic pe poarta scrie clar numarul 5 mai exact este vreo 2 case mai inapoi de firma de paza.

Salonul ingrijit cu prosop curat si gel de dus barbatesc.

Servicii afisate mai sus 80ron masaj cu o maseoza nud, 100ron masaj in care se include finalizare(primu nu contine finalizare), 150ron masaj cu 2 maseoze si 200 ron masaju cu 2 maseoze cu finalizare.

In salon 2 brunete inalte una la vreo 1,75 si alta la vreo 1,70. Am intrat cu cea mai inalta care arata dragut, sani micuti, fund micut rotund cu carne tare are vreo 21 de ani si in jur la 50kg.

Servicii prestate doar masaj fara nimic altceva. Masajul de relaxare a fost banal nu am ramas impresionat cu nimic parerea mea este ca nu stie sa faca. La masajul erotic s-a descurcat mai binisor dar o taxez cu un minus deoarece oboseste repede si cand probabil mai ai putin si termini ea se va opri sa schimbe mana.(la mine asa s-a intamplat).

Note:

fata 8

salon 9

masaj de relaxare 6

masaj erotic 7

In concluzie mai revin odata pentru a incerca si cealalta fata.

P.S. daca aveti nelamuriri sau alte intrebari adresatile raspund cu cea mai mare placere.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...