Sari la conținut

nu mai pot trimite mesaje private

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu spun doar atat :am fost la Serious Contributor, aveam culoarea galbena si am avut PM pe care l-am si folosit cu prietenii de atunci :Anabelle,Justlove...Banuiesc ca Administratorul poate verifica si exista poate o arhiva.Toate astea sunt realitati nu fabulatii .Cu stima !

sa poti avea aceleasi beneficii ai nevoie de 200 postari...mai ai nevoie de 140...succesuri!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Dar eu am avut aceste beneficii...dar au diparut.Acum o iau din nou de la capat?Nu e prea corect!Am primit si un mesaj de felicitare de la Pisicutz cand am fost avansat,poate verifica chiar el...si asta a fost in urma cu cativa ani...

Link spre comentariu

Dar eu am avut aceste beneficii...dar au diparut.Acum o iau din nou de la capat?Nu e prea corect!Am primit si un mesaj de felicitare de la Pisicutz cand am fost avansat,poate verifica chiar el...si asta a fost in urma cu cativa ani...

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

In urma cu cativa ani promovarea membrilor se facea in urma punctelor. Acum aceasta se face in urma numarului de postari. Anul trecut parca motanul  a resetat totul si astfel cine nu avea numarul de postari necesare ( 200 pt. Serios contributor, 1000 pt. VIP si 5000 pt. Platinum) a devenit membru necolorat ( curvar ucenic).

• Like 1
Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns, acum inteleg ce s-a intamplat.Desi exista niste principii general valabile,cum ar fi ca orice ,,lege" are efecte doar pentru viitor, deci cine a fost colorat trebuia sa ramana asa iar memrii mai noi sa se conformeze noilor reguli...Insa asa, un drept odata castigat a fost anulat pe baza unor reguli noi...cam ciudat

Link spre comentariu
  • Oras:Banat de Orange46

Eu spun doar atat :am fost la Serious Contributor, aveam culoarea galbena si am avut PM pe care l-am si folosit cu prietenii de atunci :Anabelle,Justlove...Banuiesc ca Administratorul poate verifica si exista poate o arhiva.Toate astea sunt realitati nu fabulatii .Cu stima !

bine  stimate domn...acuma daca scrie 59 postarii asa este pana la probra contrarie spor la recenzii sau postari off topic benefice  futacilor si fetelor...sau la Fazan pana la 200....

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns, acum inteleg ce s-a intamplat.Desi exista niste principii general valabile,cum ar fi ca orice ,,lege" are efecte doar pentru viitor, deci cine a fost colorat trebuia sa ramana asa iar memrii mai noi sa se conformeze noilor reguli...Insa asa, un drept odata castigat a fost anulat pe baza unor reguli noi...cam ciudat

ha ha mihule ...dar daca o lege noua te facea Premium era bine??.......mai te vāitai?...cum ti-am zis mai sus spor la postari.......

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

de cca 8 luni nu am mai accesat contul meu si am uitat parola.

din pacate, am facut solicitare pentru recuperarea parolei si am primit pentru contul boyboy90 pe care (se pare ca eu l-am deschis)  nu l-am folosit deloc!

asi vrea sa primesc parola pt contul pe care ,, am corespondat,, cu colgii!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...