giancarlogirri Reputație: 12240 Postat August 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 1, 2016 Tutorele este ca un părinte, prin urmare i se poate spune si tata socruDacă e pe post de pește înseamna ca e un tată socru pervers! 5
nobel Reputație: 5960 Postat August 1, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat August 1, 2016 Tutorele este ca un părinte, prin urmare i se poate spune si tata socruCu diferenta ca "tata socru"asta o mai si fute ocazional 2
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 1, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 1, 2016 Cu diferenta ca "tata socru"asta o mai si fute ocazional Dragostea cere sacrificii 3
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat August 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 1, 2016 Cu diferenta ca "tata socru"asta o mai si fute ocazional Dacă nu se lasă cu viol și perversini face parte din normalitate! 5
nobel Reputație: 5960 Postat August 1, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat August 1, 2016 Dragostea cere sacrificiiDupa cum vad se contureaza aici singur o familie fericita....Tu sigur nu ai nevoie de dusmani in viata la cati prieteni iti vei face 1
machucambo Reputație: -974 Postat August 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 1, 2016 Cu diferenta ca "tata socru"asta o mai si fute ocazional E dân Vaslui...? 2 2
machucambo Reputație: -974 Postat August 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 1, 2016 Hai bre ca nu este chiar așa.Până la urmă peștele este un fel de tutore.Ca un fel dă ghid spiritual, așa... 2
machucambo Reputație: -974 Postat August 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 1, 2016 Un mare avantaj...deja a văzut puța finei! Dacă poți numi chestia aia puță, atunci da... 2
nobel Reputație: 5960 Postat August 1, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat August 1, 2016 E dân Vaslui...?Am umblat io cu una pe care o futea tata sau (habar naveam )si ea era si indragostita de el.Si era fata frumoasa putea sa si gaseasca pe oricine.
picon Reputație: 1046 Postat August 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 1, 2016 Ala stie la muzica,toata ziua compune...aaaa.copy-aza la melodii...e ca un mic mozart Un fel de Moga, cum ar veni.
nobel Reputație: 5960 Postat August 1, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat August 1, 2016 Un fel de Moga, cum ar veni. Iegzact:))))pa barrba lui
sigmund freud Reputație: 475 Postat August 2, 2016 Oras:Europe Oras:Europe Postat August 2, 2016 Buna Andreea, ti am trimis un email de la adresa : [email protected]Så ai o zi frumoasa.
miky77 Reputație: -1394 Postat August 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 2, 2016 Buna Andreea, ti am trimis un email de la adresa : [email protected]Så ai o zi frumoasa.incearca pe celalalt ca la acesta nu mai stie parola 26 17
sigmund freud Reputație: 475 Postat August 2, 2016 Oras:Europe Oras:Europe Postat August 2, 2016 Scuze miky77,sunt cam somnoros la ora asta, ce ai vrut sa spui cu parola ?
miky77 Reputație: -1394 Postat August 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 2, 2016 Scuze miky77,sunt cam somnoros la ora asta, ce ai vrut sa spui cu parola ?sa incerci la cealalta adresa 25 17
sigmund freud Reputație: 475 Postat August 2, 2016 Oras:Europe Oras:Europe Postat August 2, 2016 Inteles, multumesc.Care este cealalta adresa, daca nu deranjez prea mult ? Este trecuta aici in topic ?
codered Reputație: 3190 Postat August 2, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 2, 2016 Nu inteleg cum una poate sa afiseze o poza total neinteresanta si sa solicite "sponsorizare" pe un forum cu o concurenta acerba din partea unor fete mult mai credibile. ....De parca ar trebui sa picam toti lati scotand fum ca Gunung Agung la vederea unei poze stilizate de telefon ! Nici macar nu are bunul simt sa ofere detalii privind inaltime, greutate, varsta, de parca ar fi aparut deja pe coperta Playboy si se stie totul despre ea. Orice pizda vrea acum sponsorizare, dar cand te vezi cu ea apare in adidasi murdari si uita sa faca dus inainte si / sau dupa. Cand marfa se prezinta prost, mai bine n-o cumperi deloc. Marfa proasta pute cand o bagi in dormitor, sau iti pute conversatia cu dansa. Oricum, ceva pute. De la prezentare si pana la final (si dupa..) Imi fac si eu adresa pe @innocent.com, imi donati 10% din cat pierdeti vizitand amatoare si va descopar eu Creme de la Creme... Glumesc, nu-mi trebuie nimic de la nimeni, vroiam insa sa va avertizez ca pierdeti timpul. 3
sigmund freud Reputație: 475 Postat August 2, 2016 Oras:Europe Oras:Europe Postat August 2, 2016 Codered, am timp, foarte mult, din fericire si bani...viata e scurta..si merita traita
miky77 Reputație: -1394 Postat August 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 2, 2016 Nu inteleg cum una poate sa afiseze o poza total neinteresanta si sa solicite "sponsorizare" pe un forum cu o concurenta acerba din partea unor fete mult mai credibile. ....De parca ar trebui sa picam toti lati scotand fum ca Gunung Agung la vederea unei poze stilizate de telefon ! Nici macar nu are bunul simt sa ofere detalii privind inaltime, greutate, varsta, de parca ar fi aparut deja pe coperta Playboy si se stie totul despre ea. Orice pizda vrea acum sponsorizare, dar cand te vezi cu ea apare in adidasi murdari si uita sa faca dus inainte si / sau dupa. Cand marfa se prezinta prost, mai bine n-o cumperi deloc. Marfa proasta pute cand o bagi in dormitor, sau iti pute conversatia cu dansa. Oricum, ceva pute. De la prezentare si pana la final (si dupa..) Imi fac si eu adresa pe @innocent.com, imi donati 10% din cat pierdeti vizitand amatoare si va descopar eu Creme de la Creme... Glumesc, nu-mi trebuie nimic de la nimeni, vroiam insa sa va avertizez ca pierdeti timpul.acum realizezi ca put suncile pe ea? 25 17
codered Reputație: 3190 Postat August 2, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 2, 2016 Codered, am timp, foarte mult, din fericire si bani...viata e scurta..si merita traitaCel mai pretios timp mi l-au furat curvele proaste... 1
sigmund freud Reputație: 475 Postat August 2, 2016 Oras:Europe Oras:Europe Postat August 2, 2016 De acord cu tine, dar ca så gasesc una buna, trebuie så cunosc cateva...
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat August 2, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat August 2, 2016 Inteles, multumesc.Care este cealalta adresa, daca nu deranjez prea mult ? Este trecuta aici in topic ?[email protected] 2
miky77 Reputație: -1394 Postat August 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 2, 2016 [email protected] :laugh2 25 17
pasha_man Reputație: 451 Postat August 2, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat August 2, 2016 [email protected]nu iera cu .RU la sfarsit?
sigmund freud Reputație: 475 Postat August 2, 2016 Oras:Europe Oras:Europe Postat August 2, 2016 😎
Postări Recomandate