Sari la conținut

Caut amant (sponsor)

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Tutorele este ca un părinte, prin urmare i se poate spune si tata socru

Dacă e pe post de pește înseamna ca e un tată socru pervers! :)

• Like 5
  • Oras:Valhalla
Postat

Tutorele este ca un părinte, prin urmare i se poate spune si tata socru

Cu diferenta ca "tata socru"asta o mai si fute ocazional =))

• Like 2
Postat

Cu diferenta ca "tata socru"asta o mai si fute ocazional =))

Dacă nu se lasă cu viol și perversini face parte din normalitate! :)

• Like 5
Postat

Dragostea cere sacrificii

Dupa cum vad se contureaza aici singur o familie fericita....Tu sigur nu ai nevoie de dusmani in viata la cati prieteni iti vei face =))

• Like 1
  • Oras:Ucea
Postat

Hai bre ca nu este chiar așa.

Până la urmă peștele este un fel de tutore.

Ca un fel dă ghid spiritual, așa...

• Minus 2
Postat

Un mare avantaj...deja a văzut puța finei!  :laugh2

Dacă poți numi chestia aia puță, atunci da...

• Minus 2
Postat

E dân Vaslui...?

Am umblat io cu una pe care o futea tata sau (habar naveam )si ea era si indragostita de el.Si era fata frumoasa putea sa si gaseasca pe oricine.
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ala stie la muzica,toata ziua compune...aaaa.copy-aza la melodii...e ca un mic mozart 

Un fel de Moga, cum ar veni.  :laugh2

Postat

Un fel de Moga, cum ar veni.  :laugh2

Iegzact:))))pa barrba lui
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Buna Andreea, ti am trimis un email de la adresa : [email protected]

Så ai o zi frumoasa.

incearca pe celalalt ca la acesta nu mai stie parola

• Like 26
  • Minus 17
Postat

Scuze miky77,sunt cam somnoros la ora asta, ce ai vrut sa spui cu parola ?

sa incerci la cealalta adresa

• Like 25
  • Minus 17
  • Oras:Oradea
Postat

Nu inteleg cum una poate sa afiseze o poza total neinteresanta si sa solicite "sponsorizare" pe un forum cu o concurenta acerba din partea unor fete mult mai credibile.

....De parca ar trebui sa picam toti lati scotand fum ca Gunung Agung la vederea unei poze stilizate de telefon !

Nici macar nu are bunul simt sa ofere detalii privind inaltime, greutate, varsta, de parca ar fi aparut deja pe coperta Playboy si  se stie totul despre ea.

Orice pizda vrea acum sponsorizare, dar cand te vezi cu ea apare in adidasi murdari si uita sa faca dus inainte si / sau dupa.

Cand marfa se prezinta prost, mai bine n-o cumperi deloc. Marfa proasta pute cand o bagi in dormitor, sau iti pute conversatia cu dansa. Oricum, ceva pute. De la prezentare si pana la final (si dupa..)

Imi fac si eu adresa pe @innocent.com, imi donati 10% din cat pierdeti vizitand amatoare si va descopar eu Creme de la Creme...

Glumesc, nu-mi trebuie nimic de la nimeni, vroiam insa sa va avertizez ca pierdeti timpul.

• Like 3
Postat

Nu inteleg cum una poate sa afiseze o poza total neinteresanta si sa solicite "sponsorizare" pe un forum cu o concurenta acerba din partea unor fete mult mai credibile.

....De parca ar trebui sa picam toti lati scotand fum ca Gunung Agung la vederea unei poze stilizate de telefon !

Nici macar nu are bunul simt sa ofere detalii privind inaltime, greutate, varsta, de parca ar fi aparut deja pe coperta Playboy si  se stie totul despre ea.

Orice pizda vrea acum sponsorizare, dar cand te vezi cu ea apare in adidasi murdari si uita sa faca dus inainte si / sau dupa.

Cand marfa se prezinta prost, mai bine n-o cumperi deloc. Marfa proasta pute cand o bagi in dormitor, sau iti pute conversatia cu dansa. Oricum, ceva pute. De la prezentare si pana la final (si dupa..)

Imi fac si eu adresa pe @innocent.com, imi donati 10% din cat pierdeti vizitand amatoare si va descopar eu Creme de la Creme...

Glumesc, nu-mi trebuie nimic de la nimeni, vroiam insa sa va avertizez ca pierdeti timpul.

acum realizezi ca put suncile pe ea? :laugh2

• Like 25
  • Minus 17
Postat

Codered, am timp, foarte mult, din fericire si bani...viata e scurta..si merita traita

Cel mai pretios timp mi l-au furat curvele proaste...

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...