Sari la conținut

Platforma videochat

Postări Recomandate

Postat

Salutare. 

Am inceput lucrul la o platforma de videochat. 

Cu ce venim noi in plus, fata de orice alta platforma? Performerul ( fata ) ia 100% din cat castiga. :)

Credeti ca va prinde la public asa ceva? 

PS: astept sfaturi, pareri, opinii si idei de imbunatatire. 

• Oras:Bucuresti
Postat

Cu 100% din castig sa ia fata, nu va rezista. Numai hardware-ul si conexiunea la internet o sa te coste o caruta de bani.

Reputație: 1526
Postat

Pai asa vreau sa ma angajez si eu!! :))

Postat

Salutare. 

Cu ce venim noi in plus, fata de orice alta platforma? Performerul ( fata ) ia 100% din cat castiga. :)

nu stii ce vorbesti , fata ia 100 %  din cat castiga ? lol 

Pai si cum faci ia ? Cum atragi clientii ( reclama costa ) , ca sa ai performeri , trebuie sa ai clienti si ca sa ai clienti tre sa ai performeri.Cum faci cu plata ? Banii se duc prin ce firma ? In ce cont bancar ? Si cum  platesti performerii ? Ce faci cu toata partea de hardware ? servere ? conexiune permanenta la internet ? securitate impotriva atacurilor cibernetice ? Te-ai gasit in pula mea sa postezi pe nimfomane ca te-ai apucat sa lucrezi la o platforma online , foarte bine , bravo tie , da esti atat de dobitoc ca nu stii in ce te bagi , mai mult decat atat , nici macar nu crezi in proiectul tau , pentru ca altfel nu ne-ai mai intreba daca noi credem ca ar prinde la public.Investitia despre care vorbim aici , ca sa dea randament si sa fie profi , e undeva la vreo 100,000 de euro , bani pe care greu o sa ii iei inapoi fara a opri procent din incasari ( sa zicem ca te joci cu reclama si tva-ul ) si chiar in conditiile astea , nu vad de ce un om sanatos la cap ar face asta...banii trebuie sa produca alti bani , nu panica si datorii.Si nu in ultimul rand ai postat pe un forum de curvari , aici oamenii se duc sa futa , nu si-o iau la laba pe site-uri de videochat.

• Like 4
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
 ..aici oamenii .. nu si-o iau la laba pe site-uri de videochat.

e nu!

• Like 6

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Pai si cum faci ia ? Cum atragi clientii ( reclama costa ) , ca sa ai performeri , trebuie sa ai clienti si ca sa ai clienti tre sa ai performeri.Cum faci cu plata ? Banii se duc prin ce firma ? In ce cont bancar ? Si cum  platesti performerii ? Ce faci cu toata partea de hardware ? servere ? conexiune permanenta la internet ? securitate impotriva atacurilor cibernetice ? Te-ai gasit in pula mea sa postezi pe nimfomane ca te-ai apucat sa lucrezi la o platforma online , foarte bine , bravo tie , da esti atat de dobitoc ca nu stii in ce te bagi , mai mult decat atat , nici macar nu crezi in proiectul tau , pentru ca altfel nu ne-ai mai intreba daca noi credem ca ar prinde la public.Investitia despre care vorbim aici , ca sa dea randament si sa fie profi , e undeva la vreo 100,000 de euro , bani pe care greu o sa ii iei inapoi fara a opri procent din incasari ( sa zicem ca te joci cu reclama si tva-ul ) si chiar in conditiile astea , nu vad de ce un om sanatos la cap ar face asta...banii trebuie sa produca alti bani , nu panica si datorii.Si nu in ultimul rand ai postat pe un forum de curvari , aici oamenii se duc sa futa , nu si-o iau la laba pe site-uri de videochat.

In primul rand, nu stii sa citesti. 

NU FAC STUDIO DE VIDEOCHAT, IMBECILULE!

Fac doar o platforma. Nu-mi trebuie decat un host si un domeniu. Cum aduci clienti? Simplu, castigi 100% ca performer. Iar clienti pentru pizde, asta ramane de vazut. Nu mai raspunde doar sa te aflii in treaba, daca n-ai citit decat primul post, ca nu ma ajuti cu nimic. Eu chiar cred in proiectul meu, tocmai deaia si lucrez la el, ideea era alta. Ideea era sa aflu ce place la public, sa creez un mediu placut, dar am uitat ca aici e plin de hatereala. 

• Like 1
Postat

In principiu de acord cu bambuchaa(mai putin limbajul usor violent nejustificat)

@shadow123, daca vrei păreri educate, prezintă un plan de afaceri in linii mari, care estimezi ca sunt costurile si cum estimezi ca vei face profit, altfel vorbim degeaba.

Postat

Fac doar o platforma. Nu-mi trebuie decat un host si un domeniu. Cum aduci clienti? Simplu, castigi 100% ca performer. Iar clienti pentru pizde, asta ramane de vazut. Nu mai raspunde doar sa te aflii in treaba, daca n-ai citit decat primul post, ca nu ma ajuti cu nimic. Eu chiar cred in proiectul meu, tocmai deaia si lucrez la el, ideea era alta. Ideea era sa aflu ce place la public, sa creez un mediu placut, dar am uitat ca aici e plin de hatereala. 

nu iti trebuie decat un host si un domeniu ? hehehe , ce bine ar fi , daca ar fi asa , ar face toti site-uri de chat.

In principiu de acord cu bambuchaa(mai putin limbajul usor violent nejustificat)

@shadow123, daca vrei păreri educate, prezintă un plan de afaceri in linii mari, care estimezi ca sunt costurile si cum estimezi ca vei face profit, altfel vorbim degeaba.

sa-mi fie cu iertare limbajul usor violent , face parte din mine , nu mai inveti calu batran la ham :D

• Like 1
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

.Investitia despre care vorbim aici , ca sa dea randament si sa fie profi , e undeva la vreo 100,000 de euro ,

Hai sa nu exageram, daca omul face platforma cu un template :http://www.fluffvision.com/buy-now.php 400 dolari, https://www.tlh.ro/gazduire-web.html 10 euro pe luna, de unde ai scos 100000 euro?

Sau hai daca vrei propriul tau fucking server: https://www.tlh.ro/servere-dedicate.html 455 euro pe luna, gen in 50 de ani intradevar se ajunge la 100000 euro :))

Postat

Un domeniu, da, "eftin", dar ai habar cat de costa un host de unde sa faci streaming? Macar orientativ ca ordin de marime? Stii cata latime de banda consuma 5 minute de clip 720p?

Adica, da, una e sa te dai pe webcam fullHD cu o singura conexiune si alta e sa te apuci sa faci streaming catre cativa zeci de clienti.

Si bambuchaa are dreptate. Exclude performerii din enumeratia lui si o sa vezi ca a ridicat numai probleme valide.

In alta ordine de idei, de ce trebuie sa injuri?

Auzi, dar stii mai bine ce? Da, ai toate sansele sa-ti iasa proiectul! E genial! Du-te, scrie cod, investeste in host si domeniu si mai treci pe aici cand vei reusi, ok?

• Like 2
Postat

Salutare. 

Stai asa ca nu inteleg ceva. Threadul e inceput de shadow, iar mykymetin vorbeste despre proiect la persoana 1. Unul si aceeasi persoana?

• Like 4
  • Oras:Bucharest
Postat

Stai asa ca nu inteleg ceva. Threadul e inceput de shadow, iar mykymetin vorbeste despre proiect la persoana 1. Unul si aceeasi persoana?

Ceva putred în Danemarca!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Ce vigilent ești! :)

Postat

Sau or fi siamezi! :)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

:laugh2

Postat

Salutare. 

Degeaba o faci, oricât de bine ai face-o, dacă nu îi faci reclamă. Și asta înseamnă bani mulți, mai ales într-o industrie în care concurența e acerbă. Ori 0%, ori 80% din zero, tot zero rămâne.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Nu ai inteles frate . Banii vin de la UE prin finantari nerambursabile  si sunt  pe fond de garantare a statului .Omul vine cu idei si plan de afaceri iar UE cotizeaza.

Iar la final "performerii" , bineanteles dupa ce urmeaza un curs gratuit de videochat derulat tot prin fonduri europene , vor fi cei mai multumiti datorita profitului de 100 %

Singura diferenta este ca timp de 5 ani acestia vor fi obligati sa reinvesteasca profitul in diferite acarete de natura sexuala , costumatii sau de divertisment al publicului larg. Totul este legal CM + o vechime ce-ti va asigura o pensie destul de indestulatoare. :laugh2

• Like 27
  • Minus 17

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...