dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Postat August 4, 2016 Buna dragi mei sunt la Deva până duminică. Serviciile mele sunt on np masaj dus fk mângâieri sărutări 69 ani cuni .. 100 finalizarea 200 oră .. pupici 4
junglegeorge Reputație: 587 Postat August 4, 2016 Oras:... langa tine Oras:... langa tine Postat August 4, 2016 Acum te-am vazut ca esti disponibila in Deva. Ne auzim... maine.
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat August 4, 2016 Ok dragul meu te aștept pupici
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat August 4, 2016 Pupici 4
alexynyo Reputație: 16 Postat August 4, 2016 Postat August 4, 2016 Diana vreau si eu sa fac o programare pe maine seara
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat August 5, 2016 Da dragule . Sunama si vorbim
cristi3333 Reputație: 2 Postat August 8, 2016 Postat August 8, 2016 buna, as vrea sa trec azi pe la tine. esti disponibila?
depravat Reputație: 68 Postat August 8, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 8, 2016 vorbe, vorbe si nici o recenzie
beni1988 Reputație: 364 Postat August 8, 2016 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 8, 2016 Toti se inghesuie.... insa nu la recenzii .
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat August 20, 2016 Buna dragii mei de astazi sunt in deva pentru cateva zile.. va astept la mine pupiciii 3
junglegeorge Reputație: 587 Postat August 20, 2016 Oras:... langa tine Oras:... langa tine Postat August 20, 2016 Am fost si eu la domnisoara, o sa revin cu o recenzie in seara asta, ca acum sunt prins cu alte treburi. Oricum trebuie sa verific, deoarece cred ca i-am facut domnisoarei o recenzie pe Alba.
Vizitator elvisxxx80 Reputație: 0 Postat August 20, 2016 Postat August 20, 2016 Buna dragii mei de astazi sunt in deva pentru cateva zile.. va astept la mine pupiciii Buna Diana, poate mai esti in Deva si zilele urmatoare pt ca vin cu treburi pe-acolo si vreau sa te sun sa ne vedem, o zi frumoasa!
Vizitator elvisxxx80 Reputație: 0 Postat August 20, 2016 Postat August 20, 2016 In sfarsit o fata care sa merite banii..sper sa reusesc sa o intalnesc!
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat August 20, 2016 Postat August 20, 2016 In sfarsit o fata care sa merite banii..sper sa reusesc sa o intalnesc!Salut! De unde siguranta asta? Mie imi miroase a tepara sau mai degraba a grabita,nepriceputa )) Eu nu as merge! Puteti sa va luati de mine Daca ar fi sa aleg intre ea si tipa de 37 de ani...cu siguranta pe mana maturei as merge.
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat August 20, 2016 Postat August 20, 2016 Toti se inghesuie.... insa nu la recenzii .Apoi toti se plang de prestatile tipei cu pricina? Sper sa nu ma insel...dar am presentimentul ca nu vor fi prea incantati cei care ii vor trece pragul.Renzile vor grai,maine,poimaine.
grozav11111 Reputație: 215 Postat August 21, 2016 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat August 21, 2016 Apoi toti se plang de prestatile tipei cu pricina? Sper sa nu ma insel...dar am presentimentul ca nu vor fi prea incantati cei care ii vor trece pragul.Renzile vor grai,maine,poimaine. http://nimfomane.com/forum/topic/69349-diana-0771026011/ Citeste aici recenziile.
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat August 21, 2016 Doamne dar ce rautaciosi sunt oamenii pe aici ... dragul meu futbineditat te astept sa vii si sa imi faci chiar tu una pupici numai astazi mai stau in deva 1
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat August 21, 2016 Postat August 21, 2016 Doamne dar ce rautaciosi sunt oamenii pe aici ... dragul meu futbineditat te astept sa vii si sa imi faci chiar tu una pupici numai astazi mai stau in devaMersi de invitatie! Las pe cei care chiar doresc Eu am alte preferinte
grozav11111 Reputație: 215 Postat August 21, 2016 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat August 21, 2016 Ai dreptate Diana. Oamenii pe aici se inghesuie la intrebari si rautati si cam atat.
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat August 21, 2016 Postat August 21, 2016 Ai dreptate Diana. Oamenii pe aici se inghesuie la intrebari si rautati si cam atat.Nu am dreptul sa comentez sa imi spun o parere? Poate sa fie de nota 10 Nu ma incalzeste cu nimic! Nu e pe gustul meu
copil Reputație: 25 Postat August 21, 2016 Oras:deva Oras:deva Postat August 21, 2016 colegu nou, poate ai vrut sa iti zici FUTBINIDITAT, suna mai fain, nu?
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat August 21, 2016 Postat August 21, 2016 colegu nou, poate ai vrut sa iti zici FUTBINIDITAT, suna mai fain, nu?Asa am vrut prima data )) da m-am razgandit sa pun bine in loc de bini Suna bine si asa!
ionica73 Reputație: 17767 Postat August 21, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 21, 2016 Hai sa fac eu o recenzie feteiSunt prea multe comentarii rautacioase pe topicul ei Scriu de pe telefon asa ca o sa fiu scurtProgramare telefonic cu 30 minute inainte Locatie garsoniera zona dacia dupa Unicarm ,probabil cunoscuta Poze reale Avea laptop-ul deschis pe nimfomane,parea interesata de comentariile de aici si chiar deranjata de unii userii care comenteaza fara sa o fi vizitatActiunea:-am stat la o tigara inainte si am socializat putin-oral neprotejat ok din punctul meu de vedere cu atentie la zonele adiacente-normal protejat (prezervativ ok ,nu am fost atent la marca,zice ca le cumpara din farmacie) doua pozitii lady on top unde se misca foarte bine si misionar unde am preluat eu controlul actinuniisi finalizare in balonFata este deschisa la cerintele clientului si incearca sa te facasa te simti bine, a intrebat ce pozitii prefer si nu cred ca refuza nici o pozitie.Accepta saraturii,cunii si finalizare faciala,fara finalizare oralaNote:Locatie 8ON 9NP 9Notele sunt evident subiective,pentru mine a fost o experienta ok si de revenit dar pentru o oraTimp in jur de 25-30 minute .Nu am fost grabitSpor 3
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat August 21, 2016 Postat August 21, 2016 Hai sa fac eu o recenzie feteiSunt prea multe comentarii rautacioase pe topicul eiScriu de pe telefon asa ca o sa fiu scurtProgramare telefonic cu 30 minute inainteLocatie garsoniera zona dacia dupa Unicarm ,probabil cunoscutaPoze realeAvea laptop-ul deschis pe nimfomane,parea interesata de comentariile de aici si chiar deranjata de unii userii care comenteaza fara sa o fi vizitatActiunea:-am stat la o tigara inainte si am socializat putin-oral neprotejat ok din punctul meu de vedere cu atentie la zonele adiacente-normal protejat (prezervativ ok ,nu am fost atent la marca,zice ca le cumpara din farmacie) doua pozitii lady on top unde se miscafoarte bine si misionar undeam preluat eu controlul actinuniisi finalizare in balonFata este deschisa la cerinteleclientului si incearca sa te facasa te simti bine, a intrebat ce pozitii prefer si nu cred ca refuza nici o pozitie.Accepta saraturii,cunii si finalizare faciala,fara finalizare oralaNote:Locatie 8ON 9NP 9Notele sunt evident subiective,pentru mine a fost o experientaok si de revenit dar pentru o oraTimp in jur de 25-30 minute .Nu am fost grabitSporora cat e? Cum arata tipa...e cea din poze?
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat August 21, 2016 Hai sa fac eu o recenzie feteiSunt prea multe comentarii rautacioase pe topicul eiScriu de pe telefon asa ca o sa fiu scurtProgramare telefonic cu 30 minute inainteLocatie garsoniera zona dacia dupa Unicarm ,probabil cunoscutaPoze realeAvea laptop-ul deschis pe nimfomane,parea interesata de comentariile de aici si chiar deranjata de unii userii care comenteaza fara sa o fi vizitatActiunea:-am stat la o tigara inainte si am socializat putin-oral neprotejat ok din punctul meu de vedere cu atentie la zonele adiacente-normal protejat (prezervativ ok ,nu am fost atent la marca,zice ca le cumpara din farmacie) doua pozitii lady on top unde se miscafoarte bine si misionar undeam preluat eu controlul actinuniisi finalizare in balonFata este deschisa la cerinteleclientului si incearca sa te facasa te simti bine, a intrebat ce pozitii prefer si nu cred ca refuza nici o pozitie.Accepta saraturii,cunii si finalizare faciala,fara finalizare oralaNote:Locatie 8ON 9NP 9Notele sunt evident subiective,pentru mine a fost o experientaok si de revenit dar pentru o oraTimp in jur de 25-30 minute .Nu am fost grabitSpormultumesc pentru recenzie si te mai astept la mine bucuroasa 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum