Vizitator dianababy Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Buna. -Serviciile mele sunt urmatoarele: -sex oral(protejat),normal protejat,Masaj relaxare,body,GFE,accept mici fantezii,cob. Preturi Incall: -1h -300 -2h -550 Locatia este in zona Dristor-Vitan. Pot fi contactata pe email: [email protected] Sau la nr de telefon: 0768479810 Proramul este zilnic pana la ora 21:00. Va pup si va astept 1 1
fazancioglu Reputație: 65 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Oral protejat la 6 milioane Asta înseamnă să prostești pe proști =))
Vizitator dianababy Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 O ora 300. Te rog sa te uiti mai bine. Si nu, nu prostesc pe nimeni. Va pup 1 1
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 23, 2018 O ora 300. Te rog sa te uiti mai bine. Si nu, nu prostesc pe nimeni. Va pupPiii bune? 8
7uuupp Reputație: 4760 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Piii bune?E cunoscuta fata ca nu traieste in lumea noastra...e in lumea ei.Toata lumea a fost de bun simt i-a tot explicat dar nu ai cu cine. 1 2
Vizitator dianababy Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Cu aceste preturi am lucrat mult timp in trecut si nu s a plans nimeni. Poate in prezent nu m am implicat atat de mult. Dar cine vine, si cine o sa vina o sa observe cum stau lucrurile. Nu mai judecati de afara. Va pup
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 23, 2018 E cunoscuta fata ca nu traieste in lumea noastra...e in lumea ei.Toata lumea a fost de bun simt i-a tot explicat dar nu ai cu cine.Nu ii place pula clar! 8
Membru Premium il pupparo Reputație: 22540 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Aprilie 23, 2018 Buna Diana.Un prim pas inainte ai facut , in sensul ca ai postat nr de tel la care poti fi găsită.Strict personal, eu te consider atrăgătoare ( in termeni tehnici , extrem de futabila mai exact ) si as fi interesat de o vizita.In o ora normal ar fi 2 fin părerea mea . Ok , oralul este protejat ( aia e , acceptam) . Acum mai fa un efort si introdu si FK in meniu si oferta sigur v-a fi mai tentantă. Ce zici ? Multumesc. 6
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2018 Cu aceste preturi am lucrat mult timp in trecut si nu s a plans nimeni. Poate in prezent nu m am implicat atat de mult. Dar cine vine, si cine o sa vina o sa observe cum stau lucrurile. Nu mai judecati de afara. Va pup Evident că nu s-a plâns nimeni pentru că nu a venit nimeni, e simplu! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
Vizitator dianababy Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Buna. Ok, introducem ai FK. Ca sa fie bine sa nu mai avem plangeri. Te pup si te astept la mine 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22540 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Aprilie 23, 2018 Hai ca începe sa sune interesant Diana. Anyway, mi-a placut remarca: ca sa fie bine , sa nu fie rău ( vorba celebră a cuiva ) . Bine ar fi daca tot il introduci ( FK-ul ) , sa nu fie de mântuială ( a se citi pupicuri de 2bani pe buze ). Oricum , mi-a placut ppromptitudinea ta in raspuns ( pentru care iti multumesc frumos ) si ma declar interesat . 7
Vizitator dianababy Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Cu drag. Te pup si cum am spus te astept cu drag la mine. Cat despre FK nu este introdus doar in scris, este introdus si fizic
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2018 Buna. Ok, introducem ai FK. Ca sa fie bine sa nu mai avem plangeri. Te pup si te astept la mine Îmi pare tare bine să văd că ești atât de receptivă la dorințele clienților. Aș mai avea și eu o sugestie sau două. Cum ar fi că ți-o iei pe toate găurile timp de o oră, finalizări câte poate clientul, cu ON cu de toate, la sfârșit înghiți și zici cu glas tare "săru'mâna boierule!". Totul pentru 200 de lei. Batem palma? :laugh2 1
delusione Reputație: -291 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2018 Bai deci hai sa apreciem faptul ca domnisoara isi da interesul :) 1h a zis ca e 300 ron cu FK inclus si 2h is 550 ron .. si andreea rebeka de la top are doar servicii protejate plus fk extra ajunge tot la 300 .. eu zic ca fata merita o sansa noua si gata , poate s a schimbat :) de ascultat vad ca asculta sa faca sa fie bine , acum poate si serviciile sunt imbunatatite cat de cat :) Eu nu merg pentru ca o cunosc si nu vreau sa fie stanjenitor , dar cred ca merita incercata :) Pupparo mergi si lasa o recenzie poate cine stie :) Daca ar baga si la finalizare 30 minute un 150 ron poate ar testa lumea mai mult , dar e decizia ei :) 1
ser999 Reputație: 92 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2018 Bai deci hai sa apreciem faptul ca domnisoara isi da interesul :)1h a zis ca e 300 ron cu FK inclus si 2h is 550 ron .. si andreea rebeka de la top are doar servicii protejate plus fk extra ajunge tot la 300 ..eu zic ca fata merita o sansa noua si gata , poate s a schimbat :) de ascultat vad ca asculta sa faca sa fie bine , acum poate si serviciile sunt imbunatatite cat de cat :)Eu nu merg pentru ca o cunosc si nu vreau sa fie stanjenitor , dar cred ca merita incercata :)Pupparo mergi si lasa o recenzie poate cine stie :)Daca ar baga si la finalizare 30 minute un 150 ron poate ar testa lumea mai mult , dar e decizia ei :) Din ce scrie, se pare ca are în sfârșit o atitudine profesionista, și cred ca merita o verificare.E bun, pentru ca e o fata tânăra si plăcuta si cu puțin efort are un viitor in meserie.Daca o sa am chef si timp săptămâna viitoare când sunt in București o sa verific rezultateleschimbărilor care le face.
Vizitator dianababy Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Buna. Stiu ca am fost rauta si neimplicata in trecut. Nu am facut asta ca sa imi bat joc sau ce se mai vehiculeaza pe site. Chiar imi doresc sa fac treaba buna. Am locatie acum, preturi cum am avut la inceput, vreau sa ne simtim bine impreuna. Va astept cu drag. Pupici 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22540 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Aprilie 23, 2018 Premise bune Diana din ce spui. Daca se si confirma atitudinea ta in sensul unei implicati autentice , vei fi mult mai solicitată.
delusione Reputație: -291 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2018 Mno :) macar a inteles ceva dupa ce am urlat toti pe topic cateva luni :))) keep it up domnisoara :) parca imi vine sa te si vizitez cu asa atitudine :))) din pacate ne cunoastem si n are sens :) seara faina :)Si iti las si un ps ca sa confirm ca nu vbesc aiureli :)) ( imi plac tocurile roz :D ) si middle name ul care incepe tot cu D :)) hai gata ca am zis destule :) 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 23, 2018 Buna.-Serviciile mele sunt urmatoarele: -sex oral(protejat),normal protejat,Masaj relaxare,body,GFE,accept mici fantezii,cob. Preturi Incall:-1h -300-2h -550 Locatia este in zona Dristor-Vitan. Pot fi contactata pe email: [email protected]Sau la nr de telefon: 0768479810 Proramul este zilnic pana la ora 21:00. Va pup si va astept Ai scos limita de 1 finalizare/ora? 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22540 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Aprilie 23, 2018 Cam asa ar fi normal Diana.
Vizitator dianababy Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Mno :) macar a inteles ceva dupa ce am urlat toti pe topic cateva luni :))) keep it up domnisoara :) parca imi vine sa te si vizitez cu asa atitudine :))) din pacate ne cunoastem si n are sens :) seara faina :)Si iti las si un ps ca sa confirm ca nu vbesc aiureli :)) ( imi plac tocurile roz :D ) si middle name ul care incepe tot cu D :)) hai gata ca am zis destule :)Am inteles. Poate totusi ne vedem/ne revedem. Te pup
darwinmonkey Reputație: 76 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Aprilie 23, 2018 Diana văd că ai mai multe topice.Cim?Anal?
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 fa du-te draq cu vrajeala asta ieftinavrei sa fii curva da cariera ? nu mai e clienti fa si dasta faci gargara pe aici, maine poimaine te convinge astia sa te futi in cur pa 150 de lei =)) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum