Sari la conținut

Ely studenta 21

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu pot spune ca sunt perfecte picioarele Dianei , dar nici urâte nu poti spune ca sunt . Parerea mea.

Vis a vis de îmbrăcămintea Dianei , ce sa zic : fata era simplu si cu o rochiță curata îmbrăcată data trecuta, iar acum era intr-o tinuta sport , sexy , foarte placut ochiului de privit. Nu am super pretenții ca alți confrati. Nu era nici in vreun halat de casa, ori în vreun prosop infasurata, ori altceva dezagreabil. Personal, prestația ma intereseaza sa fie de clasă ( după aspect , evident ) si fata sa fie curata si participativă in acțiune.

Lucruri valabile in cazul de fata .

• Like 10
Postat

Garsoniera - ok , curata , canapea pentru fut , baia intr-adevăr un pic in dezordine, fara hartie , insa cu geluri de dus - nota 8.

Da' la ce kilu' meu ți-a trebuit hârtie??? Să nu-mi spui că te-ai căcat acasă la mândră și n-ai avut cu ce să te ștergi?  :laugh2  :slap2 

• Membru Premium
Postat

Nu , bineînțeles. Am remarcat doar acelasi fapt sesizat si de confratele Mafci . Atata doar . Dar tu repede.... Igienic ar fi totusi sa existe in toaleta si acest accesoriu. Atat. In afara de cele necesare igienizarii , evident.

Reputație: -2329
  • Oras://
  • Oras://
Postat

Nu , bineînțeles. Am remarcat doar acelasi fapt sesizat si de confratele Mafci . Atata doar . Dar tu repede.... Igienic ar fi totusi sa existe in toaleta si acest accesoriu. Atat. In afara de cele necesare igienizarii , evident.

e o japita, nu ai cum sa discuti logic si civilizat cu el

• Like 1
Postat

Ce faci bre, Falcă? Te dai cu inamicul? Dai plusuri la oligfrenul de @Brett? Nu știi că e făcut din căcat? :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Eu zic ca nu e oliofren. Dar e doar părerea mea. Iar plusul i l-am dat pentru ca am fost de acord cu ce a scris. Daca nu ai mai avea si tu atatea iesiri grobiene , ti-as da si tie 😊, pe bune ( stiu ca nu ai nevoie , just fun ) , dar cu tine e mai greu din păcate.

• Like 9
Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
Postat

Ma bucur ptr experientele lui Mafci si Pupparo....ei au facut click cu fata...bun.

Important este sa scrie cat mai multi ca sa ne dam seama daca Diana s a dat pe brazda iubind pula. 😊

• Like 9
Reputație: 4858
Postat

Ma bucur ptr experientele lui Mafci si Pupparo....ei au facut click cu fata...bun.

Important este sa scrie cat mai multi ca sa ne dam seama daca Diana s a dat pe brazda iubind pula.

Realitatea e ca și eu ma uit in grădina aceasta de ceva vreme!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Eu în schimb nu pot uita pozele de la început. Alea în care are curul bronzat după conturul la chiloți cu mânecuțe și ține degetele de la picioare rășchirate ca labele de găină. :rax2

• Like 1
Reputație: 24072
Postat

Realitatea e ca și eu ma uit in grădina aceasta de ceva vreme!

Un fut nu strica...ðŸ‘
  • Like 8
Vizitator dianababy
Reputație: 0
Postat

Un inceput de saptamana cat mai frumos.

Va pup si va astept la mine😘😘

‭(0768) 479 810‬

post-242231-0-01516600-1526280629_thumb.jpeg

• Like 2
  • Telefon: 0755043680
  • Telefon: 0755043680
Postat

Un inceput de saptamana cat mai frumos.

Va pup si va astept la mine

‭(0768) 479 810‬

Buna, sex anal putem face ?

Tarife si servicii ?

Vizitator dianababy
Postat

Buna. Tarifele si serviciile sunt afisate mai sus. Sexul anal nu intra in serviciile mele.

Vizitator dianababy
Postat

Va pup si va astept la mine😘😘

‭(0768) 479 810‬ pana la ora 20.

• Like 2
Vizitator dianababy
Postat

💋💋

post-242231-0-37106100-1526375799_thumb.jpeg

• Like 3
Vizitator dianababy
Postat

Buna. Va astept si astazi la mine.

Va pup 💋💋

‭(0768) 479 810‬

post-242231-0-27935000-1526451933_thumb.jpeg

Reputație: 4858
Postat

Buna. Va astept si astazi la mine.

Va pup

‭(0768) 479 810‬

Esti draguta, serviciile am retinut ca le-ai ridicat in calitate, dar pentru ca ai tarifele, care le ai, ne reorientam si noi.

Bafta si sa iti mearga daca asa te apreciezi.

• Like 1
  • Minus 2

Vizitator dianababy
Postat

Buna. Cu aceste tarife am lucrat si in trecut si nu am intampinat dificultati. Oricum, multumesc pentru cele spuse mai sus. Te pup

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...