machucambo Reputație: -974 Postat August 5, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 5, 2016 Dragă Ciorete, Îț propun să te uiț aicea mai întăi, să nu mai cauți ca un tâmpit care ești, să știi unde să-ți spârcâi negativele. Te salut, cu deosebită muie! 13 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Mie nu mi-a dat....zilili ăștia.... probabil pt că concediu Craiule... da-i bătaie hăiii 8 15 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Mie nu mi-a dat....zilili ăștia.... probabil pt că concediu Craiule... da-i bătaie hăiii Cacofonistule 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 5, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat August 5, 2016 Mie nu mi-a dat....zilili ăștia.... probabil pt că concediu Craiule... da-i bătaie hăiii Frigidu' e..? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Cacofonistule [/quoteDaFrigidu' e..?Așa zic 1 15 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 ame="corinavip" post="2102002" timestamp="1470440160"]Cacofonistule [/quoteDaAșa zic Ce-ai facut!? Te-ai incurcat in "quote" 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 5, 2016 Dragă Ciorete, Îț propun să te uiț aicea mai întăi, să nu mai cauți ca un tâmpit care ești, să știi unde să-ți spârcâi negativele. Te salut, cu deosebită muie!Foarte Multă Muie și din partea mea! 9 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 5, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat August 5, 2016 Lăsați-l pe Frigidu' să sufere! Ca mircea badea... 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 sa lase frigideru deschis si la ma-sa , c-o sa aiba multa carne 3 1 Link spre comentariu
so fistic atu Reputație: 14 Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Dragă Ciorete, Îț propun să te uiț aicea mai întăi, să nu mai cauți ca un tâmpit care ești, să știi unde să-ți spârcâi negativele. Te salut, cu deosebită muie!suferi, este? 2 Link spre comentariu
so fistic atu Reputație: 14 Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 sa lase frigideru deschis si la ma-sa , c-o sa aiba multa carne tu oricum esti o buca' de carne inutila 2 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat August 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat August 6, 2016 Mie nu mi-a dat....zilili ăștia.... probabil pt că concediu Craiule... da-i bătaie hăiii tea bagat la ignore 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 tea bagat la ignoreDai dreaq ce e 2 15 Link spre comentariu
noudarvechi Reputație: 223 Postat August 6, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat August 6, 2016 sa ne suga pula la toti impreuna cu toate clonele lui Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat August 6, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 6, 2016 E unele javre pe aici care se înfoiau în pene lațe că nu le pasă de puncte. Și ia uite cum schiaună pentru cîteva minusuri. Ce tragedie pe năpăstuitele javre! Mai-mai să le plîngi de milă, bietele. 5 4 Link spre comentariu
so fistic atu Reputație: 14 Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 E unele javre pe aici care se înfoiau în pene lațe că nu le pasă de puncte.Și ia uite cum schiaună pentru cîteva minusuri. Ce tragedie pe năpăstuitele javre! Mai-mai să le plîngi de milă, bietele. personajele scarboase sunt duplicitare. iarta-le! 2 Link spre comentariu
george bacovia Reputație: -446 Postat August 6, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Partajează Postat August 6, 2016 Suferă lacheii pentru câteva puncte negative? 1 1 Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat August 6, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 6, 2016 n-ai inteles ,ma fut in ele de puncte, tine-le pentru tine , asta-i joaca de copii cu punctele.da-i lu miskin , lu gelutu , lu nicolae .......... pe noi ne doare fix in fatza pulii de punctele voastre.PS - maturizati-va in plm ca v-o ia mintea razna sa lase frigideru deschis si la ma-sa , c-o sa aiba multa carne Verticalitate si caracter la paznicul de noapte. Noaptea ratiunii. 1 1 Link spre comentariu
george bacovia Reputație: -446 Postat August 6, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Partajează Postat August 6, 2016 Verticalitate si caracter la paznicul de noapte. Noaptea mintii.Verticalitate și demnitate. Asta este vorba lui zorro 2 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat August 6, 2016 suferi, este?Da. Îmi sugi pula să-mi treacă? 4 1 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat August 6, 2016 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 6, 2016 Este "dureros" sa ii vezi cum se contrazic! Niste labagii, cel care ii depuncteaza este acelasi ramsay, lastunicorn. Bi e le face, cica nu le pasa! Picoane, ai promis ceva, pula! Iti spun o treaba, sugi pula la cat de prost esti! 2 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 6, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat August 6, 2016 E unele javre pe aici care se înfoiau în pene lațe că nu le pasă de puncte.Și ia uite cum schiaună pentru cîteva minusuri. Ce tragedie pe năpăstuitele javre! Mai-mai să le plîngi de milă, bietele. Plange-ti singur de mila,Papusoaica suge pula la negri pe alte meleaguri si asta te doare rau. 2 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat August 6, 2016 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 6, 2016 Se plang bulangii aici ca iau puncte minus? Parca nu conta pentru ei! Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat August 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat August 6, 2016 Se plang bulangii aici ca iau puncte minus? Parca nu conta pentru ei!mai bulangiu minusat ca rahatul pe carel reprezinti nu sexista pe forum Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat August 6, 2016 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 6, 2016 Da. Îmi sugi pula să-mi treacă?Ti-o sugi singur bulangiule! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum