advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 19, 2016 Lisandre, imi propusesem sa nu ma mai iau de tine. De oamenii bolnavi ( mintal ), asa cum esti tu, mi-e mila..Insa observ ca pe langa faptul ca esti schizofrenic mai esti si prost. Nu numai prost crescut, ci dobitoc si retardat. Succes la facut spume. Poate, dar poate, iti voi frunzari istericalele de fatalau in asteptarea primei menstruatii dupa cateva zile. Acum n-am chef si timp de tine. Nu parinte, doar daca ai timp poti incerca sa-l exorcizezi. Desi nu cred ca ai sanse.Stimabile esti chiar nesimtit. La varsta matale nu trebuie sa arunci asa cu niste cuvinte nefondate. De capul tau sa fie tataie, nu sunt prost crescut, iti raspund doar cu aceiasi moneda. In nebunia ta, nu vezi insa si partea cealalta, cacatul din postarile tale, provocarile si injuriile tale. Ma cunosti in realitate de iti permiti sa spui ceea ce spui ma labagiu batran?Fatalau batran plin de sloboz la gura ce esti!
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Septembrie 19, 2016 Baietii ne adunam un pic sa jucam un fotbal?Alegem echipele ca si pe vremea cand eram copii.Cine-i capitanu de echipa?Sa alegem jucatorii. ))) 2
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 19, 2016 Baietii ne adunam un pic sa jucam un fotbal?Alegem echipele ca si pe vremea cand eram copii.Cine-i capitanu de echipa?Sa alegem jucatorii. )))se stie ca io , nici nu stiu de ce mai pui intrebarea asta. 3 9
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 20, 2016 Baietii ne adunam un pic sa jucam un fotbal?Alegem echipele ca si pe vremea cand eram copii.Cine-i capitanu de echipa?Sa alegem jucatorii. ))) Putem incepe sa adunam "echipa" pentru sah. Problema este ca avem prea multi nebuni! 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2016 Postat Septembrie 20, 2016 Putem incepe sa adunam "echipa" pentru sah. Problema este ca avem prea multi nebuni!Dar cel putin aia "merg" intr-o singura directie, fie alba, fie neagra ! =)) 3
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Septembrie 20, 2016 Putem incepe sa adunam "echipa" pentru sah. Problema este ca avem prea multi nebuni!Trebe ceva sange proaspat:)))))
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 20, 2016 Putem incepe sa adunam "echipa" pentru sah. Problema este ca avem prea multi nebuni!Mda, incercari de pizda "spirituala". Cand ti-am spus ca esti fatalau nu m-ai crezut. Daca ii crezi pe altii nebuni, de ce te pui la mintea lor ma zapacitule? Iti spun eu ... tu esti taticul lor fata'!
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 20, 2016 Dar cel putin aia "merg" intr-o singura directie, fie alba, fie neagra ! =))Te cam lasi atras in capcane ieftine. Deh, unde Dumnezeu nu da, nu ai ce ... astepta! 1
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Septembrie 20, 2016 E nevoie de consiliere?Părintele Pipilica va stă la dispoziție.Vezi m-ai ascultat pana la urma si ti-ai faut cont verde.Ai sa vezi ca va fi mai bine 2
ynelcryss Reputație: -95 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Septembrie 20, 2016 ha ha ha se puse baiatul sa-mi dea minusuri prietene ia-le si baga-le in cur is bune la iarna ca iti tin de cald,doamne ce ti-e si cu lumea asta @the boy named crow se vede ca ai o mare frustrare,sa mori tu daca nu mi le faci la -1000000000000,dau si o bere 1 1
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 20, 2016 Vezi m-ai ascultat pana la urma si ti-ai faut cont verde.Ai sa vezi ca va fi mai bine Nu l-am facut eu,e doar o minune a lui Dumnezeu. 9
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2016 Postat Septembrie 20, 2016 Nu l-am facut eu,e doar o minune a lui Dumnezeu.Si acum ce vei face Sfinte Pipilica ?Te vei lasa calauzit de perceptul crestin :"Mai fericit este cel cate daruieste decit cel care primeste "Avem sperante de puncte de reputatie si doar in caz de pacat de puncte negative ? 6 3
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 20, 2016 Si acum ce vei face Sfinte Pipilica ?Te vei lasa calauzit de perceptul crestin :"Mai fericit este cel cate daruieste decit cel care primeste "Avem sperante de puncte de reputatie si doar in caz de pacat de puncte negative ?Eu impart doar iubire,dragoste si pace. 5
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 20, 2016 Nu l-am facut eu,e doar o minune a lui Dumnezeu.Ai spart cutia milei, este? Oricum, ai scăpat de banare, nu banează Motanu pe cotizanți. 9 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 21, 2016 Ce insemna grobian?...
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 21, 2016 Ce insemna grobian?...Rimează cu Rinan.
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 21, 2016 Ai spart cutia milei, este? Oricum, ai scăpat de banare, nu banează Motanu pe cotizanți. Logica lu' matale da uneori rateuri,te crezi un fin psiholog dar de multe ori te inseli.Care era problema daca imi bana si contul asta si apoi reveneam cu un alt ''PIPILICA'' ?? 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 21, 2016 Logica lu' matale da uneori rateuri,te crezi un fin psiholog dar de multe ori te inseli.Care era problema daca imi bana si contul asta si apoi reveneam cu un alt ''PIPILICA'' ??Nu era nici o problemă. Tot ăla erai. 7 2
bamboi Reputație: 76 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:forum Oras:forum Postat Septembrie 21, 2016 Logica lu' matale da uneori rateuri,te crezi un fin psiholog dar de multe ori te inseli.Care era problema daca imi bana si contul asta si apoi reveneam cu un alt ''PIPILICA'' ??esti budist daca te reincarnezi prea des
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Septembrie 21, 2016 Logica lu' matale da uneori rateuri,te crezi un fin psiholog dar de multe ori te inseli.Care era problema daca imi bana si contul asta si apoi reveneam cu un alt ''PIPILICA'' ??Parinte esti primul popa mafiot care recunoaste 2
traminer Reputație: 1806 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Septembrie 21, 2016 Parinte esti primul popa mafiot care recunoaste Am întâlnit, însă, o grămadă care nu neagă ) 1
azazel 13 Reputație: 765 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 21, 2016 Cata treaba sa aiba boul asta numit cioara sa mi dea 160 de negative in juma de ora? Chiar are impresia ca afecteaza pe careva punctele astea?
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 21, 2016 Ai spart cutia milei, este? Oricum, ai scăpat de banare, nu banează Motanu pe cotizanți. 25 11
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 21, 2016 Cata treaba sa aiba boul asta numit cioara sa mi dea 160 de negative in juma de ora? Chiar are impresia ca afecteaza pe careva punctele astea?atunci de ce postezi intrebarea ? 26 11
nu mai spune Reputație: -586 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:EU Oras:EU Postat Septembrie 21, 2016 atunci de ce postezi intrebarea ? pentru ca-i un alt dobitoc care plange dupa niste puncte, la fel ca abuzatul sexual care a deschis topicul si ceilalti mucosi de aici 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum