Sari la conținut

the bou named cioară - o pizda tristă

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
Postat

Zicea odata Dinescu ca aveau ei un concurs intern la Academie. Cea mai buna injuratura la adresa lui Nea Nelu'.

Eu ma refer la simbolistica, ca nu trebuie sa i se acorde mai multa importanta lui picon, un biet unchies, lunecos din fire si speriat nevoie mare, dar razand, sa nu se dea de gol, ca ii cad gradele de menestrel al celor mai nespalate centuriste, precum budigaii.

Daca tot vorbeam de esecuri in viata, nuuuuu?

Si, in acelasi spirit, rog pe cineva sa localizeze postarea cu necrologul lui picon, pentru ca aceea mi se pare una din top 3 postari pe acest forum, definitorie pentru conditia modesta a acestui biet biet batranel si, totodata, parca acolo am mentionat de verbigeratie, acum se pare personificata in Regina Machucambo, aceasta flegma cu acid sulfuric a boschetarilor, bucurosi nevoie mare ca s-a gasit unul mai turbat din fire care sa injure pentru ei.

Oleeeeee....:)

Oleeeeeeeeee...! Ete colea:

-"Nevoie mare" se folosește, peiorariv, DOAR pentru a sublinia lipsa a ceva. Într-una din "aserțiuni" i-ai dat un sens pe care, sunt convins, nu-l doreai.

-Dacă te rezumai la "flegmă", îmi dădeai la temelie, sugerând ceva infect, putred, detestabil și te-ai fi scăldat în ovațiile și aplauzele celor 4 trepanați pentru care ești un zeu. Prin cele două cuvinte adăugate, n-ai făcut decât să-mi ridici cota, undeva la nivel de "Alien", sau ceva...

Te cam scremi să produci ceva notabil și nu faci decât să pici cu gâtleju' în propria măciucă... Un fel de auto-CIM.

Te-ai umplut de clăbuci.

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Oleeeeeeeeee...! Ete colea:

-"Nevoie mare" se folosește, peiorariv, DOAR pentru a sublinia lipsa a ceva. Într-una din "aserțiuni" i-ai dat un sens pe care, sunt convins, nu-l doreai.

-Dacă te rezumai la "flegmă", îmi dădeai la temelie, sugerând ceva infect, putred, detestabil și te-ai fi scăldat în ovațiile și aplauzele celor 4 trepanați pentru care ești un zeu. Prin cele două cuvinte adăugate, n-ai făcut decât să-mi ridici cota, undeva la nivel de "Alien", sau ceva...

Te cam scremi să produci ceva notabil și nu faci decât să pici cu gâtleju' în propria măciucă... Un fel de auto-CIM.

Te-ai umplut de clăbuci.

Buenos Dias.

Iti dai seama la ce nivel te consideri tu insuti, daca pentru tine a fi o flegma, este un progres.

Unde e postarea cu necrologul lui picon?

Caut-o.

Postat

Buenos Dias.

Iti dai seama la ce nivel te consideri tu insuti, daca pentru tine a fi o flegma, este un progres.

Unde e postarea cu necrologul lui picon?

Caut-o.

Încerci să dregi busuiocu', coane? Tocma' matale, Umberto Eco dăDăbuleni... E mai nasol decât dacă te-ai justifica.

În ce hal te-am adus... Și nici nu mi-am exprimat (încă) dorința să-ți comunic personal că doresc să mă cac pe părinții tăi. Îmi cer scuze pentru această pseudoverbigerație (irefragilă), însă nu pot să-ți fac vreo ofertă, s-o fut pe noră-ta gravidă (pe bani desigur)...

Cu deosebită muie...!

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Încerci să dregi busuiocu', coane? Tocma' matale, Umberto Eco dăDăbuleni... E mai nasol decât dacă te-ai justifica.

În ce hal te-am adus... Și nici nu mi-am exprimat (încă) dorința să-ți comunic personal că doresc să mă cac pe părinții tăi. Îmi cer scuze pentru această pseudoverbigerație (irefragilă), însă nu pot să să-ți fac vreo ofertă, s-o fut pe noră-ta gravidă (pe bani desigur)...

Cu deosebită muie...!

Ce e aia "sa sa-ti"?

Te-ai emotionat?

Se simte pizma, lacrimile si ura-n cuvintele catzelei deontologice...:)

Cum ai ajuns, bre, in halu' asta de descreierat?

Erai mai uman ca bichon pe la panarama aia...Picon doar cu câcat te hraneste.

Adu, ba, postarea aia, ca nu o mai gasesc.

Pentru ce te-am inchiriat?

Postat

Ce e aia "sa sa-ti"?

Te-ai emotionat?

Se simte pizma, lacrimile si ura-n cuvintele catzelei deontologice...:)

Cum ai ajuns, bre, in halu' asta de descreierat?

Erai mai uman ca bichon pe la panarama aia...Picon doar cu câcat te hraneste.

Adu, ba, postarea aia, ca nu o mai gasesc.

Pentru ce te-am inchiriat?

Am modificat, mulțumesc frumos!

Da', "cățea deontologică"...

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Am modificat, mulțumesc frumos!

Da', "cățea deontologică"...

Acum, ca te-am dresat, nu cauti si tu postarea aceea magica?

Hai, fii tu insuti.

Postat

Acum, ca te-am dresat, nu cauti si tu postarea aceea magica?

Hai, fii tu insuti.

Băă, damblagiule, nu mai fuma bășina porcului, că uite ce pătimești...! Ba-s turbat, ba descreierat, ba m-ai dresat, ce dreaq halucinezi acolo...?
  • Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Băă, damblagiule, nu mai fuma bășina porcului, că uite ce pătimești...! Ba-s turbat, ba descreierat, ba m-ai dresat, ce dreaq halucinezi acolo...?

Când am zis că fumează marfă proastă ...

Aia bună e scumpă, dacă ia, de unde bani de gheare?  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Singurul fiu virtual al lui picon, dupa trecerea in lumea necuvantatoarelor al violatorului de babe dadaiste din Vaslui, @lynx, a ramas @machucambo.

Când plange unul dintre ei, e din cauza ca celalalt a mancat câcat.

Postat

Singurul fiu virtual al lui picon, dupa trecerea in lumea necuvantatoarelor al violatorului de babe dadaiste din Vaslui, @lynx, a ramas @machucambo.

AI sugi pula sau te fuți în cur? Totaia...

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Iar mănânci căcat? 

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Locatie
Postat

În ce hal te-am adus... Și nici nu mi-am exprimat (încă) dorința să-ți comunic personal că doresc să mă cac pe părinții tăi. Îmi cer scuze pentru această pseudoverbigerație (irefragilă), însă nu pot să-ți fac vreo ofertă, s-o fut pe noră-ta gravidă (pe bani desigur)...

Cu deosebită muie...!

Felicitari, golanule sociopat!

I-ai depasit in sfarsit pe troleu, godfather, picon si chiar craidecurteveche in josnicie si scarbosenie.

In mintea ta, insa, esti probabil mandru de tine si te visezi un fel de justitiar si reper moral.

Cand te gandesti ca ai inceput ca un biet lacheu dornic de afirmare si validare ... :)

Postat

Felicitari, golanule sociopat!

I-ai depasit in sfarsit pe troleu, godfather, picon si chiar craidecurteveche in josnicie si scarbosenie.

In mintea ta, insa, esti probabil mandru de tine si te visezi un fel de justitiar si reper moral.

Cand te gandesti ca ai inceput ca un biet lacheu dornic de afirmare si validare ... :)

Aicea ai dreptate. Trebuia să-i zic "fute-ți-a-o-ar Troleu pe mă-ta", așa-i...?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Aicea ai dreptate. Trebuia să-i zic "fute-ți-a-o-ar Troleu pe mă-ta", așa-i...?

:) Daca pana si tu recunosti ca e o tragedie ca troleu sa-ti futa pe cineva ....

Pentru halul in care ai decazut ai merita si tu topicul tau.

Postat

:) Daca pana si tu recunosti ca e o tragedie ca troleu sa-ti futa pe cineva ....

Pentru halul in care ai decazut ai merita si tu topicul tau.

Recunosc că ești un cretin sinistru și existența ta, virtuală sau reală, este o adevărată tragedie.

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sunt craidecurteaveche fost membru, acum banat. Sunt patru luni decând doar am citit si n-am scris pe forum, si de abia acum am ceva curaj sa cer oficial scuze intregului forum pentru limbajul meu suburban in scopul banarii mele.  :bow Intr-o singura zi, l-am injurat neprovocat pe Picon si am raspuns injuraturilor grosolane ale lui ten..cullo..vicios (nu mai stiu cum) si lui azazel 13, in toate cazurile adaugand "fa un bine si reclama-ma". As fi nesincer daca as spune ca ii cer acum scuze si lui ramsay. Chiar daca 4 membri nu inseamna "toata lumea", sunt constient ca am afectat mult mai multi cititori.  Astfel, imi cer scuze inclusiv lui Justitiaru caruia i-am creat conditii de a-mi scrie mesaje "vorbeste bah frumos baga-ti-ai pula`n mata de labagiu libidinos" fara ca eu sa-i fi adresat niciun cuvânt urât.

@the boy named crow - Iti scriu in speranta ca ai alta mentalitate decat ramsay. Nu e ok ce faci. Am fost enervat de azazel 13, care, in loc de recenzie, repeta abuziv lucruri negative despre o fata, fara macar sa o fi cunoscut. Sperand ca va inceta, am inceput sa-i dau minusuri chiar din anii dinainte (aveam cont premium verde - bani aruncati degeaba, recunosc). In final, el s-a inversunat mai tare, si nici eu nu m-am simtit ok pentru metoda aleasa.

http://nimfomane.com/forum/topic/66170-betty-nemtoaica-vitan-0765763308/page-35?do=findComment&comment=1983076

Din ce-am citit, se pare pare ca ai dat minusuri si unor membri de bun simt care contribuie la atractivitatea si echilibrul forumului: marian.cristescu si gelu gun, pentru care te-as ruga sa reconsideri pozitia ta in special fata de ei.

@picon, eroul victorios de la Marasesti ! Asa o fi fost si atunci, 9 contra unul ??

infanterie: hormi, azazel 13 , hormi, picon, t...cullo...viciolus, marean, justitiarul

artilerie grea: ramsay, last lubricorn

pe post de Mata Hary: CiorinaVip predand dosarele informative ale lui alex stomatologul si ale lui lisandru (superba dovada de seriozitate si discretie !) Am aflat dupa banare, ce bine ca n-am apucat sa o cunosc !

http://nimfomane.com/forum/topic/70830-lista-da-dujmani/

Am citit comentarii detaliate ale tale asupra the boy namend crow dar niciunul despre ramsay. Daca cumva l-ai uitat, sa-ti dau un citat din el, poate iti amintesti "ca asa avrut pula mea. / pe care o bag in ma-ta. / intelegi? / intelegi o pula. / pe care o bagi in ma-ta." Ai citit ceva similar la "the boy named crow" ? Eu cred aveam o sansa mare sa nu fiu minusat abuziv daca stateam pasiv. Am fost si am ramas hotarât ca minusarii astia nu fac bine colegilor asa ca am dat puncte unora adusi la minus si l-am provocat pe ramsay(inainte de Marasesti)

Rugamintea mea este sa nu te hazardezi atribuind injuraturile mele lui "the boy named crow", suntem utilizatori diferiti.  In loc sa nu mai puteti dormi din cauza mea de 4 luni de zile mai bine i-ati propune barbateste niste regului Motanului cum ar fi

- puncte (+ sau -) DOAR pentru recenzii si DOAR pentru rezenziile mai noi decât data de inscriere pe site a celui care puncteaza

- inchiderea contului la cerere pentru a se evita exemplul meu negativ de a face prostii doar pentru a fi banat. Redeschiderea contului se poate face, dar contra cost (inclusiv pentru unul ca mine care l-aveam platit pana in decembrie).

Fiti sanatosi cu forumul vostru ! Mi-ati luat punctele, lasati-mi macar pacatele !

• Like 2
  • Minus 1

Postat

Yo no lo puedo creer!

Tocmai am observat ca secreția vaginala, Machucamba, a replicat de 3 ori unei postari de-a mea.Ok, recunosc, a fost o postare de geniu, bine plasata, stil baroc-finesse, insa nici asa ceva...

Cred ca, daca-mi fac cont d-asta premium si-i dau minusuri, il scot din circuit.Definitiv si irevocabil.

Asta se-ntampla când unii nu-si cunosc locul.Ii statea bine de bichon.A vrut si el sa fie respectat.

Oleeeeee.....:)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...