Sari la conținut

the bou named cioară - o pizda tristă

Postări Recomandate

Postat

Caut fotograf amator pentru a poza un maidanez.

Sa dea din coada.

Fotograful, :).

iti recomand lacheul lopix.

e un fotograf de duzina, dar loialitatea lui e desavarsita! si are limba antrenata

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Un raspuns simplu de la o minte simpla! :)

Ca pentru o minte simplă. Celor trei mârlani frustrați și cu mintea simplă, te alături cu brio și tu, ca să nu se simtă singuri. Haita oferă un sentiment de siguranță, se pare.

• Oras:Locatie
  • Oras:Locatie
Postat

Ca pentru o minte simplă. Celor trei mârlani frustrați și cu mintea simplă, te alături cu brio și tu, ca să nu se simtă singuri. Haita oferă un sentiment de siguranță, se pare.

Esti o aparitie tot mai jalnica si mai demna de mila. Dupa modificarea postarilor, vad ca ai trecut direct la furtul replicilor si ideilor altora. Prin asta cu "haita" ai atins o noua limita minima, daca vrei sa-ti reamintesti cum actioneaza haita iti recomand "Picon - grobianism si duplicitate", "Etica Schopenhaueriana" etc.

PS Oare cate idei furate si copiate de la altii o sa regasim in lucrarea ta de doctorat?:)

• Minus 1
Postat

Esti o aparitie tot mai jalnica si mai demna de mila. Dupa modificarea postarilor, vad ca ai trecut direct la furtul replicilor si ideilor altora. Prin asta cu "haita" ai atins o noua limita minima, daca vrei sa-ti reamintesti cum actioneaza haita iti recomand "Picon - grobianism si duplicitate", "Etica Schopenhaueriana" etc.

PS Oare cate idei furate si copiate de la altii o sa regasim in lucrarea ta de doctorat?:)

Stai mă cuminte, că postezi doar pentru nu se spune că nu ai replică! Scopul prezenței tale aici, e să faci valuri și să te iei

mai de toți, jelindu-te apoi că esti luat la pulă, ca o pizdă. Tu și ceilalți neterminați. Stai în banca ta și nu mai jigni și vei fi scutit. A

ltfel... asumă-ți.

• Like 7
  • Minus 3
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Corex e pe felie! A ajuns sa-mi puncteze ( bineinteles negativ ) postari de acum cativa ani!!!  :slap2

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ciorete, esti bine? Ai nevoie de un pahar de apa sa te linistesti?  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Corex e pe felie! A ajuns sa-mi puncteze ( bineinteles negativ ) postari de acum cativa ani!!!  :slap2

Ciorete, esti bine? Ai nevoie de un pahar de apa sa te linistesti?  :laugh2  :laugh2

Lasă-l!
Postat

Lasă-l!

Cred ca si-a epuizat stocul de negative pe ziua de azi numai cu mine ( cateva sute )  :laugh2

Ma simt flatat de atata atentie! 

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Apa-i pentru vapoare

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Apa-i pentru vapoare

Pai ..pt ciori ce-i?

Postat

Pai ..pt ciori ce-i?

Pentru ciori?   7,62... :laugh2

• Like 7
  • Minus 3
  • Oras:B
Postat

De ce va supara nene punctele minus? Cand altii sunt implicati in cacaturi de astea, ii luati la misto! Hai ma, sunteti barbati sau zdrente, va fac pe voi niste puncte!?

• Like 3
Postat

Ce 'te mai doare mi usurile coane! Tu ai nevoie de mai multe pahare sa te faci bine. Coane, te respecti, te "bati cu toti". Esti o mamaliga pisacioasa!
  • Like 1
Postat

Ce 'te mai doare mi usurile coane! Tu ai nevoie de mai multe pahare sa te faci bine. Coane, te respecti, te "bati cu toti". Esti o mamaliga pisacioasa!

Iar incepi?

Postat

Unul daca isi puna mintea cu tine, pe bune, ajungi imediat sa schelalai. Tu intinzi coarda stiind ca nimeni nu are timp de tine. Pe asta te bazezi. 

Daca situatia devine barbateasca fugi de mananci pamantul, pizdoi. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Iar incepi?

Unul daca isi puna mintea cu tine, pe bune, ajungi imediat sa schelalai. Tu intinzi coarda stiind ca nimeni nu are timp de tine. Pe asta te bazezi.

Daca situatia devine barbateasca fugi de mananci pamantul, pizdoi.

Nu incep iarasi, spun doar adevarul! Raspund in acelasi timp pentru ca sunteti de aceiasi factura, doi idioti!

Ultimul bou sa faca diferenta intre barbat si zdreanta. Nu poate, pentru ca este zdreanta!

Postat

Nu incep iarasi, spun doar adevarul! Raspund in acelasi timp pentru ca sunteti de aceiasi factura, doi idioti!

Ultimul bou sa faca diferenta intre barbat si zdreanta. Nu poate, pentru ca este zdreanta!

Lisandre, imi propusesem sa nu ma mai iau de tine. De oamenii bolnavi ( mintal ), asa cum esti tu, mi-e mila..

Insa observ ca pe langa faptul ca esti schizofrenic mai esti si prost. Nu numai prost crescut, ci dobitoc si retardat. 

Succes la facut spume. Poate, dar poate, iti voi frunzari istericalele de fatalau in asteptarea primei menstruatii dupa cateva zile. Acum n-am chef si timp de tine.

Postat

E nevoie de consiliere?

Părintele Pipilica va stă la dispoziție.

Nu parinte, doar daca ai timp poti incerca sa-l exorcizezi. Desi nu cred ca ai sanse.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...