Sari la conținut

the bou named cioară - o pizda tristă

Postări Recomandate

• Oras:Ucea

pentru ca-i un alt dobitoc care plange dupa niste puncte, la fel ca abuzatul sexual care a deschis topicul si ceilalti mucosi de aici :laugh2

Ok, în mod normal te-aș întreba unde consideri tu că m-am plâns. Dar, cum nu ești decât un căcat avortat sub forma unei pizde blege, mă abțin.

PS Până am citit postarea ta, mă întrebam de unde vine mirosul de căcat. Acu' m-am lămurit, erai tu prin preajmă...

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Pt ca mi e greu sa cred ca e cineva atat de idiot incat sa si ocupe timpul cu cacaturi d astea.

Uneori toti ne ocupam timpul cu diferite cacaturi . Hai recunoaste.

La inceputul tratamentului e greu , dupa .....devine obisnuinta

La mine deja s-a creeat imunitate . Sunt la al 7-elea . Deci... :laugh2

• Like 26
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:EU

Ok, în mod normal te-aș întreba unde consideri tu că m-am plâns. Dar, cum nu ești decât un căcat avortat sub forma unei pizde blege, mă abțin.

PS Până am citit postarea ta, mă întrebam de unde vine mirosul de căcat. Acu' m-am lămurit, erai tu prin preajmă...

Ma pizda isterica, tu ai deschis topic ca sa ai unde sa plangi. Vai de viata ta daca punctele astea sunt atat de importante pentru tine.

Zi ma abuzatule, mai tii legatura cu bunicul?

• Minus 4
Link spre comentariu

Ma pizda isterica, tu ai deschis topic ca sa ai unde sa plangi. Vai de viata ta daca punctele astea sunt atat de importante pentru tine.

Zi ma abuzatule, mai tii legatura cu bunicul?

O întreb pe mata' după ce-mi suge pula, de obicei. Știi, că mata' mă plătește ca să-mi sugă pula...

Link spre comentariu

O întreb pe mata' după ce-mi suge pula, de obicei. Știi, că mata' mă plătește ca să-mi sugă pula...

:)

Chiar ma intrebam cand o sa incepi sa amintesti de mame.

Vai de curul tau abuzat in copilarie, esti un om terminat. O sa imbatranesti singur, o sa-ti iei o pisica si o sa incerci sa-i bati recordul de postari lui Picon.:)

• Minus 4
Link spre comentariu

:)

Chiar ma intrebam cand o sa incepi sa amintesti de mame.

Vai de curul tau abuzat in copilarie, esti un om terminat. O sa imbatranesti singur, o sa-ti iei o pisica si o sa incerci sa-i bati recordul de postari lui Picon.:)

După tine oricum.. Da' e bine că ești deontologu' lu' pielea pulii și mai ești și total lipsit de grobianism.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Burkina Faso
  • Oras:Burkina Faso

@theboynamedcrow...ar fi poate mai indicat sa punctezi negativ tarfele...sa scoti sobolanii sentimentali la lumina.

Ce folos e ca se plang boschetarii?Nu mai e amuzant deloc...

Hai, keep up the good work.

Cu aceasta ocazie, reiterez oferta mea pentru mariconu' de serviciu.Ofer 100 de euro pentru un cont special, de unde sa se poate da 1500 minusuri dintr-un click.Contul il donez cui doreste sa ne batem joc de..toata lumea.

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

De unde pula mea să donezi tu 100... :))) iar vorbești aiuree in tramvai... :))

@theboynamedcrow...ar fi poate mai indicat sa punctezi negativ tarfele...sa scoti sobolanii sentimentali la lumina.

Ce folos e ca se plang boschetarii?Nu mai e amuzant deloc...

Hai, keep up the good work.

Cu aceasta ocazie, reiterez oferta mea pentru mariconu' de serviciu.Ofer 100 de euro pentru un cont special, de unde sa se poate da 1500 minusuri dintr-un click.Contul il donez cui doreste sa ne batem joc de..toata lumea.

• Like 3
  • Minus 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...