nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 7, 2016 Sunt craidecurteaveche fost membru, acum banat. Fiti sanatosi cu forumul vostru ! Mi-ati luat punctele, lasati-mi macar pacatele !Stiam eu ca nu tu esti 2
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 7, 2016 La o scurta revizuire, imi amintesc ca au fost useri @mama lui miskin si @copilul lui miskin.Taica-mio si cele 6 surori au scapat.In mod firesc, boschetaru', oricare ar fi el, ar trebui acum sa inventeze un user care sa faca referire la animalele de companie avute in copilarie. Nu este nevoie, pentru ca deja exista user @catzeaua lu' miskin, aka Smigola, fosta Machucambo.... Mai pun ramasag un sfert din salariul meu de salahor ca picon si catzeaua mea se sustin reciproc via pm.picon ar da cu plus postarilor cu mama mea, insa se rezuma la bucurii ascunse din spatele userului.... Oleeeeee.....
jos_abuzurile_xxl Reputație: 283 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2016 Cînd văd cu cîtă morgă se jeluiesc unii pentru pierderea cîtorva puncte de reputație, mai că-mi vine să-mi cumpăr și eu cont verde. Cred ca sunt singurul de pe forum care recunoaste deschis ca m-a deranjat pierderea punctelor. Totusi respect atitudinea si punctul tau de vedere Lamureste-ma un lucru: cumparandu-ti un cont XL, cum faci sa stii ca banii tai ar fi "good money". Daca cumva ar fi tot "bad money", din ce scrii in semnatura ta (de mai jos), concluzia logica nu te-ar avantaja deloc ... Gresham's law: bad money drives out good.Adică: lichelele îi alungă de pe forum pe userii de calitate.Consecință: majoritatea postărilor sunt ale cîtorva lichele, avortoni și canalii.
jos_abuzurile_xxl Reputație: 283 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2016 Stiam eu ca nu tu esti @Nobel Felicitari pentru logica impecabila ! Esti "underused" pe forumul asta. @rinan: sunt sigur TOTI detinatorii de cont XL si XXL sunt convinsi ca ceea ce fac ei este absolut necesar si corect, desi opiniile lor se bat cap in cap. Dar, imi permit un corolar la Gersham "any money for XL or XXL is BAD money" 1
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 7, 2016 @Nobel Felicitari pentru logica impecabila ! Esti "underused" pe forumul asta. @rinan: sunt sigur TOTI detinatorii de cont XL si XXL sunt convinsi ca ceea ce fac ei este absolut necesar si corect, desi opiniile lor se bat cap in cap. Dar, imi permit un corolar la Gersham "any money for XL or XXL is BAD money"Mersi,dar era evident nu era stilul tau.Bad money good money all the same.Banii n-au miros ...))) 4
rinan Reputație: 12 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 7, 2016 Cred ca sunt singurul de pe forum care recunoaste deschis ca m-a deranjat pierderea punctelor. Totusi respect atitudinea si punctul tau de vedere Lamureste-ma un lucru: cumparandu-ti un cont XL, cum faci sa stii ca banii tai ar fi "good money". Daca cumva ar fi tot "bad money", din ce scrii in semnatura ta (de mai jos), concluzia logica nu te-ar avantaja deloc ... Gresham's law: bad money drives out good.Adică: lichelele îi alungă de pe forum pe userii de calitate.Consecință: majoritatea postărilor sunt ale cîtorva lichele, avortoni și canalii. În niciun caz nu m-am referit la tine, ci la ipocriții care se bat cu pumnii în piept că nu le pasă de puncte dar se smiorcăie „principial”, arătînd cu degetul, ca la grădiniță, către autorii depunctărilor: „nenea e lău...” Dacă ai recunoscut deschis că te-a deranjat piederea punctelor, n-ai cum să fii ipocrit.Toată stima! 5 5
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 7, 2016 Stiam eu ca nu tu esti Eu doar banuiam ca nu e el. Acum a devenit certitudine. Cele cateva postari plus punctarile pozitive ma fac sa cam banuiesc cine este, insa este prea putin important. Este o clona a clonelor. 2
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 7, 2016 E Vanessa.
enervantul Reputație: 150 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 7, 2016 Eu zic ca e Picon. Isi da minusuri singurel pentru a-si atrage simpatia populara. 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 7, 2016 Gaozare, tu esti asta? https://www.youtube.com/watch?v=k-3AbHQy1c0 2
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 7, 2016 Gaozare, tu esti asta? https://www.youtube.com/watch?v=k-3AbHQy1c0Te deranjeaza ca Vanessa iti da cu minus, atât in lumea virtuala, cât si cea reala.
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 7, 2016 Te deranjeaza ca Vanessa iti dau cu minus, atât in lumea virtuala, cât si cea reala. Pulica, esti nervos? Ce-i cu tine, ai inceput sa faci greseli de clasa a II-a? Ori nu-ti merge goagalu' sa te corecteze cand postezi? 2
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 7, 2016 Pulica, esti nervos? Ce-i cu tine, ai inceput sa faci greseli de clasa a II-a? Ori nu-ti merge goagalu' sa te corecteze cand postezi?Parca esti picon... 1
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Postat Octombrie 7, 2016 La o scurta revizuire, imi amintesc ca au fost useri @mama lui miskin si @copilul lui miskin.Taica-mio si cele 6 surori au scapat.In mod firesc, boschetaru', oricare ar fi el, ar trebui acum sa inventeze un user care sa faca referire la animalele de companie avute in copilarie. Nu este nevoie, pentru ca deja exista user @catzeaua lu' miskin, aka Smigola, fosta Machucambo....Mai pun ramasag un sfert din salariul meu de salahor ca picon si catzeaua mea se sustin reciproc via pm.picon ar da cu plus postarilor cu mama mea, insa se rezuma la bucurii ascunse din spatele userului....Oleeeeee.....Și-a făcut mă-ta cont pe forum...? Deja începe să-mi fie silă. În ce lume trăim... Unde a dispărut bunul simț...?
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 7, 2016 SmigoAla Machucamba...inca nu mi-ai gasit postarea cu necrologul lui picon? La mine nu slujesti cum trebuie? 1
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 7, 2016 În niciun caz nu m-am referit la tine, ci la ipocriții care se bat cu pumnii în piept că nu le pasă de puncte dar se smiorcăie „principial”, arătînd cu degetul, ca la grădiniță, către autorii depunctărilor: „nenea e lău...” Dacă ai recunoscut deschis că te-a deranjat piederea punctelor, n-ai cum să fii ipocrit.Toată stima! Pe oricine deranjeaza pierderea punctelor.Pierderea a orice.Cine zice ca nu minte.Exista o singura posibilitate sa nu-l deranjeze.Daca le-a primit aiurea CADO (cunosc caz ) sau daca si-a facut punctele prin conturi clona ,ori daca e depunctat pt tampenii.Atunci devine amuzant pierderea punctelor,chiar daca e deranjant ))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2016 Postat Octombrie 26, 2016 esti doar rezultatul a doua kile de tuica de pufoaicaOhoho , justitiarul s-a dat la fund si si-a trimis clonele la inaintare.Halal curaj , golanul tot golan !
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2016 Postat Octombrie 26, 2016 Cata treaba sa aiba boul asta numit cioara sa mi dea 160 de negative in juma de ora? Chiar are impresia ca afecteaza pe careva punctele astea?Se pare ca te afecteaza serios.Mersi de urare , eu sint mai blind , intra inapoi in " Maestrul si Margareta ".Ia cu piine sa nu sughiti .
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2016 Postat Octombrie 26, 2016 Si ti-ai adus aminte tocmai acum ca trebuie sa raspunzi la niste postari cu mai bn de o luna in urma !!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2016 Postat Octombrie 26, 2016 Chiar asa , mai bine mai tirziu decit deloc.Si el cam tot asa procedeaza...
george bacovia Reputație: -446 Postat Februarie 10, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Februarie 10, 2017 Ce mai plâng prăpădiții ăștia după niște puncte inutile 1 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 10, 2017 Tigăi 14
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 10, 2017 Cuțite 1 14
le miskin Reputație: 154 Postat Februarie 10, 2017 Oras:X. Oras:X. Postat Februarie 10, 2017 The girl named cioară - nora lu' Trollescoviciulos. Asta nu da cu minus? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 10, 2017 The girl named cioară - nora lu' Trollescoviciulos. Asta nu da cu minus? Nu, că o doare-n pizdă de voi...la noi, paleții se pun pe/la foc, dă prostii, am evoluat, facem pă Dormeo 2 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum