le miskin Reputație: 154 Postat Februarie 10, 2017 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Februarie 10, 2017 Nu, că o doare-n pizdă de voi...la noi, paleții se pun pe/la foc, dă prostii, am evoluat, facem pă Dormeo Schimba placa, trompetis tu le. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 10, 2017 Schimba placa, trompetis tu le. Din respect pentru tine, n-o fac...stăm, așa, batem pasu' pă loc, vintagistule 2 14 Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Februarie 10, 2017 https://i.imgflip.com/1jdzow.jpg 2 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Februarie 10, 2017 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Februarie 10, 2017 Din respect pentru tine, n-o fac...stăm, așa, batem pasu' pă loc, vintagistule Trimite poze cu nor-ta.Iar eu te pun in legatura cu aia cu paleții.Dar tre' sa vii cu bani de acasa. 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 10, 2017 Trimite poze cu nor-ta.Iar eu te pun in legatura cu aia cu paleții.Dar tre' sa vii cu bani de acasa. Ok Link spre comentariu
jos_abuzurile_xxl Reputație: 283 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2017 Dragă Ciorete,Îț propun să te uiț aicea mai întăi, să nu mai cauți ca un tâmpit care ești, să știi unde să-ți spârcâi negativele.Te salut, cu deosebită muie! Sunt craidecurteaveche fost membru, acum banat. Sunt patru luni decând doar am citit si n-am scris pe forum, si de abia acum am ceva curaj sa cer oficial scuze intregului forum pentru limbajul meu suburban in scopul banarii mele. Intr-o singura zi, l-am injurat neprovocat pe Picon si am raspuns injuraturilor grosolane ale lui ten..cullo..vicios (nu mai stiu cum) si lui azazel 13, in toate cazurile adaugand "fa un bine si reclama-ma". As fi nesincer daca as spune ca ii cer acum scuze si lui ramsay. Chiar daca 4 membri nu inseamna "toata lumea", sunt constient ca am afectat mult mai multi cititori. Astfel, imi cer scuze inclusiv lui Justitiaru caruia i-am creat conditii de a-mi scrie mesaje "vorbeste bah frumos baga-ti-ai pula`n mata de labagiu libidinos" fara ca eu sa-i fi adresat niciun cuvânt urât. @the boy named crow - Iti scriu in speranta ca ai alta mentalitate decat ramsay. Nu e ok ce faci. Am fost enervat de azazel 13, care, in loc de recenzie, repeta abuziv lucruri negative despre o fata, fara macar sa o fi cunoscut. Sperand ca va inceta, am inceput sa-i dau minusuri chiar din anii dinainte (aveam cont premium verde - bani aruncati degeaba, recunosc). In final, el s-a inversunat mai tare, si nici eu nu m-am simtit ok pentru metoda aleasa. http://nimfomane.com/forum/topic/66170-betty-nemtoaica-vitan-0765763308/page-35?do=findComment&comment=1983076Din ce-am citit, se pare pare ca ai dat minusuri si unor membri de bun simt care contribuie la atractivitatea si echilibrul forumului: marian.cristescu si gelu gun, pentru care te-as ruga sa reconsideri pozitia ta in special fata de ei. @picon, eroul victorios de la Marasesti ! Asa o fi fost si atunci, 9 contra unul ?? infanterie: hormi, azazel 13 , hormi, picon, t...cullo...viciolus, marean, justitiarul artilerie grea: ramsay, last lubricorn pe post de Mata Hary: CiorinaVip predand dosarele informative ale lui alex stomatologul si ale lui lisandru (superba dovada de seriozitate si discretie !) Am aflat dupa banare, ce bine ca n-am apucat sa o cunosc !http://nimfomane.com/forum/topic/70830-lista-da-dujmani/ Am citit comentarii detaliate ale tale asupra the boy namend crow dar niciunul despre ramsay. Daca cumva l-ai uitat, sa-ti dau un citat din el, poate iti amintesti "ca asa avrut pula mea. / pe care o bag in ma-ta. / intelegi? / intelegi o pula. / pe care o bagi in ma-ta." Ai citit ceva similar la "the boy named crow" ? Eu cred aveam o sansa mare sa nu fiu minusat abuziv daca stateam pasiv. Am fost si am ramas hotarât ca minusarii astia nu fac bine colegilor asa ca am dat puncte unora adusi la minus si l-am provocat pe ramsay(inainte de Marasesti) Rugamintea mea este sa nu te hazardezi atribuind injuraturile mele lui "the boy named crow", suntem utilizatori diferiti. In loc sa nu mai puteti dormi din cauza mea de 4 luni de zile mai bine i-ati propune barbateste niste regului Motanului cum ar fi - puncte (+ sau -) DOAR pentru recenzii si DOAR pentru rezenziile mai noi decât data de inscriere pe site a celui care puncteaza- inchiderea contului la cerere pentru a se evita exemplul meu negativ de a face prostii doar pentru a fi banat. Redeschiderea contului se poate face, dar contra cost (inclusiv pentru unul ca mine care l-aveam platit pana in decembrie). Fiti sanatosi cu forumul vostru ! Mi-ati luat punctele, lasati-mi macar pacatele ! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 14, 2017 Bă, la ce vă ajută punctele de reputație?Plm, ză neim cioară, sau cum poola mea îl cheamă, de duminică încoa' mă tot minusează...dă în ele, precum surdu-n tobe...plm, fiecare cu plăcerea lui Lăsați nebunii să facă ce vor😂😂 3 14 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 As vrea sa vorbesc ceva personal cu tine . O modalitate de contact, te rog! Merci. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 15, 2017 de duminică încoa' mă tot minusează...dă în ele, precum surdu-n tobe...plm, fiecare cu plăcerea lui O fi confundat butoanili cu alea de pacanele Macar a prins vreun careu' .....ceva !? Link spre comentariu
make miskin great again Reputație: -16 Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Dacă nu v-ar deranja, nu ați schelălăi ca niște cățele. Link spre comentariu
pestoaica rapandula Reputație: 8 Postat Februarie 15, 2017 Oras:56 Oras:56 Partajează Postat Februarie 15, 2017 iar urla laurica dupa puncte? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 11, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Martie 11, 2017 Desi am evitat pana acum sa raspund josniciilor si atacurilor badaranesti cu care am fost gratulat, o sa fac o exceptie in cazul tau pentru ca ai adus in discutie o alta persoana care nu are absolut nicio legatura cu demersul meu.Pe scurt, iata motivele pentru care mi-ai captat atentia:- esti doar un cretin cu impresii de intelectual si guru moral- esti monoton si agasant cu postarile tale kilometrice (chiar asa, cat timp liber ai tu, omule? Si nu ai si tu o nevasta, o familie cu care sa stai de vorba?)- esti agresiv, ai mereu o atitudine belicoasa si ai jignit o multime de useri pe forumul asta (nu o sa insist asupra resorturilor psihologice care te imping sa ai acest comportament)- nu ai nici macar o recenzie in cele peste 1100 de postari, deci nu ai o contributie efectiva, utila la scopul forumului. Poti sa renunti, asadar, la amenintarile voalate, pentru ca nimeni de pe forumul asta nu o sa-ti simta lipsa. PS Sansa ta este ca ma am si alti "clienti" iar timpul meu este limitat, altfel te-as fi adus la reputatie negativa.A rămas dobitocu' fără puncte.... Deci, muistu' declară că are "timp limitat" și se minunează de ce disponibilitate de timp au unii useri. Asta venind de la un pizdoi care a pierdut nopți întregi apăsând pe un buton. 5 2 Link spre comentariu
eu sunt adam Reputație: 113 Postat Martie 11, 2017 Oras:... Oras:... Partajează Postat Martie 11, 2017 A rămas dobitocu' fără puncte.... Deci, muistu' declară că are "timp limitat" și se minunează de ce disponibilitate de timp au unii useri. Asta venind de la un pizdoi care a pierdut nopți întregi apăsând pe un buton.Pierzi cateva minute maxim ca sa dai 800 de minusuri, asa ca nu te amăgi singur.Nu a stat nimeni nopti intregi sa va distruga voua viețile virtuale. 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 11, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Martie 11, 2017 Pierzi cateva minute maxim ca sa dai 800 de minusuri, asa ca nu te amăgi singur.Nu a stat nimeni nopti intregi sa va distruga voua viețile virtuale."Prietene", cretinu' și-a "făcut" mâna pe "mine". A pierdut, literalmente, două nopți, o vineri și o sâmbătă, când nu era așa de experimentat, să apese pe un buton. A durat ceva până s-a prins cum să facă. Asta e noaptea minții, nu punctele pizdii mă-sii. Eu am sperat, și n-am sperat degeaba, să rămână la fe de imbecil, eventual să-și mai facă 2-3 conturi, nu de alta, da' mie nu mai are ce să-mi puncteze. Și mai face și motanu' un ban pe spatele imbecililor. Tu cât timp ai alocat celor peste 7000 de posturi? Boule! 5 2 Link spre comentariu
make miskin great again Reputație: -16 Postat Martie 11, 2017 Partajează Postat Martie 11, 2017 "Prietene", cretinu' și-a "făcut" mâna pe "mine". A pierdut, literalmente, două nopți, o vineri și o sâmbătă, când nu era așa de experimentat, să apese pe un buton. A durat ceva până s-a prins cum să facă. Asta e noaptea minții, nu punctele pizdii mă-sii. Eu am sperat, și n-am sperat degeaba, să rămână la fe de imbecil, eventual să-și mai facă 2-3 conturi, nu de alta, da' mie nu mai are ce să-mi puncteze. Și mai face și motanu' un ban pe spatele imbecililor. Tu cât timp ai alocat celor peste 7000 de posturi? Boule!Scuza-ma ca intervin, dar tu te plangi ca postarile in care il lingeai in cur pe picon au fost punctate negativ?Asta este problema?Nu poti sa inghiti, in sec, si sa mergi mai departe? A venit primavara, ce naiba. Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 11, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Martie 11, 2017 "Prietene", cretinu' și-a "făcut" mâna pe "mine". A pierdut, literalmente, două nopți, o vineri și o sâmbătă, când nu era așa de experimentat, să apese pe un buton. A durat ceva până s-a prins cum să facă. Asta e noaptea minții, nu punctele pizdii mă-sii. Eu am sperat, și n-am sperat degeaba, să rămână la fe de imbecil, eventual să-și mai facă 2-3 conturi, nu de alta, da' mie nu mai are ce să-mi puncteze. Și mai face și motanu' un ban pe spatele imbecililor. Tu cât timp ai alocat celor peste 7000 de posturi? Boule!Raspunsul corect este 10 ore la 7000 de postări. (o medie de 5 sec.pe postare) 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 11, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Martie 11, 2017 Scuza-ma ca intervin, dar tu te plangi ca postarile in care il lingeai in cur pe picon au fost punctate negativ?Asta este problema?Nu poti sa inghiti, in sec, si sa mergi mai departe?A venit primavara, ce naiba.Alea în care vă dau mue, ție și lu' Căcău, e prețioase. Adevărate capodopere. Pe de altă parte, ia dă concentrează-te, știu că ți-e greu, la ce-am postat. Chiorule! 5 2 Link spre comentariu
tmcostin Reputație: 7173 Postat Martie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2017 Altă intrebare. 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 12, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 12, 2017 Altă intrebare.Mai are rost vreo intrebare? Daca aceste puncte ar reflecta realitatea, ok. Asta nu inseamna ca daca un idiot isi cheltuie banii si isi pierde timpul aiurea depunctand, trebuie bagat si in seama. Fiecare are pasarica lui, asta are 10 stoluri, toate afectate de gripa aviara. Haide bai, viata este frumoasa, de ce ne pierdem in cacaturi!? 15 3 Link spre comentariu
tmcostin Reputație: 7173 Postat Martie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2017 Mai are rost vreo intrebare? Daca aceste puncte ar reflecta realitatea, ok. Asta nu inseamna ca daca un idiot isi cheltuie banii si isi pierde timpul aiurea depunctand, trebuie bagat si in seama. Fiecare are pasarica lui, asta are 10 stoluri, toate afectate de gripa aviara. Haide bai, viata este frumoasa, de ce ne pierdem in cacaturi!? vorba aia cand ai ce să dai dai cand nu le lasi acolo la locul lor si le ei mai incolo sau ori 2 Link spre comentariu
tmcostin Reputație: 7173 Postat Martie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2017 Ai nai mingia tragi la poartă aia eee ))))) semnat regele nostru hagi . Link spre comentariu
make miskin great again Reputație: -16 Postat Martie 12, 2017 Partajează Postat Martie 12, 2017 Lista lui Schindler, "bulache", victime ale Holocaustului:@daywalker@machucambo @picon@trepanați & co Astia-s aia care faceau glume cu El Chapo. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 12, 2017 Lista lui Schindler, "bulache", victime ale Holocaustului:@daywalker@machucambo@picon@trepanați & co Astia-s aia care faceau glume cu El Chapo.Ba facem glume cu mata'. 3 Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Martie 13, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Martie 13, 2017 Lista lui Schindler, "bulache", victime ale Holocaustului:@daywalker@machucambo@picon@trepanați & co Astia-s aia care faceau glume cu El Chapo. Mai scade-n pula mea și tu prețul la muie că 15 lei e prea mult. Te-ai șmecherit, te-a mințit cineva că o sugi bine? Sanchi 2 3 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 13, 2017 Lista lui Schindler, "bulache", victime ale Holocaustului:@daywalker@machucambo@picon@trepanați & co Astia-s aia care faceau glume cu El Chapo. https://s24.postimg.org/96b7su0jp/addtext_com_MTIz_Mj_I5_NDI5_Nw.jpg 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum