Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2016 Partajează Postat August 13, 2016 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2016 Partajează Postat August 13, 2016 4 2 1 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2098 Postat August 13, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 13, 2016 patru, da.. maxim unu ! Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 13, 2016 Bănuiesc că face și laba când dă negative. Vorbesc serios. 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 13, 2016 Bănuiesc că face și laba când dă negative. Vorbesc serios. 1 14 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2016 Baiatul numit cioara mi-a dat peste 30 de negative azi, Ete d-aia nu mai pot să mă piș 6 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat August 16, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat August 16, 2016 Baiatul numit cioara mi-a dat peste 30 de negative azi, Ete d-aia nu mai pot să mă piș Pai daca ai atat de multe! Trezesti invidie! Mai taie din ele, da-le dracu.. 3 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2016 Pai daca ai atat de multe! Trezesti invidie! Mai taie din ele, da-le dracu.. Merita tot respectul, da-l in pula mea. I-am dedicat pana si semnatura. Asta da sacrificiu 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 16, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 16, 2016 The Boy Named Cioară foloseste mijloacele de transport in comun. Bravo lui ca n-are fițe: https://s10.postimg.org/ef5js0k2h/crow.jpgCum naiba l-ati urcat in tramvai asa desmatat si fara bilet ? ca se indragostesc babele de el pana la prima statie 28 17 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 16, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 16, 2016 Baiatul numit cioara mi-a dat peste 30 de negative azi, Ete d-aia nu mai pot să mă piș Cum spuneam, pișa-ne-am pă el și pă putirința lui virtuală 3 14 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2016 Cum naiba l-ati urcat in tramvai asa desmatat si fara bilet ? ca se indragostesc babele de el pana la prima statie Am vrut să-l urcăm cu forța dar n-a mers. Așa că l-am păcălit că îl ducem la GayFest și a acceptat. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Cum spuneam, pișa-ne-am pă el și pă putirința lui virtuală e pacat de pishat , zic sa ne cacam pe ochii lui pana face albeata 1 5 Link spre comentariu
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Aici era! Ce ti-e mintea omului.Pe de-o parte bagatelizeaza minusurile, dar se plang pe urma.Atunci când cineva are reputatie negativa, cica este un semn de dezaprobare, dar ei nu arunca cu minusurile, de teama sa nu fie ironizati, insa se folosesc de acest aspect.Logica de gospodina.De trepanati. Asa e, pipicoaie? Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:B Oras:B Partajează Postat Septembrie 2, 2016 e pacat de pishat , zic sa ne cacam pe ochii lui pana face albeata Intai trebuie sa va stergeti cacatul de pe dinti! Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Și-a făcut cretinoidu' upgrade, la cretinoid cu valuare daia mare. Care vaț mai loato, că nu mi-a dat decât fo 300? 1 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Și-a făcut cretinoidu' upgrade, la cretinoid cu valuare daia mare. Care vaț mai loato, că nu mi-a dat decât fo 300? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Stai așheaaa!!! S-a apucat cretinu' de treabă din nou. Crek a loat o pauză de hidratare. Are și iel o limită, nu poa să stea cu pula-n gât tot timpu'. 4 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Baiatul numit cioara mi-a dat peste 30 de negative azi, Ete d-aia nu mai pot să mă piș Cine-i tristu ...că și pe mine m-a ”ochit” fără să-l bag măcar în seamă Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Cine-i tristu ...că și pe mine m-a ”ochit” fără să-l bag măcar în seamă Craiidecurteaveche este userul vechi. Dacă nu cunoști: e un cretin care, la un moment dat, a fost luat în vizor de ramsay și lastunicorn. Cu minusuri. Multe. A început să se lamenteze, ca o pizdă isterică, că nu-i corect, că de ce se permite așa ceva etc. A "reușit" să fie banat într-un final, după care a revenit în forță, cu cont verde, numa' ca să facă fix același lucru de care se căina înainte de a fi banat. Darrr, nemulțumit, probabil, și-a mai făcut un upgrade, cretinoidul, la "valuare daia mare". Azi, spre exemplu, și-a petrecut ziua dându-mi minusuri. TOATĂ ZIUA!!! Am dovezi în sensul ăsta... 2 1 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Craiidecurteaveche este userul vechi. Dacă nu cunoști: e un cretin care, la un moment dat, a fost luat în vizor de ramsay și lastunicorn. Cu minusuri. Multe. A început să se lamenteze, ca o pizdă isterică, că nu-i corect, că de ce se permite așa ceva etc. A "reușit" să fie banat într-un final, după care a revenit în forță, cu cont verde, numa' ca să facă fix același lucru de care se căina înainte de a fi banat. Darrr, nemulțumit, probabil, și-a mai făcut un upgrade, cretinoidul, la "valuare daia mare". Azi, spre exemplu, și-a petrecut ziua dându-mi minusuri. TOATĂ ZIUA!!! Am dovezi în sensul ăsta...Probabil nu a avut jucării când era mic.Propun să se deschidă un subforum numit "Loc de joacă pentru copii" 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Craiidecurteaveche chiar mi se părea un tip ok.Că s-a rebrenduit acum și că face ceea ce le reproșa lui ramsay și lastunicorn nu este chiar normal.Și nici sănătos. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Lăsați-l! Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Faceți pace Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 La 22:32 s-a apucat din nou de treabă. Creca dormit oleacă... Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Lasă-l... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum