Sari la conținut

the bou named cioară - o pizda tristă

Postări Recomandate

• Oras:Valhalla

Craiidecurteaveche este userul vechi. Dacă nu cunoști: e un cretin care, la un moment dat, a fost luat în vizor de ramsay și lastunicorn. Cu minusuri. Multe. A început să se lamenteze, ca o pizdă isterică, că nu-i corect, că de ce se permite așa ceva etc. A "reușit" să fie banat într-un final, după care a revenit în forță, cu cont verde, numa' ca să facă fix același lucru de care se căina înainte de a fi banat. Darrr, nemulțumit, probabil, și-a mai făcut un upgrade, cretinoidul, la "valuare daia mare". Azi, spre exemplu, și-a petrecut ziua dându-mi minusuri. TOATĂ ZIUA!!! Am dovezi în sensul ăsta...

Mie craiidecurteveche cat am reusit sa discut cu el mi s-a parut un tip ok.

Acuma ca a inceput sa dea minusuri crow asta,esti tu sigur ca e el?Eu nu neaparat.

Dar in fine,de cand e lumea omul incearca sa gaseasca niste explicatii.

N-am inteles  de ce i s-au dat minusuri.

PS.Vad ca Miskin e banat pe toate conturile =))

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Mie craiidecurteveche cat am reusit sa discut cu el mi s-a parut un tip ok.

Acuma ca a inceput sa dea minusuri crow asta,esti tu sigur ca e el?Eu nu neaparat.

Dar in fine,de cand e lumea omul incearca sa gaseasca niste explicatii.

N-am inteles  de ce i s-au dat minusuri.

PS.Vad ca Miskin e banat pe toate conturile =))

Sunt aproape sigur că-i el.

În afara ultimelor postări, înainte să fie banat, când, repet, se căina ca o curvă muită și neplatită, nu-mi amintesc să fi interacționat cu el.

Nu țin neapărat să am dreptate, oricum ar fi, tot un cretin sinistru rămâne. Cum să stai, bă, o zi întreagă, să dai minusuri?!?!?!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

În afara ultimelor postări, înainte să fie banat, când, repet, se căina ca o curvă muită și neplatită, nu-mi amintesc să fi interacționat cu el.

Nu țin neapărat să am dreptate, oricum ar fi, tot un cretin sinistru rămâne. Cum să stai, bă, o zi întreagă, să dai minusuri?!?!?!

Nu l-as vedea in stare de asa ceva.

E cum sa stai, cum sa stai. :laugh2

Ai timp, treaba ioc,si vrei sa te razbuni pe cine stie ce

Unii n au arma cuvintele.

• Like 1
Link spre comentariu

Nu l-as vedea in stare de asa ceva.

E cum sa stai, cum sa stai. :laugh2

Ai timp, treaba ioc,si vrei sa te razbuni pe cine stie ce

Unii n au arma cuvintele.

Dacă te mâncă curiozitatea și mai ai și timp, caută-i ultimele postări... Să vezi acolo spectacol grotesc...!

Link spre comentariu
  • Oras:Locatie
  • Oras:Locatie

Craiidecurteaveche este userul vechi. Dacă nu cunoști: e un cretin care, la un moment dat, a fost luat în vizor de ramsay și lastunicorn. Cu minusuri. Multe. A început să se lamenteze, ca o pizdă isterică, că nu-i corect, că de ce se permite așa ceva etc. A "reușit" să fie banat într-un final, după care a revenit în forță, cu cont verde, numa' ca să facă fix același lucru de care se căina înainte de a fi banat. Darrr, nemulțumit, probabil, și-a mai făcut un upgrade, cretinoidul, la "valuare daia mare". Azi, spre exemplu, și-a petrecut ziua dându-mi minusuri. TOATĂ ZIUA!!! Am dovezi în sensul ăsta...

Laura, tu esti singura pizda isterica de pe forumul asta. Si te tot caini ca o curva muita si neplatita. Vai de pula ta, daca la varsta ta si om in toata firea, nu ai altceva mai bun de facut decat sa plangi ca o fetita pe topicul asta. Ma faceam si eu verde daca stiam ca e atat de simplu sa te distrug psihic.

PS Ce mai face toanta de mata', tot asa inghite slobozul pe nerasuflate?:)

PPS Vad ca distrugatorul de panarame imi verifica profilul, asteapta un pretext ca sa ma umple si pe mine de minusuri. E tot mai evident ca panarama care se viseaza distrugator e unul dintre lingaii de pe forum; desigur, ar putea fi oricare dintre voi, pentru ca toti sunteti niste lasi si fricosi in realitate, dar va credeti ninja in spatele monitorului.:)

• Minus 1
Link spre comentariu

Laura, tu esti singura pizda isterica de pe forumul asta. Si te tot caini ca o curva muita si neplatita. Vai de pula ta, daca la varsta ta si om in toata firea, nu ai altceva mai bun de facut decat sa plangi ca o fetita pe topicul asta. Ma faceam si eu verde daca stiam ca e atat de simplu sa te distrug psihic.

PS Ce mai face toanta de mata', tot asa inghite slobozul pe nerasuflate?:)

PPS Vad ca distrugatorul de panarame imi verifica profilul, asteapta un pretext ca sa ma umple si pe mine de minusuri. E tot mai evident ca panarama care se viseaza distrugator e unul dintre lingaii de pe forum; desigur, ar putea fi oricare dintre voi, pentru ca toti sunteti niste lasi si fricosi in realitate, dar va credeti ninja in spatele monitorului.:)

Urât, foarte urât din partea ta să afirmi că mă-ta este o pizdă isterică și se comportă ca o curvă muită și neplătită...

Salutări Doamnei! Mai bine înghițea...

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras::)
  • Oras::)

PPS Vad ca distrugatorul de panarame imi verifica profilul, asteapta un pretext ca sa ma umple si pe mine de minusuri. E tot mai evident ca panarama care se viseaza distrugator e unul dintre lingaii de pe forum; desigur, ar putea fi oricare dintre voi, pentru ca toti sunteti niste lasi si fricosi in realitate, dar va credeti ninja in spatele monitorului. :)

probabil ca asteapta sa-i intre punctele negative consumate ieri pe gelu gun.

am un feeling ca nu te prinde seara pe plus :D

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu

Link spre comentariu

Rau ai ajuns.Mortii ei de dragoste.

Labil emotional, dupa ce te-a sodomizat panarama, acum plangi pentru niste minusuri.

Pun un emoticons, sa mai salvez din tragismul situatiei....:)

Dă mine zici, bă, pulă bearcă...? Dacă l-am rugat (frumos) să-mi dea mie toate minusurile, înseamnă că mă plâng?

Tot așa, cum te știu, ca lindicu'...

PS Capitalul de cretinism pe forum crește. Tu nu faci decât să adaugi.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

Dă mine zici, bă, pulă bearcă...? Dacă l-am rugat (frumos) să-mi dea mie toate minusurile, înseamnă că mă plâng?

Tot așa, cum te știu, ca lindicu'...

PS Capitalul de cretinism pe forum crește. Tu nu faci decât să adaugi.

Topic: :)

http://nimfomane.com/forum/topic/74335-lista-lui-schliskin/

:)

• Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Resimt o oarecare lipsă de interes pe ziua de azi din partea ta, paraditule! Numa' o sută și ceva...?

s-a reactivat ciorex , daca simtiti nevoia de o muie la curtea veche e disponibil. 

a zis c-o chema si pe ma-sa cand ii plesnec lui falcile =))

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:La Oras
  • Oras:La Oras

s-a reactivat ciorex , daca simtiti nevoia de o muie la curtea veche e disponibil. 

a zis c-o chema si pe ma-sa cand ii plesnec lui falcile =))

baga-mi-as pula in creierii handicapatei de ma-ta ca ni te-a adus pe lume ca sa ne irosesti oxigenul si apa.

parca nu-ti pasa de puncte, ba proxenet jegos, acum plangi ca o pizda flausata pe aici.

oameni de nimic, si tu si bolovanul ala prost de machucambo, ati creat topic ca sa va vada tot forumul ce cacati penibili sunteti. plangeti, ba, dupa puncte, ca viata voastra e nimic fara forumul asta

Link spre comentariu
  • Oras:Burkina Faso
  • Oras:Burkina Faso

sa-l futa aricii pe moderatorul care m-a banat mai devreme.

pai umblam cu dubla masura chiar asa pe fata? pe proxenetul justitiaru de ce nu il banati desi pomeneste de familii si mame pe zeci si zeci de topice? sau poate ca si-o fi reluat postul de moderator raffaello sau alt lacheu brigadier.

Pentru ca tu nu te trezesti la 4 dimineata sa dai apelul.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Si zi asa , justitiaru este si proxenet pe linga celelalte calitati ?

Daca-i asa , ii dam reject si tragem si apa !

Don Pisicuts , ce cistig este pentru forum prezenta trollilor , mitocanilor agresivi si a proxenetilor ?

Justitiaru , du bist nur ein Zuhaelter mit aggresivem Verhalten , du wirst im Abfallbehaelter geraten , wie du volleig verdienst , du kaltes Biest ohne Seele !

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu

Si zi asa , justitiaru este si proxenet pe linga celelalte calitati ?

Daca-i asa , ii dam reject si tragem si apa !

Don Pisicuts , ce cistig este pentru forum prezenta trollilor , mitocanilor agresivi si a proxenetilor ?

Justitiaru , du bist nur ein Zuhaelter mit aggresivem Verhalten , du wirst im Abfallbehaelter geraten , wie du volleig verdienst , du kaltes Biest ohne Seele !

justitiaru este doar unul dintre proxenetii de pe forum. sa nu-i uitam si pe marean no 1, trollescoviciulos, bic.c, the godfather, corinavip, daywalker78, ddpof etc. justitiaru este probabil cel mai imbecil dintre ei si s-a deconspirat deja in cateva randuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...